IPB

Üdvözöllek a Fórumban!

> Fontos tudnivaló

A Vatera fórumai elsősorban azt a célt szolgálják, hogy a felhasználók megoszthassák egymással a Vatera szolgáltatásaival, az online aukciós adásvétellel és a rendszer használatával kapcsolatos tapasztalataikat. Konkrét kérdés esetén, amennyiben a vaterától vár választ, kérjük, kattintson ide és tegye fel kérdését ügyfélszolgálatunknak. Köszönjük.

436 Oldal V  « < 189 190 191 192 193 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Vatera oldalak, Kérdések, általános észrevételek a Vaterával kapcsolatban
hytech
hozzászólás 2009-08-17 08:33
Létrehozva: #3801

Élő szövet a belső fémvázon

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Regisztrált: 2007-03-01 14:14
Innen: Future
Azonosító: 66

IDÉZET(zejopy @ 2009-08-17 08:27) *
Én meg nem szeretem a sört, így nem vagyok inspirálva. sad.gif
Ugye ez a probléma itt, a Vaterán belüli feltöltésnél van, nem a pst-nél?

Fogalmam sincs PST-nél van e(mert nem használom) de itt van sajnos.

--------------------
Szeretem amikor az okos hülyéskedik, de utálom mikor a hülye okoskodik.
Go to the top of the page

+Quote Post
zejopy
hozzászólás 2009-08-17 08:27
Létrehozva: #3802

Vigyázz! Veszélyes Vitrioltulajdonos!

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Regisztrált: 2008-03-25 16:08
Innen: Szüfrazsettkiképző Főállomás :)
Azonosító: 128 349

IDÉZET(svejku @ 2009-08-16 23:59) *
A nyertesnek fizetek egy láda sört!

Én meg nem szeretem a sört, így nem vagyok inspirálva. sad.gif
Ugye ez a probléma itt, a Vaterán belüli feltöltésnél van, nem a pst-nél?

--------------------
"Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát."
(Ron Cristian)

+Quote Post
hytech
hozzászólás 2009-08-17 07:43
Létrehozva: #3803

Élő szövet a belső fémvázon

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Regisztrált: 2007-03-01 14:14
Innen: Future
Azonosító: 66

IDÉZET(svejku @ 2009-08-16 23:59) *
A termékfeltöltésnél az automata helyesírásellenőrző idegesít kissé (nyilvánvalóan szükséges egyeseknél, mert elképesztő elírások, melléütések vannak) de, amit ez a program csinál, az már túlzás.
Egy példa (a sok közül): a termékleírásomban hullámosan aláhúz két szót. Rákattintok, hogy mi lehet a gond, erre felkínál 4 db (szerinte értelmes) helyesbítést: "Láncoltatható" (?), "Viszonláthatóság" (?), "Kondícionáltatható", "Láthatólagosság" (?).
Találós kérdés: Mi volt az eredeti két szó, amit nem talált helyesnek? (semmi elírás, semmi helyesírási hiba, két szó, segítek: valaminél valami)

Máris felvettelek a barátok közé! laugh.gif laugh.gif
Magam sem fogalmazhattam volna meg jobban!
Ha 2 láda sört ajánlasz fel akkor sem tudom megmondani.(sajnos)

Ráadásul amikor tényleg helyesírási hiba van akkor nem szól ha pedig észreveszem, és korrigálni akarok nem engedi,hogy símán kijavítsam.
A használata nehézkes és szerintem felesleges is.

--------------------
Szeretem amikor az okos hülyéskedik, de utálom mikor a hülye okoskodik.

+Quote Post
svejku
hozzászólás 2009-08-16 23:59
Létrehozva: #3804

Lelkes virgonc

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Regisztrált: 2008-05-27 22:37
Innen: Magyar/Győr
Azonosító: 156 696

A termékfeltöltésnél az automata helyesírásellenőrző idegesít kissé (nyilvánvalóan szükséges egyeseknél, mert elképesztő elírások, melléütések vannak) de, amit ez a program csinál, az már túlzás.
Egy példa (a sok közül): a termékleírásomban hullámosan aláhúz két szót. Rákattintok, hogy mi lehet a gond, erre felkínál 4 db (szerinte értelmes) helyesbítést: "Láncoltatható" (?), "Viszonláthatóság" (?), "Kondícionáltatható", "Láthatólagosság" (?).
Találós kérdés: Mi volt az eredeti két szó, amit nem talált helyesnek? (semmi elírás, semmi helyesírási hiba, két szó, segítek: valaminél valami)

+Quote Post
garicas
hozzászólás 2009-08-16 21:28
Létrehozva: #3805

Újonc
*

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Regisztrált: 2007-03-22 20:22
Azonosító: 1 571

IDÉZET(Vatera_Fórum_Moderátor @ 2009-08-14 08:43) *
Kedves zejopy!

A jelzett hibát nem tapasztaltuk, amennyiben nem kap visszaigazoló levelet úgy legyen kedves megismételni a küldést,
valamint jelezni a kapcsolatfelvételen keresztül a felelős kollégák felé. Köszönjük!

Kedves Adminisztrátor!!
Nem tapasztalták?????Én már több mint egy hónapja ezért könyörgök,hogy oldják meg,mert mindenhonnan megjön a levél,kívéve a biztonsag@vatera.com ról!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

+Quote Post
zejopy
hozzászólás 2009-08-16 19:55
Létrehozva: #3806

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

IDÉZET(strenk65 @ 2009-08-16 19:48) *
Tisztelt Ügyfélszolgálat!

Az értékelések között a "másik fél"-re rákattintva eddig gyönyörő szépen névsorba rendeződtek és értelemszerűen az azonos felhasználói néven vásárolt tételek szépen egymás alá. 1-2 napja ha rákattintok átrendezi ugyan, de teljesen össze-vissza.

Lehetne kérni, hogy működjön továbbra is úgy, ahogy korábban? Így a rengeteg tétel között rendkívül nehéz kibogarászni, hogy pl. egy-egy felhasználó melyik tételt vásárolta.

Előre is köszönöm a segítséget.

Nálam sem működik.

--------------------
(Ron Cristian)

+Quote Post
strenk65
hozzászólás 2009-08-16 19:48
Létrehozva: #3807

Új fórumozó

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Regisztrált: 2007-07-30 14:10
Azonosító: 18 077

Tisztelt Ügyfélszolgálat!

Az értékelések között a "másik fél"-re rákattintva eddig gyönyörő szépen névsorba rendeződtek és értelemszerűen az azonos felhasználói néven vásárolt tételek szépen egymás alá. 1-2 napja ha rákattintok átrendezi ugyan, de teljesen össze-vissza.

Lehetne kérni, hogy működjön továbbra is úgy, ahogy korábban? Így a rengeteg tétel között rendkívül nehéz kibogarászni, hogy pl. egy-egy felhasználó melyik tételt vásárolta.

Előre is köszönöm a segítséget.

+Quote Post
bambooflower
hozzászólás 2009-08-16 19:32
Létrehozva: #3808

Öreg róka:)

Csoport:
Kizárt

Regisztrált: 2007-03-01 14:16
Azonosító: 130

IDÉZET(horvathm317 @ 2009-08-16 17:47) *
Üdv T. Vatera!

A kérdésem a következő: az a vaterás aki vmilyen okból inaktív állapotban van, tud- e ettől függetlenül értékeléseket készíteni az adás-vételekről? huh.gif
Illetve, hogy miért nem lehet látni a többi vaterás számára, mi az oka az inaktiválásának???!! unsure.gif ...fontos lehet!

Köszönettel: horvathm317

nem.
te sem szeretnéd, ha számlatartozásodat közhírré tennék.

--------------------
"Gyanítom, több dolgok vannak földön és égen, mintsem azt bármely bölcselem valaha álmodni képes."

+Quote Post
horvathm317
hozzászólás 2009-08-16 17:47
Létrehozva: #3809

Újonc
*

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Regisztrált: 2009-01-30 23:42
Azonosító: 446 658

Üdv T. Vatera!

A kérdésem a következő: az a vaterás aki vmilyen okból inaktív állapotban van, tud- e ettől függetlenül értékeléseket készíteni az adás-vételekről? huh.gif
Illetve, hogy miért nem lehet látni a többi vaterás számára, mi az oka az inaktiválásának???!! unsure.gif ...fontos lehet!

Köszönettel: horvathm317

+Quote Post
Vatera_Fórum_Mod...
hozzászólás 2009-08-15 15:21
Létrehozva: #3810

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Regisztrált: 2007-03-01 13:48
Azonosító: 32

IDÉZET(szytam @ 2009-08-15 14:05) *
Tisztelt Vatera!

Azt vettem észre, hogy több napja esténként késő éjjelig, sőt akár másnap reggelig is a listázó oldalon (kortárs festmények alkategóriában) a több órája, fél napja lejárt képek , ott vannak az első oldalon , és hiába nyomom a ctrl+F5 öt, vagy a frissítés gombot, semmi nem történik.
szytam

Tisztelt szytam!

A jelzéseket továbbítottuk a technikus kollégák felé, a hiba javításáig türelmet kérünk.

--------------------
a Vatera csapata
www.vatera.hu

+Quote Post
szytam
hozzászólás 2009-08-15 14:20
Létrehozva: #3811

Fórumozó

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Regisztrált: 2007-03-01 13:47
Innen: Hungary
Azonosító: 27

IDÉZET(gabicska @ 2009-08-12 12:37) *
Tisztelt Moderátor!

Sajnos pont az a probléma, hogy az oldalak keverednek össze. Az éppen hiányzó /nem elérhető oldaldalt pedig nem lehet képernyőfotóval, vagy fotókkal dokumentálni.
A hibát úgy lehet tetten érni, ha a programozó figyelemmel kíséri az éppen aktuálisan lejáró liciteket, legalább egy oldalt meghaladó időtartamban. Próbáltam ezt a problémát már leírni a kapcsolatfelvételen keresztül, de az ottani kategóriákkal nem lehet!

Tisztelettel:gabicska

Pontosan ugyanezt tapasztalom én is napok óta, (és a korábban leírt lejárt képek fennragadását) jó lenne, ha valaki akinek ez a dolga este megnézné a hiba okát és javítanák

+Quote Post
Grobar
hozzászólás 2009-08-15 14:08
Létrehozva: #3812

Csak olvasó

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Regisztrált: 2007-05-24 18:58
Innen: Juzni Front
Azonosító: 11 399

IDÉZET(szytam @ 2009-08-15 14:05) *
Tisztelt Vatera!

Azt vettem észre, hogy több napja esténként késő éjjelig, sőt akár másnap reggelig is a listázó oldalon (kortárs festmények alkategóriában) a több órája, fél napja lejárt képek , ott vannak az első oldalon , és hiába nyomom a ctrl+F5 öt, vagy a frissítés gombot, semmi nem történik.

Ez nem tudom, hogy másnál is így van e , ha igen, az nagyon nem helyes működés, hiszen én is azért veszem meg több száz ft-ért a lista elejére opciót, hogy a lejárati időben minél feljebb legyen az első lapon a termék, de így ez nem valósul meg, ha mindíg tele van az órákkal , fél nappal korábban lejárt árukkal.

szytam

Tegnap lejárt az egyik termék amit hirdetek. Azonnal újraindítottam. 19:15-kor. Este 20:30kor még a listában volt a lejárt. blink.gif

--------------------
Csak akkor tehetsz meg mindent, hogyha már semmid sincs. (Tyler Durden)

SÜN, SÜN!!!!
"Sünben emelték ki a tüntetőt."

+Quote Post
szytam
hozzászólás 2009-08-15 14:05
Létrehozva: #3813

Fórumozó

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Regisztrált: 2007-03-01 13:47
Innen: Hungary
Azonosító: 27

Tisztelt Vatera!

Ez nem tudom, hogy másnál is így van e , ha igen, az nagyon nem helyes működés, hiszen én is azért veszem meg több száz ft-ért a lista elejére opciót, hogy a lejárati időben minél feljebb legyen az első lapon a termék, de így ez nem valósul meg, ha mindíg tele van az órákkal , fél nappal korábban lejárt árukkal.

szytam

+Quote Post
tomilights
hozzászólás 2009-08-14 23:06
Létrehozva: #3814

Újonc
*

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Regisztrált: 2007-03-22 12:52
Azonosító: 1 503

IDÉZET(Vatera_Fórum_Moderátor @ 2009-08-14 08:43) *
Kedves zejopy!

A jelzett hibát nem tapasztaltuk, amennyiben nem kap visszaigazoló levelet úgy legyen kedves megismételni a küldést,
valamint jelezni a kapcsolatfelvételen keresztül a felelős kollégák felé. Köszönjük!

Tisztelt vatera csapata!
Úgy gondolom hogy egy hibát találtam. Összesen 8 oldalt ír a kategória, és annyira is lehet rákattintani, de valójában 9 oldal van.
http://www.vatera.hu/antik_mutargy_regiseg..._c2083.html?p=9
Üdv: tomilights

+Quote Post
Vatera_Fórum_Mod...
hozzászólás 2009-08-14 08:43
Létrehozva: #3815

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

IDÉZET(zejopy @ 2009-08-14 08:35) *
Az elmúlt időszakban többször is előfordult, hogy a vevő késedelmes fizetése miatt kellett a Vatera felé továbbítanom a megírt levelet (biztonsag@vatera.com). A szokásos módon jártam el, de a visszaigazoló levél egyik esetben sem érkezett meg. Szerencsére megoldódtak a problémás eladások, így nem lett gond, de ha felmerült volna ténylegesen valami, akkor nem tudnám igazolni, hogy a jelzés megtörtént.
Üdv: zejopy

Kedves zejopy!

--------------------
a Vatera csapata
www.vatera.hu

+Quote Post
zejopy
hozzászólás 2009-08-14 08:35
Létrehozva: #3816

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Az elmúlt időszakban többször is előfordult, hogy a vevő késedelmes fizetése miatt kellett a Vatera felé továbbítanom a megírt levelet (biztonsag@vatera.com). A szokásos módon jártam el, de a visszaigazoló levél egyik esetben sem érkezett meg. Szerencsére megoldódtak a problémás eladások, így nem lett gond, de ha felmerült volna ténylegesen valami, akkor nem tudnám igazolni, hogy a jelzés megtörtént.
Üdv: zejopy

--------------------
(Ron Cristian)

+Quote Post
Vatera_Fórum_Mod...
hozzászólás 2009-08-14 08:21
Létrehozva: #3817

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

IDÉZET(fgyuri75 @ 2009-08-13 21:45) *
Az általam említett probléma lassan egy hete fennáll.
És a fórum tanúsága szerint nem én bénázok ...
Úgy gondolom, hogy ha már a T. Vaterás (illetékes) munkatársoknak önállóan nem sikerül felfedezni és megoldani a problémát, akkor talán figyeljék a fórumot ...
Véleményem szerint pont ez a fórum lényege.
Persze lehet, hogy én tévedek !
Nem egy rejtett hiba, 1 perc alatt észre lehet venni, ha foglalkozik vele valaki !
Úgyhogy nem hiszem, hogy nekünk kellene képernyőfotókat csatolgatni.
Egyébként ha nem volt világos a hiba leírása, nagyon szívesen elmagyarázom telefonon az illetékesnek !

Várva a mielőbbi megoldást,
fgyuri75

Kedves fgyuri75!

A fórum és a piactér moderálását más felületen, más személyek végzik, a jelzett hibával kapcsolatban az
ügyfélszolgálat tud segítséget nyújtani, melyet a kapcsolatfelvétel menüponton keresztül érhet el.

--------------------
a Vatera csapata
www.vatera.hu

+Quote Post
fgyuri75
hozzászólás 2009-08-13 21:45
Létrehozva: #3818

Új fórumozó

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Regisztrált: 2009-08-08 20:47
Azonosító: 695 386

Az általam említett probléma lassan egy hete fennáll.
És a fórum tanúsága szerint nem én bénázok ...
Úgy gondolom, hogy ha már a T. Vaterás (illetékes) munkatársoknak önállóan nem sikerül felfedezni és megoldani a problémát, akkor talán figyeljék a fórumot ...
Véleményem szerint pont ez a fórum lényege.
Persze lehet, hogy én tévedek !
Nem egy rejtett hiba, 1 perc alatt észre lehet venni, ha foglalkozik vele valaki !
Úgyhogy nem hiszem, hogy nekünk kellene képernyőfotókat csatolgatni.
Egyébként ha nem volt világos a hiba leírása, nagyon szívesen elmagyarázom telefonon az illetékesnek !

Várva a mielőbbi megoldást,
fgyuri75

+Quote Post
Vatera_Fórum_Mod...
hozzászólás 2009-08-13 08:17
Létrehozva: #3819

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

IDÉZET(imivitez @ 2009-08-13 06:49) *
Kérdésem volna,hogy egy régi NEGATIV értékelést hogyan lehetne töröltetni,főleg mert igazságtalanul kaptam?
A Vatera miért nem véd meg minket eladókat,ha egyértelmü a vevő rosszindulatu hozzáállása?

Kedves imivitez!

Értékelés törlését (a probléma részletes leírásával) a kapcsolatfelvételen keresztül kérheti.
Kapcsolatfelvétel - Aukcióval kapcsolatos probléma - Szeretnék töröltetni egy értékelést.

--------------------
a Vatera csapata
www.vatera.hu

+Quote Post
imivitez
hozzászólás 2009-08-13 06:49
Létrehozva: #3820

Újonc
*

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Regisztrált: 2007-12-22 13:54
Azonosító: 69 899

Kérdésem volna,hogy egy régi NEGATIV értékelést hogyan lehetne töröltetni,főleg mert igazságtalanul kaptam?
A Vatera miért nem véd meg minket eladókat,ha egyértelmü a vevő rosszindulatu hozzáállása?

+Quote Post

436 Oldal V  « < 189 190 191 192 193 > » 
Fast ReplyReply to this topicStart new topic
3 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (3 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó:

Szöveges verzió A pontos idő: 2013-05-20 08:01