Üdvözöllek a Fórumban!
A Vatera fórumai elsősorban azt a célt szolgálják, hogy a felhasználók megoszthassák egymással a Vatera szolgáltatásaival, az online aukciós adásvétellel és a rendszer használatával kapcsolatos tapasztalataikat. Konkrét kérdés esetén, amennyiben a vaterától vár választ, kérjük, kattintson ide és tegye fel kérdését ügyfélszolgálatunknak. Köszönjük.
![]() ![]() |
2009-08-17 08:33
Létrehozva:
|
|
|
Élő szövet a belső fémvázon ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 5 356 Regisztrált: 2007-03-01 14:14 Innen: Future Azonosító: 66 |
Én meg nem szeretem a sört, így nem vagyok inspirálva. Ugye ez a probléma itt, a Vaterán belüli feltöltésnél van, nem a pst-nél? Fogalmam sincs PST-nél van e(mert nem használom) de itt van sajnos. -------------------- Szeretem amikor az okos hülyéskedik, de utálom mikor a hülye okoskodik.
|
|
|
|
2009-08-17 08:27
Létrehozva:
|
|
![]() Vigyázz! Veszélyes Vitrioltulajdonos! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 24 969 Regisztrált: 2008-03-25 16:08 Innen: Szüfrazsettkiképző Főállomás :) Azonosító: 128 349 |
A nyertesnek fizetek egy láda sört! Én meg nem szeretem a sört, így nem vagyok inspirálva. Ugye ez a probléma itt, a Vaterán belüli feltöltésnél van, nem a pst-nél? -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2009-08-17 07:43
Létrehozva:
|
|
|
Élő szövet a belső fémvázon ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 5 356 Regisztrált: 2007-03-01 14:14 Innen: Future Azonosító: 66 |
A termékfeltöltésnél az automata helyesírásellenőrző idegesít kissé (nyilvánvalóan szükséges egyeseknél, mert elképesztő elírások, melléütések vannak) de, amit ez a program csinál, az már túlzás. Egy példa (a sok közül): a termékleírásomban hullámosan aláhúz két szót. Rákattintok, hogy mi lehet a gond, erre felkínál 4 db (szerinte értelmes) helyesbítést: "Láncoltatható" (?), "Viszonláthatóság" (?), "Kondícionáltatható", "Láthatólagosság" (?). Találós kérdés: Mi volt az eredeti két szó, amit nem talált helyesnek? (semmi elírás, semmi helyesírási hiba, két szó, segítek: valaminél valami) A nyertesnek fizetek egy láda sört! Máris felvettelek a barátok közé! Magam sem fogalmazhattam volna meg jobban! Ha 2 láda sört ajánlasz fel akkor sem tudom megmondani.(sajnos) Ráadásul amikor tényleg helyesírási hiba van akkor nem szól ha pedig észreveszem, és korrigálni akarok nem engedi,hogy símán kijavítsam. A használata nehézkes és szerintem felesleges is. -------------------- Szeretem amikor az okos hülyéskedik, de utálom mikor a hülye okoskodik.
|
|
|
|
2009-08-16 23:59
Létrehozva:
|
|
![]() Lelkes virgonc ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 3 263 Regisztrált: 2008-05-27 22:37 Innen: Magyar/Győr Azonosító: 156 696 |
A termékfeltöltésnél az automata helyesírásellenőrző idegesít kissé (nyilvánvalóan szükséges egyeseknél, mert elképesztő elírások, melléütések vannak) de, amit ez a program csinál, az már túlzás.
Egy példa (a sok közül): a termékleírásomban hullámosan aláhúz két szót. Rákattintok, hogy mi lehet a gond, erre felkínál 4 db (szerinte értelmes) helyesbítést: "Láncoltatható" (?), "Viszonláthatóság" (?), "Kondícionáltatható", "Láthatólagosság" (?). Találós kérdés: Mi volt az eredeti két szó, amit nem talált helyesnek? (semmi elírás, semmi helyesírási hiba, két szó, segítek: valaminél valami) A nyertesnek fizetek egy láda sört! |
|
|
|
2009-08-16 21:28
Létrehozva:
|
|
|
Újonc ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 33 Regisztrált: 2007-03-22 20:22 Azonosító: 1 571 |
Kedves zejopy! A jelzett hibát nem tapasztaltuk, amennyiben nem kap visszaigazoló levelet úgy legyen kedves megismételni a küldést, valamint jelezni a kapcsolatfelvételen keresztül a felelős kollégák felé. Köszönjük! Kedves Adminisztrátor!! Nem tapasztalták?????Én már több mint egy hónapja ezért könyörgök,hogy oldják meg,mert mindenhonnan megjön a levél,kívéve a biztonsag@vatera.com ról!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
|
|
|
2009-08-16 19:55
Létrehozva:
|
|
![]() Vigyázz! Veszélyes Vitrioltulajdonos! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 24 969 Regisztrált: 2008-03-25 16:08 Innen: Szüfrazsettkiképző Főállomás :) Azonosító: 128 349 |
Tisztelt Ügyfélszolgálat! Az értékelések között a "másik fél"-re rákattintva eddig gyönyörő szépen névsorba rendeződtek és értelemszerűen az azonos felhasználói néven vásárolt tételek szépen egymás alá. 1-2 napja ha rákattintok átrendezi ugyan, de teljesen össze-vissza. Lehetne kérni, hogy működjön továbbra is úgy, ahogy korábban? Így a rengeteg tétel között rendkívül nehéz kibogarászni, hogy pl. egy-egy felhasználó melyik tételt vásárolta. Előre is köszönöm a segítséget. Nálam sem működik. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2009-08-16 19:48
Létrehozva:
|
|
|
Új fórumozó Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 3 Regisztrált: 2007-07-30 14:10 Azonosító: 18 077 |
Tisztelt Ügyfélszolgálat!
Az értékelések között a "másik fél"-re rákattintva eddig gyönyörő szépen névsorba rendeződtek és értelemszerűen az azonos felhasználói néven vásárolt tételek szépen egymás alá. 1-2 napja ha rákattintok átrendezi ugyan, de teljesen össze-vissza. Lehetne kérni, hogy működjön továbbra is úgy, ahogy korábban? Így a rengeteg tétel között rendkívül nehéz kibogarászni, hogy pl. egy-egy felhasználó melyik tételt vásárolta. Előre is köszönöm a segítséget. |
|
|
|
2009-08-16 19:32
Létrehozva:
|
|
|
Öreg róka:) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Kizárt Hozzászólások: 7 218 Regisztrált: 2007-03-01 14:16 Azonosító: 130 |
Üdv T. Vatera! A kérdésem a következő: az a vaterás aki vmilyen okból inaktív állapotban van, tud- e ettől függetlenül értékeléseket készíteni az adás-vételekről? Illetve, hogy miért nem lehet látni a többi vaterás számára, mi az oka az inaktiválásának???!! Köszönettel: horvathm317 nem. te sem szeretnéd, ha számlatartozásodat közhírré tennék. -------------------- "Gyanítom, több dolgok vannak földön és égen, mintsem azt bármely bölcselem valaha álmodni képes." |
|
|
|
2009-08-16 17:47
Létrehozva:
|
|
|
Újonc ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 11 Regisztrált: 2009-01-30 23:42 Azonosító: 446 658 |
Üdv T. Vatera!
A kérdésem a következő: az a vaterás aki vmilyen okból inaktív állapotban van, tud- e ettől függetlenül értékeléseket készíteni az adás-vételekről? Illetve, hogy miért nem lehet látni a többi vaterás számára, mi az oka az inaktiválásának???!! Köszönettel: horvathm317 |
|
|
|
2009-08-15 15:21
Létrehozva:
|
|
|
Öreg róka:) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 4 100 Regisztrált: 2007-03-01 13:48 Azonosító: 32 |
Tisztelt Vatera! Azt vettem észre, hogy több napja esténként késő éjjelig, sőt akár másnap reggelig is a listázó oldalon (kortárs festmények alkategóriában) a több órája, fél napja lejárt képek , ott vannak az első oldalon , és hiába nyomom a ctrl+F5 öt, vagy a frissítés gombot, semmi nem történik. *** szytam Tisztelt szytam! A jelzéseket továbbítottuk a technikus kollégák felé, a hiba javításáig türelmet kérünk. -------------------- a Vatera csapata
www.vatera.hu |
|
|
|
2009-08-15 14:20
Létrehozva:
|
|
|
Fórumozó ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 351 Regisztrált: 2007-03-01 13:47 Innen: Hungary Azonosító: 27 |
Tisztelt Moderátor! Sajnos pont az a probléma, hogy az oldalak keverednek össze. Az éppen hiányzó /nem elérhető oldaldalt pedig nem lehet képernyőfotóval, vagy fotókkal dokumentálni. A hibát úgy lehet tetten érni, ha a programozó figyelemmel kíséri az éppen aktuálisan lejáró liciteket, legalább egy oldalt meghaladó időtartamban. Próbáltam ezt a problémát már leírni a kapcsolatfelvételen keresztül, de az ottani kategóriákkal nem lehet! Tisztelettel:gabicska Pontosan ugyanezt tapasztalom én is napok óta, (és a korábban leírt lejárt képek fennragadását) jó lenne, ha valaki akinek ez a dolga este megnézné a hiba okát és javítanák |
|
|
|
2009-08-15 14:08
Létrehozva:
|
|
|
Csak olvasó ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 5 980 Regisztrált: 2007-05-24 18:58 Innen: Juzni Front Azonosító: 11 399 |
Tisztelt Vatera! Azt vettem észre, hogy több napja esténként késő éjjelig, sőt akár másnap reggelig is a listázó oldalon (kortárs festmények alkategóriában) a több órája, fél napja lejárt képek , ott vannak az első oldalon , és hiába nyomom a ctrl+F5 öt, vagy a frissítés gombot, semmi nem történik. Ez nem tudom, hogy másnál is így van e , ha igen, az nagyon nem helyes működés, hiszen én is azért veszem meg több száz ft-ért a lista elejére opciót, hogy a lejárati időben minél feljebb legyen az első lapon a termék, de így ez nem valósul meg, ha mindíg tele van az órákkal , fél nappal korábban lejárt árukkal. szytam Tegnap lejárt az egyik termék amit hirdetek. Azonnal újraindítottam. 19:15-kor. Este 20:30kor még a listában volt a lejárt. -------------------- Csak akkor tehetsz meg mindent, hogyha már semmid sincs. (Tyler Durden)
SÜN, SÜN!!!! "Sünben emelték ki a tüntetőt." |
|
|
|
2009-08-15 14:05
Létrehozva:
|
|
|
Fórumozó ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 351 Regisztrált: 2007-03-01 13:47 Innen: Hungary Azonosító: 27 |
Tisztelt Vatera!
Azt vettem észre, hogy több napja esténként késő éjjelig, sőt akár másnap reggelig is a listázó oldalon (kortárs festmények alkategóriában) a több órája, fél napja lejárt képek , ott vannak az első oldalon , és hiába nyomom a ctrl+F5 öt, vagy a frissítés gombot, semmi nem történik. Ez nem tudom, hogy másnál is így van e , ha igen, az nagyon nem helyes működés, hiszen én is azért veszem meg több száz ft-ért a lista elejére opciót, hogy a lejárati időben minél feljebb legyen az első lapon a termék, de így ez nem valósul meg, ha mindíg tele van az órákkal , fél nappal korábban lejárt árukkal. szytam |
|
|
|
2009-08-14 23:06
Létrehozva:
|
|
|
Újonc ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 15 Regisztrált: 2007-03-22 12:52 Azonosító: 1 503 |
Kedves zejopy! A jelzett hibát nem tapasztaltuk, amennyiben nem kap visszaigazoló levelet úgy legyen kedves megismételni a küldést, valamint jelezni a kapcsolatfelvételen keresztül a felelős kollégák felé. Köszönjük! Tisztelt vatera csapata! Úgy gondolom hogy egy hibát találtam. Összesen 8 oldalt ír a kategória, és annyira is lehet rákattintani, de valójában 9 oldal van. http://www.vatera.hu/antik_mutargy_regiseg..._c2083.html?p=9 Üdv: tomilights |
|
|
|
2009-08-14 08:43
Létrehozva:
|
|
|
Öreg róka:) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 4 100 Regisztrált: 2007-03-01 13:48 Azonosító: 32 |
Az elmúlt időszakban többször is előfordult, hogy a vevő késedelmes fizetése miatt kellett a Vatera felé továbbítanom a megírt levelet (biztonsag@vatera.com). A szokásos módon jártam el, de a visszaigazoló levél egyik esetben sem érkezett meg. Szerencsére megoldódtak a problémás eladások, így nem lett gond, de ha felmerült volna ténylegesen valami, akkor nem tudnám igazolni, hogy a jelzés megtörtént. Üdv: zejopy Kedves zejopy! A jelzett hibát nem tapasztaltuk, amennyiben nem kap visszaigazoló levelet úgy legyen kedves megismételni a küldést, valamint jelezni a kapcsolatfelvételen keresztül a felelős kollégák felé. Köszönjük! -------------------- a Vatera csapata
www.vatera.hu |
|
|
|
2009-08-14 08:35
Létrehozva:
|
|
Az elmúlt időszakban többször is előfordult, hogy a vevő késedelmes fizetése miatt kellett a Vatera felé továbbítanom a megírt levelet (biztonsag@vatera.com). A szokásos módon jártam el, de a visszaigazoló levél egyik esetben sem érkezett meg. Szerencsére megoldódtak a problémás eladások, így nem lett gond, de ha felmerült volna ténylegesen valami, akkor nem tudnám igazolni, hogy a jelzés megtörtént.
Üdv: zejopy -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2009-08-14 08:21
Létrehozva:
|
|
|
Az általam említett probléma lassan egy hete fennáll. És a fórum tanúsága szerint nem én bénázok ... Úgy gondolom, hogy ha már a T. Vaterás (illetékes) munkatársoknak önállóan nem sikerül felfedezni és megoldani a problémát, akkor talán figyeljék a fórumot ... Véleményem szerint pont ez a fórum lényege. Persze lehet, hogy én tévedek ! Nem egy rejtett hiba, 1 perc alatt észre lehet venni, ha foglalkozik vele valaki ! Úgyhogy nem hiszem, hogy nekünk kellene képernyőfotókat csatolgatni. Egyébként ha nem volt világos a hiba leírása, nagyon szívesen elmagyarázom telefonon az illetékesnek ! Várva a mielőbbi megoldást, fgyuri75 Kedves fgyuri75! A fórum és a piactér moderálását más felületen, más személyek végzik, a jelzett hibával kapcsolatban az ügyfélszolgálat tud segítséget nyújtani, melyet a kapcsolatfelvétel menüponton keresztül érhet el. -------------------- a Vatera csapata
www.vatera.hu |
|
|
|
2009-08-13 21:45
Létrehozva:
|
|
|
Új fórumozó Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 2 Regisztrált: 2009-08-08 20:47 Azonosító: 695 386 |
Az általam említett probléma lassan egy hete fennáll.
És a fórum tanúsága szerint nem én bénázok ... Úgy gondolom, hogy ha már a T. Vaterás (illetékes) munkatársoknak önállóan nem sikerül felfedezni és megoldani a problémát, akkor talán figyeljék a fórumot ... Véleményem szerint pont ez a fórum lényege. Persze lehet, hogy én tévedek ! Nem egy rejtett hiba, 1 perc alatt észre lehet venni, ha foglalkozik vele valaki ! Úgyhogy nem hiszem, hogy nekünk kellene képernyőfotókat csatolgatni. Egyébként ha nem volt világos a hiba leírása, nagyon szívesen elmagyarázom telefonon az illetékesnek ! Várva a mielőbbi megoldást, fgyuri75 |
|
|
|
2009-08-13 08:17
Létrehozva:
|
|
|
Kérdésem volna,hogy egy régi NEGATIV értékelést hogyan lehetne töröltetni,főleg mert igazságtalanul kaptam? A Vatera miért nem véd meg minket eladókat,ha egyértelmü a vevő rosszindulatu hozzáállása? Kedves imivitez! Értékelés törlését (a probléma részletes leírásával) a kapcsolatfelvételen keresztül kérheti. Kapcsolatfelvétel - Aukcióval kapcsolatos probléma - Szeretnék töröltetni egy értékelést. -------------------- a Vatera csapata
www.vatera.hu |
|
|
|
2009-08-13 06:49
Létrehozva:
|
|
|
Újonc ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 25 Regisztrált: 2007-12-22 13:54 Azonosító: 69 899 |
Kérdésem volna,hogy egy régi NEGATIV értékelést hogyan lehetne töröltetni,főleg mert igazságtalanul kaptam?
A Vatera miért nem véd meg minket eladókat,ha egyértelmü a vevő rosszindulatu hozzáállása? |
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
| Szöveges verzió | A pontos idő: 2013-05-20 08:01 |