Üdvözöllek a Fórumban!
A Vatera fórumai elsősorban azt a célt szolgálják, hogy a felhasználók megoszthassák egymással a Vatera szolgáltatásaival, az online aukciós adásvétellel és a rendszer használatával kapcsolatos tapasztalataikat. Konkrét kérdés esetén, amennyiben a vaterától vár választ, kérjük, kattintson ide és tegye fel kérdését ügyfélszolgálatunknak. Köszönjük.
![]() ![]() |
2009-08-10 07:02
Létrehozva:
|
|
|
Fórumozó ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 331 Regisztrált: 2008-04-25 08:30 Azonosító: 135 835 |
T. Vatera ! Az érme, pénz, papírpénz rovatban az alap rendezésnél (dátum szerint) teljesen összevissza jönnek be a tételek ! Szerintem ki is maradnak áruk, de az időrend az abszolút nem stimmel, csak egy adott listázási oldalon belül... Jó lenne újra normálisan használni az adott oldalt ! Köszönöm Csatlakozom, ugyan ezt tapasztaltam az ingatlan,építkezés,otthon témakörben |
|
|
|
2009-08-10 01:44
Létrehozva:
|
|
|
Új fórumozó Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 2 Regisztrált: 2009-08-08 20:47 Azonosító: 695 386 |
T. Vatera !
Az érme, pénz, papírpénz rovatban az alap rendezésnél (dátum szerint) teljesen összevissza jönnek be a tételek ! Szerintem ki is maradnak áruk, de az időrend az abszolút nem stimmel, csak egy adott listázási oldalon belül... Jó lenne újra normálisan használni az adott oldalt ! Köszönöm |
|
|
|
2009-08-09 15:08
Létrehozva:
|
|
|
Csak olvasó ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 5 980 Regisztrált: 2007-05-24 18:58 Innen: Juzni Front Azonosító: 11 399 |
Sajna csak a pénzt tudom költeni,az eladói részekhez nem értek Ha megírtad volna neki, hogy sürgős, akkor be tudott volna állítani villámárat, akkor azonnal lezárul az aukció. -------------------- Csak akkor tehetsz meg mindent, hogyha már semmid sincs. (Tyler Durden)
SÜN, SÜN!!!! "Sünben emelték ki a tüntetőt." |
|
|
|
2009-08-09 14:51
Létrehozva:
|
|
|
Új fórumozó Csoport: Ellenőrzött vásárló Hozzászólások: 2 Regisztrált: 2009-08-09 14:36 Azonosító: 696 005 |
|
|
|
|
2009-08-09 14:48
Létrehozva:
|
|
|
Csak olvasó ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 5 980 Regisztrált: 2007-05-24 18:58 Innen: Juzni Front Azonosító: 11 399 |
Az lenne a kérdésem, hogy az eladó által lezárt aukciót a gép még 24 órán át nyitva tart, azonban az árut még ma el kellene hozni. Hogy tudom az eladóval felvenni a kapcsolatot? Emailon már értesített a rendszer a zárásról, de a piacon még visszaszámol. Ezt a segítség menüben is megkérdeztem, de nem tudom hol és mikor kapok rá választ. Sehogy, meg kell várni amíg lejár az aukció, csak azután kapod meg az elérhetőségét. Miért nem beszélted meg vele, hogy villámárat állítson be? -------------------- Csak akkor tehetsz meg mindent, hogyha már semmid sincs. (Tyler Durden)
|
|
|
2009-08-09 14:41
Létrehozva:
|
|
|
Új fórumozó Csoport: Ellenőrzött vásárló Hozzászólások: 2 Regisztrált: 2009-08-09 14:36 Azonosító: 696 005 |
Az lenne a kérdésem, hogy az eladó által lezárt aukciót a gép még 24 órán át nyitva tart, azonban az árut még ma el kellene hozni. Hogy tudom az eladóval felvenni a kapcsolatot? Emailon már értesített a rendszer a zárásról, de a piacon még visszaszámol. Ezt a segítség menüben is megkérdeztem, de nem tudom hol és mikor kapok rá választ.
|
|
|
|
2009-08-06 11:53
Létrehozva:
|
|
|
Talán még annyit, ha eladni is szeretnél, nem elhanyagolható tény a megfelelö fotó mellékelése. Az az egy aukcíód, amit már sikerült feltenned,......szóval a mellékelt fotó. Igaz! Mondjuk ennél a tételnél még elnézhető. Az ára miatt. A hozzászólást -Grobar- szerkesztette a következő időpontban: 2009-08-06 11:53 -------------------- Csak akkor tehetsz meg mindent, hogyha már semmid sincs. (Tyler Durden)
|
|
|
2009-08-06 11:42
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes fórumozó ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Csak olvasó Hozzászólások: 1 259 Regisztrált: 2007-03-01 14:16 Azonosító: 135 |
sziasztok! segítséget szeretnék kérni! Ma jött az üzenet nekem, hogy teljes jogú felhasználóvá váltam, és ha rákattintok a nevemre, ezt is írja. De ha oda lépek hogy új termék feltöltése, akkor azt írja, hogy csak ellenőrzött felhasználó vagyok, és nem tölthetek fel,pedig a nevem is zölddel van már. Mi ilyenkor a teendő???? Talán még annyit, ha eladni is szeretnél, nem elhanyagolható tény a megfelelö fotó mellékelése. Az az egy aukcíód, amit már sikerült feltenned,......szóval a mellékelt fotó. |
|
|
|
2009-08-06 11:37
Létrehozva:
|
|
|
sziasztok! segítséget szeretnék kérni! Ma jött az üzenet nekem, hogy teljes jogú felhasználóvá váltam, és ha rákattintok a nevemre, ezt is írja. De ha oda lépek hogy új termék feltöltése, akkor azt írja, hogy csak ellenőrzött felhasználó vagyok, és nem tölthetek fel,pedig a nevem is zölddel van már. Mi ilyenkor a teendő???? Kis türelem. -------------------- Csak akkor tehetsz meg mindent, hogyha már semmid sincs. (Tyler Durden)
|
|
|
2009-08-06 10:47
Létrehozva:
|
|
|
Fórumozó ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 513 Regisztrált: 2009-05-13 16:03 Azonosító: 640 855 |
sziasztok! segítséget szeretnék kérni! Ma jött az üzenet nekem, hogy teljes jogú felhasználóvá váltam, és ha rákattintok a nevemre, ezt is írja. De ha oda lépek hogy új termék feltöltése, akkor azt írja, hogy csak ellenőrzött felhasználó vagyok, és nem tölthetek fel,pedig a nevem is zölddel van már. Mi ilyenkor a teendő???? Lehet, hogy még nem állt át. Az értékeléseidnél is ellenőrzött vásárló van kiírva. A hozzászólást -hanga55- szerkesztette a következő időpontban: 2009-08-06 10:47 |
|
|
|
2009-08-06 10:41
Létrehozva:
|
|
|
Új fórumozó Csoport: Ellenőrzött vásárló Hozzászólások: 1 Regisztrált: 2009-08-06 10:35 Azonosító: 691 965 |
sziasztok!
segítséget szeretnék kérni! Ma jött az üzenet nekem, hogy teljes jogú felhasználóvá váltam, és ha rákattintok a nevemre, ezt is írja. De ha oda lépek hogy új termék feltöltése, akkor azt írja, hogy csak ellenőrzött felhasználó vagyok, és nem tölthetek fel,pedig a nevem is zölddel van már. Mi ilyenkor a teendő???? A hozzászólást -amity16- szerkesztette a következő időpontban: 2009-08-06 10:43 |
|
|
|
2009-08-06 09:28
Létrehozva:
|
|
|
Öreg róka:) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 4 100 Regisztrált: 2007-03-01 13:48 Azonosító: 32 |
Tisztelt Vatera! Nem működnek a keresési opciók már egy napja. http://www.vatera.hu/listings/index.php?c=...tmpsb=Keres%E9s Ez az utóbbi 12 órában indult aukciók a ffi karóra kategóriában. *** Ugyanígy nem működik a részletes keresésben az új/használt rész. Kérem a hiba kijavítását. Kedves geneve! Az észrevételt továbbítottuk a felelős kollégák felé, a hiba javításáig türelmet kérünk. -------------------- a Vatera csapata
www.vatera.hu |
|
|
|
2009-08-06 09:05
Létrehozva:
|
|
|
Újonc ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 10 Regisztrált: 2008-07-27 20:08 Azonosító: 174 218 |
Tisztelt Vatera!
Nem működnek a keresési opciók már egy napja. http://www.vatera.hu/listings/index.php?c=...tmpsb=Keres%E9s Ez az utóbbi 12 órában indult aukciók a ffi karóra kategóriában. Ha kiválasztom most a csak új termékek kategóriát a keresési opcióknál akkor NULLA darab terméket hoz fel http://www.vatera.hu/listings/index.php?c=...tmpsb=Keres%E9s Ha a csak használt termékeket nézem akkor ugyanígy NULLA darab marad a szűrőn, ami nyilvánvaló képtelenség: http://www.vatera.hu/listings/index.php?c=...tmpsb=Keres%E9s Ugyanígy nem működik a részletes keresésben az új/használt rész. Kérem a hiba kijavítását. |
|
|
|
2009-08-05 17:59
Létrehozva:
|
|
|
Agyhalott ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 2 236 Regisztrált: 2007-03-01 14:17 Innen: Hungary-Baja Azonosító: 148 |
vagy a második kábel árának a jutalékát is kifizeted.. (termék árának 6%-a) és akkor 2 pozitívval is megoldhatod... én ezt szoktam preferálni.
-------------------- --==CellaTel==-- |
|
|
|
2009-08-05 07:54
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes fórumozó ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 1 073 Regisztrált: 2007-11-21 13:17 Innen: Magyar/Szombathely Azonosító: 48 776 |
tegnap licitáltam egy digitalizáló usb kábelra- a licitálás után kiírta a gép hogy, sajnos nem sikerült mert lejárt a licit ezért licitáltam egy másik kábelra is-itt is kiírta hogy lekéstem a licitet. Mivel több ilyen kábel nem volt befejeztem a keresést Meglepetésemre kb. fél 15-20 perc múlva értesítettek (külön-külön), hogy sikeres volt a licitálásom és megnyertem mind a két kábelt. Mi a teendő ilyenkor ? pjules Sajnos nem licitáltál, hanem fix áron megvetted mind a kettőt. Mivel egy eladótól származik mind a kettő, beszéld meg vele, hogy véletlenül vettél kettőt (írd le neki ugyanezt), és csak az egyik kell. Ha normális az eladó, akkor megérti. Ezután kapsz az egyik tranzakcióra egy pozitívat, a másikra valószínűleg semlegest, Te meg értékelhetsz mindent pozitívan. Szerintem. -------------------- "Mivel úriembernek születtem, nem vívok szellemi párbajt olyannal, aki fegyvertelen."
|
|
|
|
2009-08-05 06:28
Létrehozva:
|
|
|
Új fórumozó Csoport: Ellenőrzött vásárló Hozzászólások: 1 Regisztrált: 2009-08-05 06:07 Azonosító: 689 666 |
tegnap licitáltam egy digitalizáló usb kábelra- a licitálás után kiírta a gép hogy, sajnos nem sikerült mert lejárt a licit
ezért licitáltam egy másik kábelra is-itt is kiírta hogy lekéstem a licitet. Mivel több ilyen kábel nem volt befejeztem a keresést Meglepetésemre kb. fél 15-20 perc múlva értesítettek (külön-külön), hogy sikeres volt a licitálásom és megnyertem mind a két kábelt. Mi a teendő ilyenkor ? pjules |
|
|
|
2009-08-04 12:15
Létrehozva:
|
|
|
Új fórumozó Csoport: Ellenőrzött vásárló Hozzászólások: 1 Regisztrált: 2009-08-04 11:18 Azonosító: 688 185 |
Egyszerűen idegesítő, és megtévesztő a kereséseim "felülbírálata"! Több példát is tudnék hozni, de csak egyet említsek: keresek: sőrgyári (tudom, hogy rövid ö-vel írják, de direkt keresek ilyesmire, találtam már jó pár aukciót helyesírási hibásan) helyette keres nekem: bargyári, (ilyen gyár van???) és hoz 5-6 db pneumatikus szelepet...... Köszönöm szépen, inkább ne próbáljanak segíteni! Ha nem jól írok egy keresőszót, és nincs találat, majd beírom másképp. Üdvözlettel mindenkinek aki ezt jó ötletnek tartotta, és bevezette! Tényleg idegesítő! Bár alapvetően nem rossz gondolat, hogy felajánl a kereső egy másik lehetőséget. Szerintem a baj csak azzal van, hogy nincs eléggé kiemelve, hogy: EMBER, FIGYELJ MÁR! 0 találat volt a megadott ... feltételre Mert ugye mi is történik (az én esetem): - kerestem a "sojan" szóra (ez egy babakocsi márka) - kaptam egy rakás találatot, de nem értettem, hogy ezek miért nem kapcsolatosak a kereséssel, - ezután észrevettem, hogy a keresőmezőben a "sokan" szó szerepel - ilyenkor az ember első gondolata az, hogy elgépeltem a kulcsszót - ezután ismét beírom, figyelve, hogy ne rontsam el, majd nyomok egy entert, és azt látom, hogy a keresőben ismét a "sokan" szó szerepelt, - na ekkor jön az ideg - és valószínűleg ettől az idegtől nem látja az ember, hogy ott van egy Tipp mező Szóval szerintem ezt sokkal jobban ki kellene emelni, mert én nagyon nehezen vettem észre. (csak a találatokra koncentráltam, és a keresőszóra) |
|
|
|
2009-08-03 22:26
Létrehozva:
|
|
|
Öreg róka:) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 4 100 Regisztrált: 2007-03-01 13:48 Azonosító: 32 |
Hol tudom törölni a vásárolt termékeket? Hogy ne legyen látható a vásárolt termékek kategóriában? KRiszta Kedves tina81! A mindkét fél (eladó, vevő) által értékelt aukciók 80 nappal az aukció zárása után már nem jelennek meg a Vatera piacterén, így az Ön személyes menüjében sem. -------------------- a Vatera csapata
www.vatera.hu |
|
|
|
2009-08-03 19:06
Létrehozva:
|
|
![]() Vigyázz! Veszélyes Vitrioltulajdonos! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 25 014 Regisztrált: 2008-03-25 16:08 Innen: Szüfrazsettkiképző Főállomás :) Azonosító: 128 349 |
Hol tudom törölni a vásárolt termékeket? Hogy ne legyen látható a vásárolt termékek kategóriában? KRiszta Majd eltűnik magától egy idő után. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2009-08-03 19:02
Létrehozva:
|
|
|
Új fórumozó Csoport: Ellenőrzött vásárló Hozzászólások: 1 Regisztrált: 2007-10-22 23:31 Azonosító: 33 605 |
Hol tudom törölni a vásárolt termékeket? Hogy ne legyen látható a vásárolt termékek kategóriában? KRiszta
|
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
| Szöveges verzió | A pontos idő: 2013-05-24 08:52 |