Üdvözöllek a Fórumban!
A Vatera fórumai elsősorban azt a célt szolgálják, hogy a felhasználók megoszthassák egymással a Vatera szolgáltatásaival, az online aukciós adásvétellel és a rendszer használatával kapcsolatos tapasztalataikat. Konkrét kérdés esetén, amennyiben a vaterától vár választ, kérjük, kattintson ide és tegye fel kérdését ügyfélszolgálatunknak. Köszönjük.
![]() ![]() |
2012-10-03 22:33
Létrehozva:
|
|
![]() Customer Service ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: M O D E R Á T O R Hozzászólások: 13 084 Regisztrált: 2009-09-04 15:11 Azonosító: 730 465 |
Nem gondolják, hogy bizonyos esetekben hátrányosan érintheti az eladásokat? Nem (Tönkretette már a Trust egerét, amit nekem ajánlott? Kérem, szóljon, ha már tönkrement. Ez a legutóbbi példány meglepően szívós -------------------- Üdvözlettel:
a Vatera csapata www.vatera.hu |
|
|
|
2012-10-03 16:13
Létrehozva:
|
|
![]() Vigyázz! Veszélyes Vitrioltulajdonos! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 25 244 Regisztrált: 2008-03-25 16:08 Innen: Szüfrazsettkiképző Főállomás :) Azonosító: 128 349 |
Kedves zejopy! Szokni kell, de nekem tetszik Nem gondolják, hogy bizonyos esetekben hátrányosan érintheti az eladásokat? (Tönkretette már a Trust egerét, amit nekem ajánlott? Kérem, szóljon, ha már tönkrement. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2012-10-03 16:02
Létrehozva:
|
|
![]() Customer Service ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: M O D E R Á T O R Hozzászólások: 13 084 Regisztrált: 2009-09-04 15:11 Azonosító: 730 465 |
Kedves Benz! Kérem, ha ideje engedi, erre mondjon valamit. Köszönöm, ha úgy sikerül, .... Kedves zejopy! Szokni kell, de nekem tetszik -------------------- Üdvözlettel:
|
|
|
2012-10-03 14:33
Létrehozva:
|
|
![]() Vigyázz! Veszélyes Vitrioltulajdonos! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 25 244 Regisztrált: 2008-03-25 16:08 Innen: Szüfrazsettkiképző Főállomás :) Azonosító: 128 349 |
Licitáláskor a licit elküldése oldalon az Eladó értékelésénél megjelenik egy partner véleménye. .... .... Viszont aggályos az a 2%. Ha csak egy vásárlást is veszít az eladó .... Kedves Benz! Kérem, ha ideje engedi, erre mondjon valamit. Köszönöm, ha úgy sikerül, .... -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2012-10-02 13:00
Létrehozva:
|
|
Licitáláskor a licit elküldése oldalon az Eladó értékelésénél megjelenik egy partner véleménye. Ezt nem tartom túl jó ötletnek, mert egyáltalán nem mérvadó egyetlen (ha jól vettem észre találomra) kiragadott értékelés. Az teljesen rendben van, és hasznos is, hogy a licit elküldése előtt egy kattintással elérhetők az eladó értékelései, de véletlenszerűen becitált szöveges vélemények teljesen fals képet mutathatnak az eladóról. Szerintetek? A nagy számok törvénye alapján valószínű, hogy valós képet mutat majd az eladóról az esetek 98%-ában. Viszont aggályos az a 2%. Ha csak egy vásárlást is veszít az eladó ez miatt máris gáz szerintem. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2012-10-02 12:49
Létrehozva:
|
|
![]() Lelkes virgonc ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 3 355 Regisztrált: 2008-05-27 22:37 Innen: Magyar/Győr Azonosító: 156 696 |
Licitáláskor a licit elküldése oldalon az Eladó értékelésénél megjelenik egy partner véleménye. Ezt nem tartom túl jó ötletnek, mert egyáltalán nem mérvadó egyetlen (ha jól vettem észre találomra) kiragadott értékelés.
Az teljesen rendben van, és hasznos is, hogy a licit elküldése előtt egy kattintással elérhetők az eladó értékelései, de véletlenszerűen becitált szöveges vélemények teljesen fals képet mutathatnak az eladóról. Szerintetek? A hozzászólást -svejku- szerkesztette a következő időpontban: 2012-10-02 12:53 |
|
|
|
2012-10-02 11:39
Létrehozva:
|
|
Kedves zej Kedves Benz! Igazából nem tudom eldönteni, hogy becézésnek indult megszólítást olvashatok-e itt, ami csak félig sikerült, vagy pedig valaki megzavarta-e a post írásakor. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2012-10-02 09:55
Létrehozva:
|
|
Próbálja meg egyszer autóban, menet közben (lakott területen kívül). Na, az A lassú Szombaton lehet, hogy megjátszom, ugyanis kötelezően el kell mennem egy iskolai megmozdulásra, amit természetesen Sümegen kell megtartani, teljesen jó. Kétszer minimum 4 óra az út és még az ottlét. ( -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2012-10-02 09:34
Létrehozva:
|
|
Jó, este, vagy valamikor megírom. Ha otthon vagyok, vagy ha megjavul a net itt a suliban, akkor persze ez nem lesz olyan fontos, mert egy kattintással meg lehet nézni az áru helyét. Viszont most már szeptember eleje óta kínlódom a mobilnettel, ami drága, de legalább lassú és idegőrlő. (Komolyan mondom, elfáradok sokszor abban, hogy ideges vagyok a várakozástól) Így fel tudom mérni a saját bőrömön, hogy mennyi is egy kattintás. Amikor az embernek megvan a technikai felszereltsége, akkor minden más. Mások a szempontok. Próbálja meg egyszer autóban, menet közben (lakott területen kívül). Na, az A lassú -------------------- Üdvözlettel:
|
|
|
2012-10-02 09:24
Létrehozva:
|
|
Kedves zejopy! A térkép jó ötlet, de szerintem megírni is érdemes Jó, este, vagy valamikor megírom. Ha otthon vagyok, vagy ha megjavul a net itt a suliban, akkor persze ez nem lesz olyan fontos, mert egy kattintással meg lehet nézni az áru helyét. Viszont most már szeptember eleje óta kínlódom a mobilnettel, ami drága, de legalább lassú és idegőrlő. (Komolyan mondom, elfáradok sokszor abban, hogy ideges vagyok a várakozástól) Így fel tudom mérni a saját bőrömön, hogy mennyi is egy kattintás. Amikor az embernek megvan a technikai felszereltsége, akkor minden más. Mások a szempontok. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2012-10-02 09:18
Létrehozva:
|
|
Kedves Benz! A profilnál most a város látszik, ami kétségtelenül pontosabb információ, mint a megye, de szerintem nagyon jó lenne, ha zárójelben ott lenne a megye is, mert pl. nem tudom, hol van Kálmánháza. Kedves zejopy! A térkép jó ötlet, de szerintem megírni is érdemes -------------------- Üdvözlettel:
|
|
|
2012-10-02 09:15
Létrehozva:
|
|
Kedves Benz!
A profilnál most a város látszik, ami kétségtelenül pontosabb információ, mint a megye, de szerintem nagyon jó lenne, ha zárójelben ott lenne a megye is, mert pl. nem tudom, hol van Kálmánháza. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2012-10-01 13:45
Létrehozva:
|
|
Kedves Benz! Jó a piactéri moderálásuk. Komolyan. Figyelem egy ideje. A termékfigyelőmben (amúgy igaza van svejkunak, már órákkal később érkezik a megszokottnál) ha szabálytalant látok, jelentem. Sokáig nem tettem, de aztán bizonyos okok miatt (megbeszéltem magammal) eljutottam odáig, hogy jelzem. Pár óra múlva, ha visszakattintok, látom, hogy már nem elérhetőek. Szóval csak jelzem, hogy látom, nem csak szavakkal dolgoznak, hanem tettekkel is. Amúgy eddig sem kételkedtem ebben, de így racionális úton is megerősödött ez az álláspontom. Kedves zejopy! Igyekszünk, köszönjük -------------------- Üdvözlettel:
|
|
|
2012-10-01 13:19
Létrehozva:
|
|
Kedves Benz!
Jó a piactéri moderálásuk. Komolyan. Figyelem egy ideje. A termékfigyelőmben (amúgy igaza van svejkunak, már órákkal később érkezik a megszokottnál) ha szabálytalant látok, jelentem. Sokáig nem tettem, de aztán bizonyos okok miatt (megbeszéltem magammal) eljutottam odáig, hogy jelzem. Pár óra múlva, ha visszakattintok, látom, hogy már nem elérhetőek. Szóval csak jelzem, hogy látom, nem csak szavakkal dolgoznak, hanem tettekkel is. Amúgy eddig sem kételkedtem ebben, de így racionális úton is megerősödött ez az álláspontom. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2012-10-01 09:32
Létrehozva:
|
|
azt szeretném kérdezni,hogy a negatív értékelésem az egyik eladóról hogyan tűnt el? Akkor törölte a Vatera. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2012-10-01 09:20
Létrehozva:
|
|
|
Új fórumozó Csoport: Ellenőrzött vásárló Hozzászólások: 2 Regisztrált: 2012-10-01 09:17 Azonosító: 1 843 231 |
azt szeretném kérdezni,hogy a negatív értékelésem az egyik eladóról hogyan tűnt el?
|
|
|
|
2012-09-27 08:41
Létrehozva:
|
|
Közben rájöttem, miért nem láttam fenti válaszát, mert ez eredetileg valahogy úgy szólt, hogy továbbítottam a fejlesztő kollégáknak, de még nem válaszoltak. Tudom, hogy Önnek van lehetősége bármikor, utólag megváltoztatni a hsz-t, de kérem ne csinálja, mert így nem biztos, hogy észreveszem/észrevesszük. Jó-jó, de így annyival átláthatóbb, mint több egymást követő hozzászólásban -------------------- Üdvözlettel:
|
|
|
2012-09-27 07:45
Létrehozva:
|
|
...... de kérem ne csinálja, mert így nem biztos, hogy észreveszem/észrevesszük. Csatlakozom. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2012-09-27 00:29
Létrehozva:
|
|
![]() Lelkes virgonc ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 3 355 Regisztrált: 2008-05-27 22:37 Innen: Magyar/Győr Azonosító: 156 696 |
Úgy néz ki, hogy találtak a fejlesztő kollégák megoldást. Most jó az ablakok mérete? Közben rájöttem, miért nem láttam fenti válaszát, mert ez eredetileg valahogy úgy szólt, hogy továbbítottam a fejlesztő kollégáknak, de még nem válaszoltak. Tudom, hogy Önnek van lehetősége bármikor, utólag megváltoztatni a hsz-t, de kérem ne csinálja, mert így nem biztos, hogy észreveszem/észrevesszük. |
|
|
|
2012-09-26 22:43
Létrehozva:
|
|
Úgy néz ki, hogy találtak a fejlesztő kollégák megoldást. Most jó az ablakok mérete? Kedves Benz! Elnézést, nem vettem észre üzenetét (folyton kidobál a fórum, és így nem tudom használni az új hozzászólások funkciót..) Azért kerestem rá eredeti postomra, mert észrevettem, hogy megjavult, rendben van, tökéletes méretű, |
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
| Szöveges verzió | A pontos idő: 2013-06-19 15:07 |