Üdvözöllek a Fórumban!
A Vatera fórumai elsősorban azt a célt szolgálják, hogy a felhasználók megoszthassák egymással a Vatera szolgáltatásaival, az online aukciós adásvétellel és a rendszer használatával kapcsolatos tapasztalataikat. Konkrét kérdés esetén, amennyiben a vaterától vár választ, kérjük, kattintson ide és tegye fel kérdését ügyfélszolgálatunknak. Köszönjük.
![]() ![]() |
2008-11-29 17:52
Létrehozva:
|
|
|
Fórumozó ![]() ![]() ![]() Csoport: Csak olvasó Hozzászólások: 483 Regisztrált: 2007-04-17 02:56 Azonosító: 5 690 |
nah kezdjél félni.. múltkor pont ebbe kóstoltam bele.. elég mély darázsfészek volt.. azóta 5 termékem úszott a levesbe mondvacsinált okok miatt.. RULZ VATERA és akkor a 72 órás ok nélküli kitiltásról nem is beszélek.. Ááá, itt ettől nem kell tartani, hisz egy minden szempontból korrekt céggel szerződtünk. Választhattunk volna más céget is, de igyekeztünk a legkorrektebbet választani. Egy korrekt cég pedig nem engedhet meg magának ilyesmit... |
|
|
|
2008-11-29 17:48
Létrehozva:
|
|
|
Öreg róka:) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 4 100 Regisztrált: 2007-03-01 13:48 Azonosító: 32 |
Tehát, ha jól értem, szerződést lehet kötni arra, hogy bármilyen terméket bármilyen, nem hozzáillő kategóriába feltölthessek? Értem... Bár itt nem találtam a kivételt... : http://www.vatera.hu/help/index.php?c=31&h=103 A szerződéssel kapcsolatos további kérdéseit felteheti a kapcsolatfelvételen keresztül a Szolgáltatás, értékesítés => főtémán belül a megfelelő altéma kiválasztásával. Köszönjük! -------------------- a Vatera csapata
www.vatera.hu |
|
|
|
2008-11-29 17:44
Létrehozva:
|
|
|
Agyhalott ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 2 236 Regisztrált: 2007-03-01 14:17 Innen: Hungary-Baja Azonosító: 148 |
konkrétan ezekre a "gyöngyszemek"-re gondoltam... http://www.vatera.hu/egyebek_c374.html?us=elektroplaza nah kezdjél félni.. múltkor pont ebbe kóstoltam bele.. elég mély darázsfészek volt.. azóta 5 termékem úszott a levesbe mondvacsinált okok miatt.. RULZ VATERA és akkor a 72 órás ok nélküli kitiltásról nem is beszélek.. A hozzászólást -CellaTel- szerkesztette a következő időpontban: 2008-11-29 17:45 -------------------- --==CellaTel==-- |
|
|
|
2008-11-29 17:42
Létrehozva:
|
|
|
Fórumozó ![]() ![]() ![]() Csoport: Csak olvasó Hozzászólások: 483 Regisztrált: 2007-04-17 02:56 Azonosító: 5 690 |
Kedves konyvetNEKED! Aukcióindításkor csak a meghirdetni kívánt termék legjellemzőbb kategóriájában lehet azt elindítani, kivéve, ha a felhasználónak a Piactérrel kötött egyéb szerződése azt kifejezetten megengedi a felhasználó számára. Tehát, ha jól értem, szerződést lehet kötni arra, hogy bármilyen terméket bármilyen, nem hozzáillő kategóriába feltölthessek? Értem... Bár itt nem találtam a kivételt... : http://www.vatera.hu/help/index.php?c=31&h=103 A hozzászólást -konyvetNEKED- szerkesztette a következő időpontban: 2008-11-29 17:44 |
|
|
|
2008-11-29 17:16
Létrehozva:
|
|
|
Öreg róka:) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 4 100 Regisztrált: 2007-03-01 13:48 Azonosító: 32 |
Ha ez így van, akkor ezek a gyöngyszemek miért vannak fent ilyen hosszú ideje??? Sokadszor merül fel a kérdés többünkben, de válasszal én még nem találkoztam... Kedves konyvetNEKED! Aukcióindításkor csak a meghirdetni kívánt termék legjellemzőbb kategóriájában lehet azt elindítani, kivéve, ha a felhasználónak a Piactérrel kötött egyéb szerződése azt kifejezetten megengedi a felhasználó számára. -------------------- a Vatera csapata
www.vatera.hu |
|
|
|
2008-11-29 16:59
Létrehozva:
|
|
|
Ha ez így van, akkor ezek a gyöngyszemek miért vannak fent ilyen hosszú ideje??? Sokadszor merül fel a kérdés többünkben, de válasszal én még nem találkoztam... konkrétan ezekre a "gyöngyszemek"-re gondoltam... http://www.vatera.hu/egyebek_c374.html?us=elektroplaza |
|
|
|
2008-11-29 16:56
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes fórumozó ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Csak olvasó Hozzászólások: 1 259 Regisztrált: 2007-03-01 14:16 Azonosító: 135 |
Ha ez így van, akkor ezek a gyöngyszemek miért vannak fent ilyen hosszú ideje??? Sokadszor merül fel a kérdés többünkben, de válasszal én még nem találkoztam... Az ember szája azért van, hogy járjon ( nem csak evés közben ). A keze pedig azért, hogy a billentyűzetet nyomkodja. |
|
|
|
2008-11-29 16:45
Létrehozva:
|
|
|
Aukcióindításkor csak a meghirdetni kívánt termék legjellemzőbb kategóriájában lehet azt elindítani... Ha ez így van, akkor ezek a gyöngyszemek miért vannak fent ilyen hosszú ideje??? Sokadszor merül fel a kérdés többünkben, de válasszal én még nem találkoztam... |
|
|
|
2008-11-29 16:16
Létrehozva:
|
|
|
Öreg róka:) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Kizárt Hozzászólások: 7 218 Regisztrált: 2007-03-01 14:16 Azonosító: 130 |
ha jobban belegondol az ember, nem csak egynek -------------------- "Gyanítom, több dolgok vannak földön és égen, mintsem azt bármely bölcselem valaha álmodni képes." |
|
|
|
2008-11-29 16:07
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes újonc ![]() ![]() Csoport: Csak olvasó Hozzászólások: 253 Regisztrált: 2007-03-01 13:48 Azonosító: 43 |
azt hiszem, itt már rég elsikkadt a szempont, hogy a fórumozók jól érezzék magukat a fórumon, és kielégítö választ kapjanak a kédéseikre, ehelyett elötérbe került a kritikus megjegyzéseket tevök megrendszabályozása... |
|
|
|
2008-11-29 14:10
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes újonc ![]() ![]() Csoport: Csak olvasó Hozzászólások: 138 Regisztrált: 2008-06-05 20:26 Innen: Budapest Azonosító: 159 654 |
Kedves kaoiom! A levelek az aukció újraindítása után törlődnek, nem az aukció lejárta után. Amennyiben komoly az érdeklődő, az újraindított terméklapon újra fel tudja tenni a kérdését, egyéb lehetőség nincs a kapcsolatfelvételre. Az észrevételt továbbítottuk a felelős kollégák felé. Aktív vevőknél ez nem olyan nagy probléma, azoknál inkább, akik csak két vagy több nap múlva jönnek vissza a vaterára, valószínűleg már nem is látják a választ, mert az a terméklappal együtt eltűnt, s azt hiszi, az eladó a hibás, mert nem válaszol, mert törölte a terméket stb... S általában az egynapos aukcióknál, vagy hosszabb lélegzetvételű levelezéseknél gond. Az lenne a jó, ha a terméklap el is tűnik, legalább a levelek mappában megmaradna... |
|
|
|
2008-11-29 13:28
Létrehozva:
|
|
|
Kedves Moderátor! Miért tünnek el a levelezések a termék lejárta után 1-2 nappal. Ez elég kellemetlen, hisz van úgy hogy a leendő vásárló csak párnap múlva ír újból. Ha a terméket 1 naposra teszem fel, akkor szinte lehetetlen megtalálni az előző leveleket. Nagy gondot jelente ezen módosítnai.üdv.kaoiom Kedves kaoiom! A levelek az aukció újraindítása után törlődnek, nem az aukció lejárta után. Amennyiben komoly az érdeklődő, az újraindított terméklapon újra fel tudja tenni a kérdését, egyéb lehetőség nincs a kapcsolatfelvételre. Az észrevételt továbbítottuk a felelős kollégák felé. -------------------- a Vatera csapata
www.vatera.hu |
|
|
|
2008-11-29 13:17
Létrehozva:
|
|
|
Újonc ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 36 Regisztrált: 2007-04-21 21:41 Azonosító: 6 455 |
Kedves Moderátor!
Miért tünnek el a levelezések a termék lejárta után 1-2 nappal. Ez elég kellemetlen, hisz van úgy hogy a leendő vásárló csak párnap múlva ír újból. Ha a terméket 1 naposra teszem fel, akkor szinte lehetetlen megtalálni az előző leveleket. Nagy gondot jelente ezen módosítnai.üdv.kaoiom |
|
|
|
2008-11-29 12:52
Létrehozva:
|
|
|
Öreg róka:) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Kizárt Hozzászólások: 7 218 Regisztrált: 2007-03-01 14:16 Azonosító: 130 |
Tisztelt Vatera_Moderátor ! Maradjunk abban, hogy én inkább feladom. A közmondások: ............................., ......................., .............................. Addig, amig Gerő Viktor kb. két évvel ezelőtti " reformmozgató szavai " csak elmétetek maradnak, addig ...................... Kár ( nem varjú mondta ! azt hiszem, itt már rég elsikkadt a szempont, hogy a fórumozók jól érezzék magukat a fórumon, és kielégítö választ kapjanak a kédéseikre, ehelyett elötérbe került a kritikus megjegyzéseket tevök megrendszabályozása... A hozzászólást -bambooflower- szerkesztette a következő időpontban: 2008-11-29 12:54 -------------------- "Gyanítom, több dolgok vannak földön és égen, mintsem azt bármely bölcselem valaha álmodni képes." |
|
|
|
2008-11-28 17:40
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes újonc ![]() ![]() Csoport: Csak olvasó Hozzászólások: 253 Regisztrált: 2007-03-01 13:48 Azonosító: 43 |
Aukcióindításkor csak a meghirdetni kívánt termék legjellemzőbb kategóriájában lehet azt elindítani. Maximum két azonos aukciót lehet hirdetni egyébként a holland vagy fix áras értékesítést kell használni és a mennyiség rovatban lehet a darabszámot feltüntetni. Tisztelt Vatera_Moderátor ! Maradjunk abban, hogy én inkább feladom. A közmondások: ............................., ......................., .............................. Addig, amig Gerő Viktor kb. két évvel ezelőtti " reformmozgató szavai " csak elmétetek maradnak, addig ...................... Kár ( nem varjú mondta ! |
|
|
|
2008-11-28 16:51
Létrehozva:
|
|
|
Tisztelt Vatera_Moderátor ! Lenne olyan kedves és vagy itt nyilvánosságra hozni a törölt aukció ( betegségével együt ), vagy nekem elküldeni emilben ?? Ugyanis így hogy utólagossan nem lehet látni az adott aukciót, különböző " találgatásokra " adhat okot, ami több érintetnek is kellemetlen érzést kelthet. Előre is köszönöm, hogy kérésem megértésre talál és teljesítve is lessz. Ui: A mobil telefonoknál ( védőfólia ) volt két hirdetés és a PDA tartozékoknál ( védőfólia ) volt egy hirdetés. Mivel az adott technikai árú, amire jók az adott fóliák besorolhatók Mobil kategóriába és PDA kategóriába is, azt gondolom, mindkét kategóriában a 2-2 hirdetés logikusnak tűnik. Aukcióindításkor csak a meghirdetni kívánt termék legjellemzőbb kategóriájában lehet azt elindítani. Maximum két azonos aukciót lehet hirdetni egyébként a holland vagy fix áras értékesítést kell használni és a mennyiség rovatban lehet a darabszámot feltüntetni. -------------------- a Vatera csapata
www.vatera.hu |
|
|
|
2008-11-28 16:42
Létrehozva:
|
|
|
Kedves molvany! A bejelentés alapján megtettük a szükséges intézkedéseket. Amennyiben egy termékből több darab áll rendelkezésre holland értékesítést kell használni és a mennyiség rovatban kell a darabszámot feltüntetni. Tisztelt Vatera_Moderátor ! Lenne olyan kedves és vagy itt nyilvánosságra hozni a törölt aukció ( betegségével együt ), vagy nekem elküldeni emilben ?? Ugyanis így hogy utólagossan nem lehet látni az adott aukciót, különböző " találgatásokra " adhat okot, ami több érintetnek is kellemetlen érzést kelthet. Előre is köszönöm, hogy kérésem megértésre talál és teljesítve is lessz. Ui: A mobil telefonoknál ( védőfólia ) volt két hirdetés és a PDA tartozékoknál ( védőfólia ) volt egy hirdetés. Mivel az adott technikai árú, amire jók az adott fóliák besorolhatók Mobil kategóriába és PDA kategóriába is, azt gondolom, mindkét kategóriában a 2-2 hirdetés logikusnak tűnik. |
|
|
|
2008-11-28 16:30
Létrehozva:
|
|
|
-------------------- "Gyanítom, több dolgok vannak földön és égen, mintsem azt bármely bölcselem valaha álmodni képes." |
|
|
|
2008-11-28 16:23
Létrehozva:
|
|
|
Tisztelt Vatera_Moderátor ! Mire jó ez az " erőfitogtatás " ?? Az alul olvasható levelezés " eredményeképpen " kapom az emilt: ( ha kérhetem, ne azt állítani, hogy ez nem azért van ! ) " Tájékoztatjuk, hogy az alábbi aukciót a Vatera eltávolította, mivel nem felelt meg az aukciós szabályoknak: Terméknév: Apple Iphone 3G - re 4Db. Képenyővédő Fólia Termékkód: 108744914 Terméklink: http://www.vatera.hu/item/view/?cod=108744914 " *** Kedves molvany! A bejelentés alapján megtettük a szükséges intézkedéseket. Amennyiben egy termékből több darab áll rendelkezésre holland értékesítést kell használni és a mennyiség rovatban kell a darabszámot feltüntetni. -------------------- a Vatera csapata
www.vatera.hu |
|
|
|
2008-11-28 16:13
Létrehozva:
|
|
|
Tisztelt Vatera_Moderátor !
Mire jó ez az " erőfitogtatás " ?? Az alul olvasható levelezés " eredményeképpen " kapom az emilt: ( ha kérhetem, ne azt állítani, hogy ez nem azért van ! ) " Tájékoztatjuk, hogy az alábbi aukciót a Vatera eltávolította, mivel nem felelt meg az aukciós szabályoknak: Terméknév: Apple Iphone 3G - re 4Db. Képenyővédő Fólia Termékkód: 108744914 Terméklink: http://www.vatera.hu/item/view/?cod=108744914 " Mi ez ha nem egy szándékos keresgélés, célzottan valakivel szemben. Mire jó ez ?? Bebizonyítani, hogy ki is .................. Nem kellene. Nem ez lenne a megoldás. Vagy Ön szerint igen ?? |
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
| Szöveges verzió | A pontos idő: 2013-05-19 06:59 |