Üdvözöllek a Fórumban!
A Vatera fórumai elsősorban azt a célt szolgálják, hogy a felhasználók megoszthassák egymással a Vatera szolgáltatásaival, az online aukciós adásvétellel és a rendszer használatával kapcsolatos tapasztalataikat. Konkrét kérdés esetén, amennyiben a vaterától vár választ, kérjük, kattintson ide és tegye fel kérdését ügyfélszolgálatunknak. Köszönjük.
![]() ![]() |
2008-11-28 13:41
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes újonc ![]() ![]() Csoport: Csak olvasó Hozzászólások: 253 Regisztrált: 2007-03-01 13:48 Azonosító: 43 |
Ha a partner továbbra sem jelentkezik, akkor az aukció zárása után 7 nappal amennyiben nem lehet tovább várni érdemes egy üzenet írni az adásvételtől való elállásról és megadni a partnernek a megfelelő értékelést. Egy utolsó felszólítást küldjön az illetőnek a termék adásvételével kapcsolatban és küldje el másolatként a biztonsag@vatera.com címre is. Ezt a címzettnek is említse meg kilátásba helyezve a megfelelő értékelést amennyiben nem jelentkezik. A kapott azonosítót mentse el, mivel az alapján esetleges bonyodalmak esetén igazolni lehet, hogy az üzenet kiküldésre került a partnernek. Kösz és bocs hogy őszinte vagyok. |
|
|
|
2008-11-28 13:28
Létrehozva:
|
|
|
Öreg róka:) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 4 100 Regisztrált: 2007-03-01 13:48 Azonosító: 32 |
Kedves Vatera_Moderátor ! Mi hiányzott ebböl ahoz, hogy válaszra legyen érdemes ? " Indirekt kérdés ? Vaterával kapcsolatos. Mit lehet itt tenni ?? Vevőnek küldött Emil visszajön ( el sem megy ) kézbesíthetetlen megjegyzéssel. Vateránál megadott mobilszám hívás: " Átmenetileg ki van kapcsolva a forgalomból. " Tessék már megválaszolni, ugyanis én sajnos nem látok különbséget az én kérdésem " tálalása " és lorinczz kérdésének " feltálalása " között. Köszönöm. Ha a partner továbbra sem jelentkezik, akkor az aukció zárása után 7 nappal amennyiben nem lehet tovább várni érdemes egy üzenet írni az adásvételtől való elállásról és megadni a partnernek a megfelelő értékelést. Egy utolsó felszólítást küldjön az illetőnek a termék adásvételével kapcsolatban és küldje el másolatként a biztonsag@vatera.com címre is. Ezt a címzettnek is említse meg kilátásba helyezve a megfelelő értékelést amennyiben nem jelentkezik. A kapott azonosítót mentse el, mivel az alapján esetleges bonyodalmak esetén igazolni lehet, hogy az üzenet kiküldésre került a partnernek. -------------------- a Vatera csapata
www.vatera.hu |
|
|
|
2008-11-28 13:26
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes újonc ![]() ![]() Csoport: Csak olvasó Hozzászólások: 253 Regisztrált: 2007-03-01 13:48 Azonosító: 43 |
Kedves molvany! Amennyiben direkt kérdést tesz fel, megválaszoljuk azt. Kedves Vatera_Moderátor ! Mi hiányzott ebböl ahoz, hogy válaszra legyen érdemes ? " Indirekt kérdés ? Vaterával kapcsolatos. Mit lehet itt tenni ?? Vevőnek küldött Emil visszajön ( el sem megy ) kézbesíthetetlen megjegyzéssel. Vateránál megadott mobilszám hívás: " Átmenetileg ki van kapcsolva a forgalomból. " Tessék már megválaszolni, ugyanis én sajnos nem látok különbséget az én kérdésem " tálalása " és lorinczz kérdésének " feltálalása " között. Köszönöm. |
|
|
|
2008-11-28 12:33
Létrehozva:
|
|
|
Öreg róka:) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 4 100 Regisztrált: 2007-03-01 13:48 Azonosító: 32 |
Kedves Vatera_Moderátor ! 2008-11-24 14:10 - ekkor, ezen a dátumon és ebben az órában-percben majdhogynem ugyanezt kérdeztem én is, mivel " megakadtam " ( sajnálom, de velem is megesik néha ez ). Választ nem kaptam. Miért ? Mert én már rég itt vagyok, többszáz értékeléssel, tehát van " gyakorlatom ", találjam fel magam ? Válaszoljak esetleg magamnak, vagy inkább ne is kérdezzek ? Hogy van ez a kérdés - felelet itt a vaterán ? Kinek, mikor, miért, stb. stb. lehetne sorolni a variációkat. Kedves molvany! Amennyiben direkt kérdést tesz fel, megválaszoljuk azt. -------------------- a Vatera csapata
www.vatera.hu |
|
|
|
2008-11-28 12:21
Létrehozva:
|
|
|
Kedves lorinczz! Ha a partner továbbra sem jelentkezik, akkor az aukció zárása után 7 nappal amennyiben nem lehet tovább várni érdemes egy üzenet írni az adásvételtől való elállásról és megadni a partnernek a megfelelő értékelést. Egy utolsó felszólítást küldjön az illetőnek a termék adásvételével kapcsolatban és küldje el másolatként a biztonsag@vatera.com címre is. Ezt a címzettnek is említse meg kilátásba helyezve a megfelelő értékelést amennyiben nem jelentkezik. A kapott azonosítót mentse el, mivel az alapján esetleges bonyodalmak esetén igazolni lehet, hogy az üzenet kiküldésre került a partnernek. Kedves Vatera_Moderátor ! 2008-11-24 14:10 - ekkor, ezen a dátumon és ebben az órában-percben majdhogynem ugyanezt kérdeztem én is, mivel " megakadtam " ( sajnálom, de velem is megesik néha ez ). Választ nem kaptam. Miért ? Mert én már rég itt vagyok, többszáz értékeléssel, tehát van " gyakorlatom ", találjam fel magam ? Válaszoljak esetleg magamnak, vagy inkább ne is kérdezzek ? Hogy van ez a kérdés - felelet itt a vaterán ? Kinek, mikor, miért, stb. stb. lehetne sorolni a variációkat. |
|
|
|
2008-11-28 11:48
Létrehozva:
|
|
|
Hello, Érdeklődöm, hogy mit lehet tenni abban az esetben, ha az email-re nem jön válasz és a megadott telefonszáma nincs hozzárendelve előfizetőhöz, továbbá mi történik a vásárolt áruval, meddig várakozik ? (vagy nem tudom hogy kérdezzem...) Üdv! Kedves lorinczz! Ha a partner továbbra sem jelentkezik, akkor az aukció zárása után 7 nappal amennyiben nem lehet tovább várni érdemes egy üzenet írni az adásvételtől való elállásról és megadni a partnernek a megfelelő értékelést. Egy utolsó felszólítást küldjön az illetőnek a termék adásvételével kapcsolatban és küldje el másolatként a biztonsag@vatera.com címre is. Ezt a címzettnek is említse meg kilátásba helyezve a megfelelő értékelést amennyiben nem jelentkezik. A kapott azonosítót mentse el, mivel az alapján esetleges bonyodalmak esetén igazolni lehet, hogy az üzenet kiküldésre került a partnernek. -------------------- a Vatera csapata
www.vatera.hu |
|
|
|
2008-11-28 11:38
Létrehozva:
|
|
|
Új fórumozó Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 1 Regisztrált: 2008-11-28 11:34 Azonosító: 321 956 |
Hello,
Érdeklődöm, hogy mit lehet tenni abban az esetben, ha az email-re nem jön válasz és a megadott telefonszáma nincs hozzárendelve előfizetőhöz, továbbá mi történik a vásárolt áruval, meddig várakozik ? (vagy nem tudom hogy kérdezzem...) Üdv! A hozzászólást -lorinczz- szerkesztette a következő időpontban: 2008-11-28 11:39 |
|
|
|
2008-11-28 10:05
Létrehozva:
|
|
|
Más nem vette még észre hogy nem minden jelenik meg az eladott áruk ujraregisztrálásánál?? És még mindig hiányolok oda egy egyszerű kereső funkciót, mert elég macera 10 oldalt végig lapozni, és bár világos hogy a firefoxban is van keresés, de végig kell nyalni az oldalakat Sok eladásnál problémás Azon felül 5x kérdezem hogy a terméklapot nem akarja-e a T. Vatera a fejléchez szélesíteni? A designváltás felénél véget is ért? Éva Kedves fraulein! Az észrevételeket továbbítottuk a felelős kollégák felé. -------------------- a Vatera csapata
www.vatera.hu |
|
|
|
2008-11-28 05:53
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes újonc ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 205 Regisztrált: 2007-03-21 11:26 Azonosító: 1 260 |
Más nem vette még észre hogy nem minden jelenik meg az eladott áruk ujraregisztrálásánál??
És még mindig hiányolok oda egy egyszerű kereső funkciót, mert elég macera 10 oldalt végig lapozni, és bár világos hogy a firefoxban is van keresés, de végig kell nyalni az oldalakat Sok eladásnál problémás Azon felül 5x kérdezem hogy a terméklapot nem akarja-e a T. Vatera a fejléchez szélesíteni? A designváltás felénél véget is ért? Éva A hozzászólást -fraulein- szerkesztette a következő időpontban: 2008-11-28 05:53 |
|
|
|
2008-11-27 19:19
Létrehozva:
|
|
|
Mérges fórumozó ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 3 052 Regisztrált: 2007-03-01 13:48 Innen: Mezőberény Azonosító: 40 |
köszönöm. tehát több moderátort is vonzott az időzített listázásom - hiába, a 'népszerűség', no... Van akinek ilyen jól megy. -------------------- Demagógiáról akkor beszélhetnénk, ha azt mondanám amivel a főnököm megbízott, hogy mondjak és azt tűzön-vízen át végrehajtanám.
Megélheted a száz évet, ha lemondasz mindarról, ami miatt megérné megélni a száz évet. (Woody Allen) |
|
|
|
2008-11-27 19:00
Létrehozva:
|
|
|
Öreg róka:) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Csak olvasó Hozzászólások: 5 671 Regisztrált: 2007-03-19 21:37 Innen: Ideg-elme Azonosító: 903 |
...így a saját terméklapját megtekintő eladó vagy a moderátorok is látogatóként jelennek meg. köszönöm. tehát több moderátort is vonzott az időzített listázásom - hiába, a 'népszerűség', no... -------------------- mivel mindig az okos enged, már rég a hülyék uralkodnak... ...szorgos népünk győzni fog ! . csaby |
|
|
|
2008-11-27 18:54
Létrehozva:
|
|
|
no akkor egy kérdés, szorosan ide kapcsolódik. délután, időzített indulással (ma, 19.30) lett feltöltve egy termék. HÁROM látogató van már rajta, 17.48 van, - ebból egy az ellenőrzés a parancsnokságról - ez szokványos, majd minden késleltetett indulásnál ott virít egy látogató, holott kifelé nem látszik a lap. na de ki a másik kettő ? Kedves csabau! A számláló az aukció feltöltésétől és nem az indulás időpontjától számolja a rákattintásokat, így a saját terméklapját megtekintő eladó vagy a moderátorok is látogatóként jelennek meg. -------------------- a Vatera csapata
www.vatera.hu |
|
|
|
2008-11-27 18:49
Létrehozva:
|
|
|
Öreg róka:) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Csak olvasó Hozzászólások: 5 671 Regisztrált: 2007-03-19 21:37 Innen: Ideg-elme Azonosító: 903 |
A fél óra nagyon fals információ. 6-8 óra reálisabb. (bár előfordult már az is,hogy mindössze 1 óra volt de nem ez a jellemző) Teszteld le meglátod igazam lesz. no akkor egy kérdés, szorosan ide kapcsolódik. délután, időzített indulással (ma, 19.30) lett feltöltve egy termék. HÁROM látogató van már rajta, 17.48 van, - ebból egy az ellenőrzés a parancsnokságról - ez szokványos, majd minden késleltetett indulásnál ott virít egy látogató, holott kifelé nem látszik a lap. na de ki a másik kettő ? -------------------- mivel mindig az okos enged, már rég a hülyék uralkodnak... ...szorgos népünk győzni fog ! . csaby |
|
|
|
2008-11-27 17:41
Létrehozva:
|
|
|
Mérges fórumozó ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 3 052 Regisztrált: 2007-03-01 13:48 Innen: Mezőberény Azonosító: 40 |
Kedves scaevola! Az észrevételt továbbítottuk a felelős kollégák felé. Köszönjük. -------------------- Demagógiáról akkor beszélhetnénk, ha azt mondanám amivel a főnököm megbízott, hogy mondjak és azt tűzön-vízen át végrehajtanám.
Megélheted a száz évet, ha lemondasz mindarról, ami miatt megérné megélni a száz évet. (Woody Allen) |
|
|
|
2008-11-27 17:26
Létrehozva:
|
|
|
Öreg róka:) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Kizárt Hozzászólások: 7 218 Regisztrált: 2007-03-01 14:16 Azonosító: 130 |
észrevette valaki, hogy a tegnap lejárt termékek nem jelennek meg a lejárt aukciók listában?
-------------------- "Gyanítom, több dolgok vannak földön és égen, mintsem azt bármely bölcselem valaha álmodni képes." |
|
|
|
2008-11-27 17:20
Létrehozva:
|
|
|
Kedves Vatera_Moderátor! Ezzel is lehetne valamit kezdeményezni. Kedves scaevola! Az észrevételt továbbítottuk a felelős kollégák felé. -------------------- a Vatera csapata
www.vatera.hu |
|
|
|
2008-11-27 17:15
Létrehozva:
|
|
|
Számla információk és beállítások / Számlázandó tételek -nél a "Bezár" gomb nem működik. Helyette inkább egy működő "Vissza" gomb kellene. Kedves Vatera_Moderátor! Ezzel is lehetne valamit kezdeményezni. -------------------- Demagógiáról akkor beszélhetnénk, ha azt mondanám amivel a főnököm megbízott, hogy mondjak és azt tűzön-vízen át végrehajtanám.
|
|
|
2008-11-27 16:18
Létrehozva:
|
|
|
Tisztelt Vatera Team! A kérésem (megint) az lenne, ha valaki kéri a zárt aukción való részvételt, az CSAK arra az egy termékemre tudjon licitálni. Mindre csak az tudjon, akit a listára felteszek. Kedves Grobar! A javaslatot továbbítottuk a felelős kollégák felé. -------------------- a Vatera csapata
www.vatera.hu |
|
|
|
2008-11-27 15:48
Létrehozva:
|
|
|
Csak olvasó ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 5 980 Regisztrált: 2007-05-24 18:58 Innen: Juzni Front Azonosító: 11 399 |
Tisztelt Vatera Team!
A kérésem (megint) az lenne, ha valaki kéri a zárt aukción való részvételt, az CSAK arra az egy termékemre tudjon licitálni. Mindre csak az tudjon, akit a listára felteszek. -------------------- Csak akkor tehetsz meg mindent, hogyha már semmid sincs. (Tyler Durden)
SÜN, SÜN!!!! "Sünben emelték ki a tüntetőt." |
|
|
|
2008-11-27 14:49
Létrehozva:
|
|
|
Élő szövet a belső fémvázon ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 5 356 Regisztrált: 2007-03-01 14:14 Innen: Future Azonosító: 66 |
-------------------- Szeretem amikor az okos hülyéskedik, de utálom mikor a hülye okoskodik.
|
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
| Szöveges verzió | A pontos idő: 2013-05-19 11:10 |