Saját aszisztens
Üdvözöllek a Fórumban!
A Vatera fórumai elsősorban azt a célt szolgálják, hogy a felhasználók megoszthassák egymással a Vatera szolgáltatásaival, az online aukciós adásvétellel és a rendszer használatával kapcsolatos tapasztalataikat. Konkrét kérdés esetén, amennyiben a vaterától vár választ, kérjük, kattintson ide és tegye fel kérdését ügyfélszolgálatunknak. Köszönjük.
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Létrehozva:
|
|
Új fórumozó Csoport: Ellenőrzött vásárló Hozzászólások: 4 Regisztrált: 2008-11-25 22:39 Azonosító: 317 794 ![]() |
Hogyan tudom felvenni a kapcsolatot a vaterával? valaki irjon pls
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() Öreg róka:) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 4 100 Regisztrált: 2007-03-01 13:48 Azonosító: 32 ![]() |
A megfigyelt termékek oldalánál felülre is kellene tenni egy kijelöltek törlése gombot mint ahogy alul van, mert általában a felső pár darabot törlöm, és így most mindig teljesen le kell görgetnem az egész megfigyelt termékek listáját. Kedves databoy74! A Home és az End billentyűk használatával nincs szükség a görgetésre. -------------------- a Vatera csapata
www.vatera.hu |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Újonc ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 22 Regisztrált: 2008-12-31 10:25 Azonosító: 381 234 ![]() |
A megfigyelt termékek oldalánál felülre is kellene tenni egy kijelöltek törlése gombot mint ahogy alul van, mert általában a felső pár darabot törlöm, és így most mindig teljesen le kell görgetnem az egész megfigyelt termékek listáját.
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() Öreg róka:) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 4 100 Regisztrált: 2007-03-01 13:48 Azonosító: 32 ![]() |
Sziasztok! Lenne 1 kérdésem. Hogy ha megvesznek tőlem 1 terméket, akkor lehet ugyebár küldeni 1 automatikus válaszüzenetet. Oda a gép automatikusan beilleszti a megfelelő adataimat( Pl.: Név,e-mail cím, teloszám stb...)??? Vagy van 4000 karekter amit írásra lehet használni és oda kell?Vagy oda csak a kiegészítéseket lehet írni? Válaszotokat előre is köszönöm! Gábor Kedves tothking! A vásárlási értesítőben kiküldéskor szerepelnek az Ön elérhetőségei, az üres mezőt egyéb információkkal egészítheti ki. -------------------- a Vatera csapata
www.vatera.hu |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Tisztelt Vatera! Azzal a kérdéssel fordulok Önökhöz, hogy a számlámat a napokban rendeztem, interneten keresztül utaltam el Önöknek az összeget, és az a probléma akadt, hogy véletlenül kétszer utaltam el. Ilyenkor mi a teendő? Visszakaphatom még azt a pénzt? Előre is köszönöm válaszukat. Tiszelettel drumofart Kedves drumofart! A befizetett összeg felhasználható későbbi számlái kiegyenlítésére. Amennyiben visszautalást szeretne kérni legyen kedves leírni a problémát a Kapcsolatfelvételen keresztül a pénzügy, számlázás főtémán belül a megfelelő altéma kiválasztásával, így arra közvetlenül a felelős kollégák tudnak reagálni. Köszönjük! -------------------- a Vatera csapata
www.vatera.hu |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Új fórumozó Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 2 Regisztrált: 2008-05-30 12:03 Azonosító: 157 497 ![]() |
Tisztelt Vatera!
Azzal a kérdéssel fordulok Önökhöz, hogy a számlámat a napokban rendeztem, interneten keresztül utaltam el Önöknek az összeget, és az a probléma akadt, hogy véletlenül kétszer utaltam el. Ilyenkor mi a teendő? Visszakaphatom még azt a pénzt? Előre is köszönöm válaszukat. Tiszelettel drumofart |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Új fórumozó Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 1 Regisztrált: 2009-07-14 17:47 Azonosító: 665 245 ![]() |
Sziasztok!
Lenne 1 kérdésem. Hogy ha megvesznek tőlem 1 terméket, akkor lehet ugyebár küldeni 1 automatikus válaszüzenetet. Oda a gép automatikusan beilleszti a megfelelő adataimat( Pl.: Név,e-mail cím, teloszám stb...)??? Vagy van 4000 karekter amit írásra lehet használni és oda kell?Vagy oda csak a kiegészítéseket lehet írni? Válaszotokat előre is köszönöm! Gábor |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Folytatom ![]() Felraktam néhány terméket,ugye ilyenkor "be vagyok lépve". Megyek a személyes menübe, persze ujabb bejelentkezést kér Törjék má' el a programozó kezét ![]() by horex Kedves horex! A jelzett hibát nem tapasztaltuk, amennyiben ismét előfordul legyen kedves jelezni a kapcsolatfelvételen keresztül. Köszönjük! -------------------- a Vatera csapata
www.vatera.hu |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Fórumozó ![]() ![]() ![]() Csoport: Csak olvasó Hozzászólások: 390 Regisztrált: 2007-03-01 13:55 Azonosító: 60 ![]() |
Kedves horex! Az aukcióindítás feltételeinek abban az esetben tesz eleget, ha az azonos termékeket holland aukcióban hirdeti meg, vagy ha különböző termékeket hirdet, azt külön-külön aukcióban teszi meg. A nem meghirdetett termékek listájának reklámozása a termékleírásba illesztve nem megengedett. OK by horex |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Fórumozó ![]() ![]() ![]() Csoport: Csak olvasó Hozzászólások: 390 Regisztrált: 2007-03-01 13:55 Azonosító: 60 ![]() |
Tisztelt Vatera. nem tudom hogy mire jó ez a jelszocsere.kb fél órán keresztül probálkoztam mire tudtam egy olyan jelszot csinálni amit elfogadott az oldal.sztem mindenkinek legyen a saját felelössége hogy milyen jelszot használ ne a moderátorok döntsék el.mi ennek az alapja egyálltalán????az hogy egyre kevesebben használják a vaterát?????mert ha igy haad az oldal ez lesz belöle mivel egyre inkább átláthatatlan az egész. üdv BTDoky Folytatom ![]() Felraktam néhány terméket,ugye ilyenkor "be vagyok lépve". Megyek a személyes menübe, persze ujabb bejelentkezést kér Törjék má' el a programozó kezét ![]() by horex |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
OK. Köszi. Csak megjegyezném, hogy az aukció inditá feltételeinek eleget tesz http://www.vatera.hu/forum/index.php?showtopic=87972 Dehát ha nem, nem by horex Kedves horex! Az aukcióindítás feltételeinek abban az esetben tesz eleget, ha az azonos termékeket holland aukcióban hirdeti meg, vagy ha különböző termékeket hirdet, azt külön-külön aukcióban teszi meg. A nem meghirdetett termékek listájának reklámozása a termékleírásba illesztve nem megengedett. -------------------- a Vatera csapata
www.vatera.hu |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Kedves horex! Ebben az esetben az aukció törlésre kerül. OK. Köszi. Csak megjegyezném, hogy az aukció inditá feltételeinek eleget tesz http://www.vatera.hu/forum/index.php?showtopic=87972 Dehát ha nem, nem by horex |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Új fórumozó Csoport: Ellenőrzött vásárló Hozzászólások: 6 Regisztrált: 2008-11-25 14:26 Azonosító: 316 614 ![]() |
Tisztelt Vatera.
nem tudom hogy mire jó ez a jelszocsere.kb fél órán keresztül probálkoztam mire tudtam egy olyan jelszot csinálni amit elfogadott az oldal.sztem mindenkinek legyen a saját felelössége hogy milyen jelszot használ ne a moderátorok döntsék el.mi ennek az alapja egyálltalán????az hogy egyre kevesebben használják a vaterát?????mert ha igy haad az oldal ez lesz belöle mivel egyre inkább átláthatatlan az egész. üdv BTDoky |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Más az én kérdésem T.Modi. Mi a hivatalos állásfoglalás... ha inditok egy nem zárt 1Ft-os nem fix 1Ft aukciót, mint a hirdetményben áll, pl. a termék egy db. 1Ft-os, de a Saját oldalra, /vagy mire/ felsorolom a kinált termékeimet árral és csak komoly érdeklődés esetén teszem ténylegesen fel by horex Kedves horex! Ebben az esetben az aukció törlésre kerül. -------------------- a Vatera csapata
www.vatera.hu |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
by horex Más az én kérdésem T.Modi. Mi a hivatalos állásfoglalás... ha inditok egy nem zárt 1Ft-os nem fix 1Ft aukciót, mint a hirdetményben áll, pl. a termék egy db. 1Ft-os, de a Saját oldalra, /vagy mire/ felsorolom a kinált termékeimet árral és csak komoly érdeklődés esetén teszem ténylegesen fel by horex |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
ezzel a 6 értékeléseddel igazán tapasztalt vaterás vagy.. elég annyi hogy sok... nekem legalább 10-15x jöttek azzal hogy feltörték és nem én vásároltam... de az sem értem mi a rákért gond... jegyeztesd meg a böngészővel. és ha szerencséd van (ha a microsoft is igy akarja) akkor évekig nincs rá gondod Nem értek egyet veled Kedvenc kis jelszavaimközul egyet sem fogad el Hadd allapitsam én meg, hogy jo vagy nem az én jelszavam Amugy meg, nem fogadta el , a korábban emilben kért jelszavam. Ujbol kértem egyet, azt meg nem biztonságosnak itélte Érted? A Vatera saját maga által generált jelszó nem volt jo neki Aztán egy harmadikat végre elfogadott. SZvsz. fölösleges volt ezzel a Vaterának foglalkozni by horex |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() Élő szövet a belső fémvázon ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 5 356 Regisztrált: 2007-03-01 14:14 Innen: Future Azonosító: 66 ![]() |
-------------------- Szeretem amikor az okos hülyéskedik, de utálom mikor a hülye okoskodik.
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() Vigyázz! Veszélyes Vitrioltulajdonos! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 31 298 Regisztrált: 2008-03-25 16:08 Innen: Szüfrazsettkiképző Főállomás :) Azonosító: 128 349 ![]() |
Írj egy konkrét termékszámot, mert így passz. Nem lehet, hogy postaköltség? -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() Lelkes fórumozó ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 1 075 Regisztrált: 2007-11-21 13:17 Innen: Magyar/Szombathely Azonosító: 48 776 ![]() |
Valaki lenne olyan kedves és elmondaná nekem hogy mit jelent az hogy " nincs PTK" láttam ezt különböző termékek mellett...De pontosan mit jelent? segítenétek? Előre is köszönöm Írj egy konkrét termékszámot, mert így passz. -------------------- "Mivel úriembernek születtem, nem vívok szellemi párbajt olyannal, aki fegyvertelen."
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Új fórumozó Csoport: Ellenőrzött vásárló Hozzászólások: 2 Regisztrált: 2009-07-12 18:33 Azonosító: 665 003 ![]() |
Valaki lenne olyan kedves és elmondaná nekem hogy mit jelent az hogy " nincs PTK" láttam ezt különböző termékek mellett...De pontosan mit jelent? segítenétek? Előre is köszönöm
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
Szöveges verzió | A pontos idő: 2018-04-22 08:42 |