IPB

Üdvözöllek a Fórumban!

> Fontos tudnivaló

A Vatera fórumai elsősorban azt a célt szolgálják, hogy a felhasználók megoszthassák egymással a Vatera szolgáltatásaival, az online aukciós adásvétellel és a rendszer használatával kapcsolatos tapasztalataikat. Konkrét kérdés esetén, amennyiben a vaterától vár választ, kérjük, kattintson ide és tegye fel kérdését ügyfélszolgálatunknak. Köszönjük.

436 Oldal V  « < 310 311 312 313 314 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Vatera oldalak, Kérdések, általános észrevételek a Vaterával kapcsolatban
sagyu
hozzászólás 2008-08-12 20:14
Létrehozva: #6221

Fórumozó

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Regisztrált: 2007-03-01 13:48
Azonosító: 30

IDÉZET(draglion @ 2008-08-12 18:30) *
Érvényes ajánlatok termékeimre

megjelent az új lehetőség ez nagyon jó rolleyes.gif

van ahol összevont ajánlatot is lehet adni ez úgy néz ki hogy a vásárló kiválaszt mondjuk 20 terméket amelynek a végösszege 7500 Ft és ajánl érte 5500-at

[...]

Jelenleg a terméklapon hol szerepel az az opció, ahol ajánlatot lehet tenni? Csak én nem látom? blink.gif
Go to the top of the page

+Quote Post
draglion
hozzászólás 2008-08-12 19:54
Létrehozva: #6222

Tapasztalt fórumozó

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Regisztrált: 2007-03-01 14:23
Azonosító: 291

IDÉZET(Fragreg @ 2008-08-12 18:07) *
Csak ámulok és bámulok az újításokon wink.gif

Köszönjük wink.gif

ja most látom hogy azokon az újításokon amelyeket ma vezetett be a vatera rolleyes.gif

amit eddig észrevettem azok mind jó dolgok és örülök hogy végre megvalósultak
rolleyes.gif

--------------------
nagy a baj amikor a tudás hiánya tesz értékessé vagy értéktelenné dolgokat

+Quote Post
molvany
hozzászólás 2008-08-12 19:06
Létrehozva: #6223

Lelkes újonc
**

Csoport:
Csak olvasó

Azonosító: 43

IDÉZET(CellaTel @ 2008-08-12 14:40) *
szintúgy. de már több mint egy hónapja. a kért türelem elfogyóbán van sad.gif

Nálam sajnos már el is fogyott. sad.gif
Legkönnyeb valakit " szapulni ". Ehez nem nagy művészet kell. De amikor az adott alany még hozzá is járul, hogy ez megtörténjen, akkor ...
Hetek óta semmi. Moderátor már lassan be sem dugja az orrát. Követelések, elvárások, azok felhasználókkal szemben vannak.
Milyen hozzáállás ez ??? ohmy.gif
Azt pedig nem kellene megkérdőjelezni ( volt it aki azt tette ), hogy pl. a negatív törlési kérelem jogos-e ( amiért sokan itt írnak )
Mert szerintem akik itt jelentkeztek, bitztossan alapos okuk van azt kérni ( nem hobbiból,unaloműzésböl kérik és reklamálnak ) !!

+Quote Post
draglion
hozzászólás 2008-08-12 18:30
Létrehozva: #6224

Tapasztalt fórumozó

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Érvényes ajánlatok termékeimre

megjelent az új lehetőség ez nagyon jó rolleyes.gif

van ahol összevont ajánlatot is lehet adni ez úgy néz ki hogy a vásárló kiválaszt mondjuk 20 terméket amelynek a végösszege 7500 Ft és ajánl érte 5500-at
az eladó lehetőségei

ajánlatok esetében az eladó lehetőségei máshol :

1. az eladó az ajánlat után eladja direkt módon a tételt (a termék ebben az esetben rögtön lejár)
2.az eladó elfogadja az ajánlatot de az aukció az elfogadás pillanatától számítva indul élő licittel egy hét lejárattal
3. az eladó kevesli az ajánlatot és alkuba bocsátkozik engedve az árból amelyet a vevő ha akar elfogad vagy új ajánlatot tehet (vagy nem foglalkozik vele tovább)
4. az eladó nem fogdja el az ajánlatot (ebben az esetben a vevő jöhet nagyobb ajánlattal

ez kimerítő és mindenkinek a szája íze szerinti lehetőséget tartalmazza

közben egy mukkot nem kell a két félnek beszélniük azzal pedig sok idő megspórolható

--------------------

+Quote Post
draglion
hozzászólás 2008-08-12 18:19
Létrehozva: #6225

Tapasztalt fórumozó

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

IDÉZET(Fragreg @ 2008-08-12 18:07) *

Köszönjük wink.gif

Kedves Fragreg,
Sajnos nem az én ötletem egyik sem... pár hónapig listáztam folyamatosan egy külföldi oldalon és onnan ''loptam'' és mivel megszoktam most hiányzik rolleyes.gif
Persze mindegy hogy honnan jön valami , a lényege az hogy mi járjunk jól vele és ezalatt a nagy MI-t értem természetesen azaz a felhasználók és az üzemeltetők egyaránt.

--------------------

+Quote Post
Fragreg
hozzászólás 2008-08-12 18:07
Létrehozva: #6226

Fórumozó

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Regisztrált: 2008-02-08 16:20
Innen: Gyömrő
Azonosító: 109 176

Köszönjük wink.gif

--------------------
"Been there - run that"

+Quote Post
draglion
hozzászólás 2008-08-12 16:52
Létrehozva: #6227

Tapasztalt fórumozó

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

IDÉZET(watchhu @ 2008-08-12 16:34) *
Ikszeld be a fix áras értékesítést! Ugyanott van, mint a holland aukció kiválasztása.

Kösz szépen rolleyes.gif

Rémlik valami...máris nézem... rolleyes.gif

--------------------

+Quote Post
draglion
hozzászólás 2008-08-12 16:50
Létrehozva: #6228

Tapasztalt fórumozó

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Kedves Vatera,

Listázáskor jó lenne ha az utolsó listázott tétel megjelenne a lap felső részében a listázott adatokkal (nem a leírással) ugyanis a legegyszerűbb olyankor javítani rajta ha tévedés történt.
Később van esély rá hogy már nem veszi észre az ember vagy jóval később 5-10 termék listázása után veszi észre és sorozatban hibázik.

Jó lenne ha a fejlesztők folyamatosan listáznának mások által üzemeltetett oldalakon hogy képben legyenek azzal mit érdemes feljleszteni mások mit fejlesztettek és mennyire vált be náluk.
Régen ez kötelező volt minden Vateránál mára valószínűleg elsorvadhatott mert sokmindent érdemes lenne már upgradelni.
Egy külföldi oldalt veszek mindig alapul az összehasonlításhoz, nem hiszem hogy a belgák okosabbak lennének ennek ellenére a termékek listázása átekinthetőbb és gyorsabb.
Ami még lényeges dolog lenne amint már mondtam : egy klubrendszer amely extra szolgáltatások igénybevételére jogosítaná fel a klubtagokat.
Nem az extra profit kárára hanem inkább annak a növekedése érdekében.

A másik dolog pedig az új termékek jobban áttekinthetősége érdekében a például 5-10x ujralistázott tételeket automatikusan boltba helyenzné ...mivel a boltok nem jöttek be (nem is jöhet ben ha nincs szeparáció) így bejöhetnének a boltok is.
A boltokba áthelyezett tételek kikiáltási árát automatikusan átírná a rendszer fix árra.
Kevesebb de frisebb termékek jelennének meg a vásárlók pedig biztosan értékelnék hogy nem kell évekig ugyanazokat a termékeket lapozgatni ....elsősorban a gyűjtemények kategóriáira gondoltam de biztosan több kategóriára érvényes lenne.

üdvözlettel,
draglion

--------------------

+Quote Post
watchhu
hozzászólás 2008-08-12 16:34
Létrehozva: #6229

Fórumozó

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Regisztrált: 2007-03-01 14:17
Azonosító: 147

IDÉZET(draglion @ 2008-08-12 16:32) *
Kedves Vatera,

Ha egy tétel listázásakor fix árat adok meg akkor miért kéri a kikiáltási árat is a rendszer ? Anélkül nem listázza.

Üdvözlettel,

draglion

Ikszeld be a fix áras értékesítést! Ugyanott van, mint a holland aukció kiválasztása.

+Quote Post
draglion
hozzászólás 2008-08-12 16:32
Létrehozva: #6230

Tapasztalt fórumozó

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Kedves Vatera,

Ha egy tétel listázásakor fix árat adok meg akkor miért kéri a kikiáltási árat is a rendszer ? Anélkül nem listázza.

Üdvözlettel,

draglion

--------------------

+Quote Post
watchhu
hozzászólás 2008-08-12 16:22
Létrehozva: #6231

Fórumozó

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

IDÉZET(Grobar @ 2008-08-12 16:16) *
Vagy bosszúból így értékelte....

Ilyen is van, nem is kevés, ez igaz, de azért ezeket ki lehet szúrni. Sokszor olyanokkal bombázzák a Vaterát amit igazából nem tud megítélni, s attól nem lesz egyértelmű egy sztori, hogy a panaszos fél elég sokszor és elég meggyőzően, esetleg elég arrogánsan leírja. A csatolt levelezések sem bizonyító erejűek, simán át lehet írni őket. Nem azt állítom, hogy nincsenek gusztustalan, igazságtalan értékelések, csak azt, hogy azok törölgetését nem feltétlenül kell a szolgáltatótól követelni.
Ami viszont jó lenne az az, hogy a már inaktiváltak az általuk adott negatívokkal együtt repüljenek ... persze ezt is lehet szelektálni az inaktiválás oka szerint.

+Quote Post
watchhu
hozzászólás 2008-08-12 16:18
Létrehozva: #6232

Fórumozó

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Még szerencse, hogy a véleményemet nem mindig aszerint alakítom, hogy mennyire lesz népszerű.

+Quote Post
Grobar
hozzászólás 2008-08-12 16:16
Létrehozva: #6233

Csak olvasó

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Regisztrált: 2007-05-24 18:58
Innen: Juzni Front
Azonosító: 11 399

IDÉZET(watchhu @ 2008-08-12 15:56) *
Egyébként miért lenne kötelező nekik törölni negatívot ha nem mind a két fél kéri?
Lehet, hogy zavaró egy-egy negatív, s lehet igazságtalan is, de a másik félnek az volt a VÉLEMÉNYE, így értékelte a tranzakciót.

Vagy bosszúból így értékelte....

--------------------
Csak akkor tehetsz meg mindent, hogyha már semmid sincs. (Tyler Durden)

SÜN, SÜN!!!!
"Sünben emelték ki a tüntetőt."

+Quote Post
csabau
hozzászólás 2008-08-12 16:14
Létrehozva: #6234

Öreg róka:)

Csoport:
Csak olvasó

Regisztrált: 2007-03-19 21:37
Innen: Ideg-elme
Azonosító: 903

IDÉZET(watchhu @ 2008-08-12 15:56) *
Egyébként miért lenne kötelező nekik törölni negatívot ha nem mind a két fél kéri?
Lehet, hogy zavaró egy-egy negatív, s lehet igazságtalan is, de a másik félnek az volt a VÉLEMÉNYE, így értékelte a tranzakciót.

ez aranyos....népszerű post lesz - csak győzd kivárni mad.gif

--------------------
mivel mindig az okos enged, már rég a hülyék uralkodnak...

...szorgos népünk győzni fog !
.
csaby

+Quote Post
watchhu
hozzászólás 2008-08-12 15:56
Létrehozva: #6235

Fórumozó

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

+Quote Post
CellaTel
hozzászólás 2008-08-12 14:40
Létrehozva: #6236

Agyhalott

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Innen: Hungary-Baja
Azonosító: 148

szintúgy. de már több mint egy hónapja. a kért türelem elfogyóbán van sad.gif

--------------------
--==CellaTel==--

+Quote Post
pkonsti
hozzászólás 2008-08-12 14:09
Létrehozva: #6237

Lelkes újonc
**

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Regisztrált: 2007-06-05 14:09
Azonosító: 12 831

IDÉZET(molvany @ 2008-08-12 12:05) *
Szerintetek ennek mi lessz a vége ?
A Vatera hetek óta nem foglalkozik a felhasználók gondjával, bajával ( szomorú ?! ) mad.gif
( hogy legyen kedves ide meg oda írni, na meg rendszerünk regisztrálta ezt meg azt, türelmét kérjük, na ezek a sablon levelek néha megjelennek már hetek óta ) huh.gif
Konkrét intézkedés nemigen van.
De a számlák, azok jönnek. Tehát a felhasználó kötelezetsége nincs megtörve, nincs gátolva, végrehajtás elvárva wink.gif
Vagyis itt a felhasználónak mostmár csak kötelezetsége van ? Jogait elvesztette ? ( vagyis a Vatera megszüntette ) ?

Tisztelt Vatera !
Sablonlevelet kiiktatva, lehetne erre válaszolni ?

Köszönöm.

Ui: Hiszem azt, hogy rajtam kivül lesznek még, akik szívessen elolvassák a választ. rolleyes.gif

Köztük én is. Már majdnem 2 hónapja nyúzom a Vaterát. Semmi!!!

+Quote Post
zolka89
hozzászólás 2008-08-12 14:09
Létrehozva: #6238

Újonc
*

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Regisztrált: 2007-08-04 11:07
Azonosító: 18 664

Teljes mellszélességgel csatlakozom az összes előttem panaszkodóhoz. 3 (három) hete nem tudom elérni hogy egy negatív értékelést töröljenek. A vevő már rég fizetett, kaptam tőle egy szép nagy pozitívot, az én negatívom meg ott éktelenkedik szegénynek a lapján, nekem meg ég a pofám miatta. Emiatt már kb. 6 levélváltásom volt a vaterával de a negatív továbbra is marad...

Nyilván vannak ennél nagyobb problémák is, de tényleg én is úgy érzem hogy a felhasználók le vannak sajnálva, a szekér így is úgy is szalad. Nagyon elégedett vagyok az eladásaimmal a Vaterán, de a hozzáállásuk csapnivaló és gyakorlatilag nem látok semmi érdemleges fejlesztést ami megkönnyítené akár az eladók akár a vevők dolgát. A lendület még elviszi így a boltot egy darabig de egyszer mindenképpen jön egy jobb aki többet tesz azokért akikből él.

IDÉZET(molvany @ 2008-08-12 12:05) *
A Vatera hetek óta nem foglalkozik a felhasználók gondjával, bajával ( szomorú ?! ) mad.gif
( hogy legyen kedves ide meg oda írni, na meg rendszerünk regisztrálta ezt meg azt, türelmét kérjük, na ezek a sablon levelek néha megjelennek már hetek óta ) huh.gif
De a számlák, azok jönnek. Tehát a felhasználó kötelezetsége nincs megtörve, nincs gátolva, végrehajtás elvárva wink.gif
Vagyis itt a felhasználónak mostmár csak kötelezetsége van ? Jogait elvesztette ? ( vagyis a Vatera megszüntette ) ?

Tisztelt Vatera !

Köszönöm.

Ui: Hiszem azt, hogy rajtam kivül lesznek még, akik szívessen elolvassák a választ. rolleyes.gif

+Quote Post
molvany
hozzászólás 2008-08-12 12:05
Létrehozva: #6239

Lelkes újonc
**

Csoport:
Csak olvasó

Azonosító: 43

Tisztelt Vatera !

Köszönöm.

+Quote Post
Vateraforum
hozzászólás 2008-08-12 10:01
Létrehozva: #6240

Fórumozó

Csoport:
Rendszergazda

Regisztrált: 2007-03-21 17:08
Azonosító: 1 334

IDÉZET(Iren48 @ 2008-08-11 13:47) *
Kb. 1 hete tapasztaltam, hogy bizonyos termékeim képe, melyek már fennt voltak, egyszer csak eltüntek az áru leírása mellöl. Pótlólagos feltöltésükkel sem jártam sikerrel. Eltünt a levelek felirat mellől a postaláda is.
Továbbá az új termékeimet sem sikerült képpel együtt feltenni. Természetesen a képeket a már korábbról ismert, Jpg, GIF megengedett, képformátummal és 100 KB képnagysággal próbáltam feltölteni. Probálkoztam a CTRL+F5 frissítéssel is eredménytelenül.

Legyen kedves a kapcsolatfelvételen keresztül jelezni a problémát néhány problémás termékkóddal együtt. Köszönjük!

--------------------
a Vatera csapata
www.vatera.hu

+Quote Post

436 Oldal V  « < 310 311 312 313 314 > » 
Fast ReplyReply to this topicStart new topic
2 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (2 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó:

Szöveges verzió A pontos idő: 2013-05-23 08:44