IPB

Üdvözöllek a Fórumban!

> Fontos tudnivaló

A Vatera fórumai elsősorban azt a célt szolgálják, hogy a felhasználók megoszthassák egymással a Vatera szolgáltatásaival, az online aukciós adásvétellel és a rendszer használatával kapcsolatos tapasztalataikat. Konkrét kérdés esetén, amennyiben a vaterától vár választ, kérjük, kattintson ide és tegye fel kérdését ügyfélszolgálatunknak. Köszönjük.

437 Oldal V  « < 396 397 398 399 400 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Vatera oldalak, Kérdések, általános észrevételek a Vaterával kapcsolatban
konyvetNEKED
hozzászólás 2007-10-21 03:58
Létrehozva: #7941

Fórumozó

Csoport:
Csak olvasó

Regisztrált: 2007-04-17 02:56
Azonosító: 5 690

Szeretném megtudni a vatera illetékesétől, hogy hová tűnt már megint a termékfotók egy része??????????????? Miért nekünk kell egyesével visszatöltögetni, amit a vatera elveszít menet közben????
Go to the top of the page

+Quote Post
Lecsike
hozzászólás 2007-10-20 23:03
Létrehozva: #7942

Lelkes fórumozó

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Regisztrált: 2007-03-20 12:53
Innen: Magyarország
Azonosító: 968

Még 22 nap van hátra a fődíj sorsolásig!
A következő 2007/10/08 00:00:00 és 2007/10/22 00:00:00 közötti időszakban tett licitálásért és vásárlásért történő nyereménysorsolás ideje: 2007/10/15

http://www.vatera.hu/osz/

Próbálom értelmezni a dolgot ..... a 2007.10.08 és 2007.10.22. közötti időszak sorsolása :
2007.10.15. ????????

Most akkor a 2007.10.15. és 2007.10.22. közötti licitálok és vásárlóknak esélyük sem volt ?

Ezt most én nem értem ?

--------------------
Az élet rövid ... éld hát meg mosolyogva !

Vaterás Bögrét Szeretnék !

A hozzászólást - Lecsike - szerkesztette a legjobb tudása szerint !

+Quote Post
preininger
hozzászólás 2007-10-20 16:53
Létrehozva: #7943

Új fórumozó

Csoport:
Ellenőrzött vásárló

Regisztrált: 2007-09-13 19:16
Azonosító: 24 890

Hello
Az en 5letem az lenne (biztos nem vagyok egyedül ezzel) hogy ha valaki valamit el akar itt adni, nem csak a "Csodalatos-tol az Egyedülallo-n at a Csudaszep es gyönyörü" jelzöket kellene leirnia, hanem azt is, hogy MEKKORA az az ize amit el akar adni es milyen ANYAGBOL van es milyen allapotban.
köszönöm, remelem egyetertetek velem.
üdv
P*** P***

+Quote Post
Grobar
hozzászólás 2007-10-20 10:45
Létrehozva: #7944

Csak olvasó

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Regisztrált: 2007-05-24 18:58
Innen: Juzni Front
Azonosító: 11 399

IDÉZET(Xingmaster @ 2007-10-20 09:05) *
Hali nekem csak az a kérdésem lenne ami sztem ide tartozik, hogy ajánják az oldalon az 1ik csomagküldő szolgálatot. csak az a poroblémám h a linkre kattintva kér jelszót és felhasználónevet de nem látok regisztráció ikont ohmy.gif . ilynekor mi a nagy helyzet??? smile.gif

Szerintem, a futár cég honlapján tudsz regisztrálni. Szerintem. smile.gif

--------------------
Csak akkor tehetsz meg mindent, hogyha már semmid sincs. (Tyler Durden)

SÜN, SÜN!!!!
"Sünben emelték ki a tüntetőt."

+Quote Post
Xingmaster
hozzászólás 2007-10-20 09:05
Létrehozva: #7945

Új fórumozó

Csoport:
Ellenőrzött vásárló

Regisztrált: 2007-10-20 08:59
Azonosító: 33 022

Hali nekem csak az a kérdésem lenne ami sztem ide tartozik, hogy ajánják az oldalon az 1ik csomagküldő szolgálatot. csak az a poroblémám h a linkre kattintva kér jelszót és felhasználónevet de nem látok regisztráció ikont ohmy.gif . ilynekor mi a nagy helyzet??? smile.gif

+Quote Post
Lecsike
hozzászólás 2007-10-18 13:54
Létrehozva: #7946

Lelkes fórumozó

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Regisztrált: 2007-03-20 12:53
Innen: Magyarország
Azonosító: 968

Szerintem is lehetne fejlesztgetni a dolgot, de azért gondoljunk bele, tökéletes nincsen,a kiválón meg mindig lehet még csiszolni rolleyes.gif
Érjük be annyival ami jelenleg a rendelkezésünkre áll, és várjuk a fejlesztgetéseket, és építő jelleggel dobáljuk a tanácsokat rolleyes.gif
Persze amennyi ember annyi jó tanács és kérés, a valóság valahol a közép út lesz ..... de hajrá VATERA TEAM !!!!

....és ha már itt tartunk,hogy fényezem a fejlesztőket , szeretnék ingyen egy VATERÁS BÖGRÉT ! rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif

--------------------
Az élet rövid ... éld hát meg mosolyogva !

Vaterás Bögrét Szeretnék !

A hozzászólást - Lecsike - szerkesztette a legjobb tudása szerint !

+Quote Post
draglion
hozzászólás 2007-10-18 13:08
Létrehozva: #7947

Tapasztalt fórumozó

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Regisztrált: 2007-03-01 14:23
Azonosító: 291

IDÉZET(horex @ 2007-10-18 04:59) *
Az alant felsoroltakhoz:
A törölt áruk keruljenek a lejárt / eladatlanok / közé.
Azért mert töröltem, vagy más ok miatt, talán még visszakerulhet.
A termék adatai mellett a "Törlés" gomb is szerepelhetne, nem kellene navigálgatni, ujbol betölteni az oldalt.

by horex

ezek nagyon fontosak lennének

a fórum egy aranybánya a fejlesztőknek, ki kell használni
a szükséges fejlesztések már régen időszerűek lennének

--------------------
nagy a baj amikor a tudás hiánya tesz értékessé vagy értéktelenné dolgokat

+Quote Post
Vatera_Fórum_Mod...
hozzászólás 2007-10-18 10:36
Létrehozva: #7948

Öreg róka:)

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Regisztrált: 2007-03-01 13:48
Azonosító: 32

IDÉZET(Grobar @ 2007-10-17 19:38) *
Tisztelt Vatera Moderátor!
Az lenne a kérdésem, hogy az elküldött avatar mikor jelenik meg a személyes galériában?

Kedves Grobar!

Az avatar felkerült a személyes galériába.

--------------------
a Vatera csapata
www.vatera.hu

+Quote Post
horex
hozzászólás 2007-10-18 04:59
Létrehozva: #7949

Fórumozó

Csoport:
Csak olvasó

Regisztrált: 2007-03-01 13:55
Azonosító: 60

Az alant felsoroltakhoz:
A törölt áruk keruljenek a lejárt / eladatlanok / közé.
Azért mert töröltem, vagy más ok miatt, talán még visszakerulhet.
A termék adatai mellett a "Törlés" gomb is szerepelhetne, nem kellene navigálgatni, ujbol betölteni az oldalt.

Azonos szöveg hozzáadása minden, vagy a kiválasztott termékekhez, mondjuk alulra.

Ezek a TeszVesz-en megoldottak és jók.

Nekem , tel.modemmel hasítónak is, gyorsítás lenne smile.gif

by horex

+Quote Post
fraulein
hozzászólás 2007-10-17 21:30
Létrehozva: #7950

Lelkes újonc
**

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Regisztrált: 2007-03-21 11:26
Azonosító: 1 260

IDÉZET(aiglee @ 2007-10-16 12:28) *
Hat ez eleg gaz. Nagyon. Mi van ha az ember mondjuk hetekig nem lesz gepkozelben, de nem szeretne torolni az aukcioit (utana meg visszatolteni), hanem egyszeruen kiirni hogy xx ideig nem leszek, utana viszont postazom a megnyert cuccokat.

ez komoly hogy nincs erre megoldas? a vatera nem is tervezi?

ez eleg komoly hianyossagnak tunik, tekintve hogy gondolom ez szerintem nem jelentene tul komoly vagy hosszadalmas programozoi munkat, viszont mondjuk tobbszaz aukciohoz egyenkent hozzaadni (utana meg eltavolitani) keptelensegnek, vagy legalabbis agyremnek tunik.

az semmegoldas hogy a sajat oldalra felirom ezt az informaciot, hisz egyaltalan nem biztos hogy a vevo ezt elolvassa. szintugy a licit lezarasa utan erkezo email sem megoldas, mert en sem orulnek neki ha vennek valamit, es az aukció zarasa utan ertesulnek csak rola, hogy meg nem tudok hozzajutni a cucchoz akar 2-3 hetig.

Én már ajánlottam egy RAKTÁR lehetőséget, vagyis a már egyszer felvitt árút lehetne kijelölni, és rejtett raktárba tenni, ha mondjuk ideiglenesen elfogy
Ez nagyon sok munkától szabadítana meg.Ugyanígy ajánlottam a csoportos törlés lehetőségét, elég macera egyszerre 50 terméket darabonként, és sorszámokkal
törölni. Válasz: majd.
Igaz, hogy az ismerj meg oldalra, valamint a vateraboltosoknak a részletek részre egy csomo info felvihető, csak tapasztalat, hogy még ha minden termékemhez
ki is irom hogy olvasd el az ismerj meg oldalt mielőtt vásárolsz, 10 vevőből 9 nem olvassa el, igy gyakorlati értéke 0.
Csak ÉN egy év alatt több mint 100.000 Ft jutalékot termeltem a Tisztelt Vaterának, de egyre jobban azt veszem észre, hogy ez az oldal is csak
arról szól üzemeltetői szinten, hogy beszedjük a tetemes jutalékot.
Pedig ajánlanám a Vatera figyelmébe, hogy BELŐLÜNK élnek, és legalább az életrevaló ötleteket MIELŐBB meg kellee valósítani huh.gif
Üdv
Éva

A hozzászólást -fraulein- szerkesztette a következő időpontban: 2007-10-17 21:32

+Quote Post
Grobar
hozzászólás 2007-10-17 19:38
Létrehozva: #7951

Csak olvasó

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Regisztrált: 2007-05-24 18:58
Innen: Juzni Front
Azonosító: 11 399

Tisztelt Vatera Moderátor!
Az lenne a kérdésem, hogy az elküldött avatar mikor jelenik meg a személyes galériában?

--------------------
Csak akkor tehetsz meg mindent, hogyha már semmid sincs. (Tyler Durden)

SÜN, SÜN!!!!
"Sünben emelték ki a tüntetőt."

+Quote Post
Katjaa
hozzászólás 2007-10-17 15:19
Létrehozva: #7952

Új fórumozó

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Regisztrált: 2007-10-17 15:04
Azonosító: 32 588

sad.gif Sziasztok! Engem nagyon zavar, hogy az egyes kategóriákban, nem is azokat a termékeket teszik fel amik oda tartoznak, hanem teljesen másokat is és ezért a saját termékeim, amik oda valók, azok sokkal hátrább vannak emiatt.
Egy csomó aukciót ilyen módon ki kellene törölni, mert nem a kategóriába tartozik, az egyéb utazásokon belül például borotvákat és jégakkukat meg egyéb szerintem oda nem tartozó dolgot aukcióztatnak, pedig van erre egy külön kategória az utazáson belül, nem értem, hogy miért nincsenek ezek kitörölve, csak egy párszor törölnétek le ezeket és legközelebb biztos a helyére kerülnének, mert az illető tanulna ebből.

+Quote Post
jszilard
hozzászólás 2007-10-17 11:22
Létrehozva: #7953

Új fórumozó

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Regisztrált: 2007-03-26 12:46
Azonosító: 2 221

Tisztelt Vatera!

Meg tudnák-e osztani egy kategóriát amiben jelenleg 3166 db termék van?
Átláthatatlan!

Ez a Főoldal > Műszaki cikk, elektronika > Barkácsolóknak, ezermestereknek Mondjuk lehetne (szerszámok) alcsoport.

Üdvözlettel: jszilard

+Quote Post
kempire
hozzászólás 2007-10-16 20:20
Létrehozva: #7954

Új fórumozó

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Regisztrált: 2007-09-14 21:06
Azonosító: 25 066

IDÉZET(Pufi73 @ 2007-10-11 00:38) *
Egyszerűen csak kattints a képre és új ablakban fog megnyílni (javascript).

Félreértettél, mert én nem a képet akarom új ablakban nézegetni, hanem a termék teljes lapját!
Eddig lehetett (gondolom lett vmi újítás a weblapon és most NEM lehet)
Sokkal egyszerűbben tudtam kezelni az engem érdeklő tárgyakat!

+Quote Post
scaevola
hozzászólás 2007-10-16 13:21
Létrehozva: #7955

Mérges fórumozó

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Regisztrált: 2007-03-01 13:48
Innen: Mezőberény
Azonosító: 40

IDÉZET(draglion @ 2007-10-16 12:58) *
van ahol a nicknév mellett nem csillagok jelennek hanem mndjuk pálmafák meg lakatlan sziget...azaz az eladó szabadságon van bizonytalan ideig ...ha egy licitáló ilyet lát akkor megnézhet az eladó közleményét hogy mi is történt...itt nincs utalás arra hogy ezt az ismerj meg oldalon meg lehet tekinteni azaz nem vezeti oda semmilyen információ a licitálni szándékozott tétel oldaláról ezért kicsi az esélye hogy a licittétel előtt erről valahogyan is információt szerezzen

szükség lenne rá a licitálók korrekt informálása érdekében

"Majd jövőre." (vagy azután)

--------------------
Demagógiáról akkor beszélhetnénk, ha azt mondanám amivel a főnököm megbízott, hogy mondjak és azt tűzön-vízen át végrehajtanám.
Megélheted a száz évet, ha lemondasz mindarról, ami miatt megérné megélni a száz évet. (Woody Allen)

+Quote Post
draglion
hozzászólás 2007-10-16 12:58
Létrehozva: #7956

Tapasztalt fórumozó

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

IDÉZET(draglion @ 2007-10-16 12:54) *
bizony erre nagy szükség lenne hogy beszúrhassunk egyszerre minden aukcióhoz egy üzenetet amelyben váratlan esemény közlését tudjuk megjelentetni

van ahol a nicknév mellett nem csillagok jelennek hanem mndjuk pálmafák meg lakatlan sziget...azaz az eladó szabadságon van bizonytalan ideig ...ha egy licitáló ilyet lát akkor megnézhet az eladó közleményét hogy mi is történt...itt nincs utalás arra hogy ezt az ismerj meg oldalon meg lehet tekinteni azaz nem vezeti oda semmilyen információ a licitálni szándékozott tétel oldaláról ezért kicsi az esélye hogy a licittétel előtt erről valahogyan is információt szerezzen

szükség lenne rá a licitálók korrekt informálása érdekében

--------------------

+Quote Post
draglion
hozzászólás 2007-10-16 12:54
Létrehozva: #7957

Tapasztalt fórumozó

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

IDÉZET(aiglee @ 2007-10-16 12:28) *
.........
...........
az semmegoldas hogy a sajat oldalra felirom ezt az informaciot, hisz egyaltalan nem biztos hogy a vevo ezt elolvassa. szintugy a licit lezarasa utan erkezo email sem megoldas, mert en sem orulnek neki ha vennek valamit, es az aukció zarasa utan ertesulnek csak rola, hogy meg nem tudok hozzajutni a cucchoz akar 2-3 hetig.

bizony erre nagy szükség lenne hogy beszúrhassunk egyszerre minden aukcióhoz egy üzenetet amelyben váratlan esemény közlését tudjuk megjelentetni

--------------------

+Quote Post
aiglee
hozzászólás 2007-10-16 12:28
Létrehozva: #7958

Újonc
*

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Regisztrált: 2007-04-20 11:40
Azonosító: 6 214

Hat ez eleg gaz. Nagyon. Mi van ha az ember mondjuk hetekig nem lesz gepkozelben, de nem szeretne torolni az aukcioit (utana meg visszatolteni), hanem egyszeruen kiirni hogy xx ideig nem leszek, utana viszont postazom a megnyert cuccokat.

ez eleg komoly hianyossagnak tunik, tekintve hogy gondolom ez szerintem nem jelentene tul komoly vagy hosszadalmas programozoi munkat, viszont mondjuk tobbszaz aukciohoz egyenkent hozzaadni (utana meg eltavolitani) keptelensegnek, vagy legalabbis agyremnek tunik.

IDÉZET(draglion @ 2007-10-15 21:21) *
kedves aiglee,

nincs rá lehetőség tudtommal pedig jó lenne hozzáadni és ki is törölni abban az esetben ha már nem aktuális (például minden aukcióhoz hozzáadni hogy nov 1 dec 1 között 10% engedmény vagy dec 12 de 28 között nem vagyok elérhető, ebben az időszaban lejáró tételeket csak dec 29-től postázom...esetleg egy baleset esetén : autóbaleset miatt bizonytalan ideig nem tudok belépni a netre kérem szépen az elnézésüket és a türelmüket....stb)

más oldalakon létezik ilyen lehetőség igaz csak azok számára akik a rendszer valamelyik szintű klubjának tagjai ők bármikor beírhatnak üzenetet

a vaterán az ismerj meg oldal tudja ellátni ezt a szerepet valamint az automata e-mail amelyet a megnyert tétel esetén kiküld a vatera (de mi fogalmazzuk meg hogy mi álljon benne)

üdvözlettel,

draglion

+Quote Post
mazsolla
hozzászólás 2007-10-16 10:48
Létrehozva: #7959

Lelkes fórumozó

Csoport:
Csak olvasó

Regisztrált: 2007-03-01 14:16
Azonosító: 135

IDÉZET(joofey @ 2007-10-15 11:11) *
Javaslom, hogy a véglegesen inaktívált felhasználók kerüljenek törlésre a rendszerből az értékeléseikkel együtt.

Talán nagy " akarásal " kapcsolódna ide egy kérdésem:
Az, akit már inaktiváltak, mivel elérte a -20%-ot, azt lehet-e, vagyis jogos-e ( normális-e ), hogy egy idö
után, ismét aktív lessz, mivel föltételezem,egy régebbi adásvételéböl kapott egy pozitívot, amivel +80, pár %-ra alakult az
értékeléseinek a %-a.

Csak remélni merem,hogy elég érthetöen tudtam megfogalmazni a mondókámat huh.gif

+Quote Post
joofey
hozzászólás 2007-10-16 10:10
Létrehozva: #7960

Lelkes újonc
**

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Regisztrált: 2007-07-30 17:16
Azonosító: 18 104

IDÉZET(draglion @ 2007-10-16 09:57) *
laugh.gif laugh.gif laugh.gif
ez tetszett , azért kommentálom is ...

a lényeg hogy a kérdező minnél hamarabb választ kapjon...lehetőleg pontosat az hogy egy moderátor írja vagy egy felhasználó teljesen mindegy ha valós adatokat tartalmaz, ha téves azt a moderátor kijavítja

más oldalon az van a kérdezek rovatba írva hogy a régi tagok szívesen segítenek...a moderátor ot is csak akkor válaszol ha ez nem történt meg vag helyesbítésre szorul

ez így működik van akinek ez szúrja a szemét de még egyszer sem vette a fáradtságot hogy valakinek is megválaszolja a kérdését ...el kell gondolkodni ezen is (a gond az amikor nem az észt oszták hanem a hülyeséget valamint az hogy amikor az észt osztják van aki azt hiszi hogy neki nincs rá szüksége pedig éppenséggel szüksége lenne rá, ilyenkor bődületes üzenetek születnek)

Vélelmezhetően felvetésemre szért nem érkezik válasz, mert néhány "nagyképernyős" vaterásnak nagyon leolvadnának az értékelései és jócskán vissza kellene vennie az arcából.

+Quote Post

437 Oldal V  « < 396 397 398 399 400 > » 
Fast ReplyReply to this topicStart new topic
5 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (5 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó:

Szöveges verzió A pontos idő: 2013-05-26 06:18