Üdvözöllek a Fórumban!
A Vatera fórumai elsősorban azt a célt szolgálják, hogy a felhasználók megoszthassák egymással a Vatera szolgáltatásaival, az online aukciós adásvétellel és a rendszer használatával kapcsolatos tapasztalataikat. Konkrét kérdés esetén, amennyiben a vaterától vár választ, kérjük, kattintson ide és tegye fel kérdését ügyfélszolgálatunknak. Köszönjük.
![]() ![]() |
2007-09-30 11:19
Létrehozva:
|
|
|
Csak olvasó ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 5 980 Regisztrált: 2007-05-24 18:58 Innen: Juzni Front Azonosító: 11 399 |
kiléptem a vateráról töröltem a casht, a cookie-kat és utána megnyitottam a vaterát úgy hogy nem voltam bejelentkezve mindenféle megjelent a speciális ajánlatokban amit addig nem böngésztem, beléptem (most ahogy a fórumra írok) és ujra megnyitottam a főoldalt, csak bankjegyek jelentek meg Na bevallanám én ha néztem volna az "anál vibrátor" -------------------- Csak akkor tehetsz meg mindent, hogyha már semmid sincs. (Tyler Durden)
SÜN, SÜN!!!! "Sünben emelték ki a tüntetőt." |
|
|
|
2007-09-30 10:51
Létrehozva:
|
|
|
Tapasztalt fórumozó ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 2 918 Regisztrált: 2007-03-01 14:23 Azonosító: 291 |
Nekem általában mobil telefon jelenik meg. De tegnap valami alaplap volt ott. A pc kategóriát meg nem is néztem. kiléptem a vateráról töröltem a casht, a cookie-kat és utána megnyitottam a vaterát úgy hogy nem voltam bejelentkezve mindenféle megjelent a speciális ajánlatokban amit addig nem böngésztem, beléptem (most ahogy a fórumra írok) és ujra megnyitottam a főoldalt, csak bankjegyek jelentek meg -------------------- nagy a baj amikor a tudás hiánya tesz értékessé vagy értéktelenné dolgokat
|
|
|
|
2007-09-30 10:41
Létrehozva:
|
|
|
Csak olvasó ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 5 980 Regisztrált: 2007-05-24 18:58 Innen: Juzni Front Azonosító: 11 399 |
Ahhoz, hogy tudják, melyik gépről kattintottak a Vaterára, nem is kell bejelentkezni. Nekem általában mobil telefon jelenik meg. De tegnap valami alaplap volt ott. A pc kategóriát meg nem is néztem. -------------------- Csak akkor tehetsz meg mindent, hogyha már semmid sincs. (Tyler Durden)
|
|
|
2007-09-30 10:32
Létrehozva:
|
|
|
Mérges fórumozó ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 3 052 Regisztrált: 2007-03-01 13:48 Innen: Mezőberény Azonosító: 40 |
Na most ez akkor nem igaz! Még be sem léptem, ott volt a nyitó oldalon. Az életbe nem néztem meg pld. szerszám kategóriát, mégis ott volt egy fúró a múltkor. Hogy is van ez??? Ahhoz, hogy tudják, melyik gépről kattintottak a Vaterára, nem is kell bejelentkezni. -------------------- Demagógiáról akkor beszélhetnénk, ha azt mondanám amivel a főnököm megbízott, hogy mondjak és azt tűzön-vízen át végrehajtanám.
Megélheted a száz évet, ha lemondasz mindarról, ami miatt megérné megélni a száz évet. (Woody Allen) |
|
|
|
2007-09-30 10:24
Létrehozva:
|
|
|
Tapasztalt fórumozó ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 2 918 Regisztrált: 2007-03-01 14:23 Azonosító: 291 |
Na most ez akkor nem igaz! Még be sem léptem, ott volt a nyitó oldalon. Az életbe nem néztem meg pld. szerszám kategóriát, mégis ott volt egy fúró a múltkor. Hogy is van ez??? pedig úgy van a speicális ajánlatoknál az előzőleg böngészett kategóriákból jelennek meg futó aukciók képekkel nálam mindig képeslap, bankjegy , könyv meg ilyesmi jelenik meg ...ha történetesen nem voltam a gép előtt egy ideig akkor pocelán, antik tárgyak , festmények...olyankor a párom böngészett lehet majd a vatera pontosítja hogy pontosan mi történik ... -------------------- nagy a baj amikor a tudás hiánya tesz értékessé vagy értéktelenné dolgokat
|
|
|
|
2007-09-30 10:12
Létrehozva:
|
|
|
A speciális ajánlatoknál jelenik meg. Most épp 3db könyv vagy lemez vagy mi...
-------------------- Csak akkor tehetsz meg mindent, hogyha már semmid sincs. (Tyler Durden)
|
|
|
2007-09-30 10:02
Létrehozva:
|
|
|
azokból a kategóriákból kerül az ajánlott tételek közé 3 db képes aukció amely kategóriákban előzőleg barangoltunk ez persze részben azért nem nem a legjobb megoldás mert egy gépen több generáció is netezhet és mondjuk a vaterát egy egész család is használhatja,ugyanazzal a felhasználónévvel Na most ez akkor nem igaz! Még be sem léptem, ott volt a nyitó oldalon. Az életbe nem néztem meg pld. szerszám kategóriát, mégis ott volt egy fúró a múltkor. Hogy is van ez??? -------------------- Csak akkor tehetsz meg mindent, hogyha már semmid sincs. (Tyler Durden)
|
|
|
2007-09-30 09:50
Létrehozva:
|
|
|
Tisztelt Vatera Team! Egy kérdésem lenne! Vannak termékek amelyeket csak 18 éven felüliek. Hogy kerül a címlapra az "anál vibrátor"? azokból a kategóriákból kerül az ajánlott tételek közé 3 db képes aukció amely kategóriákban előzőleg barangoltunk ez persze részben azért nem nem a legjobb megoldás mert egy gépen több generáció is netezhet és mondjuk a vaterát egy egész család is használhatja,ugyanazzal a felhasználónévvel -------------------- nagy a baj amikor a tudás hiánya tesz értékessé vagy értéktelenné dolgokat
|
|
|
|
2007-09-30 09:44
Létrehozva:
|
|
|
Tisztelt Vatera Team!
Egy kérdésem lenne! Vannak termékek amelyeket csak 18 éven felüliek. Hogy kerül a címlapra az "anál vibrátor"? -------------------- Csak akkor tehetsz meg mindent, hogyha már semmid sincs. (Tyler Durden)
|
|
|
2007-09-29 10:54
Létrehozva:
|
|
|
Fórumozó ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 423 Regisztrált: 2007-06-24 00:23 Innen: Debrecen Azonosító: 14 762 |
MOD
nevek -> terméknevek |
|
|
|
2007-09-29 10:12
Létrehozva:
|
|
|
Fórumozó ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 423 Regisztrált: 2007-06-24 00:23 Innen: Debrecen Azonosító: 14 762 |
Ez meg igaz is főleg az 1ft sokkal szerzett 100-200 pozitív. Itt gondolok arra,hogy ténylegesen 1ft-ért vett meg szalvétát,zsepkendőt,használt wc papirt Ezért javasoltam korábban az összegek megtartását a nevek feltüntetése nélkül. Ezt továbbra is tartom, de a terméknevek feltüntetését kevésbé, a lent írt okok miatt. |
|
|
|
2007-09-29 08:48
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes fórumozó ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Csak olvasó Hozzászólások: 1 156 Regisztrált: 2007-03-01 13:48 Innen: Hirtelengöröngyös-balacskó Azonosító: 39 |
Hát nem tudom, hogy nem lehetne-e ezt azért mégegyszer átgondolni, de szerintem is sokat számít, főleg a vevő szemében, hogy az adott eladó miket adott el. Az Ebay-en 90 napig látszik az értékelés alatt, aztán pedig még jó ideig a termékszámra kattintva. Nem mindegy, hogy az eladó e-book-ok, meg ingyenes programok linkjeinek küldése, vagy ingyenes VOIP lehetőség küldésével szerezte be, vagy azzal, hogy termékeit gondosan becsomagolta, azonnal elküldte, vagy késlekedve küldte. Ja és ugyanúgy az eladó is képet kap arról, hogy a vevő miket fizetett ki becsületesen. 1 Ft-os dolgokat, vagy esetleg egy komolyabb műszaki cikk megvételénél is korrekten járt el. Szóval ebből mindkét fél jelentősen profitálna. Ez meg igaz is főleg az 1ft sokkal szerzett 100-200 pozitív. Itt gondolok arra,hogy ténylegesen 1ft-ért vett meg szalvétát,zsepkendőt,használt wc papirt -------------------- Állampolgári jogom hülyének lenni. Ne vedd komolyan az életet, úgyse kerülsz ki belőle élve:) Mit te gondolsz, ki te vagy, azt hiszed, hogy kivel beszélsz? "Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!" "Az a baj a világgal, hogy az okosak örökké kételkednek,a hülyék meg mindig holtbiztosak mindenben." "Légy olyan ,mint a madár,mely alól ha kivágják a fát- nem zuhan le-hanem még magasabbra repül." |
|
|
|
2007-09-29 08:29
Létrehozva:
|
|
|
Fórumozó ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 566 Regisztrált: 2007-03-01 13:48 Innen: Hungary Azonosító: 35 |
Kedves misu49! Többek kifejezett kérése volt, hogy nem szeretnék ha mindenki látná azt, hogy a regisztráció óta mivel is rendezte be otthonát, életét, miket vásárolt magának esetleg szeretteinek, milyen értékeket szerzett be vagy adott el. Ezért bár a termék nevének, árának feltüntetése nem járna jelentős erőforrásokkal, de a fentiek miatt nem kerül feltüntetésre a visszajelzéseket mutató lapon. Hát nem tudom, hogy nem lehetne-e ezt azért mégegyszer átgondolni, de szerintem is sokat számít, főleg a vevő szemében, hogy az adott eladó miket adott el. Az Ebay-en 90 napig látszik az értékelés alatt, aztán pedig még jó ideig a termékszámra kattintva. Nem mindegy, hogy az eladó e-book-ok, meg ingyenes programok linkjeinek küldése, vagy ingyenes VOIP lehetőség küldésével szerezte be, vagy azzal, hogy termékeit gondosan becsomagolta, azonnal elküldte, vagy késlekedve küldte. Ja és ugyanúgy az eladó is képet kap arról, hogy a vevő miket fizetett ki becsületesen. 1 Ft-os dolgokat, vagy esetleg egy komolyabb műszaki cikk megvételénél is korrekten járt el. Szóval ebből mindkét fél jelentősen profitálna. A hozzászólást -tusi74- szerkesztette a következő időpontban: 2007-09-29 08:31 -------------------- "Próbálj meg úgy élni, hogy ne vegyenek észre ott, ahol vagy, de nagyon hiányozz onnan, ahonnan elmentél." Victor Hugo
|
|
|
|
2007-09-29 02:57
Létrehozva:
|
|
|
Öreg róka:) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 4 100 Regisztrált: 2007-03-01 13:48 Azonosító: 32 |
Nem tudom jó helyre írok-e mert a fórumon abszolut kezdő vagyok, ellentétben a Vaterával. Úgy gondolom, sokat lendítene az értékelések hasznosságán, ha valamilyen módon szerepelne az értékelésben a termék nem csak az eladó vagy a vevő. Hiába van sok pozitív értékelés, ebből csak az derül ki, hogy jó fiú vagyok, de az nem, hogy jó dolgokat árulok vagy sem, pedig ez legalább ugyanilyen fontos lenne. V.M. Kedves misu49! Többek kifejezett kérése volt, hogy nem szeretnék ha mindenki látná azt, hogy a regisztráció óta mivel is rendezte be otthonát, életét, miket vásárolt magának esetleg szeretteinek, milyen értékeket szerzett be vagy adott el. Ezért bár a termék nevének, árának feltüntetése nem járna jelentős erőforrásokkal, de a fentiek miatt nem kerül feltüntetésre a visszajelzéseket mutató lapon. -------------------- a Vatera csapata
www.vatera.hu |
|
|
|
2007-09-28 22:56
Létrehozva:
|
|
|
Miről beszélsz??? Tök egyszerű kérdést tettem fel, Te meg hablatyolsz itt! Ugyan már! Ebből ennyi vonatkozott arra, amit írtál: Szerintem ez személyes jogokat sértene. Teszem azt olyan XXX termékeket vett, amit nem szeretne reklámozni évekig az értékeléseinél. (Erről már moderátor is nyilatkozott, hogy nem tartják helyénvalónak, mert senkinek semmi köze ki mit vett annó-annó...) Nem szóltalak le és nem mondtam, hogy rossz helyre írtál. Nem kell védekezni és támadni sem. Amit írtam az ötlet volt, aminek kinyilvánításához fenntartom a jogot + nem neked szólt, ezért ne titulálgass engem hablatyolónak. Ahogy te is, úgy én is tettem egy észrevételt. Ugyan már! |
|
|
|
2007-09-28 19:21
Létrehozva:
|
|
|
Tapasztalt fórumozó ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 1 601 Regisztrált: 2007-03-01 14:23 Azonosító: 312 |
Ha valaki nyilvános árverésen kínálja áruit, illetve szerzi be szükségleteinek megfelelő termékeit, akkor vegye tudomásul, hogy az adásvétel részletei is nyilvánosak ...
Szerintem Péterfalvi Attila is ezt mondaná ... -------------------- Az erőszak a gyengék végső menedéke. (by Ájszek Aszimov) |
|
|
|
2007-09-28 19:01
Létrehozva:
|
|
|
Új fórumozó Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 7 Regisztrált: 2007-09-25 16:20 Innen: Szekszárd Azonosító: 26 935 |
Na jó!
Nem voltam biztos benne, hogy jó helyre írok, hát nem tévedtem! Van moderátor aki elmondanána kinek javasoljam a leírtakat? V.M. |
|
|
|
2007-09-28 18:53
Létrehozva:
|
|
|
Új fórumozó Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 7 Regisztrált: 2007-09-25 16:20 Innen: Szekszárd Azonosító: 26 935 |
Szerintem ez személyes jogokat sértene. Teszem azt olyan XXX termékeket vett, amit nem szeretne reklámozni évekig az értékeléseinél. Jut eszembe: Lehetőséget kéne adni a vevőne/eladónak, hogy magánjellegű áruikkal kapcsolatos terméklapot az értékelés (adásvétel) után töröltethessék. Pl, ha valaki nem műf...t vesz (vagy akár azt), hanem pl olcsó egészségügyi betétet (inkontinens személy), akkor kérhesse, hogy az értékeléseiből a lejárt terméklapra mutató link törölt aukcióra mutasson. A Vatera felülbrálná és akkor törölné, ha a kérés indokolt. Ha csak azért kéri, hogy a kisstílű csalásait fedezze, akkor nem jár törlés, persze ki az a marha aki ezért ír a Vaterának. Ez szerintem emberbarát, személyiségi jogokat szem előtt tartó lépés lenne a Vaterától. Greeneye166 Miről beszélsz??? Tök egyszerű kérdést tettem fel, Te meg hablatyolsz itt! Ugyan már! V.M. |
|
|
|
2007-09-28 08:07
Létrehozva:
|
|
|
Öreg róka:) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 3 186 Regisztrált: 2007-06-01 12:23 Innen: Budapest Azonosító: 12 391 |
A 18 éves elmúltál kérdezősdi nem jelent sem szűrést, sem védelmet. Diszkréciót pedig főleg nem! No igen. Ez a kérdés a "jöttem is meg nem is, hoztam is meg nem is" kategória. Ott van, de minek. Szerintetek volt-van-lesz valaha egyetlen olyan 16 éves egyed, aki ennek a kérdésnek a láttan fülét-farkát behúzva megszégyenülten elsompolyog...? -------------------- Putyur
Ne vitatkozz hülyékkel, mert lehúznak a szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal. Ne kezdj birkózni egy disznóval, mert mindketten sárosak lesztek, de a disznó még élvezni is fogja. |
|
|
|
2007-09-28 07:59
Létrehozva:
|
|
|
Öreg róka:) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Csak olvasó Hozzászólások: 5 671 Regisztrált: 2007-03-19 21:37 Innen: Ideg-elme Azonosító: 903 |
... úgynevezett "diszkrét" aukciókat indítani a lentebb írt termékeknek. ... A 18 éves elmúltál kérdezősdi nem jelent sem szűrést, sem védelmet. Diszkréciót pedig főleg nem! értetlenül álltam az ilyen műszereket áruló vaterásokhoz - ugyan ki vásárol tőlük, ki meri bevállalni, hogy három hónapig ott virítson egy túlméretes szilikon lompos - ami beszerzése és a boldog életbe bevonása ugyan már egyre inkább nem szégyen, de nem is kimondottan a kirakatba való... ennyi erővel ki lehetne tenni a 18-as questiont a vásárló és eladó személyi lapja elé is nagyon jó ötlet ! -------------------- mivel mindig az okos enged, már rég a hülyék uralkodnak... ...szorgos népünk győzni fog ! . csaby |
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
| Szöveges verzió | A pontos idő: 2013-05-24 22:12 |