IPB

Üdvözöllek a Fórumban!

> Fontos tudnivaló

A Vatera fórumai elsősorban azt a célt szolgálják, hogy a felhasználók megoszthassák egymással a Vatera szolgáltatásaival, az online aukciós adásvétellel és a rendszer használatával kapcsolatos tapasztalataikat. Konkrét kérdés esetén, amennyiben a vaterától vár választ, kérjük, kattintson ide és tegye fel kérdését ügyfélszolgálatunknak. Köszönjük.

437 Oldal V  « < 402 403 404 405 406 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Vatera oldalak, Kérdések, általános észrevételek a Vaterával kapcsolatban
Grobar
hozzászólás 2007-09-30 11:19
Létrehozva: #8061

Csak olvasó

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Regisztrált: 2007-05-24 18:58
Innen: Juzni Front
Azonosító: 11 399

IDÉZET(draglion @ 2007-09-30 10:51) *
kiléptem a vateráról töröltem a casht, a cookie-kat és utána megnyitottam a vaterát úgy hogy nem voltam bejelentkezve
mindenféle megjelent a speciális ajánlatokban amit addig nem böngésztem, beléptem (most ahogy a fórumra írok) és ujra megnyitottam a főoldalt, csak bankjegyek jelentek meg

Na bevallanám én ha néztem volna az "anál vibrátor" smile.gif kategóriát, de nem néztem, ezért nem értettem.

--------------------
Csak akkor tehetsz meg mindent, hogyha már semmid sincs. (Tyler Durden)

SÜN, SÜN!!!!
"Sünben emelték ki a tüntetőt."
Go to the top of the page

+Quote Post
draglion
hozzászólás 2007-09-30 10:51
Létrehozva: #8062

Tapasztalt fórumozó

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Regisztrált: 2007-03-01 14:23
Azonosító: 291

IDÉZET(Grobar @ 2007-09-30 10:41) *
Nekem általában mobil telefon jelenik meg. De tegnap valami alaplap volt ott. A pc kategóriát meg nem is néztem.

kiléptem a vateráról töröltem a casht, a cookie-kat és utána megnyitottam a vaterát úgy hogy nem voltam bejelentkezve
mindenféle megjelent a speciális ajánlatokban amit addig nem böngésztem, beléptem (most ahogy a fórumra írok) és ujra megnyitottam a főoldalt, csak bankjegyek jelentek meg

--------------------
nagy a baj amikor a tudás hiánya tesz értékessé vagy értéktelenné dolgokat

+Quote Post
Grobar
hozzászólás 2007-09-30 10:41
Létrehozva: #8063

Csak olvasó

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

IDÉZET(scaevola @ 2007-09-30 10:32) *
Ahhoz, hogy tudják, melyik gépről kattintottak a Vaterára, nem is kell bejelentkezni.

Nekem általában mobil telefon jelenik meg. De tegnap valami alaplap volt ott. A pc kategóriát meg nem is néztem.

--------------------

SÜN, SÜN!!!!

+Quote Post
scaevola
hozzászólás 2007-09-30 10:32
Létrehozva: #8064

Mérges fórumozó

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Regisztrált: 2007-03-01 13:48
Innen: Mezőberény
Azonosító: 40

IDÉZET(Grobar @ 2007-09-30 10:02) *
Na most ez akkor nem igaz! Még be sem léptem, ott volt a nyitó oldalon. Az életbe nem néztem meg pld. szerszám kategóriát, mégis ott volt egy fúró a múltkor. Hogy is van ez???

Ahhoz, hogy tudják, melyik gépről kattintottak a Vaterára, nem is kell bejelentkezni.

--------------------
Demagógiáról akkor beszélhetnénk, ha azt mondanám amivel a főnököm megbízott, hogy mondjak és azt tűzön-vízen át végrehajtanám.
Megélheted a száz évet, ha lemondasz mindarról, ami miatt megérné megélni a száz évet. (Woody Allen)

+Quote Post
draglion
hozzászólás 2007-09-30 10:24
Létrehozva: #8065

Tapasztalt fórumozó

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

IDÉZET(Grobar @ 2007-09-30 10:02) *
Na most ez akkor nem igaz! Még be sem léptem, ott volt a nyitó oldalon. Az életbe nem néztem meg pld. szerszám kategóriát, mégis ott volt egy fúró a múltkor. Hogy is van ez???

pedig úgy van wink.gif
a speicális ajánlatoknál az előzőleg böngészett kategóriákból jelennek meg futó aukciók képekkel
nálam mindig képeslap, bankjegy , könyv meg ilyesmi jelenik meg ...ha történetesen nem voltam a gép előtt egy ideig akkor pocelán, antik tárgyak , festmények...olyankor a párom böngészett

lehet majd a vatera pontosítja hogy pontosan mi történik ...

--------------------

+Quote Post
Grobar
hozzászólás 2007-09-30 10:12
Létrehozva: #8066

Csak olvasó

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

A speciális ajánlatoknál jelenik meg. Most épp 3db könyv vagy lemez vagy mi... smile.gif Előtte csak a mobil kategóriát néztem.

--------------------

SÜN, SÜN!!!!

+Quote Post
Grobar
hozzászólás 2007-09-30 10:02
Létrehozva: #8067

Csak olvasó

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

IDÉZET(draglion @ 2007-09-30 09:50) *
azokból a kategóriákból kerül az ajánlott tételek közé 3 db képes aukció amely kategóriákban előzőleg barangoltunk wink.gif laugh.gif

ez persze részben azért nem nem a legjobb megoldás mert egy gépen több generáció is netezhet és mondjuk a vaterát egy egész család is használhatja,ugyanazzal a felhasználónévvel

--------------------

SÜN, SÜN!!!!

+Quote Post
draglion
hozzászólás 2007-09-30 09:50
Létrehozva: #8068

Tapasztalt fórumozó

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

IDÉZET(Grobar @ 2007-09-30 09:44) *
Tisztelt Vatera Team!
Egy kérdésem lenne! Vannak termékek amelyeket csak 18 éven felüliek. Hogy kerül a címlapra az "anál vibrátor"? smile.gif Engem nem zavar, csak egy észrevétel.

azokból a kategóriákból kerül az ajánlott tételek közé 3 db képes aukció amely kategóriákban előzőleg barangoltunk wink.gif laugh.gif

ez persze részben azért nem nem a legjobb megoldás mert egy gépen több generáció is netezhet és mondjuk a vaterát egy egész család is használhatja,ugyanazzal a felhasználónévvel

--------------------

+Quote Post
Grobar
hozzászólás 2007-09-30 09:44
Létrehozva: #8069

Csak olvasó

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Tisztelt Vatera Team!
Egy kérdésem lenne! Vannak termékek amelyeket csak 18 éven felüliek. Hogy kerül a címlapra az "anál vibrátor"? smile.gif Engem nem zavar, csak egy észrevétel.

--------------------

SÜN, SÜN!!!!

+Quote Post
Greeneye166
hozzászólás 2007-09-29 10:54
Létrehozva: #8070

Fórumozó

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Regisztrált: 2007-06-24 00:23
Innen: Debrecen
Azonosító: 14 762

MOD
nevek -> terméknevek

+Quote Post
Greeneye166
hozzászólás 2007-09-29 10:12
Létrehozva: #8071

Fórumozó

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

IDÉZET(Flitter @ 2007-09-29 08:48) *
Ez meg igaz is főleg az 1ft sokkal szerzett 100-200 pozitív.
Itt gondolok arra,hogy ténylegesen 1ft-ért vett meg szalvétát,zsepkendőt,használt wc papirt rolleyes.gif

Ezért javasoltam korábban az összegek megtartását a nevek feltüntetése nélkül. Ezt továbbra is tartom, de a terméknevek feltüntetését kevésbé, a lent írt okok miatt.

+Quote Post
Flitter
hozzászólás 2007-09-29 08:48
Létrehozva: #8072

Lelkes fórumozó

Csoport:
Csak olvasó

Innen: Hirtelengöröngyös-balacskó
Azonosító: 39

IDÉZET(tusi74 @ 2007-09-29 08:29) *
Hát nem tudom, hogy nem lehetne-e ezt azért mégegyszer átgondolni, de szerintem is sokat számít, főleg a vevő szemében, hogy az adott eladó miket adott el. Az Ebay-en 90 napig látszik az értékelés alatt, aztán pedig még jó ideig a termékszámra kattintva. Nem mindegy, hogy az eladó e-book-ok, meg ingyenes programok linkjeinek küldése, vagy ingyenes VOIP lehetőség küldésével szerezte be, vagy azzal, hogy termékeit gondosan becsomagolta, azonnal elküldte, vagy késlekedve küldte. Ja és ugyanúgy az eladó is képet kap arról, hogy a vevő miket fizetett ki becsületesen. 1 Ft-os dolgokat, vagy esetleg egy komolyabb műszaki cikk megvételénél is korrekten járt el. Szóval ebből mindkét fél jelentősen profitálna.

Ez meg igaz is főleg az 1ft sokkal szerzett 100-200 pozitív.
Itt gondolok arra,hogy ténylegesen 1ft-ért vett meg szalvétát,zsepkendőt,használt wc papirt rolleyes.gif

--------------------
Állampolgári jogom hülyének lenni.
Ne vedd komolyan az életet, úgyse kerülsz ki belőle élve:)

Mit te gondolsz, ki te vagy, azt hiszed, hogy kivel beszélsz?
"Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!"
"Az a baj a világgal, hogy az okosak örökké kételkednek,a hülyék meg mindig holtbiztosak mindenben."
"Légy olyan ,mint a madár,mely alól ha kivágják a fát- nem zuhan le-hanem még magasabbra repül."

+Quote Post
tusi74
hozzászólás 2007-09-29 08:29
Létrehozva: #8073

Fórumozó

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Innen: Hungary
Azonosító: 35

IDÉZET(Vatera_Moderátor @ 2007-09-29 02:57) *
Kedves misu49!

Többek kifejezett kérése volt, hogy nem szeretnék ha mindenki látná azt, hogy a regisztráció óta mivel is rendezte be otthonát, életét, miket vásárolt magának esetleg szeretteinek, milyen értékeket szerzett be vagy adott el. Ezért bár a termék nevének, árának feltüntetése nem járna jelentős erőforrásokkal, de a fentiek miatt nem kerül feltüntetésre a
visszajelzéseket mutató lapon.

Hát nem tudom, hogy nem lehetne-e ezt azért mégegyszer átgondolni, de szerintem is sokat számít, főleg a vevő szemében, hogy az adott eladó miket adott el. Az Ebay-en 90 napig látszik az értékelés alatt, aztán pedig még jó ideig a termékszámra kattintva. Nem mindegy, hogy az eladó e-book-ok, meg ingyenes programok linkjeinek küldése, vagy ingyenes VOIP lehetőség küldésével szerezte be, vagy azzal, hogy termékeit gondosan becsomagolta, azonnal elküldte, vagy késlekedve küldte. Ja és ugyanúgy az eladó is képet kap arról, hogy a vevő miket fizetett ki becsületesen. 1 Ft-os dolgokat, vagy esetleg egy komolyabb műszaki cikk megvételénél is korrekten járt el. Szóval ebből mindkét fél jelentősen profitálna.

A hozzászólást -tusi74- szerkesztette a következő időpontban: 2007-09-29 08:31

--------------------
"Próbálj meg úgy élni, hogy ne vegyenek észre ott, ahol vagy, de nagyon hiányozz onnan, ahonnan elmentél." Victor Hugo

+Quote Post
Vatera_Fórum_Mod...
hozzászólás 2007-09-29 02:57
Létrehozva: #8074

Öreg róka:)

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Azonosító: 32

IDÉZET(misu49 @ 2007-09-25 16:42) *
Nem tudom jó helyre írok-e mert a fórumon abszolut kezdő vagyok, ellentétben a Vaterával.

Úgy gondolom, sokat lendítene az értékelések hasznosságán, ha valamilyen módon szerepelne az értékelésben a termék nem csak az eladó vagy a vevő. Hiába van sok pozitív értékelés, ebből csak az derül ki, hogy jó fiú vagyok, de az nem, hogy jó dolgokat árulok vagy sem, pedig ez legalább ugyanilyen fontos lenne.
V.M.

Kedves misu49!

Többek kifejezett kérése volt, hogy nem szeretnék ha mindenki látná azt, hogy a regisztráció óta mivel is rendezte be otthonát, életét, miket vásárolt magának esetleg szeretteinek, milyen értékeket szerzett be vagy adott el. Ezért bár a termék nevének, árának feltüntetése nem járna jelentős erőforrásokkal, de a fentiek miatt nem kerül feltüntetésre a
visszajelzéseket mutató lapon.

--------------------
a Vatera csapata
www.vatera.hu

+Quote Post
Greeneye166
hozzászólás 2007-09-28 22:56
Létrehozva: #8075

Fórumozó

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

IDÉZET(misu49 @ 2007-09-28 19:01) *
Miről beszélsz???
Tök egyszerű kérdést tettem fel, Te meg hablatyolsz itt!
Ugyan már!

Ebből ennyi vonatkozott arra, amit írtál: Szerintem ez személyes jogokat sértene. Teszem azt olyan XXX termékeket vett, amit nem szeretne reklámozni évekig az értékeléseinél.
(Erről már moderátor is nyilatkozott, hogy nem tartják helyénvalónak, mert senkinek semmi köze ki mit vett annó-annó...)

Nem szóltalak le és nem mondtam, hogy rossz helyre írtál. Nem kell védekezni és támadni sem. Amit írtam az ötlet volt, aminek kinyilvánításához fenntartom a jogot + nem neked szólt, ezért ne titulálgass engem hablatyolónak. Ahogy te is, úgy én is tettem egy észrevételt. Ugyan már!

+Quote Post
KapdKi
hozzászólás 2007-09-28 19:21
Létrehozva: #8076

Tapasztalt fórumozó

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Azonosító: 312

Ha valaki nyilvános árverésen kínálja áruit, illetve szerzi be szükségleteinek megfelelő termékeit, akkor vegye tudomásul, hogy az adásvétel részletei is nyilvánosak ...

Szerintem Péterfalvi Attila is ezt mondaná ...

--------------------
Az erőszak a gyengék végső menedéke.

(by Ájszek Aszimov)

+Quote Post
misu49
hozzászólás 2007-09-28 19:01
Létrehozva: #8077

Új fórumozó

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Regisztrált: 2007-09-25 16:20
Innen: Szekszárd
Azonosító: 26 935

Na jó!
Nem voltam biztos benne, hogy jó helyre írok, hát nem tévedtem!
Van moderátor aki elmondanána kinek javasoljam a leírtakat?
V.M.

+Quote Post
misu49
hozzászólás 2007-09-28 18:53
Létrehozva: #8078

Új fórumozó

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Regisztrált: 2007-09-25 16:20
Innen: Szekszárd
Azonosító: 26 935

IDÉZET(Greeneye166 @ 2007-09-28 00:16) *
Szerintem ez személyes jogokat sértene. Teszem azt olyan XXX termékeket vett, amit nem szeretne reklámozni évekig az értékeléseinél.
Jut eszembe: Lehetőséget kéne adni a vevőne/eladónak, hogy magánjellegű áruikkal kapcsolatos terméklapot az értékelés (adásvétel) után töröltethessék. Pl, ha valaki nem műf...t vesz (vagy akár azt), hanem pl olcsó egészségügyi betétet (inkontinens személy), akkor kérhesse, hogy az értékeléseiből a lejárt terméklapra mutató link törölt aukcióra mutasson.
A Vatera felülbrálná és akkor törölné, ha a kérés indokolt. Ha csak azért kéri, hogy a kisstílű csalásait fedezze, akkor nem jár törlés, persze ki az a marha aki ezért ír a Vaterának.

Ez szerintem emberbarát, személyiségi jogokat szem előtt tartó lépés lenne a Vaterától.

Greeneye166

Miről beszélsz???
Tök egyszerű kérdést tettem fel, Te meg hablatyolsz itt!
Ugyan már!
V.M.

+Quote Post
Putyur
hozzászólás 2007-09-28 08:07
Létrehozva: #8079

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Regisztrált: 2007-06-01 12:23
Innen: Budapest
Azonosító: 12 391

IDÉZET(Greeneye166 @ 2007-09-28 00:30) *
A 18 éves elmúltál kérdezősdi nem jelent sem szűrést, sem védelmet. Diszkréciót pedig főleg nem!

No igen. Ez a kérdés a "jöttem is meg nem is, hoztam is meg nem is" kategória. Ott van, de minek. Szerintetek volt-van-lesz valaha egyetlen olyan 16 éves egyed, aki ennek a kérdésnek a láttan fülét-farkát behúzva megszégyenülten elsompolyog...? smile.gif laugh.gif

--------------------
Putyur

Ne vitatkozz hülyékkel, mert lehúznak a szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal.
Ne kezdj birkózni egy disznóval, mert mindketten sárosak lesztek, de a disznó még élvezni is fogja.

+Quote Post
csabau
hozzászólás 2007-09-28 07:59
Létrehozva: #8080

Csoport:
Csak olvasó

Regisztrált: 2007-03-19 21:37
Innen: Ideg-elme
Azonosító: 903

IDÉZET(Greeneye166 @ 2007-09-28 00:30) *
... úgynevezett "diszkrét" aukciókat indítani a lentebb írt termékeknek.
...
A 18 éves elmúltál kérdezősdi nem jelent sem szűrést, sem védelmet. Diszkréciót pedig főleg nem!

értetlenül álltam az ilyen műszereket áruló vaterásokhoz - ugyan ki vásárol tőlük, ki meri bevállalni, hogy három hónapig ott virítson egy túlméretes szilikon lompos - ami beszerzése és a boldog életbe bevonása ugyan már egyre inkább nem szégyen, de nem is kimondottan a kirakatba való...
ennyi erővel ki lehetne tenni a 18-as questiont a vásárló és eladó személyi lapja elé is

nagyon jó ötlet !

--------------------
mivel mindig az okos enged, már rég a hülyék uralkodnak...

...szorgos népünk győzni fog !
.
csaby

+Quote Post

437 Oldal V  « < 402 403 404 405 406 > » 
Fast ReplyReply to this topicStart new topic
3 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (3 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó:

Szöveges verzió A pontos idő: 2013-05-24 22:12