Üdvözöllek a Fórumban!
A Vatera fórumai elsősorban azt a célt szolgálják, hogy a felhasználók megoszthassák egymással a Vatera szolgáltatásaival, az online aukciós adásvétellel és a rendszer használatával kapcsolatos tapasztalataikat. Konkrét kérdés esetén, amennyiben a vaterától vár választ, kérjük, kattintson ide és tegye fel kérdését ügyfélszolgálatunknak. Köszönjük.
![]() ![]() |
2007-10-06 13:20
Létrehozva:
|
|
|
Tapasztalt fórumozó ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 1 601 Regisztrált: 2007-03-01 14:23 Azonosító: 312 |
Azóta felhívtam George Bush-t (jó barátom), hogy mi lenne, ha dobna egy kis atomot a szerkesztőségre. Ő mondta, hogy ha van elég olaj, akkor dobhat, bár az érintené a jelenlegi albérletemet és benne engem. Kis gondolkozás után lemondtunk az ötletről és maradtunk egy szimpla lokális népirtásban. Nagyon feszült vagyok, hiszen az eset óta késik a napilap és a postás sem borotválkozott, a szomszéd kutyája pedig mindig megugat. Felhívtam asztrológus ismerősömet (aki sámán is). Azt mondta, hogy a szerkesztőség feletti bolygók együttálállása negatív sugarakat küld az albérletem felé. Mivel ő is jó barátom, ezért megígérte, hogy elátkozza a szerkesztőket, mielőtt likvidálnánk őket. Mindenki gondoljon, amit akar de nincs üldözési mániám és skizofrén sem vagyok. A kérdés már csak az, hogy hol vagyok, amikor szükségem van rám. Neutronbomba ??? Az humánus, mert az anyagi javak nem sérülnek ... -------------------- Az erőszak a gyengék végső menedéke. (by Ájszek Aszimov) |
|
|
|
2007-10-06 13:18
Létrehozva:
|
|
|
Fórumozó ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 423 Regisztrált: 2007-06-24 00:23 Innen: Debrecen Azonosító: 14 762 |
|
|
|
|
2007-10-06 12:58
Létrehozva:
|
|
|
Tapasztalt fórumozó ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 2 918 Regisztrált: 2007-03-01 14:23 Azonosító: 291 |
Felhívtam asztrológus ismerősömet (aki sámán is). ..talán táltos...mert a kettő nem ugyanaz -------------------- nagy a baj amikor a tudás hiánya tesz értékessé vagy értéktelenné dolgokat
|
|
|
|
2007-10-06 12:14
Létrehozva:
|
|
|
Fórumozó ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 423 Regisztrált: 2007-06-24 00:23 Innen: Debrecen Azonosító: 14 762 |
Két hete vettem egy "Apró" újságot. Kiválasztottam a nekem tetsző albérletet, a kauciót elutaltam az "Apró" szerkesztőségének, majd felszámoltam a régit és elindultam beköltözni az újba. Akkor derült ki, hogy nem az Apró szerkeztőségének kellettt volna átutalnom. A főbérlő jóságának köszönhetem, hogy most nem az utcán kell éjszakáznom.
Ami az egészben felháborít, hogy a hirdetési újság csak annyit ír, hogy Ára 325Ft illetve, hogy hol lehet a hírdetéseket feladni. Ez abszurdum és szerintem nem elég információ. Azóta felhívtam őket és kértem a pénzem visszautalását, amin szerintem jót nevettek, hiszen máig sincs a számlámon. Azóta felhívtam George Bush-t (jó barátom), hogy mi lenne, ha dobna egy kis atomot a szerkesztőségre. Ő mondta, hogy ha van elég olaj, akkor dobhat, bár az érintené a jelenlegi albérletemet és benne engem. Kis gondolkozás után lemondtunk az ötletről és maradtunk egy szimpla lokális népirtásban. Nagyon feszült vagyok, hiszen az eset óta késik a napilap és a postás sem borotválkozott, a szomszéd kutyája pedig mindig megugat. Felhívtam asztrológus ismerősömet (aki sámán is). Azt mondta, hogy a szerkesztőség feletti bolygók együttálállása negatív sugarakat küld az albérletem felé. Mivel ő is jó barátom, ezért megígérte, hogy elátkozza a szerkesztőket, mielőtt likvidálnánk őket. Mindenki gondoljon, amit akar de nincs üldözési mániám és skizofrén sem vagyok. A kérdés már csak az, hogy hol vagyok, amikor szükségem van rám. |
|
|
|
2007-10-05 22:20
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes fórumozó ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 1 341 Regisztrált: 2007-03-20 12:53 Innen: Magyarország Azonosító: 968 |
vajon ki az oka a pesszimizmusnak és a kapkodásnak ?
izé....háááát.....az úgy volt,hogy visszaütött ! -------------------- Az élet rövid ... éld hát meg mosolyogva ! Vaterás Bögrét Szeretnék ! A hozzászólást - Lecsike - szerkesztette a legjobb tudása szerint ! |
|
|
|
2007-10-05 20:59
Létrehozva:
|
|
|
Tapasztalt fórumozó ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 2 918 Regisztrált: 2007-03-01 14:23 Azonosító: 291 |
Tisztelt Vatera! Csak érdeklődnék a moderátortól, hogy az alábbi idézetben ígért visszautalás tényleg megtörténik, vagy csak amolyan elképzelhető/megnyugtató alternatívaként volt beírva? Kapkodásom, pesszimizmusom és paranoiám ellenére az első Vatera-s tranzakcióm sikeres volt (bár körülményes). Tisztelettel: Denin80 vajon ki az oka a pesszimizmusnak és a kapkodásnak ? -------------------- nagy a baj amikor a tudás hiánya tesz értékessé vagy értéktelenné dolgokat
|
|
|
|
2007-10-05 20:27
Létrehozva:
|
|
|
Új fórumozó Csoport: Ellenőrzött vásárló Hozzászólások: 9 Regisztrált: 2007-09-21 11:30 Azonosító: 26 137 |
Tisztelt Vatera!
Csak érdeklődnék a moderátortól, hogy az alábbi idézetben ígért visszautalás tényleg megtörténik, vagy csak amolyan elképzelhető/megnyugtató alternatívaként volt beírva? IDÉZET IDÉZET(Vatera_Moderátor @ 2007-09-24 11:13) Kedves Denin80! Legyen kedves írni a kapcsolatfelvételen keresztül, a pénzügy, számlázás főtémán belül kiválasztva a megfelelő altémát. Szükség lesz az utalás pontos adataira, ez alapján a felelős kolléga utánanéz és az összeget visszautaljuk arra a számlaszámra, amit megad nekünk. Harmadik fél részére nem utalunk, kizárólag az Ön részére küldjük vissza az összeget. -------------------- A Vatera Csapata www.vatera.hu Csak azért, mert lassan két hete indítottam el a kérelmet a kapcsolatfelvételen keresztül a pénzügy felé, de azóta az automatikus válaszlevélen kívül semmilyen értesítést nem kaptam és persze a pénz se tért vissza a számlámra (most ellenőriztem). A bejelentésem száma (már az elsőé): 2007092410001479 Minden szükséges információt megadtam az első üzenetben, de azóta (egy héttel az első után) megírtam újra mindent (2007100110001643). Ha nem tudják, vagy nem akarják visszautalni a pénzt, akkor legalább pazaroljanak rám egy ványadt e-mailt. Mert akkor elkönyvelem tanulópénzként... Továbbá: Kicsit utána érdeklődtem a jogász és rendőr barátaimnál arról, hogy a Vatera piactér esetleges károsultjainak milyen lehetőségei vannak a hivatalos vonalon. Ebből nekem az derült ki, hogy kisértékű terméket vásárolni/eladni, nehezen vagy egyáltalán nem ellenőrizhető elódótól/vevőnek (x név a regisztrációnál mert blabla, y név a számlaszámnál mert izébigyó, a hugom telefonja mert mér' ne) képtelen helyzetbe hozza a károsultat. Ez a gond persze jelenleg tovább van hárítva az állami intézmények felé. De a használókat ez nem hinném, hogy boldogabbá, vagy nyugodtabbá tenné (engem biztosan nem). Szóval kisértékű áru esetén (10.000 Ft alatt; ami azért még nagyon sok tud lenni, ha ellopják az embertől) a károsult a maga költségére és idejében feljelentést tehet és fizetheti a polgári peres eljárás költségeit, míg TALÁN X idő és több százezer forint múlva megtérítik a kárát és a perköltséget. Ez egy nagy kalap túró!!! Szóval a megelőzésnek (ami már jobban múlik a szolgáltatón, a Vatera-n) itt több szerepe lenne! Azt sem értem, hogy mire kapott az oldal díjat?! Talán számszerűen nagy volt a forgalma (darabra, fonritra), de értékelték a megbízhatóságát is? Hasznos, jó és forgalmas oldal. De én nem kívánom mégegyszer azt a nyugtalanságot, amit az előre utalt pénz és az elfoglaltsága miatt eltűnt és nem reagáló eladó okozott nekem. Technikai megoldást a csalók ellen én sem tudok. De nem is az én dolgom ezt kitalálni! Talán, ha elsőre jobb tapasztalataim lettek volna, akkor pozitívabb lennék... de így úgy érzem olyan itt vásárolni, mintha orosz rulettezne az ember. Kapkodásom, pesszimizmusom és paranoiám ellenére az első Vatera-s tranzakcióm sikeres volt (bár körülményes). De ez kizárólag a becsületes partner érdeme! A Vatera csapatának további jó munkát és sok remek újítást kívánok! Tisztelettel: Denin80 A hozzászólást -Denin80- szerkesztette a következő időpontban: 2007-10-05 20:28 |
|
|
|
2007-10-05 19:54
Létrehozva:
|
|
|
Öreg róka:) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 3 186 Regisztrált: 2007-06-01 12:23 Innen: Budapest Azonosító: 12 391 |
Ok! Megvan a lefelenyíl. A legközelebbi licitnél megpróbálom. Köszi Fog az menni... -------------------- Putyur
Ne vitatkozz hülyékkel, mert lehúznak a szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal. Ne kezdj birkózni egy disznóval, mert mindketten sárosak lesztek, de a disznó még élvezni is fogja. |
|
|
|
2007-10-05 19:46
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes újonc ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 112 Regisztrált: 2007-03-20 14:37 Azonosító: 997 |
Ha Firefox-ot használsz, akkor ne az egérjobbklikk - előugró menü/vissza opcióval lapozz vissza, hanem fent balra a visszanyíl mellett van egy lenyíl; azzal egy-két-három-akárhány lapot tudsz visszamenni. A termék nevét tartalmazó lapra kell visszaugranod. Ok! Megvan a lefelenyíl. A legközelebbi licitnél megpróbálom. Köszi |
|
|
|
2007-10-05 19:41
Létrehozva:
|
|
|
Öreg róka:) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 3 186 Regisztrált: 2007-06-01 12:23 Innen: Budapest Azonosító: 12 391 |
Lehet, hogy én attól a szürke felülettől ijedtem meg,. Nem tudom szó szerint idézni, de valami olyasmit írt, ha ok-t nyomok megismétli az online vásárlást, így ott a mégse gombra nyomtam, a többit meg már írtam. Ha Firefox-ot használsz, akkor ne az egérjobbklikk - előugró menü/vissza opcióval lapozz vissza, hanem fent balra a visszanyíl mellett van egy lenyíl; azzal egy-két-három-akárhány lapot tudsz visszamenni. A termék nevét tartalmazó lapra kell visszaugranod. -------------------- Putyur
Ne vitatkozz hülyékkel, mert lehúznak a szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal. Ne kezdj birkózni egy disznóval, mert mindketten sárosak lesztek, de a disznó még élvezni is fogja. |
|
|
|
2007-10-05 19:32
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes újonc ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 112 Regisztrált: 2007-03-20 14:37 Azonosító: 997 |
Ez nem csak tipp !!!!! Be fog válni ! Most én is fájerfox !!! Első vissza után érdeklődik szürke felületen .... Le kell OK-zni ... Utána a VATERA vissza-i jöhetnek, de minden VATERA vissza alatt más a duma Lehet, hogy én attól a szürke felülettől ijedtem meg,. Nem tudom szó szerint idézni, de valami olyasmit írt, ha ok-t nyomok megismétli az online vásárlást, így ott a mégse gombra nyomtam, a többit meg már írtam. |
|
|
|
2007-10-05 19:25
Létrehozva:
|
|
|
Tapasztalt fórumozó ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 1 601 Regisztrált: 2007-03-01 14:23 Azonosító: 312 |
A böngésző " vissza " nyillal próbálkoztam, , vissza kerültem a Vatera " vissza"-hoz, majd ismételten a böngésző nyíl, és ezek ismétlődtek sorban. Régebben is volt ilyen gondom, akkor expolert használtam, és pár próbálkozás után sikerült kilépnem. Most a firefoxot használom, legalább 10 x próbálkoztam, végül a nyitólapra kattintva tudtam kilépni. De azért köszi a tippet. Ez nem csak tipp !!!!! Be fog válni ! Most én is fájerfox !!! Első vissza után érdeklődik szürke felületen .... Le kell OK-zni ... Utána a VATERA vissza-i jöhetnek, de minden VATERA vissza alatt más a duma -------------------- Az erőszak a gyengék végső menedéke. (by Ájszek Aszimov) |
|
|
|
2007-10-05 18:26
Létrehozva:
|
|
|
Ne a VATERA "vissza" gombját használd ! Használd a böngésződ "vissza" gombját és akkor a 3-ik "vissza" után tényleg visszakerülsz ... Sok sikert ! A böngésző " vissza " nyillal próbálkoztam, , vissza kerültem a Vatera " vissza"-hoz, majd ismételten a böngésző nyíl, és ezek ismétlődtek sorban. Régebben is volt ilyen gondom, akkor expolert használtam, és pár próbálkozás után sikerült kilépnem. Most a firefoxot használom, legalább 10 x próbálkoztam, végül a nyitólapra kattintva tudtam kilépni. De azért köszi a tippet. |
|
|
|
2007-10-05 17:30
Létrehozva:
|
|
|
[size="3"][/size] Licitálás után a " vissza " feliratra kattintva vissza lépek a licitált termék lapjára. Innen viszont nincs tovább. Ha a vissza nyíllal lapozok, újra a " köszönjük ajánlatát " oldalra kerülök. A licitált termék lapjáról csak úgy tudok kilépni, ha a nyitó oldalra megyek. Persze ilyenkor kezdhetem előröl a keresést. Én csinálok rosszul valamit, vagy másnál is előfordul ilyen ? Ne a VATERA "vissza" gombját használd ! Használd a böngésződ "vissza" gombját és akkor a 3-ik "vissza" után tényleg visszakerülsz ... Sok sikert ! -------------------- Az erőszak a gyengék végső menedéke. (by Ájszek Aszimov) |
|
|
|
2007-10-05 17:09
Létrehozva:
|
|
|
[size="3"][/size] Licitálás után a " vissza " feliratra kattintva vissza lépek a licitált termék lapjára. Innen viszont nincs tovább. Ha a vissza nyíllal lapozok, újra a " köszönjük ajánlatát " oldalra kerülök. A licitált termék lapjáról csak úgy tudok kilépni, ha a nyitó oldalra megyek. Persze ilyenkor kezdhetem előröl a keresést. Én csinálok rosszul valamit, vagy másnál is előfordul ilyen ? |
|
|
|
2007-10-05 15:07
Létrehozva:
|
|
|
Kedves Putyur! Ha ki szeretne lépni, kattintson a lap alján található kilépés szövegre. Húha... Ott is van egy ilyen link? Sose' láttam... Ezekszerint ez már így is marad? Mert akkor rászokom a Sagyu kolléga által ajánlott resetre... -------------------- Putyur
|
|
|
2007-10-05 15:01
Létrehozva:
|
|
|
Fórumozó ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 755 Regisztrált: 2007-03-01 13:48 Azonosító: 30 |
|
|
|
|
2007-10-05 15:00
Létrehozva:
|
|
|
Öreg róka:) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 4 100 Regisztrált: 2007-03-01 13:48 Azonosító: 32 |
Hahó... Nem lehet kilépni... A fejlécen a "kilépés" helyén "belépés" szerepel. Be vagyok jelentkezve. A link pedig a személyes oldalra visz. Help... Kedves Putyur! Ha ki szeretne lépni, kattintson a lap alján található kilépés szövegre. -------------------- a Vatera csapata
www.vatera.hu |
|
|
|
2007-10-05 14:59
Létrehozva:
|
|
|
Szerintem lődd le a böngészőt, úgy legközelebb megint be kell jelentkezned. Nem elegáns megoldás, úriember ilyent nem tesz. -------------------- Putyur
|
|
|
2007-10-05 14:58
Létrehozva:
|
|
|
Fórumozó ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 755 Regisztrált: 2007-03-01 13:48 Azonosító: 30 |
|
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
| Szöveges verzió | A pontos idő: 2013-06-19 17:38 |