Üdvözöllek a Fórumban!
A Vatera fórumai elsősorban azt a célt szolgálják, hogy a felhasználók megoszthassák egymással a Vatera szolgáltatásaival, az online aukciós adásvétellel és a rendszer használatával kapcsolatos tapasztalataikat. Konkrét kérdés esetén, amennyiben a vaterától vár választ, kérjük, kattintson ide és tegye fel kérdését ügyfélszolgálatunknak. Köszönjük.
![]() ![]() |
2007-09-24 11:03
Létrehozva:
|
|
|
Csak olvasó ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 5 980 Regisztrált: 2007-05-24 18:58 Innen: Juzni Front Azonosító: 11 399 |
Üdv! Teljesen kezdő vagyok és hiába néztem át az informáló szócikkelyeket, a fizetéssel kapcsolatosan valamit mégsem értek: Villámáron vettem egy terméket (mert sürgősen szükségem van rá) pénteken. A vásárolt áruk között meg is jelenik. De a számlatörténetemnél nincs ott, hogy mennyivel tartozom. Mivel sietős a dolog, így banki átutalással kifizettem szombaton(+postaköltség), de továbbra sem látok semmi változást (hétfő). Sehol nem jelzi, hogy fizettem, vagy fizetnem kéne, vagy bármi... Nyugtassatok meg, hogy ez így normális... mert egyelőre se termék, se visszajelzés... csak a pénzt adtam ki. Előre is köszönöm! Denin80 Ellenőrzött vásárlóként nem is lehet számlatörténeted, mert nem adtál el semmit. Az csak teljes jogú felhasználóknak van, azoknak akik eladnak a vaterán. Ott jelennek meg az eladott termékek után fizetett jutalékok. -------------------- Csak akkor tehetsz meg mindent, hogyha már semmid sincs. (Tyler Durden)
SÜN, SÜN!!!! "Sünben emelték ki a tüntetőt." |
|
|
|
2007-09-24 10:48
Létrehozva:
|
|
|
Új fórumozó Csoport: Ellenőrzött vásárló Hozzászólások: 9 Regisztrált: 2007-09-21 11:30 Azonosító: 26 137 |
Hmmm...
Az eladó gyorsan jelentkezett és nem... nem hittem, hogy hétfőn már kezembe lesz az áru. Ellenben az eladó azt állította, hogy a Vatera ad egy számlaszámot, ahova fizetnem kell. Találtam is egy CIB-es számlaszámot, ami a Vatera-é. Na oda utaltam. Megjegyzem a tájékoztató információk annyira hasznosak, mint amennyire hosszúak... szóval nem nagyon. A profiknak talán egyértelmű, de új tagként sokat kell bogarászni és filózni. Ha tanuló pénz, hát így jártam. Akkor viszont hogy a halálba fizetem ki az árut átutalással az ELADÓNAK??? U.I.: A Vatera számlára utalást pedig logikusnak gondoltam... mégse kapja már meg kapásból az eladó a lóvét, mikor még fel se adta a cuccot. Gondoltam értesítik, hogy megjött a pénze és nyugodtan feladhatja az árut...??? |
|
|
|
2007-09-24 09:18
Létrehozva:
|
|
|
Öreg róka:) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Kizárt Hozzászólások: 7 218 Regisztrált: 2007-03-01 14:16 Azonosító: 130 |
Csak nem a vaterának fizettél ? Vagy az eladó ilyen gyorsan jelentkezett ? szia Ede! én csak meg akartam nyugtatni. igazából, ha fél órán belül nem kapja meg, lemondhat róla. -------------------- "Gyanítom, több dolgok vannak földön és égen, mintsem azt bármely bölcselem valaha álmodni képes." |
|
|
|
2007-09-24 08:50
Létrehozva:
|
|
|
Öreg róka:) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Kizárt Hozzászólások: 7 218 Regisztrált: 2007-03-01 14:16 Azonosító: 130 |
Üdv! Teljesen kezdő vagyok és hiába néztem át az informáló szócikkelyeket, a fizetéssel kapcsolatosan valamit mégsem értek: Villámáron vettem egy terméket (mert sürgősen szükségem van rá) pénteken. A vásárolt áruk között meg is jelenik. De a számlatörténetemnél nincs ott, hogy mennyivel tartozom. Mivel sietős a dolog, így banki átutalással kifizettem szombaton(+postaköltség), de továbbra sem látok semmi változást (hétfő). Sehol nem jelzi, hogy fizettem, vagy fizetnem kéne, vagy bármi... Nyugtassatok meg, hogy ez így normális... mert egyelőre se termék, se visszajelzés... csak a pénzt adtam ki. Előre is köszönöm! Denin80 Vásárlóként nincs semmiféle tartozásod a Vatera felé. Ha szombaton utaltál, azt az eladó még meg sem kapta. Arról nem is beszélve, hogy kaphatnád meg hétfö reggelig a terméket, teleportációval? A hozzászólást -bambooflower- szerkesztette a következő időpontban: 2007-09-24 08:53 -------------------- "Gyanítom, több dolgok vannak földön és égen, mintsem azt bármely bölcselem valaha álmodni képes." |
|
|
|
2007-09-24 07:54
Létrehozva:
|
|
|
Új fórumozó Csoport: Ellenőrzött vásárló Hozzászólások: 9 Regisztrált: 2007-09-21 11:30 Azonosító: 26 137 |
Üdv!
Teljesen kezdő vagyok és hiába néztem át az informáló szócikkelyeket, a fizetéssel kapcsolatosan valamit mégsem értek: Villámáron vettem egy terméket (mert sürgősen szükségem van rá) pénteken. A vásárolt áruk között meg is jelenik. De a számlatörténetemnél nincs ott, hogy mennyivel tartozom. Mivel sietős a dolog, így banki átutalással kifizettem szombaton(+postaköltség), de továbbra sem látok semmi változást (hétfő). Sehol nem jelzi, hogy fizettem, vagy fizetnem kéne, vagy bármi... Nyugtassatok meg, hogy ez így normális... mert egyelőre se termék, se visszajelzés... csak a pénzt adtam ki. Előre is köszönöm! Denin80 |
|
|
|
2007-09-23 19:35
Létrehozva:
|
|
|
Öreg róka:) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 4 100 Regisztrált: 2007-03-01 13:48 Azonosító: 32 |
Szia! Mi az oka annak, hogy licitáltam egy termékre, 200 Ft volt a licit lépcső, indult 2000 Ft-ról, háromszor azt írta ki, hogy elfogadta az ajánlatom, de a minimálár alatt van, ez 2600 ft-nál volt. ismét rányomtam, gondoltam 3000 ft-ig elmegyek, de ekkor azt írta elértem a minmál árat, 9000 Ft-ot!!! Hogy lehet ez? Én ennyiért nem veszem meg a terméket, miért nem ment tovább 200 Ft-tal, ahogyan addig tette? Várom válaszod, mi tévő legyek, üdv, petrababy Kedves petrababy! Harmadik alkalommal az elviszem gombra kattintott, így villámáron megvásárolta a terméket. -------------------- a Vatera csapata
www.vatera.hu |
|
|
|
2007-09-23 19:35
Létrehozva:
|
|
|
Öreg róka:) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 3 186 Regisztrált: 2007-06-01 12:23 Innen: Budapest Azonosító: 12 391 |
Szia! Mi az oka annak, hogy licitáltam egy termékre, 200 Ft volt a licit lépcső, indult 2000 Ft-ról, háromszor azt írta ki, hogy elfogadta az ajánlatom, de a minimálár alatt van, ez 2600 ft-nál volt. ismét rányomtam, gondoltam 3000 ft-ig elmegyek, de ekkor azt írta elértem a minmál árat, 9000 Ft-ot!!! Hogy lehet ez? Én ennyiért nem veszem meg a terméket, miért nem ment tovább 200 Ft-tal, ahogyan addig tette? Várom válaszod, mi tévő legyek, üdv, petrababy Szia! Elnézegetvén a terméklapot, Te egész egyszerűen (valószínűleg véletlenül) nem a "Licitáljon", hanem az "Elviszem" gombot nyomtad meg, amivel megadtad a 9000 Ft-os villámárat a termékért. Próbáld meg megbeszélni a dolgot az eladóval, ha korrekt, talán sikerül jól kijönnöd a dologból - legközelebb meg jobban figyelj, mit nyomsz meg... -------------------- Putyur
Ne vitatkozz hülyékkel, mert lehúznak a szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal. Ne kezdj birkózni egy disznóval, mert mindketten sárosak lesztek, de a disznó még élvezni is fogja. |
|
|
|
2007-09-23 19:29
Létrehozva:
|
|
|
Új fórumozó Csoport: Ellenőrzött vásárló Hozzászólások: 3 Regisztrált: 2007-09-23 19:23 Azonosító: 26 475 |
Szia! Mi az oka annak, hogy licitáltam egy termékre, 200 Ft volt a licit lépcső, indult 2000 Ft-ról, háromszor azt írta ki, hogy elfogadta az ajánlatom, de a minimálár alatt van, ez 2600 ft-nál volt. ismét rányomtam, gondoltam 3000 ft-ig elmegyek, de ekkor azt írta elértem a minmál árat, 9000 Ft-ot!!! Hogy lehet ez? Én ennyiért nem veszem meg a terméket, miért nem ment tovább 200 Ft-tal, ahogyan addig tette?
Várom válaszod, mi tévő legyek, üdv, petrababy |
|
|
|
2007-09-22 13:57
Létrehozva:
|
|
|
Tapasztalt fórumozó ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 2 918 Regisztrált: 2007-03-01 14:23 Azonosító: 291 |
Bocsi előz hozzászólásomat azt hiszem rossz helyre irtam, itt a helye: Kellene egy olyan szabály, hogy ha a vevő bizonyítani tudja az utalást, és az eladó nem tudja bizonyítani a postázást, ki lehessen záratni. Ajánlott küldemény esetén részben jogos lenne valamilyen szankció, de ha már hibázott az eladó legalább megpróbálná helyrehozni, még ha más ok nem is lenne rá... de a becsülete kockán forog azt mindig érdemes megvédeni. -------------------- nagy a baj amikor a tudás hiánya tesz értékessé vagy értéktelenné dolgokat
|
|
|
|
2007-09-22 13:26
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes újonc ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 205 Regisztrált: 2007-03-21 11:26 Azonosító: 1 260 |
Kedves fraulein! Amennyiben nem kapta meg a kifizetett terméket, küldje el a kapcsolatfelvételen keresztül a pontos termékkódot, a termék kifizetésének igazolását és megtesszük a szükséges intézkedéseket. Köszönöm, megtörtént Az igazolás linkjét is mellékeltem Egyébként nem az összeg ( 1600 Ft ) ami bántó, félre értés ne essék, hanem a hozzáállás!!! Éva |
|
|
|
2007-09-22 13:05
Létrehozva:
|
|
|
Öreg róka:) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 4 100 Regisztrált: 2007-03-01 13:48 Azonosító: 32 |
Bocsi előz hozzászólásomat azt hiszem rossz helyre irtam, itt a helye: ... Kellene egy olyan szabály, hogy ha a vevő bizonyítani tudja az utalást, és az eladó nem tudja bizonyítani a postázást, ki lehessen záratni. ... Kedves fraulein! Amennyiben nem kapta meg a kifizetett terméket, küldje el a kapcsolatfelvételen keresztül a pontos termékkódot, a termék kifizetésének igazolását és megtesszük a szükséges intézkedéseket. -------------------- a Vatera csapata
www.vatera.hu |
|
|
|
2007-09-22 12:44
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes újonc ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 205 Regisztrált: 2007-03-21 11:26 Azonosító: 1 260 |
Bocsi előz hozzászólásomat azt hiszem rossz helyre irtam, itt a helye:
Sziasztok Valamit kellene most már végre kezdeni azokkal is, akiknek bizonyíthatóan elküldi az ember a pénzt ( számlakivonat ), és az árut nem küldik. Ráadásul az előéletét elnézve a kedves eladónak ( Ladakiller ) nem először fordul ez elő vele. Ennek ellenére pofátlanul negatívval értékeli azt, aki őt negatívval merte illetni azért, mert nem kapta meg szerencsétlen amit kifizetett. A legbosszantóbb az, hogy az illetőt mindez nem zavarja.Én 46 napja vettem tőle egy nyomorult DVD-t, amiért felszámolt kétszeres posta költséget. Gondoltam nem baj, legalább hamarabb ide ér. Mikor eltelt több mint egy hónap, írtam neki egy termékéhez, hogy most már küldhetné igazán. Azt írta elfelejtette, de küldi azonnal. Azóta 9 nap telt el, DVD sehol Ma negatívval értékeltem.( tehetek mást? ) Kérdezem én, ha most erre Ő is negatívval értékel, pedig 419+ értékelésem van negatív nélkül, akkor örüljek neki? Kellene egy olyan szabály, hogy ha a vevő bizonyítani tudja az utalást, és az eladó nem tudja bizonyítani a postázást, ki lehessen záratni. Ilyen embereknek nincs helye itt !! Nem tehetek róla, hogy én ha valaki tőlem vásárol, előre küldöm az árút akkor is, ha még nincs itt a pénz, és előre is fizetek ha vásárolok. Lehet hogy hiba magamból kiindulni, de akkor is felháborító!! Szép napot A hozzászólást -fraulein- szerkesztette a következő időpontban: 2007-09-22 12:48 |
|
|
|
2007-09-21 16:32
Létrehozva:
|
|
|
Agyhalott ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 2 236 Regisztrált: 2007-03-01 14:17 Innen: Hungary-Baja Azonosító: 148 |
Köszönöm. jelezni fogom ha belemegy a banki utalásba. most még kifogásokat kapok hogy nincs bankszámlám gyerek vagyok stb. de ha befizeti a pénzt a számlánkra akkor áldásom rá.. (eddig nem sok esélyt látok rá)
-------------------- --==CellaTel==-- |
|
|
|
2007-09-21 13:16
Létrehozva:
|
|
|
köszönöm a gyors választ.. akkor lesz egy nagativom mert sz... szagot érzek a dologban.. nincs mégegy olyan elmerokkant aki gixxer nevet adna magának mint a mi GIxxer-ünk.. én meg nem vagyok miliomos hogy 800-900ft-okat adakozzak a postának mert egy pisis 10 éves unatkozik A felhasználót inaktiváltuk. -------------------- a Vatera csapata
www.vatera.hu |
|
|
|
2007-09-21 12:54
Létrehozva:
|
|
|
Agyhalott ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 2 236 Regisztrált: 2007-03-01 14:17 Innen: Hungary-Baja Azonosító: 148 |
köszönöm a gyors választ.. akkor lesz egy nagativom mert sz... szagot érzek a dologban.. nincs mégegy olyan elmerokkant aki gixxer nevet adna magának mint a mi GIxxer-ünk.. én meg nem vagyok miliomos hogy 800-900ft-okat adakozzak a postának mert egy pisis 10 éves unatkozik
-------------------- --==CellaTel==-- |
|
|
|
2007-09-21 12:49
Létrehozva:
|
|
|
Tisztelt Moderátor! lenne egy technikai jellegü kérdésem. egy gixxer01 nevü vevö vásárolt nálam utánvételel. a terméklap régi volt a sok termék miatt nem tudtam mindegyiket javitani igy 2007 elötti terméklapon még benne maradt az utánvétel opcio. de az ismerj meg oldalon rajta van hogy senkinek nem küldök. még ha aterméklapon az van akkor sem... ilyenkor melyik a "nagyobb lap"... én 1000% hogy nem fogom elküldeni a tagnak utánvételel.. már csak azért sem mert vagy egy gixxer nevü egyén itt a forumon is... nem tul bizalom gerjesztő megnyilvánulásokkal.. ö a gixxer01 gyanitom ugyanaz az ember lehet... lényeg ha megtagadom az utánvételt akkor jogos lessz a negativ amit kapni fogok? vagy ebben az esetben jogossan tehtem meg.. elöre is köszönöm a választ Kedves CellaTel! Amennyiben a terméklapon az utánvétel is szerepel, a vevő választhatja ezt a fizetési módot. -------------------- a Vatera csapata
www.vatera.hu |
|
|
|
2007-09-21 12:36
Létrehozva:
|
|
|
Tisztelt Moderátor!
lenne egy technikai jellegü kérdésem. egy gixxer01 nevü vevö vásárolt nálam utánvételel. a terméklap régi volt a sok termék miatt nem tudtam mindegyiket javitani igy 2007 elötti terméklapon még benne maradt az utánvétel opcio. de az ismerj meg oldalon rajta van hogy senkinek nem küldök. még ha aterméklapon az van akkor sem... ilyenkor melyik a "nagyobb lap"... én 1000% hogy nem fogom elküldeni a tagnak utánvételel.. már csak azért sem mert vagy egy gixxer nevü egyén itt a forumon is... nem tul bizalom gerjesztő megnyilvánulásokkal.. ö a gixxer01 gyanitom ugyanaz az ember lehet... lényeg ha megtagadom az utánvételt akkor jogos lessz a negativ amit kapni fogok? vagy ebben az esetben jogossan tehtem meg.. elöre is köszönöm a választ -------------------- --==CellaTel==-- |
|
|
|
2007-09-21 09:36
Létrehozva:
|
|
|
Fórumozó ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 566 Regisztrált: 2007-03-01 13:48 Innen: Hungary Azonosító: 35 |
Kedves Vatera, Az értékelésekhez lenne egy darab javaslatom: Szerintem sokunknak segítene, ha az értékelés mellett nem csak az aukció kódja (ami ugye egy idő után eltávolításra kerül) jelenne meg, hanem az adás-vétel forintális értéke is. Így egyszerűbb lenne megítélni, hogy egy adott versenyző miből szerezte az értékeléseit. Üdv, satman Igen, az Ebay-en ez 90 napig látszik az értékelés alatt, én is nagyon hasznosnak tartom. Viszont, ha valaki gyűjtőknek ad el bélyegeket, képeslapokat, szalvétákat, az akkor sem tud nagy sok nagyértékű adásvételt prezentálni, ha egyébként a becsület megtestestője. Másrészt tapasztalatom szerint az értékelés sem "szentírás". Csalódtam már kellemesen 7 értékeléses eladónál, ahol nagyon profi kiszolgálásban részesültem, és estem már pofára 13.000 feletti értékelésűnél. -------------------- "Próbálj meg úgy élni, hogy ne vegyenek észre ott, ahol vagy, de nagyon hiányozz onnan, ahonnan elmentél." Victor Hugo
|
|
|
|
2007-09-21 08:07
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes újonc ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 143 Regisztrált: 2007-03-20 15:11 Azonosító: 1 007 |
Kedves Vatera,
Az értékelésekhez lenne egy darab javaslatom: Szerintem sokunknak segítene, ha az értékelés mellett nem csak az aukció kódja (ami ugye egy idő után eltávolításra kerül) jelenne meg, hanem az adás-vétel forintális értéke is. Így egyszerűbb lenne megítélni, hogy egy adott versenyző miből szerezte az értékeléseit. Üdv, satman |
|
|
|
2007-09-20 09:27
Létrehozva:
|
|
|
Fórumozó ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 755 Regisztrált: 2007-03-01 13:48 Azonosító: 30 |
Akkor én most négy kérést látok terítéken (kedves Vatera!) 1) Eladott áruk alapbeállított rendezése legyen bef.dátuma szerint csökkenő sorrendben 2) Lehessen csoportosan törölni árut 3) Lehessen termékekek csoportosan parkolópályára tenni/ideiglenesen törölni/elrejteni/kivonni a forgalomból 4) Az Eladó áruknál, az Eladott áruknál, és minden más helyen is a terméklap alapból új ablakban nyíljon (target="_blank"). 5) Az aukció címsora 50 helyett legalább 60 karakterre bővüljön ki. |
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
| Szöveges verzió | A pontos idő: 2013-05-25 07:24 |