Üdvözöllek a Fórumban!
A Vatera fórumai elsősorban azt a célt szolgálják, hogy a felhasználók megoszthassák egymással a Vatera szolgáltatásaival, az online aukciós adásvétellel és a rendszer használatával kapcsolatos tapasztalataikat. Konkrét kérdés esetén, amennyiben a vaterától vár választ, kérjük, kattintson ide és tegye fel kérdését ügyfélszolgálatunknak. Köszönjük.
![]() ![]() |
2007-09-04 15:09
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes fórumozó ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Csak olvasó Hozzászólások: 1 156 Regisztrált: 2007-03-01 13:48 Innen: Hirtelengöröngyös-balacskó Azonosító: 39 |
Kedves Modi! Tessék már nekem megmagyarázni ez,hogy lehet?Teljes jogú felhasználó! [img]http://img.vatera.hu/question.gif[/img] Inaktív! [img]http://img.vatera.hu/question.gif[/img] http://www.vatera.hu/user/rating/rating.php?id=53943 Mármint én. Az Ön számláinak/befizetéseinek egyenlege:0 Ft -------------------- Állampolgári jogom hülyének lenni. Ne vedd komolyan az életet, úgyse kerülsz ki belőle élve:) Mit te gondolsz, ki te vagy, azt hiszed, hogy kivel beszélsz? "Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!" "Az a baj a világgal, hogy az okosak örökké kételkednek,a hülyék meg mindig holtbiztosak mindenben." "Légy olyan ,mint a madár,mely alól ha kivágják a fát- nem zuhan le-hanem még magasabbra repül." |
|
|
|
2007-09-04 15:01
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes fórumozó ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Csak olvasó Hozzászólások: 1 156 Regisztrált: 2007-03-01 13:48 Innen: Hirtelengöröngyös-balacskó Azonosító: 39 |
Kedves Modi!
Tessék már nekem megmagyarázni ez,hogy lehet?Teljes jogú felhasználó! [img]http://img.vatera.hu/question.gif[/img] Inaktív! [img]http://img.vatera.hu/question.gif[/img] http://www.vatera.hu/user/rating/rating.php?id=53943 Mármint én. A hozzászólást -Flitter- szerkesztette a következő időpontban: 2007-09-04 15:04 -------------------- Állampolgári jogom hülyének lenni. Ne vedd komolyan az életet, úgyse kerülsz ki belőle élve:) Mit te gondolsz, ki te vagy, azt hiszed, hogy kivel beszélsz? "Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!" "Az a baj a világgal, hogy az okosak örökké kételkednek,a hülyék meg mindig holtbiztosak mindenben." "Légy olyan ,mint a madár,mely alól ha kivágják a fát- nem zuhan le-hanem még magasabbra repül." |
|
|
|
2007-09-04 12:01
Létrehozva:
|
|
|
Öreg róka:) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 4 100 Regisztrált: 2007-03-01 13:48 Azonosító: 32 |
Üdv. Futó aukcionak a lejárati idejét , hogy lehet rövidebbre venni? Nem a lezárásra gondolok, hanem ha pl. 2 hét átállitanám 3 napra. Ha nem lehet , miért nem? by horex Jelenleg olyan funkció nem létezik, amellyel termékeket ideiglenesen lehetne kivenni a kínálatból, de a közeljövőben erre is lesz lehetőség. -------------------- a Vatera csapata
www.vatera.hu |
|
|
|
2007-09-04 03:10
Létrehozva:
|
|
|
Fórumozó ![]() ![]() ![]() Csoport: Csak olvasó Hozzászólások: 390 Regisztrált: 2007-03-01 13:55 Azonosító: 60 |
Kedves horex! A kimenő leveleket ellenőriztük azok rendben kiküldésre kerültek a Vatera rendszeréből. pl. Elszívó ventilátor"-rol nem jött ertesites csak az "Elszivó ventilátor 2"-röl Ugyéanaz a vevő volt szerencsére, már megvan a kapcsolat, de ha más-más veszi, akkor mi van. by horex |
|
|
|
2007-09-03 20:12
Létrehozva:
|
|
|
Öreg róka:) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 4 100 Regisztrált: 2007-03-01 13:48 Azonosító: 32 |
Lezártam egy aukciot. Nem 24 ora mulva járt le. Még most ius a licitált aukciok kozt van 9.58 lejárattal, most meg 10.21 van. Valaki 2 tetelt leutott, ott van az eladott termekek kozt, de ertesitot csak az egyikröl kaptam. Aztán néhány leutott termekrol semmiféle ertesitest nem kaptam. Mi ez a keveredés??? by horex Kedves horex! Az aukciót rendben lezárta az 24 óra múlva le is zárult rendben és időközben az eladottak közé is került. (Viszont valóban volt a szokásostól eltérően nagyobb késlekedés ezt időközben orvosoltuk.) A kimenő leveleket ellenőriztük azok rendben kiküldésre kerültek a Vatera rendszeréből. -------------------- a Vatera csapata
www.vatera.hu |
|
|
|
2007-09-03 10:25
Létrehozva:
|
|
|
Fórumozó ![]() ![]() ![]() Csoport: Csak olvasó Hozzászólások: 390 Regisztrált: 2007-03-01 13:55 Azonosító: 60 |
Lezártam egy aukciot. Nem 24 ora mulva járt le.
Még most ius a licitált aukciok kozt van 9.58 lejárattal, most meg 10.21 van. Valaki 2 tetelt leutott, ott van az eladott termekek kozt, de ertesitot csak az egyikröl kaptam. Aztán néhány leutott termekrol semmiféle ertesitest nem kaptam. Mi ez a keveredés??? by horex |
|
|
|
2007-09-01 20:53
Létrehozva:
|
|
|
Egy aukció lejárati idejének a rövidebbre vétele az eladó részéről, ha arra érkezett licit nem minden esetben lenne korrekt,ugyanis sokan úgy licitálnak hogy a lejárati időt tekintetbe Üdvözlettel, draglion Én sem ok nélkul röviditeném a licit lejártát. Ha vanb licit, kapnak ertesitőt, ha nincs akkor meg lényegtelen. Bizonyos okok miatt most roviditenem kellene, de törölni fogom, pedig lehet később ujra feltehetném. Annyi mindent lehet állitgatni, ez most nekem hiányzik. by horex |
|
|
|
2007-09-01 14:20
Létrehozva:
|
|
|
Tapasztalt fórumozó ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 2 918 Regisztrált: 2007-03-01 14:23 Azonosító: 291 |
Erre én is kiváncsi vagyok! Egy aukció lejárati idejének a rövidebbre vétele az eladó részéről, ha arra érkezett licit nem minden esetben lenne korrekt,ugyanis sokan úgy licitálnak hogy a lejárati időt tekintetbe veszik (elutazás, akkor áll pénz a házhoz stb) ezért ha valaki egy listázott tételt a licitáló kérése nélkül más időpontra helyez át zavarhatja a licitálót. Régebben ha egy tételre érkezett egy licit de nem érte el a minimálárat viszont a három hete érkezett licit értékére levitte az eladó a lejárat előtt egy nappal, nagyon be tudott kavarni annak a licitálónak aki már a licit megtétele után lemondott a termékről mivel köztudottan nem érte el a minimálárat és nem nyerheti meg a tételt.Nyugodtan elutazhatott,elkölthette a pénzét másra közben stb, de ekkor jött egy e-mail hogy megnyerte a tételt...hát ez viszont derült égből villámcsapás... Ha nem is akkora villámcsapás lenne a lejárati határidő megváltoztatása mint a nem nyerő licit nyerővé tételének a lehetősége, de biztosan bekavarna sok vásárlónak. A lezárás (24 óra alatt lejár) az más, abban az esetben ha korrekt módon előre egyeztetve használják.Azt sem szabad önkényesen használni mert gondot okozhat. A fentieket figyelembe véve nem tartom helyesnek hogy megvátoztatható legyen a lejárati dátum. Aki listáz legyen azzal tisztában hogy jól választja a lejárati dátumot, aki vásárol az pedig ne legyen kényszerhelyzetbe hozva, olyanba amely felülírhatja az általa olvasottakat abban az időpontban amikor eldöntötte hogy licitál. Üdvözlettel, draglion -------------------- nagy a baj amikor a tudás hiánya tesz értékessé vagy értéktelenné dolgokat
|
|
|
|
2007-09-01 12:48
Létrehozva:
|
|
|
Fórumozó ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 423 Regisztrált: 2007-06-24 00:23 Innen: Debrecen Azonosító: 14 762 |
|
|
|
|
2007-09-01 04:15
Létrehozva:
|
|
|
Üdv.
Futó aukcionak a lejárati idejét , hogy lehet rövidebbre venni? Nem a lezárásra gondolok, hanem ha pl. 2 hét átállitanám 3 napra. Ha nem lehet , miért nem? by horex |
|
|
|
2007-08-30 19:43
Létrehozva:
|
|
|
[font="Arial"][/font][size="5"][/size] valaki segítsen nekem ha lehet , egyéb okokból kifolyólag nem tudom fenntartani a vatera boltomat de nem tudom megszüntetni, valaki szánjon meg , hogy lehet ezt megtenni. megcsinálni 3 perc lemondani 3 hónap kevés. előre is köszönöm. Kedves ydynamy! A kapcsolatfelvételen keresztül kérheti a megszüntetést. -------------------- a Vatera csapata
www.vatera.hu |
|
|
|
2007-08-30 19:42
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok! Most kaptam egy e-mailt hogy tartozok a Vatera felé mert a kiküldött csekket nem fizettem be. Válaszotokat előre is köszönöm Kedves pyro85! Amennyiben nincs sárga csekk rózsaszín postai utalványon vagy banki átutalással is rendezheti tartozását. A Vatera postacíme (csekkhez): Vatera.hu Kft. 1123 Budapest, Alkotás u. 17-19. Bankszámlaszáma (utaláshoz): 10700024-25268209-51100005 CIB Bank -------------------- a Vatera csapata
www.vatera.hu |
|
|
|
2007-08-30 19:35
Létrehozva:
|
|
|
Új fórumozó Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 1 Regisztrált: 2007-05-04 19:22 Azonosító: 8 420 |
[font="Arial"][/font][size="5"][/size] valaki segítsen nekem ha lehet , egyéb okokból kifolyólag nem tudom fenntartani a vatera boltomat de nem tudom megszüntetni, valaki szánjon meg , hogy lehet ezt megtenni.
megcsinálni 3 perc lemondani 3 hónap kevés. előre is köszönöm. |
|
|
|
2007-08-30 19:28
Létrehozva:
|
|
|
Új fórumozó Csoport: Ellenőrzött vásárló Hozzászólások: 1 Regisztrált: 2007-08-30 19:25 Azonosító: 22 653 |
Sziasztok! Most kaptam egy e-mailt hogy tartozok a Vatera felé mert a kiküldött csekket nem fizettem be.
Válaszotokat előre is köszönöm |
|
|
|
2007-08-30 14:26
Létrehozva:
|
|
|
Új fórumozó Csoport: Ellenőrzött vásárló Hozzászólások: 2 Regisztrált: 2007-08-30 13:21 Azonosító: 22 604 |
|
|
|
|
2007-08-30 14:11
Létrehozva:
|
|
|
Fórumozó ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 423 Regisztrált: 2007-06-24 00:23 Innen: Debrecen Azonosító: 14 762 |
Sziasztok! Lenne egy kérdésem..Már kb. 1 éve nem használtam a vaterát,de most újra aktívvá tettem magam és villám áron leütöttem egy terméket! És azt szeretném kérdezni,hogy a másik félel,hogyan tudom felvenni a kapcsolatot?!Mert akárhogy is néztem semmilyen elérhetőségét nem láttam..(telszám,e-mail cím) Valaki segítsen legyen szíves! Előre is köszönöm! Személyes menü -> Vásárolni kívánt áruk ->Vásárolt áruk -> eladó neve melletti kis borítékra kattints rá |
|
|
|
2007-08-30 14:10
Létrehozva:
|
|
|
Fórumozó ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 566 Regisztrált: 2007-03-01 13:48 Innen: Hungary Azonosító: 35 |
Sziasztok! Lenne egy kérdésem..Már kb. 1 éve nem használtam a vaterát,de most újra aktívvá tettem magam és villám áron leütöttem egy terméket! És azt szeretném kérdezni,hogy a másik félel,hogyan tudom felvenni a kapcsolatot?!Mert akárhogy is néztem semmilyen elérhetőségét nem láttam..(telszám,e-mail cím) Valaki segítsen legyen szíves! Előre is köszönöm! Szia! Kapni fogsz majd egy automatikus levelet, ahol ott lesz az eladó neve, e-mail címe, telefonszáma. Ez kb. fél-1 óra múlva érkezik meg az aukció lezárulta után. Másrészt ha bemész a Személyes menüdbe, és ott megkeresed a Vásárolt áruk linket, ott még az automatikus mail előtt megjelenik az áru, ott a kis borítékra rákat tintasz, és ott is megtalálod ugyanazokat az infókat, mint az automati kus levélben. -------------------- "Próbálj meg úgy élni, hogy ne vegyenek észre ott, ahol vagy, de nagyon hiányozz onnan, ahonnan elmentél." Victor Hugo
|
|
|
|
2007-08-30 13:34
Létrehozva:
|
|
|
Új fórumozó Csoport: Ellenőrzött vásárló Hozzászólások: 2 Regisztrált: 2007-08-30 13:21 Azonosító: 22 604 |
Sziasztok! Lenne egy kérdésem..Már kb. 1 éve nem használtam a vaterát,de most újra aktívvá tettem magam és villám áron leütöttem egy terméket! És azt szeretném kérdezni,hogy a másik félel,hogyan tudom felvenni a kapcsolatot?!Mert akárhogy is néztem semmilyen elérhetőségét nem láttam..(telszám,e-mail cím) Valaki segítsen legyen szíves! Előre is köszönöm!
|
|
|
|
2007-08-27 14:28
Létrehozva:
|
|
|
én egy olyan kérdéssell fordulok hozzátok hogy kaptam egy értesitő emailt hogy nem jol van fent egy termékem de nem értem hogy miért egy ps2 -ről van szó és akárhogy nézem mindent jól csináltam,ezzel az emailal egyidőben pont lejárt a termék most vissza tettem de nem találok hibát,ha valaki tud segitsen a timikri termmékei alatt található a ps2 köszönöm Kedves timikri! A termék nem megfelelő kategóriában szerepel. A helyes kategória: Játék, játékszoftver, videojáték > Konzolok és kiegészítők > PlayStation2 (PS2) -------------------- a Vatera csapata
www.vatera.hu |
|
|
|
2007-08-27 14:25
Létrehozva:
|
|
|
Újonc ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 29 Regisztrált: 2007-05-28 16:24 Azonosító: 11 867 |
én egy olyan kérdéssell fordulok hozzátok hogy kaptam egy értesitő emailt hogy nem jol van fent egy termékem de nem értem hogy miért egy ps2 -ről van szó és akárhogy nézem mindent jól csináltam,ezzel az emailal egyidőben pont lejárt a termék most vissza tettem de nem találok hibát,ha valaki tud segitsen a timikri termmékei alatt található a ps2 köszönöm
|
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
| Szöveges verzió | A pontos idő: 2013-06-20 10:15 |