Üdvözöllek a Fórumban!
A Vatera fórumai elsősorban azt a célt szolgálják, hogy a felhasználók megoszthassák egymással a Vatera szolgáltatásaival, az online aukciós adásvétellel és a rendszer használatával kapcsolatos tapasztalataikat. Konkrét kérdés esetén, amennyiben a vaterától vár választ, kérjük, kattintson ide és tegye fel kérdését ügyfélszolgálatunknak. Köszönjük.
![]() ![]() |
2007-07-04 16:47
Létrehozva:
|
|
|
Fórumozó ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 423 Regisztrált: 2007-06-24 00:23 Innen: Debrecen Azonosító: 14 762 |
...és a www.blikk.vatera.hu is
|
|
|
|
2007-07-04 14:20
Létrehozva:
|
|
|
Tapasztalt fórumozó ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 1 544 Regisztrált: 2007-03-01 13:47 Innen: Hárs hegy/Sárga ház Azonosító: 15 |
Üdvözletem! Az a kérdésem volna, hogy mi a külömbség a www.arveres.biz és a Vatera között. Úgy látom mind a kettőn ugyan azok a termékek vannak. Vagy csak egyszerűen a design más? Köszönettel, tamasmester Semmi -------------------- Azt mondják, elmebajban szenvedek. De én nem szenvedek, élvezem minden percét. |
|
|
|
2007-07-04 11:27
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes újonc ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 64 Regisztrált: 2007-04-21 21:03 Innen: Budapest Azonosító: 6 451 |
Üdvözletem!
Az a kérdésem volna, hogy mi a külömbség a www.arveres.biz és a Vatera között. Úgy látom mind a kettőn ugyan azok a termékek vannak. Vagy csak egyszerűen a design más? Köszönettel, tamasmester |
|
|
|
2007-07-03 15:20
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes fórumozó ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Csak olvasó Hozzászólások: 1 259 Regisztrált: 2007-03-01 14:16 Azonosító: 135 |
Nem szeretnék túl kíváncsinak tünni, de megkérdezhetem, Mi van megint a Vatera oldalakkal ?
Már Kb. 14-óra tájban is " felakadt ". Se előre,se hátra. Most 15-órá után, kezdtem volna egyes termékeimet " javítgatni ", ugyanaz. Megint nem ment. |
|
|
|
2007-07-03 14:51
Létrehozva:
|
|
|
Fórumozó ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 423 Regisztrált: 2007-06-24 00:23 Innen: Debrecen Azonosító: 14 762 |
A segítség menüpontban az alábbi információ olvasható a "Hasznos tudnivalók a számlázásról" témában: "Befizetéskor kérjük, tüntesse fel a megjegyzés, közlemény rovatban a pontos felhasználónevét és (ha kért, akkor) a Vatera.hu Kft. által küldött számla sorszámát is. Postai befizetéskor ugyanezen adatokat a befizetés jogcíme rovatban kérjük feltüntetni. (A számla sorszáma "VAT123456/évszám" formátumban a számla jobb felső részén található.)" Eddig nem jelezték felhasználóink, hogy banki átutalásnál probléma lenne a kis és nagybetűk egyidejű használata a közlemény rovatban, amennyiben Önnek ez mégis gondot okoz, akkor adja meg felhasználónevét végig kis- vagy nagybetűvel és tüntesse fel a Személyes menü - Tranzakció-történet (számlázott tételek) menüpontban az adott számla sorszámát. Ha így jár el nem lesz gond a befizetéssel. A telefonról küldött üzenete valószínű nem jutott el hozzánk mivel eddigi beérkezett leveleire válaszoltunk. Bocsánatot kérek, ha "dühöngésnek" hangzott! Én egyetemista vagyok és az egyetemi gyüjtőszámlára befizetéskor, ha csak egy szóközzel is eltér a közlemény rovat, akkor elbúcsúzhatok a pénzemtől örökre. Én ebből indultam ki és abból, hogy lehet, hogy a Vateránál is automata könyvelés zajlik. Mégegyszer elnézést! Köszönöm a választ! |
|
|
|
2007-07-03 09:39
Létrehozva:
|
|
|
Fórumozó ![]() ![]() ![]() Csoport: Rendszergazda Hozzászólások: 618 Regisztrált: 2007-03-21 17:08 Azonosító: 1 334 |
Tisztelt Vatera! A következő levelet küldtem június 27-én: MÁR KÜLDTEM E-MAILT A TELEFONOMRÓL DE VALÓSZÍNŰ HOGY AZ AUTOMATA RENDSZER FIGYELMEN KÍVÜL HAGYTA. EZ IS CSAK A KÉRDÉSEM INDOKOLTSÁGÁT TÁMASZTJA ALÁ. A segítség menüpontban az alábbi információ olvasható a "Hasznos tudnivalók a számlázásról" témában: "Befizetéskor kérjük, tüntesse fel a megjegyzés, közlemény rovatban a pontos felhasználónevét és (ha kért, akkor) a Vatera.hu Kft. által küldött számla sorszámát is. Postai befizetéskor ugyanezen adatokat a befizetés jogcíme rovatban kérjük feltüntetni. (A számla sorszáma "VAT123456/évszám" formátumban a számla jobb felső részén található.)" Eddig nem jelezték felhasználóink, hogy banki átutalásnál probléma lenne a kis és nagybetűk egyidejű használata a közlemény rovatban, amennyiben Önnek ez mégis gondot okoz, akkor adja meg felhasználónevét végig kis- vagy nagybetűvel és tüntesse fel a Személyes menü - Tranzakció-történet (számlázott tételek) menüpontban az adott számla sorszámát. Ha így jár el nem lesz gond a befizetéssel. A telefonról küldött üzenete valószínű nem jutott el hozzánk mivel eddigi beérkezett leveleire válaszoltunk. -------------------- a Vatera csapata
www.vatera.hu |
|
|
|
2007-07-03 01:57
Létrehozva:
|
|
|
Tapasztalt fórumozó ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 2 918 Regisztrált: 2007-03-01 14:23 Azonosító: 291 |
Akkor csak halkan kérdezem, hogy mit csináljak, ha nem kapok választ? sokszor nem érkezik válasz a vaterától abban az esetben ha banki átutalás történik a VAT számot ha beíja a felhasználó valamint a felhasználónevét (szöveges üzenetben) ha nagybetűvel van írva akkor is jó, de ott van a felhasználó kódja is ami szintén egyedi, minden kiküldött számlán fel van tüntetve, ha az is beírásra kerül akkor biztosan jóváírja a vatera, minnél több az egyedi beazonosításhoz szükséges adat annál könnyebben lehet kezelni a beazonosítást. Mivel ez kézzel történik nem hinném hogy gép kell felismerje. Ha mégsem íródik jóvá akkor is utólag jóvá lehet íratni a pénzügy@vatera.com -on vagy itt a fórumon is lehet egyet ''dühöngeni'' valamint a személyes menü kapcsolatfelvétel -en keresztül is egyikre csak reagálnak ... szerintem nagyon megnövekedett a forgalom (üzenetek ...stb) és ez nagy erőfeszítést jelent nekik jelenleg -------------------- nagy a baj amikor a tudás hiánya tesz értékessé vagy értéktelenné dolgokat
|
|
|
|
2007-07-03 01:33
Létrehozva:
|
|
|
Greeneye166, Nagybetűvel pedig nem írunk 11 éve üzenetet , mert az modortalanság az interneten (ordítás) (én azért íok mindent kisbetűvel mert azt szabad Akkor csak halkan kérdezem, hogy mit csináljak, ha nem kapok választ? A hozzászólást -Greeneye166- szerkesztette a következő időpontban: 2007-07-03 01:35 |
|
|
|
2007-07-02 23:47
Létrehozva:
|
|
|
Tapasztalt fórumozó ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 2 918 Regisztrált: 2007-03-01 14:23 Azonosító: 291 |
Tisztelt Vatera! A következő levelet küldtem június 27-én: (azóta csekken befizettem jobb híján, de én nem ok nélkül választottam a banki utalást) VÁLASZT AZÓTA SEM KAPTAM!!!!!!!!!!!!!! Greeneye166, Nagybetűvel pedig nem írunk 11 éve üzenetet , mert az modortalanság az interneten (ordítás) (én azért íok mindent kisbetűvel mert azt szabad -------------------- nagy a baj amikor a tudás hiánya tesz értékessé vagy értéktelenné dolgokat
|
|
|
|
2007-07-02 22:46
Létrehozva:
|
|
|
Tisztelt Vatera!
A következő levelet küldtem június 27-én: (azóta csekken befizettem jobb híján, de én nem ok nélkül választottam a banki utalást) IDÉZET Üzenet: > MÁR KÜLDTEM E-MAILT A TELEFONOMRÓL DE VALÓSZÍNŰ HOGY AZ AUTOMATA RENDSZER FIGYELMEN KÍVÜL HAGYTA. EZ IS CSAK A KÉRDÉSEM INDOKOLTSÁGÁT TÁMASZTJA ALÁ. > > SZERETNÉK BANKI UTALÁSSSAL SZÁMLÁT RENDEZNI DE UTALÁSKOR A BANK TRANZAKCIÓS TERMINÁLJA NEM TUD KIS ÉS NAGY BETŰT MEGKÜLÖNBÖZTETNI PEDIG AZ ÉN FELHASZNÁLÓNEVEMBEN MINDKETTŐ VAN. NEM SZERETNÉM HA VISSZADOBNÁ A RENDSZER VAGY EGYSZERŰEN NEM REGISZTRÁLÓDNA. A VATERA OLDALA MEGKÜLÖNBÖZTET KIS-NAGY BETŰT ÉS ÉN EBBŐL INDULOK KI. > AZT SEM TUDOM HÁNY SZÓKÖZT ÍRJAK, ÍRJAM-E A VAT ELŐTAGOT STB. EZ SEHOL SEM ÍRJÁK LE EGYÉRTELMŰEN. MA UTALNÉK EZÉRT A MIHAMARABBI VÁLASZT ELŐRE IS KÖSZÖNÖM. ÜDVÖZLETTEL XY- Greeneye166 VÁLASZT AZÓTA SEM KAPTAM!!!!!!!!!!!!!! |
|
|
|
2007-07-02 22:40
Létrehozva:
|
|
|
JOGOS! (CSAK ENNYIT TUDTAM SEGÍTENI, PÁR TÉTELNÉL MŰKÖDIK.) igen, pár tételre jó megoldásnak tűnik -------------------- nagy a baj amikor a tudás hiánya tesz értékessé vagy értéktelenné dolgokat
|
|
|
|
2007-07-02 22:37
Létrehozva:
|
|
|
Öreg róka:) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 4 100 Regisztrált: 2007-03-01 13:48 Azonosító: 32 |
Tisztelt Vatera! Szeretném megkérdezni (ha már van erről valahol szó, 1000 bocsi), hogy csekken be lehet-e fizetni nektek a jutalékot? Ma bentvoltam abba a nyíves bankba, és szerettem volna átutalni. De egyszerűen lesz*rják azt ,aki nem a "PÉNZBEFIZETÉS" gombot nyomta meg az ügyfélirányító masinán. Személyes menümben átutalás van megjelölve, másképp mehetne-e? Szorít az idő, mert 07-e a határidő, és szeretném rendezni a számlámat. Nem szeretek tartozni. Munkaidőm nem engedi, hogy bejárkáljak abba a tetves K&H-ba (jujj,leírtam..bocsi.. Köszi! Kedves foxicsaba! Természetesen csekken is befizethető a jutalék. -------------------- a Vatera csapata
www.vatera.hu |
|
|
|
2007-07-02 22:27
Létrehozva:
|
|
|
Fórumozó ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 539 Regisztrált: 2007-05-03 14:20 Innen: Rettentőfalva Azonosító: 8 121 |
Tisztelt Vatera!
Szeretném megkérdezni (ha már van erről valahol szó, 1000 bocsi), hogy csekken be lehet-e fizetni nektek a jutalékot? Ma bentvoltam abba a nyíves bankba, és szerettem volna átutalni. De egyszerűen lesz*rják azt ,aki nem a "PÉNZBEFIZETÉS" gombot nyomta meg az ügyfélirányító masinán. Személyes menümben átutalás van megjelölve, másképp mehetne-e? Szorít az idő, mert 07-e a határidő, és szeretném rendezni a számlámat. Nem szeretek tartozni. Munkaidőm nem engedi, hogy bejárkáljak abba a tetves K&H-ba (jujj,leírtam..bocsi.. Köszi! -------------------- A világon két dolog végtelen: a világegyetem és az emberi hülyeség. Bár az elsőben nem vagyok biztos.
Mindig hálás vagyok a nevetésért, kivéve, amikor az orromon jön ki a tej. Szépen beszélj a gyerekeiddel, hiszen majd ők választják ki a neked megfelelő idősek otthonát.... |
|
|
|
2007-07-02 22:18
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2007-07-02 18:51
Létrehozva:
|
|
|
Velem akkor történ amikor utólag raktam fel jobb képeket az aukcióhoz. Több egyforma kép jelent meg a terméklepon és rákattintva véletlen szerűen jöttek fel a más képek. Eltávolítottam a terméket és újraregisztráltam. Ezután már normálisan mentek fel a képek. Ha nincs licided rajta próbáld meg ezt amíg a probléma megoldásra kerül. 5-10000 tételnél 1 hónapig tart... -------------------- nagy a baj amikor a tudás hiánya tesz értékessé vagy értéktelenné dolgokat
|
|
|
|
2007-07-02 18:23
Létrehozva:
|
|
|
Nem tudom mi történt, de az összes tételemnél megváltozott a fotók sorrendje. Szörnyen néz ki, hogy a listákban sok esetben egy részletről készült fotó látszik, és nem a licit tárgya. Ahogy elnézem ez most mindenkinél így van. Elég csunyák a listák így. Velem akkor történ amikor utólag raktam fel jobb képeket az aukcióhoz. Több egyforma kép jelent meg a terméklepon és rákattintva véletlen szerűen jöttek fel a más képek. Eltávolítottam a terméket és újraregisztráltam. Ezután már normálisan mentek fel a képek. Ha nincs licided rajta próbáld meg ezt amíg a probléma megoldásra kerül. A hozzászólást -Greeneye166- szerkesztette a következő időpontban: 2007-07-02 18:24 |
|
|
|
2007-07-02 15:23
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes újonc ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 99 Regisztrált: 2007-06-05 14:09 Azonosító: 12 831 |
Gondolom, nem kell újból elmondanom, milyen problémám van a vevővel. A vevő ismét értékelt, jogtalanul adva egy negatív visszajelzést (a vevő nem jelentkezett, többször is értesítettem a Vaterát, ezek után nagy nehezen jelentkezett, de akkor is csak véletlenül (azzal hívott, hogy ő xy, és én nyertem tőle valamit, de nem tudja mit. Erre én tájékoztattam, hogy ő nyert tőlem. Ígért egy visszahívást. Nem történt meg. Megelégeltem, értékeltem, persze negatívan, erre kaptam egy személyeskedő, káromkodó negatív visszajelzést. Vatera törölte, ismét értékeltem, ismét kaptam egy negatívat. Vatera ismét törölt, adtam ismét egy negatívat, vevő nem adott semmit. Azt hittem, minimum nem adott több lehetőséget a Vatera a vevőnek az értékelésre. De nem, mert sunyi a vevő, várt egy hónapot, és most értékelt negatívan). Kérem, azonnal intézkedjenek, és most már véglegesen. Elegem volt a sok huzavonából!!!
|
|
|
|
2007-07-02 14:55
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes újonc ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 112 Regisztrált: 2007-03-01 13:48 Azonosító: 38 |
Detto.
Nekem is ez a bajom Valaki fixalja kerem, mert nagyon csunya igy ! |
|
|
|
2007-07-02 14:31
Létrehozva:
|
|
|
Új fórumozó Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 1 Regisztrált: 2007-06-15 22:16 Azonosító: 14 075 |
Nem tudom mi történt, de az összes tételemnél megváltozott a fotók sorrendje.
Szörnyen néz ki, hogy a listákban sok esetben egy részletről készült fotó látszik, és nem a licit tárgya. Ahogy elnézem ez most mindenkinél így van. Elég csunyák a listák így. |
|
|
|
2007-07-01 21:30
Létrehozva:
|
|
|
Új fórumozó Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 5 Regisztrált: 2007-06-29 20:12 Azonosító: 15 321 |
Sziasztok
Mindegy igy jártam elbas.....am a dolgokat ezt be kell nyelnem majd máskor figyelek a dolgokra. Köszike mindenkinek az infót. |
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
| Szöveges verzió | A pontos idő: 2013-05-21 07:02 |