Üdvözöllek a Fórumban!
A Vatera fórumai elsősorban azt a célt szolgálják, hogy a felhasználók megoszthassák egymással a Vatera szolgáltatásaival, az online aukciós adásvétellel és a rendszer használatával kapcsolatos tapasztalataikat. Konkrét kérdés esetén, amennyiben a vaterától vár választ, kérjük, kattintson ide és tegye fel kérdését ügyfélszolgálatunknak. Köszönjük.
![]() ![]() |
2007-05-26 14:27
Létrehozva:
|
|
|
Új fórumozó Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 1 Regisztrált: 2007-05-26 14:23 Azonosító: 11 638 |
Üdv
Nekem csak az lenne a kérdésem, hogy valahol be lehet-e állítani, hogy listázáskor egy oldalon hány terméket jelenítsen meg? A lejárt aukciómat szeretném újraregisztrálni, ez egy-két oldalnál még elmegy, csak amikor 80 oldalnyi tételem van, és 80-szor kell a megnyitás, oldal végére lapozás, mind kijelölése, mehet, ok, az már kissé fárasztó... Jurabolt |
|
|
|
2007-05-24 11:22
Létrehozva:
|
|
|
Vatera felhasználó ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Csak olvasó Hozzászólások: 1 328 Regisztrált: 2007-03-01 13:47 Innen: Biatorbágy Azonosító: 5 |
Kedves Dodi54! Amint megoldhatóvá válik a másodperc alapú visszajelzést is megjelenítjük, a jelenlegi perc alapú megjelenítéshez hasonlóan. A korábbi java alapú visszaszámlálást annak problémás volta miatt szüntettük meg. Nagyon sok felhasználónál nem vagy nem megfelelően mutatta a hátralévő időt nagyon sok félreértés, probléma adódott vele. A minden lapletöltésnél megjelenő hátralévő idő viszont megoldható ez perc alapon már működik a másodperc alapú visszajelzésre sajnos még várni kell, de ezt is meg fogjuk oldani, sajnos a mikor kérdésre még nem tudunk választ adni. Vatera_Moderátor! Nem vagyok programozó ezért lehet, hogy nagy ökörséget kérdezek. Egy analóg óra beillesztése nem volna megoldás? Az is csak java alapú lehetne? Az mellett, hogy az óra ott ketyegne, akkor is frissítenünk kell az oldalt mert kiléptet a rendszer. Ennek ellenére izgalmasabb lehetne és pontosabb a licitálás. Apropó mennyi idejű tétlenség után léptet ki a rendszer? -------------------- Dodi
|
|
|
|
2007-05-24 10:57
Létrehozva:
|
|
|
Öreg róka:) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 4 100 Regisztrált: 2007-03-01 13:48 Azonosító: 32 |
Kedves Vateraforum! Régen működött a licitálásnál egy óra. Nagyon hasznosnak tartanám és bátorkodom állítani, hogy többen is, ha láthatnánk egy órát ismét ott. Megköszönném a választ. Kedves Dodi54! Amint megoldhatóvá válik a másodperc alapú visszajelzést is megjelenítjük, a jelenlegi perc alapú megjelenítéshez hasonlóan. A korábbi java alapú visszaszámlálást annak problémás volta miatt szüntettük meg. Nagyon sok felhasználónál nem vagy nem megfelelően mutatta a hátralévő időt nagyon sok félreértés, probléma adódott vele. A minden lapletöltésnél megjelenő hátralévő idő viszont megoldható ez perc alapon már működik a másodperc alapú visszajelzésre sajnos még várni kell, de ezt is meg fogjuk oldani, sajnos a mikor kérdésre még nem tudunk választ adni. -------------------- a Vatera csapata
www.vatera.hu |
|
|
|
2007-05-24 10:05
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes újonc ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 85 Regisztrált: 2007-03-01 13:55 Azonosító: 51 |
A telefonszám változtatásával nem veszted el a teljes jogú felhasználó státuszt, csak a bankszámla módosításával történne ez meg. Köszönöm a gyors választ!Üdv:pum. -------------------- ..akinek a cápa a tenyeréből eszik,annak a lábából is fog...
|
|
|
|
2007-05-24 09:49
Létrehozva:
|
|
|
Fórumozó ![]() ![]() ![]() Csoport: Rendszergazda Hozzászólások: 618 Regisztrált: 2007-03-21 17:08 Azonosító: 1 334 |
kÉRDÉS :TELJES JOGÚ FELHASZNÁLÓKÉNT VÁLTOZTATHATOK TELEFONSZÁMOT,ÚGYHOGY MEGMARAD A JELENLEGI STÁTUSZOM,ÉS PL. NEM"KÉKÜLÖK"BE? A telefonszám változtatásával nem veszted el a teljes jogú felhasználó státuszt, csak a bankszámla módosításával történne ez meg. -------------------- a Vatera csapata
www.vatera.hu |
|
|
|
2007-05-24 09:12
Létrehozva:
|
|
|
Új fórumozó Csoport: Ellenőrzött vásárló Hozzászólások: 2 Regisztrált: 2007-05-24 08:52 Azonosító: 11 340 |
Szia! Védett ajánlatot tettél, a minimálár 43000Ft. Ha nem történik semmi, akkor ezen az áron viszed. Örülj neki... Valóban félre olvastam, a minimálár elérve, viszont nem tudtam róla hogy védett ajánlatot teszek, csupán a licitálásra kattintottam. De így persze jobb Köszi a segítséget! |
|
|
|
2007-05-24 09:07
Létrehozva:
|
|
|
Tapasztalt fórumozó ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 1 544 Regisztrált: 2007-03-01 13:47 Innen: Hárs hegy/Sárga ház Azonosító: 15 |
Üdv! Nem értek valamit: ennél a terméknél 44000-et ütöttem le, erre azt írja felül, hogy a jelenlegi ajánlat 43000, és minimálár alatt. (de mégis a nyertes én vagyok(?)) Akkor most mi a helyzet? Sürgős lenne, mert egy órán belül lejár az aukció! Előre is köszönöm a segítséget: BirdCrow Szia! Védett ajánlatot tettél, a minimálár 43000Ft. Ha nem történik semmi, akkor ezen az áron viszed. Örülj neki... -------------------- Azt mondják, elmebajban szenvedek. De én nem szenvedek, élvezem minden percét. |
|
|
|
2007-05-24 09:00
Létrehozva:
|
|
|
Új fórumozó Csoport: Ellenőrzött vásárló Hozzászólások: 2 Regisztrált: 2007-05-24 08:52 Azonosító: 11 340 |
Üdv!
Nem értek valamit: ennél a terméknél 44000-et ütöttem le, erre azt írja felül, hogy a jelenlegi ajánlat 43000, és minimálár alatt. (de mégis a nyertes én vagyok(?)) Akkor most mi a helyzet? Sürgős lenne, mert egy órán belül lejár az aukció! Előre is köszönöm a segítséget: BirdCrow |
|
|
|
2007-05-24 08:25
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes újonc ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 85 Regisztrált: 2007-03-01 13:55 Azonosító: 51 |
KEDVES BENNFENTES RÉGI FÓRUMOZÓK,KEDVES VATERA MODERÁTOR!
Egy rövid kérdés,amelyre választ szeretnék kapni/vagy tőletek kedves FÓRUMOZÓK vagy vatera moderátortól/. kÉRDÉS :TELJES JOGÚ FELHASZNÁLÓKÉNT VÁLTOZTATHATOK TELEFONSZÁMOT,ÚGYHOGY MEGMARAD A JELENLEGI STÁTUSZOM,ÉS PL. NEM"KÉKÜLÖK"BE? EGYSZERŰEN MÁSIK TELÓM LETT MÁSIK SZÁMMAL ÉS EZZEL SZERETNÉK ÚJRAREGELNI A SZEMÉLYES MENÜBEN,CSAK NEM VAGYOK BIZTOS BENNE,HOGY VÁLTOZIK-E A STÁTUSZOM JELLEGE.CSAK TELSZÁMRÓL VAN SZÓ,BANKSZLASZÁMOT NEM AKAROK VÁLTOZTATNI.VÁLASZOTOKAT ELŐRE IS MEGKÖSZÖNÖM!ÜDV:PUM /LEHET NEM IS VOLT RÖVID A KÉRDÉS...BOCS -------------------- ..akinek a cápa a tenyeréből eszik,annak a lábából is fog...
|
|
|
|
2007-05-24 06:46
Létrehozva:
|
|
|
Vatera felhasználó ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Csak olvasó Hozzászólások: 1 328 Regisztrált: 2007-03-01 13:47 Innen: Biatorbágy Azonosító: 5 |
Kedves Vateraforum! Régen működött a licitálásnál egy óra. Nagyon hasznosnak tartanám és bátorkodom állítani, hogy többen is, ha láthatnánk egy órát ismét ott. Megköszönném a választ. Továbbra is! -------------------- Dodi
|
|
|
|
2007-05-23 13:27
Létrehozva:
|
|
|
Újonc ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 14 Regisztrált: 2007-05-23 13:06 Azonosító: 11 208 |
|
|
|
|
2007-05-23 13:13
Létrehozva:
|
|
|
Öreg róka:) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 4 100 Regisztrált: 2007-03-01 13:48 Azonosító: 32 |
Kedves Vatera! Hogyan tudom javítani, figyelmetlenségből rosszul kitöltött értékelést? Válaszát előre is köszönöm. Kedves bennyer! A kapcsolatfelvételen keresztül töröltetni tudja az értékelést. -------------------- a Vatera csapata
www.vatera.hu |
|
|
|
2007-05-23 13:09
Létrehozva:
|
|
|
Újonc ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 14 Regisztrált: 2007-05-23 13:06 Azonosító: 11 208 |
Kedves Vatera!
Hogyan tudom javítani, figyelmetlenségből rosszul kitöltött értékelést? Válaszát előre is köszönöm. |
|
|
|
2007-05-23 10:01
Létrehozva:
|
|
|
Kedves Vateraforum!
Régen működött a licitálásnál egy óra. Nagyon hasznosnak tartanám és bátorkodom állítani, hogy többen is, ha láthatnánk egy órát ismét ott. Megköszönném a választ. A hozzászólást -Dodi54- szerkesztette a következő időpontban: 2007-05-23 10:06 -------------------- Dodi
|
|
|
|
2007-05-22 14:35
Létrehozva:
|
|
|
Fórumozó ![]() ![]() ![]() Csoport: Rendszergazda Hozzászólások: 618 Regisztrált: 2007-03-21 17:08 Azonosító: 1 334 |
a kép minden paraméterében megfelel az elQírtaknak (kiterjesztés, méretkorlát, fájlformátum) de úgy néz ki hogy mégsem megtisztítottam a sallangoktól is jpgcleanerrel, illetve próbáltam az önök által javasolt (http://resizr.lord-lance.com/) oldalon átméretezni és azt feltölteni, de úgy sem engedte. By:ZUL Légy szíves a leírtakat ismételd meg a kapcsolatfelvételen keresztül is, kapsz egy automatikus választ erre, így a jelzett fotót már el tudod küldeni nekünk. Megnézzük a fotót, illetve ha adsz egy termékkódot egy próbafeltöltést is elvégzünk. Köszönjük! -------------------- a Vatera csapata
www.vatera.hu |
|
|
|
2007-05-22 07:14
Létrehozva:
|
|
|
Új fórumozó Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 3 Regisztrált: 2007-05-18 18:00 Azonosító: 10 615 |
Kedves ZUL! Legyen kedves részletesen leírni a problémát, miként történik és hol a képfeltöltés és milyen hibajelenséget, folyamatot tapasztal. Köszönjük! A probléma részletesen: Új termék felvitelénél, mikor a végén a képet akarom saját géprQl (pl hosszú ö-ü betüt nem tud az új IE7, ez miért van?) feltölteni, akkor azt írja, ki hogy "érvénytelen képfájl formátum". Ha utólag akarom felvinni a képet, akkor pedig "A kép kiterjesztése GIF vagy JPEG(jpg) lehet. Ön egy másik kiterjesztést próbál használni. Kérjük, menjen vissza az előző oldalra, és használjon egy érvényes kiterjesztést " a kép minden paraméterében megfelel az elQírtaknak (kiterjesztés, méretkorlát, fájlformátum) de úgy néz ki hogy mégsem megtisztítottam a sallangoktól is jpgcleanerrel, illetve próbáltam az önök által javasolt (http://resizr.lord-lance.com/) oldalon átméretezni és azt feltölteni, de úgy sem engedte. By:ZUL |
|
|
|
2007-05-20 10:02
Létrehozva:
|
|
|
Helló Nekem egy olyan problémám lenne, hogy nem enged képet feltölteni. Átméreteztem, lekicsinyítettem, kiszedtem belöle minden felesleges infót és mégsem. A vatera által ajánlott képméret módosítón is átengedtem a filet és azt sem engedi feltölteni. Miért????? valaki segítsen. köszi! By:ZUL Kedves ZUL! Legyen kedves részletesen leírni a problémát, miként történik és hol a képfeltöltés és milyen hibajelenséget, folyamatot tapasztal. Köszönjük! -------------------- a Vatera csapata
www.vatera.hu |
|
|
|
2007-05-20 07:46
Létrehozva:
|
|
|
Új fórumozó Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 3 Regisztrált: 2007-05-18 18:00 Azonosító: 10 615 |
Helló
Nekem egy olyan problémám lenne, hogy nem enged képet feltölteni. Átméreteztem, lekicsinyítettem, kiszedtem belöle minden felesleges infót és mégsem. A vatera által ajánlott képméret módosítón is átengedtem a filet és azt sem engedi feltölteni. Miért????? valaki segítsen. köszi! By:ZUL |
|
|
|
2007-05-18 17:25
Létrehozva:
|
|
|
Tapasztalt fórumozó ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 2 918 Regisztrált: 2007-03-01 14:23 Azonosító: 291 |
Látod draglion te is magadra vetted amit mondtam. Több mint 10000 üzleten vagy túl. Ebből az következik, hogy korrek vagy és nem akarod megtéveszteni a vásárlókat. Én nem ellened beszéltem hanem az olyan "felhasználók" ellen akik 3-4000 termékkel futnak itt bolt embléma nélkül és úgy hirdeti termékeit, hogy * Vedd kevesebbért * és ha utánanézel az árnak akkor láthatod hogy konkrét üzletek vagy webáruházak is olcsóbban adják. Akkor itt a vaterán miért kerül többe?? Mert ez egy PIAC??? Ja és vadi újonan árul garanciával meg mindennel. Az ilyenekkel úgy kitetetném a BOLT emblémát hogy csak zörögne! Ja és tudom, hogy feleslegesen állok ki az olyan emberek mellett akiknek nincs annyi eszük, hogy utánanézzenek az áraknak, és ész nélkül vásárolnak, de sajna vannak ilyenek. Ja és a világot sem akarom megváltani. Csupán egy ötlettel áltam elő. Tipikus magyar mentalitással le is hurrogtak. Ez a jellemző. Minden maradjon úgy ahogy van. Hajrá magyarország - hajrá magyarok! Kedves Adi81, Nem feltételnül kivitelezhető egy ötlet. Üdvözlettel, draglion -------------------- nagy a baj amikor a tudás hiánya tesz értékessé vagy értéktelenné dolgokat
|
|
|
|
2007-05-18 17:23
Létrehozva:
|
|
|
Újonc ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 21 Regisztrált: 2007-03-01 14:14 Azonosító: 65 |
|
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
| Szöveges verzió | A pontos idő: 2013-05-24 11:59 |