Üdvözöllek a Fórumban!
A Vatera fórumai elsősorban azt a célt szolgálják, hogy a felhasználók megoszthassák egymással a Vatera szolgáltatásaival, az online aukciós adásvétellel és a rendszer használatával kapcsolatos tapasztalataikat. Konkrét kérdés esetén, amennyiben a vaterától vár választ, kérjük, kattintson ide és tegye fel kérdését ügyfélszolgálatunknak. Köszönjük.
![]() ![]() |
2009-05-07 16:12
Létrehozva:
|
|
|
Öreg róka:) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 4 100 Regisztrált: 2007-03-01 13:48 Azonosító: 32 |
Miért írja ki nekem, hogy "új üzenete érkezett"? Üzenet meg sehol. Bug? Másnak is így van, vagy csak nekem? Kedves prsq! Abban az esetben jelenik meg a figyelmeztetés, amennyiben az üzenetet még az előtt törli a terméklapról, mielőtt azt személyes menüjében elolvasná. Kattintson személyes menüjében a levelesládára, majd azon belül a törölt üzenetek menüpont alatt keresse meg a még nem olvasott üzenetet. -------------------- a Vatera csapata
www.vatera.hu |
|
|
|
2009-05-07 16:01
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes újonc ![]() ![]() Csoport: Csak olvasó Hozzászólások: 86 Regisztrált: 2007-10-25 19:29 Azonosító: 34 439 |
Miért írja ki nekem, hogy "új üzenete érkezett"?
Üzenet meg sehol. Bug? Másnak is így van, vagy csak nekem? |
|
|
|
2009-05-07 11:54
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes újonc ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 129 Regisztrált: 2009-03-30 16:26 Azonosító: 591 694 |
Kedves szandibandika! Előfordulhat, hogy böngészője nem az aktuális jelszavát mentette el, így bejelentkezéskor hibaüzenetet kaphat. Törölje az előzetesen elmentett jelszót és mentse el az aktuálisat. Amennyiben a jelszó erősség ellenőrzés során kapja a hibaüzenetet, válasszon a jelenleginél biztonságosabb jelszót! XD Valószínűleg az újonnan bevezetett "jelszóerősségmérő"-n nem ment át a jelszavad. És egy tanács: NE mentsd a gépeden a jelszavadat..... |
|
|
|
2009-05-07 09:09
Létrehozva:
|
|
|
Öreg róka:) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 4 100 Regisztrált: 2007-03-01 13:48 Azonosító: 32 |
[color="#FF0000"][/color][font="Arial Black"][/font][/size][size="2"] Valaki adjon már tanácsot mit csináljak? Ahányszor bejelentkezem mindig elutasítja a jelszót újat kell kérni.Ez már több mint abnormális dolog nem? Szandy Kedves szandibandika! Előfordulhat, hogy böngészője nem az aktuális jelszavát mentette el, így bejelentkezéskor hibaüzenetet kaphat. Törölje az előzetesen elmentett jelszót és mentse el az aktuálisat. Amennyiben a jelszó erősség ellenőrzés során kapja a hibaüzenetet, válasszon a jelenleginél biztonságosabb jelszót! -------------------- a Vatera csapata
www.vatera.hu |
|
|
|
2009-05-06 23:18
Létrehozva:
|
|
|
Új fórumozó Csoport: Ellenőrzött vásárló Hozzászólások: 1 Regisztrált: 2009-05-06 21:10 Azonosító: 640 183 |
[color="#FF0000"][/color][font="Arial Black"][/font][/size][size="2"]
Valaki adjon már tanácsot mit csináljak? Ahányszor bejelentkezem mindig elutasítja a jelszót újat kell kérni.Ez már több mint abnormális dolog nem? Szandy |
|
|
|
2009-05-06 13:22
Létrehozva:
|
|
|
Új fórumozó Csoport: Ellenőrzött vásárló Hozzászólások: 1 Regisztrált: 2009-05-06 13:14 Azonosító: 640 123 |
sziasztok,
en korabban regisztraltam itt es hasznaltam is. Most semmi ertelme tovabb kersni vagy esetleg licitet adni vmire is. A vatera ugy ahogy van egy rablo banda. Nem erdkli ezt az eladott ceget sem a vevok sem az eladok. Mar 6 eve ebay-t hasznalom, ha volt vmi gondom felhivtam oket es azonnal valaszoltak....nincs *** nincs lopas es hasonlo ami itt elofordul. Es meg vmi vszinu ezt a hozzaszolast is torolni fogjak....mert itt meg a velemenyt sem lehet kozze tenni. Bocsi moderator, nem ellened es nem neked irtam. B |
|
|
|
2009-05-05 17:32
Létrehozva:
|
|
|
Érdeklődnék, miért van az, ha a főoldalon lévő keresőbe beírok egy kulcsszót és elküldöm a keresést, rendszeresen átírja, megrövidíti a keresendő kulcsszót? Mindig rendkívül idegesít, ha egy szoftver meg akarja mondani, hogy szerinte mit akarok én... Például, a Sorted című filmet keresen DVD-n vagy CD-n a filmzenét, erre ő a "sort" kifejezésre keres, hiába írtam én be azt, hogy "sorted". És nem ez volt az egyetlen eset. Kedves MuzX! Amennyiben az Ön által megjelölt kifejezésre nincs találat, a kereső egy arra hasonlító feltételre keres. -------------------- a Vatera csapata
www.vatera.hu |
|
|
|
2009-05-05 16:28
Létrehozva:
|
|
|
Új fórumozó Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 2 Regisztrált: 2007-03-22 20:38 Azonosító: 1 576 |
Érdeklődnék, miért van az, ha a főoldalon lévő keresőbe beírok egy kulcsszót és elküldöm a keresést, rendszeresen átírja, megrövidíti a keresendő kulcsszót?
Mindig rendkívül idegesít, ha egy szoftver meg akarja mondani, hogy szerinte mit akarok én... Például, a Sorted című filmet keresen DVD-n vagy CD-n a filmzenét, erre ő a "sort" kifejezésre keres, hiába írtam én be azt, hogy "sorted". És nem ez volt az egyetlen eset. |
|
|
|
2009-05-05 11:10
Létrehozva:
|
|
|
Tisztelt Vatera! Nem tudom, van e köze az új "fejlesztéseknek" ehhez, de az OTP-s fizetőfelület használata szinte lehetetlenné vált, az oldal lefagy , 2 számlából egyet tudtam fizetni 40 perc alatt!!! Kedves szytam! Az OTP oldalainak fagyása a fejlesztésektől független, a problémát az OTP-nél legyen kedves jelezni. Köszönjük! -------------------- a Vatera csapata
www.vatera.hu |
|
|
|
2009-05-05 10:59
Létrehozva:
|
|
|
Fórumozó ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 351 Regisztrált: 2007-03-01 13:47 Innen: Hungary Azonosító: 27 |
Tisztelt Vatera!
Nem tudom, van e köze az új "fejlesztéseknek" ehhez, de az OTP-s fizetőfelület használata szinte lehetetlenné vált, az oldal lefagy , 2 számlából egyet tudtam fizetni 40 perc alatt!!! |
|
|
|
2009-05-05 10:29
Létrehozva:
|
|
|
Szijasztok!Én valami illetékesnek szeretném irni azt, hogy ha belépek ide és el van mentve a jelszavam, akkor azt irja ki hogy a jelszo nem jo....és mindig amikor belépek ide uj jelszot kell kérnem ....Ez miért van ?????????? Mert elég bosszanto , hogy már vagy 100X váltottam jelszót de nem fogdja el:SSS ennyiszer azért nem ütöm félre....... Elöre is köszi mielöbbi válaszaitokat. Szijasztok Kedves tokfej82! Előfordulhat, hogy böngészője nem az aktuális jelszavát mentette el, így bejelentkezéskor hibaüzenetet kaphat. Törölje az előzetesen elmentett jelszót és mentse el az aktuálisat. Amennyiben a jelszó erősség ellenőrzés ellenőrzés során kapja a hibaüzenetet, válasszon a jelenleginél biztonságosabb jelszót! -------------------- a Vatera csapata
www.vatera.hu |
|
|
|
2009-05-05 10:03
Létrehozva:
|
|
|
Új fórumozó Csoport: Ellenőrzött vásárló Hozzászólások: 1 Regisztrált: 2009-03-19 15:15 Azonosító: 561 574 |
Szijasztok!Én valami illetékesnek szeretném irni azt, hogy ha belépek ide és el van mentve a jelszavam, akkor azt irja ki hogy a jelszo nem jo....és mindig amikor belépek ide uj jelszot kell kérnem ....Ez miért van ?????????? Mert elég bosszanto , hogy már vagy 100X váltottam jelszót de nem fogdja el:SSS ennyiszer azért nem ütöm félre.......
Elöre is köszi mielöbbi válaszaitokat. Szijasztok |
|
|
|
2009-05-04 20:28
Létrehozva:
|
|
|
kedves technikai munkatárs,ujrainditottam 1 lejárt termékem és probáltam modositani a termékleirást,de mindig azt irja ki hogy nem megengedett elemek kerültek be a leirásba...hát csak néhány szot füztem hozzá, semmi nagybetü vagy különleges jel sem került bele, ezt orvosolni kell gyorsan mert igy ne tudok eladni,pedig hát ezért vagyunk itt, nembeszélve a feleslegesen itt eltöltött idöröl amig szenvedek a termékleirással...várom a megoldást,miert kell ennyi dij fejében még nekem kinlodnom ezzel ??? Kedves csipkerozsika! Legyen kedves megadni a pontos termékkódot. Köszönjük! -------------------- a Vatera csapata
www.vatera.hu |
|
|
|
2009-05-04 19:24
Létrehozva:
|
|
|
Újonc ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 12 Regisztrált: 2008-09-29 23:12 Azonosító: 210 354 |
kedves technikai munkatárs,ujrainditottam 1 lejárt termékem és probáltam modositani a termékleirást,de mindig azt irja ki hogy nem megengedett elemek kerültek be a leirásba...hát csak néhány szot füztem hozzá, semmi nagybetü vagy különleges jel sem került bele, ezt orvosolni kell gyorsan mert igy ne tudok eladni,pedig hát ezért vagyunk itt, nembeszélve a feleslegesen itt eltöltött idöröl amig szenvedek a termékleirással...várom a megoldást,miert kell ennyi dij fejében még nekem kinlodnom ezzel ???
|
|
|
|
2009-05-04 18:55
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes újonc ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 129 Regisztrált: 2009-03-30 16:26 Azonosító: 591 694 |
Üdv!! Ha tud valaki segíteni megköszönöm!! Licitáltam egy fm transmitterre, de amikor megtettem a licitemet meg sem jelent az én nevem csak egy másik felhasználóé, ez 2700ft környékén volt. Licitáltam sokszor de mindig ugyanaz a másik felhasználó volt a nyerő egészen 3500 ft-ig. A kérdésem az lenne hogy nem így akarják felnyomni az árakat? azóta senki nem licitál!!! aki tud írjon. # Mi az a levédett ajánlat? Ez egy olyan licitálási rendszer, amely képviseli Önt az árverés során. Ehhez adja meg "Levédett ajánlatként" azt a maximum összeget, amelyet hajlandó adni az adott termékért. Ezt az összeget a terméklapon az "Automatikus licit max" mezőbe kell beírni. Először a számítógép mindössze a szükséges minimális összeg erejéig tesz az Ön nevében vételi ajánlatot. Ez a minimális összeg megegyezik a licitlépcső értékével megnövelt aktuális árral (amennyiben nincs minimálár), vagy a minimálár összegével (amennyiben van minimálár, de azt még nem érték el). Ha ezt követően az Ön ajánlatát felül-licitálják, akkor a rendszer automatikusan a licitlépcső összegével növelt ajánlatot ad az Ön nevében. Ezt azonban csak, addig teszi meg, amíg a megajánlandó összeg nem lesz nagyobb, mint az Ön által "Levédett ajánlatként" megadott összeg. Az automatikus licit max mezőben megadott magasabb összeg ilyenkor a termékért megadott ár lesz, azaz a beírt magas összeg akár azonnal megjelenik és a későbbiekben ha nem érkezik magasabb ajánlat ezen az áron kell megvásárolni a terméket! Például tegyük fel, hogy el kell mennie valahová és nem tud megjelenni az árverésen, ezért megkéri egy barátját, hogy licitáljon Ön helyett. Barátjának azt mondja, hogy a kiválasztott termékért legfeljebb 2500 Ft-ot hajlandó fizetni. A kikiáltási ár az árverésen 500 Ft - az Ön barátja 500 Ft-ot licitál. Majd egy másik licitáló 600 Ft-ra emeli az árat, barátja ekkor 700 Ft-os ajánlatot tesz az Ön nevében. Ezt követően egy újabb licitáló 1200 Ft-ot ajánl és a barátja 1300 Ft-ot kínál az Ön nevében. Mindez egészen addig folytatódik, amig Ön (a barátja segítségével) egy 2500 Ft alatti áron meg nem szerzi a kívánt terméket, vagy amíg a licitálás meghaladja az Ön által kifizetni szándékozott 2500 Ft-ot. Piactéren a "megbízott" licitálási rendszer az Ön barátja. Ez a rendszer képviseli Önt és licitál az Ön nevében egészen addig, amíg a terméket meg nem szerzi, vagy egy másik licitáló az Ön által megszabott árnál magasabbat nem ad meg. Ha levédett ajánlatként a villámárral megegyező, vagy annál magasabb ajánlatot tesz, akkor az árverés azonnal lezárul és a termék az Öne lesz a villámárral megegyező áron. Amennyiben Ön nem szeretné villámáron lezárni az aukciót, de szeretne levédett ajánlatot tenni, tegyen a villámárnál (akár egy forinttal) alacsonyabb levédett ajánlatot! Figyelem! Ha a Licitaljon gombra kattintva a licitlépcső mértékével megegyezően emeli ajánlatát és ilyen módon a villámárnál magasabb ajánlatot tesz, az aukció tovább folytatódik, a villámár lehetősége pedig eltűnik! http://www.vatera.hu/help/index.php?q=lev%E9dett+aj%E1nlat |
|
|
|
2009-05-04 18:41
Létrehozva:
|
|
|
Új fórumozó Csoport: Ellenőrzött vásárló Hozzászólások: 1 Regisztrált: 2009-05-04 18:13 Azonosító: 639 931 |
Üdv!! Ha tud valaki segíteni megköszönöm!!
Licitáltam egy fm transmitterre, de amikor megtettem a licitemet meg sem jelent az én nevem csak egy másik felhasználóé, ez 2700ft környékén volt. Licitáltam sokszor de mindig ugyanaz a másik felhasználó volt a nyerő egészen 3500 ft-ig. A kérdésem az lenne hogy nem így akarják felnyomni az árakat? azóta senki nem licitál!!! aki tud írjon. |
|
|
|
2009-05-04 14:47
Létrehozva:
|
|
|
Új fórumozó Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 1 Regisztrált: 2007-08-05 17:08 Azonosító: 18 779 |
Üdv Mindenkinek!
Én is a listázási díjat ellenzőkhöz csatlakozom! Eddig azt szerettem a Vaterán, hogy sokféle termék közül választhattam ki a nekem megfelelőt és az olcsóbbat, az elmúlt időszakban ez folyamatosan megváltozott. Eltűntek a korábban érdekes aukciók, azok a termékek, melyeket csak pénz hiányában nem tudtam megvenni, de szükségem lett volna rájuk.... Hosszú távon ezek következtében leépülés várható, mert az egyre kevesebb aukció egyre kevesebb vevőt vonz, a folyamat önmagát erősíti.... A kérdés: Megéri? nyergesakos Én nagyon szeretek eladni a vaterán. De az új feltöltési díjakkal sikerült az eladásaimat az elmúlt egy hónap alatt 3 termékre csökkentenie. Eddig nagyon sok mindent adtam el, úgy napi két terméket, nem győztem a postára járni. A feltöltési díjak miatt már nem teszem vissza az általam kínált lejárt árukat, mert nem éri meg. Érdemes lenne elgondolkodni azon, hogy a bőséges kínálatból nem tud-e a szerencsétlen vevő jobban választani. Hiszen amit pár hétig meg sem néztek, egyszer csak nagy érdeklődésre tesz szert. És ha igen, nem jobb-e a vaterának csak a jutalékát beszedni több eladás után, mint a semmire pluszpénzt kérni, emiatt a regisztráltakat elveszíteni. Így sem jutaléka, sem feltöltési díja nem lesz. Hiszen a hirdetőinek is kell mondania valamit a folyamatosan fogyó létszámmal kapcsolatban, az én volt partnereim legalábbis sorra leköszönnek. |
|
|
|
2009-05-04 14:06
Létrehozva:
|
|
|
üdv szeretném az aukciómról levenni az én ajánlatom opciót, de egyszerüen nem engedi, hiába veszem ki a pipát, megint ott van!!!!!!!!!!!! Kedves harley74! A jelzett hibát technikus kollégáink javították, az okozott kellemetlenségért elnézést kérünk! -------------------- a Vatera csapata
www.vatera.hu |
|
|
|
2009-05-04 12:46
Létrehozva:
|
|
|
Újonc ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 10 Regisztrált: 2009-03-10 09:39 Azonosító: 533 414 |
Igen, a rendőrségnek szüksége lesz nyomtatott formában a terméklapra az illetővel folytatott levelezésre és minden egyéb dokumentumra, amelyek az adásvétellel kapcsolatban rendelkezésre állnak. Értem de akkor önök nem tudnak semmit tenni ennek érdekében???És mennyi idöbe telik mig a pénzemet ismét magaménakl tudhatom???, |
|
|
|
2009-05-04 12:38
Létrehozva:
|
|
|
Tisztelt Vatera.sajnos én már küldtem nem egy utolsó felszolitást a felhasználónak.Multhét péntekre volt az utolsó idő mire vissza utalja a pénzt.De nem tette küldöttegy sms hogy majd most hétvégén mert megondolta magát nem ér rá be fizetni.ezt halgatom már egy honapja.És elegem volt ebből.és szeretném vissza kapni a 18000ft.Ezek szerint most nyomtassam ki a e-mailokat amit vele folytattam???Mert a pénzbefizetési papirom is meg van még. Igen, a rendőrségnek szüksége lesz nyomtatott formában a terméklapra az illetővel folytatott levelezésre és minden egyéb dokumentumra, amelyek az adásvétellel kapcsolatban rendelkezésre állnak. -------------------- a Vatera csapata
www.vatera.hu |
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
| Szöveges verzió | A pontos idő: 2013-06-19 10:24 |