IPB

Üdvözöllek a Fórumban!

> Fontos tudnivaló

A Vatera fórumai elsősorban azt a célt szolgálják, hogy a felhasználók megoszthassák egymással a Vatera szolgáltatásaival, az online aukciós adásvétellel és a rendszer használatával kapcsolatos tapasztalataikat. Konkrét kérdés esetén, amennyiben a vaterától vár választ, kérjük, kattintson ide és tegye fel kérdését ügyfélszolgálatunknak. Köszönjük.

974 Oldal V  « < 723 724 725 726 727 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Technikai Kérdések, Problémák, Hibajelzések, észrevételek - KIZÁRÓLAG TECHNIKAI jellegű témákban!
scaevola
hozzászólás 2008-12-16 15:16
Létrehozva: #14481

Mérges fórumozó

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Regisztrált: 2007-03-01 13:48
Innen: Mezőberény
Azonosító: 40

IDÉZET(vcs1 @ 2008-12-16 14:13) *
Itt a tél! A bunda szezon! Csak egy példát írok! Árulnak Ezüstróka bundát egyesek. A képekből kiderül,hogy nem is ezüstróka bunda amit árul. Figyelmeztetem az eladót, hogy nem fedi a valóságot amit leirt. Válaszul azt kapom,hogy semmi közöm hozzá. Ez nem csalás? A vatera hozzájárul a csaláshoz? Vagy tesz ezirányba lépéseket?
Mert itt 100.000ft-os nagyságrendről van szó. Egy szőrmeszakértővel átkéne nézetni az akciókat!
ui:Ezüstróka=sötétbarna-fekete szőrme és a szőr vége ezüstös.

Meg az összes bélyeget, képeslapot, usw. laugh.gif

--------------------
Demagógiáról akkor beszélhetnénk, ha azt mondanám amivel a főnököm megbízott, hogy mondjak és azt tűzön-vízen át végrehajtanám.
Megélheted a száz évet, ha lemondasz mindarról, ami miatt megérné megélni a száz évet. (Woody Allen)

Go to the top of the page

+Quote Post
vcs1
hozzászólás 2008-12-16 15:13
Létrehozva: #14482

Új fórumozó

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Regisztrált: 2007-03-01 14:19
Azonosító: 190

Itt a tél! A bunda szezon! Csak egy példát írok! Árulnak Ezüstróka bundát egyesek. A képekből kiderül,hogy nem is ezüstróka bunda amit árul. Figyelmeztetem az eladót, hogy nem fedi a valóságot amit leirt. Válaszul azt kapom,hogy semmi közöm hozzá. Ez nem csalás? A vatera hozzájárul a csaláshoz? Vagy tesz ezirányba lépéseket?
Mert itt 100.000ft-os nagyságrendről van szó. Egy szőrmeszakértővel átkéne nézetni az akciókat!
ui:Ezüstróka=sötétbarna-fekete szőrme és a szőr vége ezüstös.

+Quote Post
randomizer
hozzászólás 2008-12-16 12:47
Létrehozva: #14483

Fórumozó

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Regisztrált: 2007-04-03 19:41
Azonosító: 3 584

IDÉZET(Vatera_Moderátor @ 2008-12-16 11:20) *
Kedves randomizer!

Nincs új szabály, a szabályzat sorozatos megsértése korábban is végleges kitiltást eredményezett.

Gondoltam én, de erősen félreérthető volt a válasz.

+Quote Post
Vatera_Fórum_Mod...
hozzászólás 2008-12-16 12:20
Létrehozva: #14484

Öreg róka:)

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Azonosító: 32

IDÉZET(randomizer @ 2008-12-16 11:11) *
Nofene új szabály? Teljes statárium? Ez mikortól érvényes? Egy véletlenül rossz kategóriában indított áru, és repül a vevő?

Kedves randomizer!

Nincs új szabály, a szabályzat sorozatos megsértése korábban is végleges kitiltást eredményezett.

--------------------
a Vatera csapata
www.vatera.hu

+Quote Post
randomizer
hozzászólás 2008-12-16 12:11
Létrehozva: #14485

Fórumozó

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

IDÉZET(Vatera_Moderátor @ 2008-12-16 10:47) *
...minden egyéb Vatera szabály megsértése a Vatera piacteréről való teljes kitiltást eredményez.

Nofene új szabály? Teljes statárium? Ez mikortól érvényes? Egy véletlenül rossz kategóriában indított áru, és repül a vevő?

+Quote Post
Vatera_Fórum_Mod...
hozzászólás 2008-12-16 11:47
Létrehozva: #14486

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

IDÉZET(Apellator @ 2008-12-16 10:36) *
Üdvözletem!

Az lenne a kérdésem, hogy milyen oka lehet annak, ha egy eladó inaktívvá válik? Azért kérdezem, mert egy ilyen eladó termékét szemeltem ki, és dönteni szeretnék.

"Apellator"

Kedves Apellator!

A felhasználó saját kérésére vagy negatív jelzések, hiányos, valótlan adatok közlése, számlatartozás
és minden egyéb Vatera szabály megsértése a Vatera piacteréről való teljes kitiltást eredményez.

--------------------
a Vatera csapata
www.vatera.hu

+Quote Post
Apellator
hozzászólás 2008-12-16 11:36
Létrehozva: #14487

Új fórumozó

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Regisztrált: 2008-12-15 21:33
Azonosító: 356 614

Üdvözletem!

Az lenne a kérdésem, hogy milyen oka lehet annak, ha egy eladó inaktívvá válik? Azért kérdezem, mert egy ilyen eladó termékét szemeltem ki, és dönteni szeretnék.

"Apellator"

+Quote Post
Vatera_Fórum_Mod...
hozzászólás 2008-12-16 10:55
Létrehozva: #14488

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

IDÉZET(tentehen @ 2008-12-16 09:44) *
mad.gif T. Vatera! Nem tudok új jelszót regisztrálni!!! Sosem fogadja el, pedig, bonyolult, több karakteres...stb.! Többfélével is próbálkoztam! Vásárolni szeretnék! Sürgős lenne! Köszönöm! tente

Kedves tentehen!

A licitáláshoz nem szükséges a jelszó megváltoztatása.

--------------------
a Vatera csapata
www.vatera.hu

+Quote Post
tentehen
hozzászólás 2008-12-16 10:44
Létrehozva: #14489

Új fórumozó

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Regisztrált: 2008-12-16 10:40
Azonosító: 357 554

mad.gif T. Vatera! Nem tudok új jelszót regisztrálni!!! Sosem fogadja el, pedig, bonyolult, több karakteres...stb.! Többfélével is próbálkoztam! Vásárolni szeretnék! Sürgős lenne! Köszönöm! tente

+Quote Post
Vatera_Fórum_Mod...
hozzászólás 2008-12-16 10:38
Létrehozva: #14490

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

IDÉZET(Grobar @ 2008-12-15 23:30) *
Tisztelt Vatera Team!

Már korábban is javasoltam, ha valaki kéri a zárt aukción való részvételt, akkor csak arra a termékre licitálhasson, amire az engedélyt kérte. Ma adtam egy felhasználónak engedélyt, erre egy teljesen más termékemre licitál, mint amire kérte.
Ilyenkor lehet valamit tenni??

Kedves Grobar!

A javaslatot továbbítottuk a felelős kollégák felé.

--------------------
a Vatera csapata
www.vatera.hu

+Quote Post
Grobar
hozzászólás 2008-12-16 00:30
Létrehozva: #14491

Csak olvasó

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Regisztrált: 2007-05-24 18:58
Innen: Juzni Front
Azonosító: 11 399

Tisztelt Vatera Team!

Már korábban is javasoltam, ha valaki kéri a zárt aukción való részvételt, akkor csak arra a termékre licitálhasson, amire az engedélyt kérte. Ma adtam egy felhasználónak engedélyt, erre egy teljesen más termékemre licitál, mint amire kérte.
Ilyenkor lehet valamit tenni??

--------------------
Csak akkor tehetsz meg mindent, hogyha már semmid sincs. (Tyler Durden)

SÜN, SÜN!!!!
"Sünben emelték ki a tüntetőt."

+Quote Post
bambooflower
hozzászólás 2008-12-15 22:46
Létrehozva: #14492

Csoport:
Kizárt

Regisztrált: 2007-03-01 14:16
Azonosító: 130

IDÉZET(KapdKi @ 2008-12-15 21:00) *
Egyebek, most a figyelmeztetésről ... (meg kívánom jegyezni, hogy akár tetszik Önöknek és fórumozó társaimnak, akár nem hasonló témájú hozzászólást havi rendszerességgel meg fogok ejteni itt a fórumon)...

Volt nem túl régen egy fórumozó Hölgynek hasonló panasza ... Nikkjére már nem emléxem és lusta vagyok visszatekerni, de arra tökéletesen emléxem, hogy problémája az volt, hogy az ezüstből készített akármilyét (ami be volt aranyozva) eltávolították az ezüst kategóriából, mert az Önök Véleménye szerint annak ott a helye ...

Az Önök képzése nem terjed ki másra a kategorizálás során, mint az exor kapcsolatra ... Tehát, ha valami aranyozott, akkor kategóriaidegen az ezüst-ök között ... Hiába készült ezüstből ... Valahogy értessék meg a modikkal, hogy az exor mellett létezik egy olyan fogalom is, hogy "megengedő vagy" ... Az "akár" szóval tudjuk helyettesíteni ...

Az ezüstcuccnál ez jelenthette volna azt, hogy mindkét kategóriában indulhatott volna .. És jogosan ...

KapdKi

ühüm. én ugyan nem huhogtam rá senkire, a problémámat azért megoldottam. némi elégtétellel tölt el, hogy az aranyozott kategóriában meghirdetett ezüst ékszerek azóta is ott porosodnak a polcon, míg az ezüstök közt vígan fogynak.... smile.gif

--------------------
"Gyanítom, több dolgok vannak földön és égen, mintsem azt bármely bölcselem valaha álmodni képes."

+Quote Post
KapdKi
hozzászólás 2008-12-15 22:00
Létrehozva: #14493

Tapasztalt fórumozó

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Regisztrált: 2007-03-01 14:23
Azonosító: 312

Egyebek, most a figyelmeztetésről ... (meg kívánom jegyezni, hogy akár tetszik Önöknek és fórumozó társaimnak, akár nem hasonló témájú hozzászólást havi rendszerességgel meg fogok ejteni itt a fórumon)...

"A 112427709 sz. aukció eltávolítását ellenőriztük, a termék nem a megfelelő kategóriában volt, ezért került eltávolításra. Az "Az 1956-os forradalom 50forintosa " a Főoldal / Érme, pénz, papírpénz / Forgalmi sorok / Magyar forgalmi sorok kategória helyett a Főoldal / Érme, pénz, papírpénz / Magyar pénzérme / Magyar Köztársaság (1990-től) kategóriában megfelelőbb helyen szerepel. "

Fenti vélemény nem az enyém, hanem az Önöké ... Az én véleményem szerint ugyanis jogosult lenne az Önök által megjelölt kategóriában történő meghirdetés, de ugyanúgy jogos abban is, ahol volt ... Továbbmegyek ... Jogos lenne a "Érme, pénz,papírpénz/Emlékérmék/Magyar emlékérmék " kategóriában történő meghirdetés is ...

Na most mi van ???

Volt nem túl régen egy fórumozó Hölgynek hasonló panasza ... Nikkjére már nem emléxem és lusta vagyok visszatekerni, de arra tökéletesen emléxem, hogy problémája az volt, hogy az ezüstből készített akármilyét (ami be volt aranyozva) eltávolították az ezüst kategóriából, mert az Önök Véleménye szerint annak ott a helye ...

Nem akarok mások háta mögé bújni ... Saját magamat adom fel ! Nézzék meg azt a képeslapomat, ami I. és II. János Pál Pápa beiktatását ábrázolja !

Lusta vagyok .. Nem nézek utána ... Nem tudom, hogy a bélyeg kategóriában (vatikáni bélyeggel el van látva), avagy a gyűjtemény kategóriában hirdettem meg ... De ha van Önöknél egy ír, avagy lengyel származású római katolikus hitű moderátor, aki úgy dönt, hogy mindkettő hibás, hiszen ez egy egyházi, vallási jellegű téma, tehát a "gyűjtemény/egyéb " kategóriában kellene meghírdetnem, nem lenne ellene vitaérvem ....

Két figyut tudnának Önök nekem helyből kiosztani ... Persze Sinkóbélyegnek, meg másoknak is ...

Vegyék már észre ... Az Önök kategorizálása nem a valós életet tökrözi ... Kedvez az importőröknek, akik a vámtarifaszám (VTSZ, lánykori nevén ITJ ill. KSH-szám) (az APEH és a VPOP gondoskodik arról, hogy számlájukra a pénz befollyon) alapján kénytelenek besorolni, és ezt a fuvarokmányokból ki tudják deríteni ...

Mindazok, akik a gyüjteményekkel (a bélyeg és a pénz ezek alól ki vannak emelve) foglalkoznak, rá vannak hagyatkozva az Önök által gyengén kiképzett személyzet értékítéletére ...

Az Önök képzése nem terjed ki másra a kategorizálás során, mint az exor kapcsolatra ... Tehát, ha valami aranyozott, akkor kategóriaidegen az ezüst-ök között ... Hiába készült ezüstből ... Valahogy értessék meg a modikkal, hogy az exor mellett létezik egy olyan fogalom is, hogy "megengedő vagy" ... Az "akár" szóval tudjuk helyettesíteni ...

Az ezüstcuccnál ez jelenthette volna azt, hogy mindkét kategóriában indulhatott volna .. És jogosan ...

Kérem Önöket, ne tegyék a szankcionálásokat és még a figyelmeztetéseket se annak függvényévé, hogy az illető moderátor vallása, neme, éppen mire predesztinálja ...

Köszönöm a türelmüket és megértésüket ...

KapdKi

--------------------
Az erőszak a gyengék végső menedéke.

(by Ájszek Aszimov)

+Quote Post
KapdKi
hozzászólás 2008-12-15 20:11
Létrehozva: #14494

Tapasztalt fórumozó

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

IDÉZET(Vateraforum @ 2008-12-15 11:33) *
Tisztelt KapdKi!

A 112427709 sz. aukció eltávolítását ellenőriztük, a termék nem a megfelelő kategóriában volt, ezért került eltávolításra. Az "Az 1956-os forradalom 50forintosa " a Főoldal / Érme, pénz, papírpénz / Forgalmi sorok / Magyar forgalmi sorok kategória helyett a Főoldal / Érme, pénz, papírpénz / Magyar pénzérme / Magyar Köztársaság (1990-től) kategóriában megfelelőbb helyen szerepel. A törlés valóban nem indokolt helyesebb az aukció lezárása, hogy Ön újra meg tudja azt hirdetni a megfelelő kategóriában. Az aukciót visszaállítottuk és kárpótlásul a megfelelő kategóriába is helyeztük.

A bejelentéseket dokumentálni kell és minden bejelentés egyedi azonosítót kap. Ezzel minden esetben akár évekre visszamenőleg is könnyen és gyorsan azonosítani lehet azt, ezért az a kérés, hogy a kapcsolatfelvételen keresztül tegye fel kérését nem kedvtelésből született. Ez egyébként - talán nem annak tűnik - , de a felhasználónak is jó hisz az azonosító alapján a rögzített üzenetre bármikor hivatkozhat. Amennyiben azonosítót kapott az üzenet is létezik. Nem nehezebb a kapcsolatfelvétel használata mint a fórumé.

Tisztelt Vaterafórum !

Gyors és hatékony intézkedésüket köszönöm. De sajnos meg kell állapítanom, hogy totális félreéertésben leledzenek az alapproblémát illetően !

Alapvető problémám nem az volt, hogy Önök felszólítottak egy termékem áthelyezésére (jóllehet ezzel is vitázni fogok, de majd csak 5-10 perc múlva).

Az alapvető problémám a következő volt, amire még választ sem kaptam ...

Történések :

Történés 1 (T1): Kapok felszólító levelet, hogy helyezzek át egy termékemet egy kategóriaidegen helyről egy másikba ...
Történés 2 (T2): Kapok egy szankcionálást azért, mertr a T1-ben leírt cselekedetsorozatot nem hajtottam végre ...

Mostan gyüszik a balhé ...

T1 kiküldésének időpontja : V 13:23
T2 kiküldésének időpontja : V 13:23

Ez volt az ami kiverte a biztosítékot ... Nem kell 6 egyetem, meg három nyelvvizsga ahhoz, hogy meg lehessen állapítani azt, mennyi időt hagytak Önök nekem arra, hogy felszólításuknak eleget tegyek ...

Hát bocsika ... De ezért írtam, hogy ez mindennek az alja ...

Intézkedésüket azárt továbbra is megköszönve maradtam hívük : Ottó, alias KapdKi

--------------------

(by Ájszek Aszimov)

+Quote Post
KapdKi
hozzászólás 2008-12-15 19:48
Létrehozva: #14495

Tapasztalt fórumozó

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

IDÉZET(randomizer @ 2008-12-15 15:49) *
Nofene, csak nem te is kiadtál? Lehet, hogy mégse javascriptben kell jól programozni ahhoz, hogy valaki rendes ügyfélkezelést üzemeltessen?

Egyébként egyetértek veled, ilyesmiért törlést, figyelmeztetést adni nevetséges, de azért az kétségtelen, hogy akár a megfelelő kategóriába is tehetnéd az érmédet, mert ugye valljuk, meg tényleg nincs a helyén, és ez formálisan a vatera szabályzatába ütközik, csak most épp veled kivételeznek. És nem azzal van bajom, hogy veled kivételeznek, félre ne érts (hiszen velem is ezt tették, amikor visszaadták a fórumjogaimat), hanem azzal, hogy mind a fórum, mind a piactér moderálása teljesen esetleges, ha határozottan, esetleg fenyegetően lépsz fel, sokkal jobb esélyed van, mert nincsenek nyilvános, és következetes szabályok. Szabályosan provokálnod kell őket, ha bármiféle érdemi választ szeretnél kapni egy problémára.

Kaptam egy üveg Bacardi Noire-t, éppen most ... Ezer dolgom lett ... Ki kell bontanom, (hidegből hozták be...) poharat elővenni etszetera ... Ezért most nem válaszolok, de 5-6 perc múlna a Modiéra igen, abban lesz talán egy-két olyan dolog, ami felkeltheti figyelmedet ...

--------------------

(by Ájszek Aszimov)

+Quote Post
randomizer
hozzászólás 2008-12-15 18:51
Létrehozva: #14496

Fórumozó

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

IDÉZET(Vateraforum @ 2008-12-15 16:53) *
Kivételezés nincs, nyilvános szabályok vannak. Természetesen a Vatera sem tévedhetetlen (ki vagy mi az? van ilyen?), amennyiben jogorvoslatot kér természetesen kaphat és felülbírálhatjuk döntésünket amennyiben az észrevétel valóban jogos, mint ahogy például az Ön által leírt esetekben is történt. Ez független attól hogy ki hogyan lép fel. A lényeg, hogy hangot adjon az észrevételeinek. Egyébként pedig a fenyegető, durva, stb hangnem egyáltalán nem segít az ügykezelésen.

Szabad megtudnom, hogy hol található szabályozva az az Önök által már többször hivatkozott szabály, miszerint kisebb és nagyobb szabálysértések vannak, ezek tételes részletezése, a kisebb és nagyobb szabálysértések következményei, a jogorvoslati eljárás nyilvános, és garanciális szabályozása? Mindezek a fórumra és piactérre vetítve? Hol található a 3 napos felfüggesztés, az én közel két hetes felfüggesztésem szabályozása? Hol található a kártérítés mikéntje és összegszerűsége amennyiben a jogorvoslatuk során mégis kiderül, hogy jogellenesen okoztak kárt a vevőjüknek, mint ahogy az utóbbi időben legalább két itt, a fórumon is Önök által beismert esetben történt (és nem magamról beszélek). És Önök szerint mégis milyen eljárás az, ahol először büntetnek, majd jogorvoslattal lehet élni, mikor már a büntetés végrehajtása folyik? Ez jogállamban nem így szokás? Ez egy a vevőit nagyartartó vállakozásnál Önök szerint így szokás? Ez Önök szerint szolgálja valakinek az érdekét? A vevőikét és az Önökét biztosan nem, kérdem, hogy akkor kiét? Továbbá jogállamban egy szolgáltatás igénybevételének szabályai nyilvánosak és egyértelműek.

Amíg valaki 12 hozzászólást tehet meg a fórumban, egyértelműen floodolva, és azt nem moderálják, én pedig két egymástól különböző hozzászólásra válaszoltam és formailag emiatt tiltottak el, addig sajnálom, de nincsennek nyilvános szabályok, a moderáció mind itt, mind a piactéren esetleges, önkényes, és jogsértő.

És a fenyegető, határozott fellépés, néha a provokáló hozzáállás tapasztalatom szerint igenis segít az ügykezelésben, és most ráadásul nem is az én esetemről beszélek, hiszen itt van mindenki előtt világosan, egyáltalán nem kell messzire menni, KapdKi fórumtárs egyébként formálisan szabálytalanul, rossz kategóriában lévő termékét mégis visszaállították (persze az égvilágon senkit sem zavart, és abban a kategóriában ez teljességgel elmegy), a figyelmeztetését törölték, azért mert határozotan, fenyegetően lépett fel, és nem volt hajlandó elfogadni az Önök lesöprési kisérletét. Én ezt tanultam ez esetből.

+Quote Post
scaevola
hozzászólás 2008-12-15 18:21
Létrehozva: #14497

Mérges fórumozó

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

IDÉZET(local06 @ 2008-12-15 17:19) *
Akkor minek szólsz bele! Mit nem kellene okoska? Szerinted, nem logikátlan? Amúgy az elmúlt percekben bukott 2000-et a drága cég, én viszont nyertem. smile.gif
Ha hagytam volna a rég nem létező számlaszámomat, most ez az övék! sok 2000 sok millió! Te csőlátású!
Vazze! Olyan okosaknak hiszitek magatokat. Már-már fájdalmas.

Hát ez honnan szabadult?! wink.gif wink.gif wink.gif

--------------------
Demagógiáról akkor beszélhetnénk, ha azt mondanám amivel a főnököm megbízott, hogy mondjak és azt tűzön-vízen át végrehajtanám.
Megélheted a száz évet, ha lemondasz mindarról, ami miatt megérné megélni a száz évet. (Woody Allen)

+Quote Post
scaevola
hozzászólás 2008-12-15 18:13
Létrehozva: #14498

Mérges fórumozó

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

IDÉZET(Vatera_Moderátor @ 2008-12-15 17:11) *
Kedves scaevola!

Felső menüsor "Szabályzat"-ra kattintva olvasható.

Az Őn szerint részletes?

--------------------

+Quote Post
csabau
hozzászólás 2008-12-15 18:11
Létrehozva: #14499

Csoport:
Csak olvasó

Regisztrált: 2007-03-19 21:37
Innen: Ideg-elme
Azonosító: 903

IDÉZET(Vateraforum @ 2008-12-15 16:53) *
Kivételezés nincs, nyilvános szabályok vannak. Természetesen a Vatera sem tévedhetetlen (ki vagy mi az? van ilyen?), amennyiben jogorvoslatot kér természetesen kaphat és felülbírálhatjuk döntésünket amennyiben az észrevétel valóban jogos, mint ahogy például az Ön által leírt esetekben is történt. Ez független attól hogy ki hogyan lép fel. A lényeg, hogy hangot adjon az észrevételeinek. Egyébként pedig a fenyegető, durva, stb hangnem egyáltalán nem segít az ügykezelésen.

pedig én is milyen szépen kértem a jogorvoslatot itt is, kapcsolatfelvételen keresztül is - mailban.

lassan két hete nem vagyok méltó válaszra sad.gif

vagy utánanézni, hogy az ominózus figyelmeztetés a két post - amelyben saját védelmemre keltem, mi volt egetrengetően trágár, stb...

nem volt az.

köszönöm ismét a közreműködést.

--------------------
mivel mindig az okos enged, már rég a hülyék uralkodnak...

...szorgos népünk győzni fog !
.
csaby

+Quote Post
Vatera_Fórum_Mod...
hozzászólás 2008-12-15 18:11
Létrehozva: #14500

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

IDÉZET(scaevola @ 2008-12-15 17:10) *
Hol olvashatók a "részletes" Fórumszabályok ? Nem hiszem, hogy ilyen lenne, hisz akkor Önök is egyformán itélkeznének. DmT.

Kedves scaevola!

Felső menüsor "Szabályzat"-ra kattintva olvasható.

--------------------
a Vatera csapata
www.vatera.hu

+Quote Post

974 Oldal V  « < 723 724 725 726 727 > » 
Fast ReplyReply to this topicStart new topic
7 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (7 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó:

Szöveges verzió A pontos idő: 2013-05-26 02:34