Üdvözöllek a Fórumban!
A Vatera fórumai elsősorban azt a célt szolgálják, hogy a felhasználók megoszthassák egymással a Vatera szolgáltatásaival, az online aukciós adásvétellel és a rendszer használatával kapcsolatos tapasztalataikat. Konkrét kérdés esetén, amennyiben a vaterától vár választ, kérjük, kattintson ide és tegye fel kérdését ügyfélszolgálatunknak. Köszönjük.
![]() ![]() |
2008-12-15 18:10
Létrehozva:
|
|
|
Mérges fórumozó ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 3 052 Regisztrált: 2007-03-01 13:48 Innen: Mezőberény Azonosító: 40 |
Kivételezés nincs, nyilvános szabályok vannak. Természetesen a Vatera sem tévedhetetlen (ki vagy mi az? van ilyen?), amennyiben jogorvoslatot kér természetesen kaphat és felülbírálhatjuk döntésünket amennyiben az észrevétel valóban jogos, mint ahogy például az Ön által leírt esetekben is történt. Ez független attól hogy ki hogyan lép fel. A lényeg, hogy hangot adjon az észrevételeinek. Egyébként pedig a fenyegető, durva, stb hangnem egyáltalán nem segít az ügykezelésen. Kedves Adminisztrátor! Hol olvashatók a "részletes" Fórum- Vateraszabályok ? Nem hiszem, hogy ilyen lenne, hisz akkor Önök is egyformán itélkeznének. DmT. A hozzászólást -scaevola- szerkesztette a következő időpontban: 2008-12-15 18:12 -------------------- Demagógiáról akkor beszélhetnénk, ha azt mondanám amivel a főnököm megbízott, hogy mondjak és azt tűzön-vízen át végrehajtanám.
Megélheted a száz évet, ha lemondasz mindarról, ami miatt megérné megélni a száz évet. (Woody Allen) |
|
|
|
2008-12-15 17:53
Létrehozva:
|
|
|
Fórumozó ![]() ![]() ![]() Csoport: Rendszergazda Hozzászólások: 618 Regisztrált: 2007-03-21 17:08 Azonosító: 1 334 |
És nem azzal van bajom, hogy veled kivételeznek, félre ne érts (hiszen velem is ezt tették, amikor visszaadták a fórumjogaimat), hanem azzal, hogy mind a fórum, mind a piactér moderálása teljesen esetleges, ha határozottan, esetleg fenyegetően lépsz fel, sokkal jobb esélyed van, mert nincsenek nyilvános, és következetes szabályok. Szabályosan provokálnod kell őket, ha bármiféle érdemi választ szeretnél kapni egy problémára. Kivételezés nincs, nyilvános szabályok vannak. Természetesen a Vatera sem tévedhetetlen (ki vagy mi az? van ilyen?), amennyiben jogorvoslatot kér természetesen kaphat és felülbírálhatjuk döntésünket amennyiben az észrevétel valóban jogos, mint ahogy például az Ön által leírt esetekben is történt. Ez független attól hogy ki hogyan lép fel. A lényeg, hogy hangot adjon az észrevételeinek. Egyébként pedig a fenyegető, durva, stb hangnem egyáltalán nem segít az ügykezelésen. -------------------- a Vatera csapata
www.vatera.hu |
|
|
|
2008-12-15 16:49
Létrehozva:
|
|
|
Fórumozó ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 545 Regisztrált: 2007-04-03 19:41 Azonosító: 3 584 |
Kedves Vaterafórum ! Önön Keresztül a Vatera mint jogi személy ismeri a problémát ! Önnek jogában áll hivatalból továbbítani az észrevételt az Ön által megfelelőnek ítélt helyre ... Újabb megkeresést nem indítok Önök felé. Megkeresésem csak kizárólag Önöktől különböző jogi személy felé fogok kezdeményezni. Azt is csak akkor, ha eredeti felvetésemre nem kapom meg a kielégítő választ itt és 24 órán belül ... Pingpongozni nem itt és nem az ügyféllel kell ... Arra ott vannak a szalonok ... Az általam itt közölt információk elégségesek ahhoz, hogy Önök megfelelő módon utána járhassanak az ügynek és a szükséges korrekciókat el tudják végezni .... Amihez kívánok sok sikert ! Üdv : Ottó, alias KapdKi Nofene, csak nem te is kiadtál? Lehet, hogy mégse javascriptben kell jól programozni ahhoz, hogy valaki rendes ügyfélkezelést üzemeltessen? Egyébként egyetértek veled, ilyesmiért törlést, figyelmeztetést adni nevetséges, de azért az kétségtelen, hogy akár a megfelelő kategóriába is tehetnéd az érmédet, mert ugye valljuk, meg tényleg nincs a helyén, és ez formálisan a vatera szabályzatába ütközik, csak most épp veled kivételeznek. És nem azzal van bajom, hogy veled kivételeznek, félre ne érts (hiszen velem is ezt tették, amikor visszaadták a fórumjogaimat), hanem azzal, hogy mind a fórum, mind a piactér moderálása teljesen esetleges, ha határozottan, esetleg fenyegetően lépsz fel, sokkal jobb esélyed van, mert nincsenek nyilvános, és következetes szabályok. Szabályosan provokálnod kell őket, ha bármiféle érdemi választ szeretnél kapni egy problémára. |
|
|
|
2008-12-15 12:33
Létrehozva:
|
|
|
Fórumozó ![]() ![]() ![]() Csoport: Rendszergazda Hozzászólások: 618 Regisztrált: 2007-03-21 17:08 Azonosító: 1 334 |
Önön Keresztül a Vatera mint jogi személy ismeri a problémát ! Önnek jogában áll hivatalból továbbítani az észrevételt az Ön által megfelelőnek ítélt helyre ... Újabb megkeresést nem indítok Önök felé. Megkeresésem csak kizárólag Önöktől különböző jogi személy felé fogok kezdeményezni. Azt is csak akkor, ha eredeti felvetésemre nem kapom meg a kielégítő választ itt és 24 órán belül ... Pingpongozni nem itt és nem az ügyféllel kell ... Arra ott vannak a szalonok ... Az általam itt közölt információk elégségesek ahhoz, hogy Önök megfelelő módon utána járhassanak az ügynek és a szükséges korrekciókat el tudják végezni .... Amihez kívánok sok sikert ! Üdv : Ottó, alias KapdKi Tisztelt KapdKi! A 112427709 sz. aukció eltávolítását ellenőriztük, a termék nem a megfelelő kategóriában volt, ezért került eltávolításra. Az "Az 1956-os forradalom 50forintosa " a Főoldal / Érme, pénz, papírpénz / Forgalmi sorok / Magyar forgalmi sorok kategória helyett a Főoldal / Érme, pénz, papírpénz / Magyar pénzérme / Magyar Köztársaság (1990-től) kategóriában megfelelőbb helyen szerepel. A törlés valóban nem indokolt helyesebb az aukció lezárása, hogy Ön újra meg tudja azt hirdetni a megfelelő kategóriában. Az aukciót visszaállítottuk és kárpótlásul a megfelelő kategóriába is helyeztük. A bejelentéseket dokumentálni kell és minden bejelentés egyedi azonosítót kap. Ezzel minden esetben akár évekre visszamenőleg is könnyen és gyorsan azonosítani lehet azt, ezért az a kérés, hogy a kapcsolatfelvételen keresztül tegye fel kérését nem kedvtelésből született. Ez egyébként - talán nem annak tűnik - , de a felhasználónak is jó hisz az azonosító alapján a rögzített üzenetre bármikor hivatkozhat. Amennyiben azonosítót kapott az üzenet is létezik. Nem nehezebb a kapcsolatfelvétel használata mint a fórumé. -------------------- a Vatera csapata
www.vatera.hu |
|
|
|
2008-12-15 11:29
Létrehozva:
|
|
|
Öreg róka:) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 3 186 Regisztrált: 2007-06-01 12:23 Innen: Budapest Azonosító: 12 391 |
Tisztelt Vatera! Évekkel ezelőtt egy olyan számlaszámmal regisztráltam, ami már nem él. Ezt megváltoztattam egy jelenleg élőre, és a postai csekkes fizetésről inkasszóra álltam át. Holott egy nem létező bankszámla volt megadva. Erre megszüntetik a teljesjogú státuszomat. THX! Ez így az ünnepek előtt, amikor több dolgot is szeretnék eladni, elég rossz üzleti stratégia. Én nem adok el, a vevő nem kapja meg kedvezőbb áron a terméket, emit esetleg általam megkapna, önök nem jutnak jutalékhoz. Egyszerűen értelmetlen. Egy 100%-os, jutalékot rendesen fizető ügyfélnél miért szankcionálnak? Mert egy újnál, vagy megbízhatatlannál megértem. És ha eddig cskkes fizetésem volt, azt is vagy befizetem, vagy nem. Nem ugyanakkora a kockázat? Na mindegy nem is tudom miért írom le. Úgyis veszett fejsze nyele. Van egy szabályzat, amit csőlátással be kell tartani. Csakhogy pénzbe kerül mindenkinek. De már valószínű az oldal úgy kinőtte magát, hogy nem számít egy pár ügyfél. 1. Minek változtattad meg...? És miért pont most - a főszezonban...? 2. Inkasszó nincs, csak banki átutalás (és postai csekk). Utalni BÁRMILYEN bankszámláról utalhatsz - csak írj oda valami azonosítót. 3. Utalj át 100 Ft-ot, és pár napon belül újra teljes jogú leszel. Ez nem csőlátás, hanem része egy ellenőrzési rendszernek (hogy ez mennyire hatékony, abba most ne menjünk bele...). -------------------- Putyur
Ne vitatkozz hülyékkel, mert lehúznak a szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal. Ne kezdj birkózni egy disznóval, mert mindketten sárosak lesztek, de a disznó még élvezni is fogja. |
|
|
|
2008-12-15 11:28
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes fórumozó ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Csak olvasó Hozzászólások: 1 259 Regisztrált: 2007-03-01 14:16 Azonosító: 135 |
Tisztelt Vatera! Évekkel ezelőtt egy olyan számlaszámmal regisztráltam, ami már nem él. Ezt megváltoztattam egy jelenleg élőre, és a postai csekkes fizetésről inkasszóra álltam át. Holott egy nem létező bankszámla volt megadva. Erre megszüntetik a teljesjogú státuszomat. THX! Ez így az ünnepek előtt, amikor több dolgot is szeretnék eladni, elég rossz üzleti stratégia. Én nem adok el, a vevő nem kapja meg kedvezőbb áron a terméket, emit esetleg általam megkapna, önök nem jutnak jutalékhoz. Egyszerűen értelmetlen. Egy 100%-os, jutalékot rendesen fizető ügyfélnél miért szankcionálnak? Mert egy újnál, vagy megbízhatatlannál megértem. És ha eddig cskkes fizetésem volt, azt is vagy befizetem, vagy nem. Nem ugyanakkora a kockázat? Na mindegy nem is tudom miért írom le. Úgyis veszett fejsze nyele. Van egy szabályzat, amit csőlátással be kell tartani. Csakhogy pénzbe kerül mindenkinek. De már valószínű az oldal úgy kinőtte magát, hogy nem számít egy pár ügyfél. Nem vagyok " Vatera ". De a szabályzatban benne van, hogy addig : Az Ötös ( 5 ) pont: http://www.vatera.hu/help/index.php?c=36&h=169 Tehát............. , nem kellene |
|
|
|
2008-12-15 11:17
Létrehozva:
|
|
|
Új fórumozó Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 8 Regisztrált: 2008-06-16 15:15 Azonosító: 162 874 |
Tisztelt Vatera!
Évekkel ezelőtt egy olyan számlaszámmal regisztráltam, ami már nem él. Ezt megváltoztattam egy jelenleg élőre, és a postai csekkes fizetésről inkasszóra álltam át. Holott egy nem létező bankszámla volt megadva. Erre megszüntetik a teljesjogú státuszomat. THX! Ez így az ünnepek előtt, amikor több dolgot is szeretnék eladni, elég rossz üzleti stratégia. Én nem adok el, a vevő nem kapja meg kedvezőbb áron a terméket, emit esetleg általam megkapna, önök nem jutnak jutalékhoz. Egyszerűen értelmetlen. Egy 100%-os, jutalékot rendesen fizető ügyfélnél miért szankcionálnak? Mert egy újnál, vagy megbízhatatlannál megértem. És ha eddig cskkes fizetésem volt, azt is vagy befizetem, vagy nem. Nem ugyanakkora a kockázat? Na mindegy nem is tudom miért írom le. Úgyis veszett fejsze nyele. Van egy szabályzat, amit csőlátással be kell tartani. Csakhogy pénzbe kerül mindenkinek. De már valószínű az oldal úgy kinőtte magát, hogy nem számít egy pár ügyfél. |
|
|
|
2008-12-14 20:44
Létrehozva:
|
|
|
Tapasztalt fórumozó ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 1 601 Regisztrált: 2007-03-01 14:23 Azonosító: 312 |
Tisztelt KapdKi! Kérjük keresse ügyfélszolgálatos kollégáinkat a Kapcsolatfelvételi linken keresztül. Problémájára ott fog választ kapni. Köszönjük. Kedves Vaterafórum ! Önön Keresztül a Vatera mint jogi személy ismeri a problémát ! Önnek jogában áll hivatalból továbbítani az észrevételt az Ön által megfelelőnek ítélt helyre ... Újabb megkeresést nem indítok Önök felé. Megkeresésem csak kizárólag Önöktől különböző jogi személy felé fogok kezdeményezni. Azt is csak akkor, ha eredeti felvetésemre nem kapom meg a kielégítő választ itt és 24 órán belül ... Pingpongozni nem itt és nem az ügyféllel kell ... Arra ott vannak a szalonok ... Az általam itt közölt információk elégségesek ahhoz, hogy Önök megfelelő módon utána járhassanak az ügynek és a szükséges korrekciókat el tudják végezni .... Amihez kívánok sok sikert ! Üdv : Ottó, alias KapdKi -------------------- Az erőszak a gyengék végső menedéke. (by Ájszek Aszimov) |
|
|
|
2008-12-14 17:46
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes újonc ![]() ![]() Csoport: Csak olvasó Hozzászólások: 138 Regisztrált: 2008-06-05 20:26 Innen: Budapest Azonosító: 159 654 |
Amíg nem találod meg személyesen - a jobb felső sarokban van egy "animáció kikapcsolása X" lehetőség.Próbáltad? Az egy másik dolog,hogy mire rányomsz,már majdnem a végére ér..... ...én azt a gombot keresem, amelyikre az van írva, hogy télapó/mikulás soha többé nem jön ide vissza... |
|
|
|
2008-12-14 16:40
Létrehozva:
|
|
|
Kedves Vatera Moderátor ! Két mail üzenetet kaptam ma Önöktől ! Tisztelt KapdKi! Kérjük keresse ügyfélszolgálatos kollégáinkat a Kapcsolatfelvételi linken keresztül. Problémájára ott fog választ kapni. Köszönjük. -------------------- a Vatera csapata
www.vatera.hu |
|
|
|
2008-12-14 15:53
Létrehozva:
|
|
|
Tapasztalt fórumozó ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 2 223 Regisztrált: 2007-03-20 14:03 Innen: Óperencia Azonosító: 987 |
nekem inkább a Mikulást lenne kedvem orrba nyomni, aki nem enged tovább, amíg le nem pucoválta a sztár aukciókat. Amíg nem találod meg személyesen - a jobb felső sarokban van egy "animáció kikapcsolása X" lehetőség.Próbáltad? Az egy másik dolog,hogy mire rányomsz,már majdnem a végére ér..... -------------------- Az evolúció fordítva is működik.!......
|
|
|
|
2008-12-14 15:40
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes fórumozó ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Csak olvasó Hozzászólások: 1 259 Regisztrált: 2007-03-01 14:16 Azonosító: 135 |
Szomorúan kell megállapítani, hogy ilyem és ehez hasonló " szerelmes levelek " elszaporodtak az utóbbi időben.
Hogy miért ? Valószínű mérvadó válasz nem lessz rá. Csak kérdések : Valóban ennyire tévednek ( véletlenül vagy szándékossan ) a felhasználók, hogy rossz helyen hiredetnek ? Valóban ennyire nincsen adott termékeknek megfelelő kategória ? Valóban ennyire kompetens / nem kompetens az, aki ilyen esetben döntést hoz és töröl ? Sorolhatnám még a kérdéseket. Lennének. A hozzászólást -mazsolla- szerkesztette a következő időpontban: 2008-12-14 15:42 |
|
|
|
2008-12-14 15:03
Létrehozva:
|
|
|
Tapasztalt fórumozó ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 1 601 Regisztrált: 2007-03-01 14:23 Azonosító: 312 |
Kedves Vatera Moderátor !
Két mail üzenetet kaptam ma Önöktől ! Tartalmuk elborzasztott ... At első : "Kedves F*** Ottó! Az Ön felhasználóneve......:KapdKi Email:.....................: Terméknév: Az 1956-os forradalom 50forintosa ! Sehr Schön ! Termékkód: 112427709 Terméklink: http://www.vatera.hu/item/view/?cod=112427709 Egy aukció eltávolításra kerülhet az alábbiak miatt: - Aukcióindításkor csak a meghirdetni kívánt termék legjellemzőbb kategóriájában lehet azt elindítani a törölt termék nem a megfelelő kategóriában volt. A részletekért figyelmesen olvassa át a segítség menüpontot: http://www.vatera.hu/help Köszönjük figyelmét, megértését. További kellemes és hasznos aukciózást kívánunk Önnek! Üdvözlettel: A Vatera csapata www.vatera.hu -- Jelen e-mail üzenet a csatoltan érkező fájlokkal együtt magán- illetve üzleti titoknak minősül, illetőleg más adatvédelmi szabályok által védett adatokat tartalmazhat, amelyet kizárólag az üzenet címzettje használhat fel. Amennyiben Ön nem üzenetünk címzettje, tájékoztatjuk Önt, hogy a továbbított adatok bármilyen módon, bárki részére történő továbbítása, terjesztése, másolása, felhasználása vagy nyilvánosságra hozatala tilos. Abban az esetben, ha üzenetünk tévesen, az Ön részére került továbbításra, kérjük haladéktalanul értesítsen bennünket és szíveskedjen üzenetünket a csatoltan érkezett fájlokkal, az azokról készült valamennyi másolattal együtt rendszeréből véglegesen törölni. This e-mail and file transmitted with it contains information which is confidential and may also be legally privileged. It is intended solely for the exclusive use of the addressee. If you are not the intended addressee, please take notice that any distribution, copying, use disclosure of its contents to any other person is prohibited. If you have received it in error, please advise the sender immediately and delete the e-mail and any copies of it from your system. Annak ellenére, hogy üzenetünket a csatoltan érkező fájlokkal együtt vírusmentesnek találtuk és nem találtunk benne más olyan hibát sem, amely üzenetünk vagy a csatoltan érkező fájlok kézbesítésekor vagy megnyitásakor az Ön számítógépes vagy más informatikai rendszerében kárt okozhat, felhívjuk figyelmét, hogy az üzenet és a csatoltan érkező fájlok megnyitása, felhasználása kizárólag az Ön saját felelősségére történhet. Tájékoztatjuk Önt, hogy a jelen üzenet és a csatoltan érkező fájlok fogadásával vagy használatával okozott károkért való felelősségünket ezennel kizárjuk. Although this e-mail and any attachments are believed to be free of any virus, or any other defect which might affect any computer or IT system into which they are received and opened, it is the responsibility of the recipient to ensure that they are virus free and no responsibility is accepted law office for any loss or damage arising in any way from receipt or use thereof." A második : "Kedves F*** Ottó! Az Ön felhasználóneve......:KapdKi Email:.....................: Sajnos nem a Vatera piacterén meghatározott szabályok szerint vett részt a piactér életében, ezért figyelmeztetésben részesítettük, a történtekről egy másik emailben is tájékoztattuk. Legyen kedves átolvasni a Vatera szabályait és a szerint folytatni a jövőben aukciós tevékenységeit. Tájékoztatásul közöljük, hogy a szabályzatban közzétett alapelvek következetes be nem tartása a Vatera piacteréről való teljes kitiltást vonja maga után! A Vatera szabályainak megismeréséhez kattintson ide: http://www.vatera.hu/help/index.php?c=23 Köszönjük figyelmét, megértését! Üdvözlettel: A Vatera csapata www.vatera.hu -- Jelen e-mail üzenet a csatoltan érkező fájlokkal együtt magán- illetve üzleti titoknak minősül, illetőleg más adatvédelmi szabályok által védett adatokat tartalmazhat, amelyet kizárólag az üzenet címzettje használhat fel. Amennyiben Ön nem üzenetünk címzettje, tájékoztatjuk Önt, hogy a továbbított adatok bármilyen módon, bárki részére történő továbbítása, terjesztése, másolása, felhasználása vagy nyilvánosságra hozatala tilos. Abban az esetben, ha üzenetünk tévesen, az Ön részére került továbbításra, kérjük haladéktalanul értesítsen bennünket és szíveskedjen üzenetünket a csatoltan érkezett fájlokkal, az azokról készült valamennyi másolattal együtt rendszeréből véglegesen törölni. This e-mail and file transmitted with it contains information which is confidential and may also be legally privileged. It is intended solely for the exclusive use of the addressee. If you are not the intended addressee, please take notice that any distribution, copying, use disclosure of its contents to any other person is prohibited. If you have received it in error, please advise the sender immediately and delete the e-mail and any copies of it from your system. Annak ellenére, hogy üzenetünket a csatoltan érkező fájlokkal együtt vírusmentesnek találtuk és nem találtunk benne más olyan hibát sem, amely üzenetünk vagy a csatoltan érkező fájlok kézbesítésekor vagy megnyitásakor az Ön számítógépes vagy más informatikai rendszerében kárt okozhat, felhívjuk figyelmét, hogy az üzenet és a csatoltan érkező fájlok megnyitása, felhasználása kizárólag az Ön saját felelősségére történhet. Tájékoztatjuk Önt, hogy a jelen üzenet és a csatoltan érkező fájlok fogadásával vagy használatával okozott károkért való felelősségünket ezennel kizárjuk. Although this e-mail and any attachments are believed to be free of any virus, or any other defect which might affect any computer or IT system into which they are received and opened, it is the responsibility of the recipient to ensure that they are virus free and no responsibility is accepted law office for any loss or damage arising in any way from receipt or use thereof." Mindkét üzenetet azonos másodpercben küldték el ... Tájékoztatnám szeretni Önöket, hogy amennyiben a figyelmeztetést azonnal visszamondják (24 órán belül) úgy nem fogok a fogyasztóvédelemnél panaszt tenni Önök ellen ... Post scriptum : Önök ennek a terméknek az eladását mát jónéhányszor tudomásul vették, és az érte járó jutalékot is kiszámlázták felém ... Én a jutalékot ki is fizettem ... Kérdésem : melyik volt a rossz kategória ?? melyik lenne a jó ??? Addig, amíg a "rossz" kategóriában volt, de fizettem a jutalékot, addig rendben volt ??? Most, hogy nem adtam el már hamis ??? Kiegészítés a gyengébbek (Önök) kedvéért ... Abban az időpontban, amikor Önök engem figyelmeztettek, már el is végezték a szankcionálást is, azaz nem hagyták azt sem, hogy az általam elkövetett (de nem ismert) hibát (mi is volt az ???) elhárítsam ! Magyarán mondva Önök súlyos jogsértést követtek el ! Ez már mindennek az alja ! Printszkrínekkel lementettem eznnek a hozzászólásnak a szkévola által írt részét is .. Ne próbálkozzanak a radírral ... Nem éri meg ... Baráti üdvözlettel : Ottó Ps.: rühellem a *** ... A hozzászólást -Vatera_Moderátor- szerkesztette a következő időpontban: 2008-12-16 11:00 -------------------- Az erőszak a gyengék végső menedéke. (by Ájszek Aszimov) |
|
|
|
2008-12-14 14:52
Létrehozva:
|
|
|
Mérges fórumozó ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 3 052 Regisztrált: 2007-03-01 13:48 Innen: Mezőberény Azonosító: 40 |
nekem inkább a Mikulást lenne kedvem orrba nyomni, aki nem enged tovább, amíg le nem pucoválta a sztár aukciókat. Adblock Plus és Adblock Plus: Element Hiding Helper ha Firefoxot használsz. -------------------- Demagógiáról akkor beszélhetnénk, ha azt mondanám amivel a főnököm megbízott, hogy mondjak és azt tűzön-vízen át végrehajtanám.
Megélheted a száz évet, ha lemondasz mindarról, ami miatt megérné megélni a száz évet. (Woody Allen) |
|
|
|
2008-12-14 12:51
Létrehozva:
|
|
|
Öreg róka:) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Kizárt Hozzászólások: 7 218 Regisztrált: 2007-03-01 14:16 Azonosító: 130 |
nekem inkább a Mikulást lenne kedvem orrba nyomni, aki nem enged tovább, amíg le nem pucoválta a sztár aukciókat.
-------------------- "Gyanítom, több dolgok vannak földön és égen, mintsem azt bármely bölcselem valaha álmodni képes." |
|
|
|
2008-12-14 12:20
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes újonc ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 73 Regisztrált: 2007-06-14 12:01 Azonosító: 13 923 |
Az aukció zárást követően az eladó fél esetében az eladott áruk / a vevő fél esetében a vásárolt áruk menübe sokkal hamarabb áttkerülhetne a licitált / eladott árú, továbbá a másik fél elérhetősége is ez álltal hamarabb eljutna az érintett felekhez. Jelenleg ez az idő kb. fél óra és ezt az időt le lehetne redukálni pár másodpercre és le is kellene.
A bejelentkezésnél pedig ezt a jelszó erőssége dolgot nagyon célszerű lenne már kiiktatni, mert engem nagyon idegesít! Ha nekem megfelel a jelszó, akkor közvetlenül a bejelentkezésnél a felhasználónév és a jelszó megadása után ne ez a számomra feletébb idegesítő és felesleges oldal jelenjen meg és korlátozzon engem abban, hogy mielöbb eljussak a kívánt felületre. Ez részben kettős érdek is, mert így elbukhatok egy aukciót, ami pénzt jelent a vaterának és ez egy olyan esetben, ha többen licitálnak egy termékre, akkor bevétel veszteség (kevesebb licitáló, kisebb áron kel el az aukció tárgya, ergo: kevesebb bevétel az aukcióból). |
|
|
|
2008-12-13 14:28
Létrehozva:
|
|
|
Új fórumozó Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 2 Regisztrált: 2008-12-13 13:15 Azonosító: 351 654 |
|
|
|
|
2008-12-13 13:55
Létrehozva:
|
|
|
Új fórumozó Csoport: Ellenőrzött vásárló Hozzászólások: 1 Regisztrált: 2008-12-13 13:49 Azonosító: 351 695 |
Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni. Még tavasszal "sikerült" egy licitet megnyernem egy Mp3-ra. A készülék alapból rossz volt, azóta sem tudok a pénzemhez jutni, mert az egyetlen ismert címen az eladó nem veszi át, email-re nem válaszol. Mit tehetnék? Előre is köszönöm, ha valaki tudna segíteni.
Györgyi |
|
|
|
2008-12-13 13:34
Létrehozva:
|
|
|
Öreg róka:) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Kizárt Hozzászólások: 7 218 Regisztrált: 2007-03-01 14:16 Azonosító: 130 |
Sziasztok! Az lenne a kérdésem, hogy miként tudnék válaszolni a vevőnek, a termékkel feltett kérdéseire? Nézelődtem már mindenhol, de evvel kapcsolatban nem találtam help-et. Köszi, és jó hétvégét! Peti Személyes - leveleim. javaslom, hogy vegyék fel a kérdést a Leggyakoribb kérdések közé. -------------------- "Gyanítom, több dolgok vannak földön és égen, mintsem azt bármely bölcselem valaha álmodni képes." |
|
|
|
2008-12-13 13:22
Létrehozva:
|
|
|
Új fórumozó Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 2 Regisztrált: 2008-12-13 13:15 Azonosító: 351 654 |
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy miként tudnék válaszolni a vevőnek, a termékkel feltett kérdéseire? Nézelődtem már mindenhol, de evvel kapcsolatban nem találtam help-et. Köszi, és jó hétvégét! Peti |
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
| Szöveges verzió | A pontos idő: 2013-05-21 05:05 |