IPB

Üdvözöllek a Fórumban!

> Fontos tudnivaló

A Vatera fórumai elsősorban azt a célt szolgálják, hogy a felhasználók megoszthassák egymással a Vatera szolgáltatásaival, az online aukciós adásvétellel és a rendszer használatával kapcsolatos tapasztalataikat. Konkrét kérdés esetén, amennyiben a vaterától vár választ, kérjük, kattintson ide és tegye fel kérdését ügyfélszolgálatunknak. Köszönjük.

1049 Oldal V  « < 923 924 925 926 927 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Technikai Kérdések, Problémák, KIZÁRÓLAG TECHNIKAI jellegű témák - PST kivételével!
sisi68
hozzászólás 2008-04-29 18:57
Létrehozva: #18481


Újonc
*

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Hozzászólások: 30
Regisztrált: 2008-02-18 23:32
Azonosító: 122 286mad.gif sziasztok!úgy látom vagyunk egy páran,akiket átvert duncan dj!!Tén még március 10-én megnyertem az MP3-at,és csak hitegetett 3 hétig,hogy majd most,majd jövő héten,problémája volt a céggel akitől rendel,stb.és mikor elfogyott a türelmem,(azután,hogy azt mondta még 1-2 hetet kell várnom),azt mondtam,köszönöm,akkor nem kérem a terméket.és legyen szíves visszafizetni a pénzemet.elkérte a számlaszámomat,és megígérte-amint tudja,befizeti.ennek mostmár 3 hete!!!most már a telefonra sem hajlandó jelentkezni,e-mail-ra nem válaszol,nem tudom mit tegyek.hozzáteszem,ő az aukciói oldalán azt írta,hogy ő a megbeszélés híve-hát ezt nem bizonyította be!ha valaki közületek aki ugyanígy járt ezzel az eladóval,kérem jelentkezzen.tudnánk-e közösen ellene valamit tenni,mi-akiket megkárosított.egyedül nem nagyon érdemes feljelentést tennem 5000-ft miatt.de ez sikkasztás és csalás amit ő művelt.kérlek titeket jelentkezzetek,ha ti is póruljártatok vele.kérjük tőle valahogy vissza a pénzünket!!köszi,sisi68. mad.gif
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Vateraforum
hozzászólás 2008-04-29 17:23
Létrehozva: #18482


Fórumozó
***

Csoport:
Rendszergazda

Hozzászólások: 618
Regisztrált: 2007-03-21 17:08
Azonosító: 1 334IDÉZET(dhfox @ 2008-04-29 15:36) *
Majd akkor fogok 10 Ft-al többet a számlára befizetni, ha megörültem! Amennyi a személyes menümben van tartozásként feltüntetve annyit vagyok hajlandó befizetni, többet nem

V: Jelenleg 10 Ft tartozása van. A VAT-037083/08 számla összege 1.110 Ft volt, de Ön 1.100 Ft-ot fizetett be. Ebből adódik a különbség. Amennyiben a következő számla összege X, akkor azt plusz a 10 Ft-ot érdemes befizetni és nulla lesz az egyenlege.

IDÉZET(dhfox @ 2008-04-29 15:36) *
és köszönjék meg, hogy vettem a fáradtságot és eltoltam a hátsó felemet a bankba és befizettem a számlájukra a pénzt!

V: Köszönjük, hogy az igénybe vett szolgáltatás ellenértékét teljesítette!

IDÉZET(dhfox @ 2008-04-29 15:36) *
A 10 Ft-os tartozásról szoló befizetési csekket lehet a számomra küldeni, hiszen a befizetésnél a csekken történő fizetés van megadva és azt leshetik, hogy mégegyszer leszek olyan jóindulatú, hogy bemegyek a bankba befizetni a számlájukra a pénzt! Majd amikor kapom a csekket akkor azon feladom!

V: A kiállított csekk az aktuális számlázott összegről szól a 10 Ft-ról nem tudunk csekket küldeni.

IDÉZET(dhfox @ 2008-04-29 15:36) *
A bankszámlaszámom ügyében! Ha ennyire rugalmas az ügyfélszolgálat, hogy nem tudja visszaállítani a státuszomat, helyette inkább másnak passzolni a labdát és 2 olyan alternatívát kínálni, mely mindkét eset nagyon kényelmes és jól is esik az ügyífélszolgálatnak, mert így szivathatja azt, aki ki meri nyitni a száját. Ha utána tudtak nézni a bankszámlaszámnak, akkor vissza is tudják állítani a státuszommal együtt! Kérdés, hogy ezt mennyire akarják! Szerintem semennyire!

V: A felhasználó módosítja a saját adatait, a Vatera nem módosítja azt. Elsősorban segít a felhasználónak ilyen esetekben, leírja mit kell tennie. Jelen esetben hogyan lehet az adatait megváltoztatni a személyes menüben. Egyébként a bankszámlaszám megadása nem változott ugyanúgy kell megadni mint korábban, ahogyan néhány napja Ön is megtette. A biztonság kedvéért leírjuk: Lépjen a Személyes menüpontra, írja be felhasználónevét és jelszavát, majd válassza az "Elérhetőségeim" opciót. Az űrlapot kitöltve megváltoztathatja a regisztrációnál megadott valamennyi személyes adatát. Ez alól kivételt képez a meg nem változtatható Felhasználónév. A bankszámlaszám mezőben megadva azt a bankszámlaszámot amelyre az adatellenőrzés már korábban megtörtént automatikusan visszaáll a státusza.

IDÉZET(dhfox @ 2008-04-29 15:36) *
El lehet dönteni, hogy mi a fontosabb! Egy már elég sok pozitív minősítésű adás-vételt maga mögött tudó ügyfél, akinek oltári nagy szája van, de hozza a pénzt vagy egy ügyféllel és ezáltal pár Ft bevétellel is kevesebb!

V: "El lehet dönteni", hogy beszélünk vagy megoldjuk a problémát. Amennyit itt és a kapcsolatfelvételen az "oltári nagy száj" beszélt/írt foglalkozott a problémáival az idő alatt a fentebb leírtak szerint már rég orvosolni lehetett volna azokat.


--------------------
a Vatera csapata
www.vatera.hu
Go to the top of the page
 
+Quote Post
dhfox
hozzászólás 2008-04-29 16:36
Létrehozva: #18483


Lelkes újonc
**

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Hozzászólások: 73
Regisztrált: 2007-06-14 12:01
Azonosító: 13 923IDÉZET(Vatera_Moderátor @ 2008-04-29 14:29) *
Kedves dhfox!

Amennyiben alkalma van rá és lehetséges, érdemes a legközelebbi számla rendezésénél az összeghez hozzáadva 10 Ft-tal többet utalnia és a kifogásolt probléma azonnal megszűnik. Nem egy esetben volt erre példa, hogy felhasználóink így cselekedtek.

A teljes jogú státusz hozzárendelése a nevéhez a 104 kezdetű bankszámlaszámmal történt. Ezt a bankszámlaszámot 2008/04/24 16:24:57 - kor eltávolították a személyes menüjéből. Ennek hatására elveszett a teljes jogú felhasználói státusz. 2008/04/27 00:08:09 - kor egy 103 kezdetű bankszámla lett megadva. Itt még nem történt adatellenőrzés, ezért nem teljes jogú felhasználó. Minden bankszámlaszámra el kell végezni az ellenőrzést és minden egyes ellenőrzés 100 Ft utalását jelenti, amit mint jutalékbefizetés jóváírunk a Vatera egyenlegén. Az utalás költségei bankonként változó összegből állnak (van ahol díjmentes) ezt az eladó állja, ha eladóként kíván részt venni a Vatera piacterén.

Amennyiben érzése szerint illetéktelenek használták a Vaterás felhasználónevét, cserélje le jelszavát és tegyen ismeretlen tettes ellen feljelentést. A nyomozóhatóság ilyenkor a Vatera.hu Kft.-t megkeresi a szükséges adatok kibocsátása véget. Amennyiben szükséges, mert nem tudja garantálni azt, hogy jelszavához arra nem jogosultak is hozzáférjenek ideiglenesen inaktiválni is tudjuk a felhasználónevet, így senki sem férhet ahhoz. Ezt Önnek kell
kérnie a kapcsolatfelvételen keresztül.


Majd akkor fogok 10 Ft-al többet a számlára befizetni, ha megörültem! Amennyi a személyes menümben van tartozásként feltüntetve annyit vagyok hajlandó befizetni, többet nem és köszönjék meg, hogy vettem a fáradtságot és eltoltam a hátsó felemet a bankba és befizettem a számlájukra a pénzt! A 10 Ft-os tartozásról szoló befizetési csekket lehet a számomra küldeni, hiszen a befizetésnél a csekken történő fizetés van megadva és azt leshetik, hogy mégegyszer leszek olyan jóindulatú, hogy bemegyek a bankba befizetni a számlájukra a pénzt! Majd amikor kapom a csekket akkor azon feladom!
A bankszámlaszámom ügyében! Ha ennyire rugalmas az ügyfélszolgálat, hogy nem tudja visszaállítani a státuszomat, helyette inkább másnak passzolni a labdát és 2 olyan alternatívát kínálni, mely mindkét eset nagyon kényelmes és jól is esik az ügyífélszolgálatnak, mert így szivathatja azt, aki ki meri nyitni a száját. Ha utána tudtak nézni a bankszámlaszámnak, akkor vissza is tudják állítani a státuszommal együtt! Kérdés, hogy ezt mennyire akarják! Szerintem semennyire! El lehet dönteni, hogy mi a fontosabb! Egy már elég sok pozitív minősítésű adás-vételt maga mögött tudó ügyfél, akinek oltári nagy szája van, de hozza a pénzt vagy egy ügyféllel és ezáltal pár Ft bevétellel is kevesebb!

A hozzászólást -dhfox- szerkesztette a következő időpontban: 2008-04-29 16:38
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Vatera_Fórum_Mod...
hozzászólás 2008-04-29 15:29
Létrehozva: #18484


Öreg róka:)
*********

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Hozzászólások: 4 100
Regisztrált: 2007-03-01 13:48
Azonosító: 32IDÉZET(dhfox @ 2008-04-29 14:32) *
...
Most már ott a nyavajgás, amikor belépek, hogy csak 10 Ft-al tartozok, de a k*** 10 Ft-ról szoló csekk még mindig sehol!
Volt képük megvonni a teljes felhasználói státuszomat arra hivatkozva, hogy megváltozott a számlaszámom, holott nem változott a számlaszámom, jóideje ugyan az! Adatbázisban persze luxus utánanézni, inkább még így is van bőr a képükön lehúzni az embert és elkezdik, hogy utaljak átt 100 Ft-ot, mely levonásra kerül majd a vaterás számlámról! És az áttutalás költsége? Az is levonásra kerül majd a befieztett számlámról? Nem éppen! Ráadásúl mi a f***nak utaljak mégegyszer? Ja persze! Vissza mertem szólni és ezért rám kell szállni és példát kell statuálni!
...
Rendszerhiba persze nem lehetséges, emrt tökéletes a rendszer és még véletlenül sem lehet benne 1 apró hiba sem, de az meg már az én bajom, ha valaki az én nevemen belép az engedélyem nélkül, mert ugye ilyen sem fordulhat elő.
Ráférne egy totális munkaerő frissítés a vaterára!

Kedves dhfox!

Amennyiben alkalma van rá és lehetséges, érdemes a legközelebbi számla rendezésénél az összeghez hozzáadva 10 Ft-tal többet utalnia és a kifogásolt probléma azonnal megszűnik. Nem egy esetben volt erre példa, hogy felhasználóink így cselekedtek.

A teljes jogú státusz hozzárendelése a nevéhez a 104 kezdetű bankszámlaszámmal történt. Ezt a bankszámlaszámot 2008/04/24 16:24:57 - kor eltávolították a személyes menüjéből. Ennek hatására elveszett a teljes jogú felhasználói státusz. 2008/04/27 00:08:09 - kor egy 103 kezdetű bankszámla lett megadva. Itt még nem történt adatellenőrzés, ezért nem teljes jogú felhasználó. Minden bankszámlaszámra el kell végezni az ellenőrzést és minden egyes ellenőrzés 100 Ft utalását jelenti, amit mint jutalékbefizetés jóváírunk a Vatera egyenlegén. Az utalás költségei bankonként változó összegből állnak (van ahol díjmentes) ezt az eladó állja, ha eladóként kíván részt venni a Vatera piacterén.

Amennyiben érzése szerint illetéktelenek használták a Vaterás felhasználónevét, cserélje le jelszavát és tegyen ismeretlen tettes ellen feljelentést. A nyomozóhatóság ilyenkor a Vatera.hu Kft.-t megkeresi a szükséges adatok kibocsátása véget. Amennyiben szükséges, mert nem tudja garantálni azt, hogy jelszavához arra nem jogosultak is hozzáférjenek ideiglenesen inaktiválni is tudjuk a felhasználónevet, így senki sem férhet ahhoz. Ezt Önnek kell
kérnie a kapcsolatfelvételen keresztül.


--------------------
a Vatera csapata
www.vatera.hu
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Dominika1
hozzászólás 2008-04-29 14:48
Létrehozva: #18485


Lelkes újonc
**

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Hozzászólások: 192
Regisztrált: 2008-04-10 07:32
Innen: Onnan
Azonosító: 131 694IDÉZET(collins72 @ 2008-04-29 13:36) *
Sziasztok!Mit tehetnék egy olyan lebonyolított üzlettel,amiben hibás terméket kaptam előre utalást követően?Persze az eladó hallani sem akar arról ,hogy visszacsináljuk az üzletet.Felejtsem el a pénzemet és ha legközelebb arra járok tapossam meg?Köszi


Nem rossz ötlet, de sajna súlyos következményei vannak!
Jelezd a vaterának, fenyegesd perrel, stb......

a csevegőben van a szégyenfalas topik, oda érdemes mindent leírnod, s az öreg vaterások talán adnak épkézláb ötleteket!


--------------------
Ősz van....-gondolta a hulló levelekből....
Pedig! Csak a postás esett le az emeletről...
Go to the top of the page
 
+Quote Post
collins72
hozzászólás 2008-04-29 14:36
Létrehozva: #18486


Újonc
*

Csoport:
Ellenőrzött vásárló

Hozzászólások: 12
Regisztrált: 2008-04-29 14:20
Azonosító: 138 059Sziasztok!Mit tehetnék egy olyan lebonyolított üzlettel,amiben hibás terméket kaptam előre utalást követően?Persze az eladó hallani sem akar arról ,hogy visszacsináljuk az üzletet.Felejtsem el a pénzemet és ha legközelebb arra járok tapossam meg?Köszi
Go to the top of the page
 
+Quote Post
dhfox
hozzászólás 2008-04-29 14:32
Létrehozva: #18487


Lelkes újonc
**

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Hozzászólások: 73
Regisztrált: 2007-06-14 12:01
Azonosító: 13 923IDÉZET(Dominika1 @ 2008-04-29 09:08) *
Én meg úgy fizettem be a számlát, hogy a posta a mai napig nem hozta ki.
Láttam, hogy van számlám, kiírtam a számlaszámot, oszt elutaltam. Gondoltam majd jön a számla. Na azóta is ezt gondolom! tongue.gif


Jöttek hepajkodni, hogy miért nem fizettem be a tartozásomat, amire visszaírtam, hogy ki lehet küldeni a csekket és majd utána lehet hepajkodni, hiszen csekkes befizetést választottam! Bocsánatkérés persze felejtős, hogy elnézést a zaklatásért és hibáztunk! Ez még a múlt évben vagy elötte volt!
Én is ezt csinálom egy ideje, hogy befizettem a számlaszámukra. Idén küldtek egy csekket, amin 10 Ft-al több volt, mint amit befizettem és amivel tartoztam az oldalon lévő információ szerint! Küldjenek akkor egy 10 Ft-ról szóló csekket, nem pedig még azt is befizettetnék velem, amit már befizettem! A befizetést elég hamar megejtettem és mégis jött a csekk! Ilyenre persze odafigyelni luxus! Felszólítás és ügyfélb***s, aki hozza a pénzt és aki nélkül nem élnének meg az megy ezerrel!
Most már ott a nyavajgás, amikor belépek, hogy csak 10 Ft-al tartozok, de a k*** 10 Ft-ról szoló csekk még mindig sehol!
Volt képük megvonni a teljes felhasználói státuszomat arra hivatkozva, hogy megváltozott a számlaszámom, holott nem változott a számlaszámom, jóideje ugyan az! Adatbázisban persze luxus utánanézni, inkább még így is van bőr a képükön lehúzni az embert és elkezdik, hogy utaljak átt 100 Ft-ot, mely levonásra kerül majd a vaterás számlámról! És az áttutalás költsége? Az is levonásra kerül majd a befieztett számlámról? Nem éppen! Ráadásúl mi a f***nak utaljak mégegyszer? Ja persze! Vissza mertem szólni és ezért rám kell szállni és példát kell statuálni!
Amikor megduplázódott egy aukcióm és ezt jeleztem az ügyfélszolgálat felé ki volt a hülye? Persze a kedves ügyfél! Annak utánanézni, hogy esetleg a kedves ügyfél 1 vagy 2 aukciót indított el persze luxus! Érdekes, hogy addig 1 aukcióm volt, amíg 2 licit nem érkezett arra az aukciómra, onnantól fogva pedig 2 külön aukció lett belőle! Rendszerhiba persze nem lehetséges, emrt tökéletes a rendszer és még véletlenül sem lehet benne 1 apró hiba sem, de az meg már az én bajom, ha valaki az én nevemen belép az engedélyem nélkül, mert ugye ilyen sem fordulhat elő.
Ráférne egy totális munkaerő frissítés a vaterára!
Go to the top of the page
 
+Quote Post
dhfox
hozzászólás 2008-04-29 10:59
Létrehozva: #18488


Lelkes újonc
**

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Hozzászólások: 73
Regisztrált: 2007-06-14 12:01
Azonosító: 13 923IDÉZET(csabau @ 2008-04-28 21:35) *
köszönöm szépen, elsőre is sikerült felfognom wink.gif


Tudom és nem a te kedvedért részleteztem ki. wink.gif
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Dominika1
hozzászólás 2008-04-29 10:08
Létrehozva: #18489


Lelkes újonc
**

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Hozzászólások: 192
Regisztrált: 2008-04-10 07:32
Innen: Onnan
Azonosító: 131 694IDÉZET(irws_nl @ 2008-04-29 07:28) *
Most nézem csak: fizetési határidő 2008. 04. 28. Végülis ma még csak 29-e van, egész időben megkaptam. Gratula, Vatera! Előre az "Év internetes kereskedője" címért az idén is!


Én meg úgy fizettem be a számlát, hogy a posta a mai napig nem hozta ki.
Láttam, hogy van számlám, kiírtam a számlaszámot, oszt elutaltam. Gondoltam majd jön a számla. Na azóta is ezt gondolom! tongue.gif


--------------------
Ősz van....-gondolta a hulló levelekből....
Pedig! Csak a postás esett le az emeletről...
Go to the top of the page
 
+Quote Post
irws_nl
hozzászólás 2008-04-29 08:28
Létrehozva: #18490


Új fórumozó


Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Hozzászólások: 4
Regisztrált: 2008-04-13 17:08
Azonosító: 132 428Most nézem csak: fizetési határidő 2008. 04. 28. Végülis ma még csak 29-e van, egész időben megkaptam. Gratula, Vatera! Előre az "Év internetes kereskedője" címért az idén is!
Go to the top of the page
 
+Quote Post
irws_nl
hozzászólás 2008-04-29 07:50
Létrehozva: #18491


Új fórumozó


Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Hozzászólások: 4
Regisztrált: 2008-04-13 17:08
Azonosító: 132 428Megkaptam az esedékes számlát, szerepel rajta egy "kerekítés" tétel. Se árut, se szolgáltatást nem rendeltem meg a Vaterától ilyen címen, szóval nem értem ... Ha az 1 és 2 forintosok bevonása miatti kerekítést értik alatta, akkor meg azt nem értem, hogy miért nem volt senki a cégnél, aki elolvasta volna a vonatkozó jogszabályt? Ez kp fizetés esetén pénztári tétel, nem számla-ügy. Mókás. Remélem, a kerekítéses összegekből futja majd egy szép golyóstoll-betétre smile.gif
Go to the top of the page
 
+Quote Post
csabau
hozzászólás 2008-04-28 22:35
Létrehozva: #18492


Öreg róka:)
*********

Csoport:
Csak olvasó

Hozzászólások: 5 671
Regisztrált: 2007-03-19 21:37
Innen: Ideg-elme
Azonosító: 903IDÉZET(dhfox @ 2008-04-28 22:10) *
Az ország olyan, amilyenné a lakosai teszik és engedik tenni! Azzal a mentalítással, ami igen jellemző Magyarországra hosszútávon nem lehet boldogulni. Ha valaki hosszútávon akar boldogulni, akkor nagyon célszerű lenne nem a hülyeségeket, hanem a jó dolgokat áttvenni a nyugattól és változtatni ezen a jóideje divatban lévő élj a mának féle hozzáálláson, mert holnap is lesz.köszönöm szépen, elsőre is sikerült felfognom wink.gif


--------------------
mivel mindig az okos enged, már rég a hülyék uralkodnak...

...szorgos népünk győzni fog !
.
csaby
Go to the top of the page
 
+Quote Post
dhfox
hozzászólás 2008-04-28 22:10
Létrehozva: #18493


Lelkes újonc
**

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Hozzászólások: 73
Regisztrált: 2007-06-14 12:01
Azonosító: 13 923IDÉZET(csabau @ 2008-04-28 10:07) *
köszönöm a választ, de miután nem külföldön élek, így a magyar mentalitással kell boldogulnom.... dry.gif

más tészta, hogy én hogy kezelem a partnereimet/vevőimet. dry.gif


Az ország olyan, amilyenné a lakosai teszik és engedik tenni! Azzal a mentalítással, ami igen jellemző Magyarországra hosszútávon nem lehet boldogulni. Ha valaki hosszútávon akar boldogulni, akkor nagyon célszerű lenne nem a hülyeségeket, hanem a jó dolgokat áttvenni a nyugattól és változtatni ezen a jóideje divatban lévő élj a mának féle hozzáálláson, mert holnap is lesz.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
KapdKi
hozzászólás 2008-04-28 20:16
Létrehozva: #18494


Tapasztalt fórumozó
*****

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Hozzászólások: 1 601
Regisztrált: 2007-03-01 14:23
Azonosító: 312IDÉZET(szabi73 @ 2008-04-28 19:13) *
persze, természetesen igazad/igazatok van

Örülök ! Ennyi ! smile.gif


--------------------
Az erőszak a gyengék végső menedéke.

(by Ájszek Aszimov)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
szabi73
hozzászólás 2008-04-28 20:13
Létrehozva: #18495


Újonc
*

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Hozzászólások: 49
Regisztrált: 2007-07-20 23:28
Azonosító: 17 171IDÉZET(KapdKi @ 2008-04-28 19:12) *
Gondolkodj ... Mi lenne, ha ezt MINDENKI büntetlenül megtehetné ... Ha belegondolsz és elszakadsz a pillanatnyi problémádtól, meg fogod érteni .... Bízom benne ...


persze, természetesen igazad/igazatok van
Go to the top of the page
 
+Quote Post
KapdKi
hozzászólás 2008-04-28 20:12
Létrehozva: #18496


Tapasztalt fórumozó
*****

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Hozzászólások: 1 601
Regisztrált: 2007-03-01 14:23
Azonosító: 312IDÉZET(szabi73 @ 2008-04-28 19:05) *
bele kell hogy nyugodjak, de akkor sem értem. Köszi a hozzászólásokat!

Gondolkodj ... Mi lenne, ha ezt MINDENKI büntetlenül megtehetné ... Ha belegondolsz és elszakadsz a pillanatnyi problémádtól, meg fogod érteni .... Bízom benne ...


--------------------
Az erőszak a gyengék végső menedéke.

(by Ájszek Aszimov)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
szabi73
hozzászólás 2008-04-28 20:05
Létrehozva: #18497


Újonc
*

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Hozzászólások: 49
Regisztrált: 2007-07-20 23:28
Azonosító: 17 171IDÉZET(KapdKi @ 2008-04-28 19:02) *
Akkor így jártál ! Van egyéb lehetőséged felhívni a potenciális vevők figyelmét ...

De látom, Te meg az egész LÉNYEGÉT nem vagy hajlandó megérteni ... Én próbáltalak rávezetni : " Belegondoltál ... ". Sikertelenül ... Akkor meg maradjon a Csaby kissé hümm ... rövidebb (?) érvelése .. smile.gif Talán azt már megérted ...

Üdv : Ottóbele kell hogy nyugodjak, de akkor sem értem. Köszi a hozzászólásokat!
Go to the top of the page
 
+Quote Post
KapdKi
hozzászólás 2008-04-28 20:02
Létrehozva: #18498


Tapasztalt fórumozó
*****

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Hozzászólások: 1 601
Regisztrált: 2007-03-01 14:23
Azonosító: 312IDÉZET(szabi73 @ 2008-04-28 18:34) *
látom nem értesz... az áru NEM az mint amit hirdetek!
ezért kértem volt a módosítást, avagy törlést, semmi jutalékkijátszás, kapcsolatfelvétel vagy akármi...


Akkor így jártál ! Van egyéb lehetőséged felhívni a potenciális vevők figyelmét ...

De látom, Te meg az egész LÉNYEGÉT nem vagy hajlandó megérteni ... Én próbáltalak rávezetni : " Belegondoltál ... ". Sikertelenül ... Akkor meg maradjon a Csaby kissé hümm ... rövidebb (?) érvelése .. smile.gif Talán azt már megérted ...

Üdv : Ottó


--------------------
Az erőszak a gyengék végső menedéke.

(by Ájszek Aszimov)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
csabau
hozzászólás 2008-04-28 19:38
Létrehozva: #18499


Öreg róka:)
*********

Csoport:
Csak olvasó

Hozzászólások: 5 671
Regisztrált: 2007-03-19 21:37
Innen: Ideg-elme
Azonosító: 903IDÉZET(szabi73 @ 2008-04-28 19:34) *
látom nem értesz... az áru NEM az mint amit hirdetek!
ezért kértem volt a módosítást, avagy törlést, semmi jutalékkijátszás, kapcsolatfelvétel vagy akármi...ezt én sem értem...

nem lehet licit után módosítani - punktum (ne is lehessen, Isten őrizz) dry.gif


--------------------
mivel mindig az okos enged, már rég a hülyék uralkodnak...

...szorgos népünk győzni fog !
.
csaby
Go to the top of the page
 
+Quote Post
szabi73
hozzászólás 2008-04-28 19:34
Létrehozva: #18500


Újonc
*

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Hozzászólások: 49
Regisztrált: 2007-07-20 23:28
Azonosító: 17 171IDÉZET(KapdKi @ 2008-04-28 18:05) *
Nehari ... Ez árverés ... Nem a Józsefvárosi ... Belegondoltál abba, hogy ha divatba jöhetne az, hogy a licitált tételek adatait csak úgy, utólag megváltoztassuk (bármennyire is logokusnak tűnik) mit vonna maga után ????


látom nem értesz... az áru NEM az mint amit hirdetek!
ezért kértem volt a módosítást, avagy törlést, semmi jutalékkijátszás, kapcsolatfelvétel vagy akármi...
Go to the top of the page
 
+Quote Post

1049 Oldal V  « < 923 924 925 926 927 > » 
Fast ReplyReply to this topicStart new topic
2 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (2 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó:

 Szöveges verzió A pontos idő: 2016-07-24 22:29