Üdvözöllek a Fórumban!
A Vatera fórumai elsősorban azt a célt szolgálják, hogy a felhasználók megoszthassák egymással a Vatera szolgáltatásaival, az online aukciós adásvétellel és a rendszer használatával kapcsolatos tapasztalataikat. Konkrét kérdés esetén, amennyiben a vaterától vár választ, kérjük, kattintson ide és tegye fel kérdését ügyfélszolgálatunknak. Köszönjük.
![]() ![]() |
2012-01-12 21:48
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes újonc ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 94 Regisztrált: 2010-06-10 12:51 Azonosító: 1 205 526 |
Kedves Vaterabenz!
Szeretnék valami hatalmas jutalékkedvezményt kérni, mit a Vatera feltehetőleg legelső regisztráltja, a termékeimnél ugyanis a felhasználónevem alatt regisztrációs időpontként jelen pillanatban 1970/01/01 van http://www.vatera.hu/amiga_pc_adatkabel_1529377736.html 42 éve itt vagyok eszerint, ez a minimum szerintem |
|
|
|
2012-01-12 20:33
Létrehozva:
|
|
|
Új fórumozó Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 2 Regisztrált: 2012-01-12 19:13 Azonosító: 1 613 363 |
Köszönöm válaszod!
|
|
|
|
2012-01-12 19:48
Létrehozva:
|
|
![]() Vigyázz! Veszélyes Vitrioltulajdonos! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 25 244 Regisztrált: 2008-03-25 16:08 Innen: Szüfrazsettkiképző Főállomás :) Azonosító: 128 349 |
Tisztelt vatera! Nem tudok vásárolni mert megjelenik pisoran a vásárlási limit. Nem tudom ezt mire vélni, hisz nem tudom mit tettem. Szeretném ezt megtudni, hogy mivel érdemeltem ezt ki és mit tehetek elenne. Köszönöm! Hahó, amíg Benz nem jön, érd be az én válaszommal. Nem követtél el semmit. A kezdő vásárlóknak maximálva van a vásárlási lehetőségük. Senki sem tudja, hogy pontosan mi alapján, és milyen határok vannak, mert ezek az adatok nem publikusak, érthető okokból, hiszen ha mindenki tudná, kijátszható lenne a rendszer. Ez a visszaélések megelőzésére lett bevezetve. Ahogy egyre több értékelésed lesz, úgy fogynak el a korlátok. Két dolgot tehetsz: 1. Lezárod a függőben lévő vásárlásaidat, azaz te is és az eladód is megírja az értékelést. 2. Bezöldülsz, azaz megcsinálod a bankszámla ellenőrzést a 100 Ft utalásával, ezáltal teljes jogú felhasználóvá válsz. (Én ezt tenném a helyedben, mert egy zölddel szemben mindig kicsit nagyobb a bizalom, ráadásul akkor te is tehetsz fel cuccot eladni.) És hogy tényleg lásd, itt egy ember a licitkorlátozás bevezetése előtti időszakból. több, mint 200 eladóból csinált bolondot, okozott problémát: http://www.vatera.hu/user/rating/rating.php?id=1776610 Ezt az intézkedést a mi érdekünkben hozta a Vatera. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2012-01-12 19:39
Létrehozva:
|
|
|
Új fórumozó Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 2 Regisztrált: 2012-01-12 19:13 Azonosító: 1 613 363 |
Tisztelt vatera!
Nem tudok vásárolni mert megjelenik pisoran a vásárlási limit. Nem tudom ezt mire vélni, hisz nem tudom mit tettem. Szeretném ezt megtudni, hogy mivel érdemeltem ezt ki és mit tehetek elenne. Köszönöm! |
|
|
|
2012-01-11 12:52
Létrehozva:
|
|
![]() Customer Service ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: M O D E R Á T O R Hozzászólások: 13 084 Regisztrált: 2009-09-04 15:11 Azonosító: 730 465 |
Reggel amúgy még jó volt, sőtt még du 2-kor is. Sokszor hibaüzenet sincs csak mikor rákattintok a személyes porilomon belül az eladásra, hogy megnézzem hányan nézték a termékeim...stb csak ugy visszadob az előző oldalra. Ha mégis hiba üzenetet ír ki a következő az: ... Tisztelt rudiversum! A hibajelenséget nem sikerült reprodukálnunk. Önnél még mindig jelentkezik? Ha igen, akkor első körben próbálja meg törölni a Vaterás sütiket. Milyen böngészőt használ (név+verziószám)? -------------------- Üdvözlettel:
a Vatera csapata www.vatera.hu |
|
|
|
2012-01-11 00:02
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes fórumozó ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 1 048 Regisztrált: 2010-01-27 17:06 Azonosító: 964 053 |
Nem ríni kell, írni. Most üzentem neki, hogy segítsen rajtatok. Na, már itt is van! Jó hosszan írtam jó ideje, kiléptetett a Vatera, előlről kellett kezdenem. Most néztem át a fórum oldal kódját, kell lennie valahol egy helyesírás ikonnak, style_images/1/folder_editor_images/spellcheck.gif de nem jelenik meg az oldalon... -------------------- Az összes kerti vetemények közül a kóbászt szeretem a legjobban!
|
|
|
|
2012-01-10 23:41
Létrehozva:
|
|
![]() Lelkes virgonc ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 3 355 Regisztrált: 2008-05-27 22:37 Innen: Magyar/Győr Azonosító: 156 696 |
Tegnap már ríttam a Vészben Bigdept után, de füle botját sem mozdította. Sőt, így helyesírásellenőrző nélkül: Fűlle bottyát .. Nem ríni kell, írni. Most üzentem neki, hogy segítsen rajtatok. Na, már itt is van! A hozzászólást -svejku- szerkesztette a következő időpontban: 2012-01-10 23:42 |
|
|
|
2012-01-10 23:38
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes fórumozó ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 1 048 Regisztrált: 2010-01-27 17:06 Azonosító: 964 053 |
Szép estét mindenkinek!
Akkor szépen sorjában: A 9-es FF-el nincs különösebb próbléma, bátran rá lehet engedni a gépre. A helyesírás ellenőrzést fórum beírás közben ill. a legtöbb webes ablakban az FF végzi (végezné), kivéve ahol nem. Spec. a vatera fórum abalaka, ill. a termékfeltöltő szöveg mezője ilyen kivétel, ez nem régóta van így, kb. amikor beindult a termékfeltölő oldal szövegszerkesztőjének a szidalmazása nagy hévvel, akkor történhetett valami itt fejlesztői oldalról. Fel is figyeltem erre egy feltöltés közben, mert gőzöm sem volt arról, hogy szerver oldalról kikapcsolható az FF ellenőrzőkéje (valószínűleg a Vatera fejlesztő arra gondolt, hogy az összeakad a termékfeltöltő saját ellenőrzőkéjével) Ezt azért gondolom, mert az FF 9-es ellenőrzőke másutt renben működik, pl. gmail felületén. Előfordulhat ugyanakkor galiba is, pl. megsérül a helyi szótár, vagy törlik véletlenül, vagy éppenséggel valaki más nyelvi szótárat is szeretne, ezért leírom ide, amit erről tudni kell. Eszközök, Beállítások -> jobbra, a legvégén "Haladó" fül Itt három mezőt látsz, középen, a Böngészés mező legalsó opciója a "Helyesírás ellenőrzés böngészés közben". itt lehet ki-be kapcsolni. Vagy: Jobb egérgomb klikk a beviteli ablak felett (akár itt, fórum beírás közben) Megjelenik a helyi menü, itt is ki-be lehet kapcsolni a helyesírás ellenőrzést. Ugyanitt nyelvet kiválasztani az ellenőrzéshez, ill. szótárat hozzáadni, a megfelelő menüpontot (nyelvek /szótárak hozzáadása) kiválasztva, vagy akár a magyar szótárt újra telepíteni. Klikk rá, megnyílik egy új oldal, letölthető szótárakkal. Ha kiválasztod a magyart, ide jutsz: ht tps://addons.mozilla.org/hu/firefox/addon/hungarian-dictionary/ Oldal közepe táján ott vírit egy zöld gomb: "Hozzáadás ehhez: Firefox" Na, ha erre rákatt, akkor felül a címsor alatt esetleg megjelenik: "A firefox nem engedte, hogy erről a webhelyről (addons.mozilla.org) szoftver települjön", alatta az "Engedélyezés", na erre kell bökni. A böngészőt eztán újra kell indítani... Vidaeff: Megkergült profilok szoktak ilyent okozni, ekkor sajnos csak az segít, ha törlöd a profilt... itt van, ha a rendszermeghajtó C: c:\Documents and Settings\ <login neved >\Local Settings\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\ itt levő mappát töröld... ill. esetleg az itt levőt, de előtte készíts róla másolatot!: c:\Documents and Settings\<login neved >\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\ A fájlokat egyenként mentsd vissza, miután létrejött az új profil, különösen ezeket: signons.sqlite; key3.db , ezekben vannak a jelszavak, bejelentkezések, bookmarks.html -> könyvjelzők.... -------------------- Az összes kerti vetemények közül a kóbászt szeretem a legjobban!
|
|
|
|
2012-01-10 21:47
Létrehozva:
|
|
![]() Vigyázz! Veszélyes Vitrioltulajdonos! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 25 244 Regisztrált: 2008-03-25 16:08 Innen: Szüfrazsettkiképző Főállomás :) Azonosító: 128 349 |
Inkább te is kérj segítséget házi informatikusunktól (örök hálánk Bigdept! (azt az ugri-bugri bannert is sikerült Bigdept segítségével eltüntetnem) Én az ugráló cuccot is türelmesen nézem, mert meghaladja a tudásomat a kinyírása, de mindeközben azzal vigasztalom magamat, hogy legalább pénzt hoz a Vatinak ( Asszem marad a kötél. Nem a helyesírásommal van egyébként baj, hanem rendszeresen "csak megérintek" betűket, de nem nyomom le őket, és ezért kimaradnak. Gyorsan írok, de nagyon finoman, ezzel együtt járnak az ilyen hibák. A hozzászólást -zejopy- szerkesztette a következő időpontban: 2012-01-10 21:49 -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2012-01-10 21:19
Létrehozva:
|
|
![]() Tapasztalt fórumozó ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 2 739 Regisztrált: 2008-12-09 15:58 Azonosító: 343 894 |
|
|
|
|
2012-01-10 21:09
Létrehozva:
|
|
![]() Lelkes virgonc ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 3 355 Regisztrált: 2008-05-27 22:37 Innen: Magyar/Győr Azonosító: 156 696 |
Inkább te is kérj segítséget házi informatikusunktól (örök hálánk Bigdept! (azt az ugri-bugri bannert is sikerült Bigdept segítségével eltüntetnem) A hozzászólást -svejku- szerkesztette a következő időpontban: 2012-01-10 21:12 |
|
|
|
2012-01-10 20:07
Létrehozva:
|
|
![]() Tapasztalt fórumozó ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 2 739 Regisztrált: 2008-12-09 15:58 Azonosító: 343 894 |
Amikor belefutsz ebbe, akkor CTRL+ALT+Delete kombinációra előjön a feladatkezelő, ott kattints a Folyamatok-ra, ott tudod megnézni, hogy melyik exe mekkora %-ot köt le a CPU-ból. Abból talán okosabb leszel, rákeresel a neten, vagy megvárjuk Bigdept véleményét. Köszönöm a segítőkész hozzáállást. Reméljük Bigdept érdeklődését sikerül felkelteni. Eleddig ilyen proci bedurvulással - ez merőben más műfaj, de ott ez természetes - az Sound Forge 6.0 (és későbbi verziói) felvételi üzemmódjában tapasztaltam. Még egyszer, köszönöm. A hozzászólást -vidaeff- szerkesztette a következő időpontban: 2012-01-10 20:09 |
|
|
|
2012-01-10 19:58
Létrehozva:
|
|
Nálam semmi sem változott, a beíráskor szépen pirossal aláhúzza a hibás szavakat. Lehet, hogy inkább böngészőfüggő a dolog? (FF 3.6.25) Kedves Benz, ha nem tud nekem instrukciót nyújtani a nagyon közeli jövőben, legalább annyit tegyen meg, hogy egy kellemesen vastag kötelet küldjön expressz gyorsasággal a címemre. Különös, mennyire megszokik az ember bizonyos konfortemelő dolgokat. És aztán milyen nehéz leszokni ezekről. Na de edzésben vagyok. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2012-01-10 18:20
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes újonc ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 52 Regisztrált: 2010-07-07 19:10 Azonosító: 1 249 826 |
|
|
|
|
2012-01-10 18:00
Létrehozva:
|
|
Jó napot kívánok! Tanácsot kérnék nálam ügyesebbtől. Miért van az, hogy egyes lapokon, - jelesül a Vateránál a fórumon (terméklapon nem) - a processzor elkezd 100 % - on dolgozni, ezzel alaposan megnehezítve más, párhuzamos tevékenységeket. Csak ha előtérben van a lap, tehát nem a megnyitás ténye gond. Nem a portál működését kritizálom. Nyilván nálam van valami bibi, mert az egyik közmédia mellék lapjánál is tapasztaltam ezt. Mit tehetnék? Köszönöm. Amikor belefutsz ebbe, akkor CTRL+ALT+Delete kombinációra előjön a feladatkezelő, ott kattints a Folyamatok-ra, ott tudod megnézni, hogy melyik exe mekkora %-ot köt le a CPU-ból. Abból talán okosabb leszel, rákeresel a neten, vagy megvárjuk Bigdept véleményét. |
|
|
|
2012-01-10 17:49
Létrehozva:
|
|
|
Új fórumozó Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 5 Regisztrált: 2008-04-06 20:34 Azonosító: 130 939 |
|
|
|
|
2012-01-10 17:40
Létrehozva:
|
|
Tisztelt vidaeff! A jelzett hibát nem tapasztaltuk. A saját gépén lesz valami, ami a háttérben leköti az erőforrásokat. Tisztelt VateraBenz! Én is feltételeztem - le is írtam - nálam van a hiba. Arra gondoltam, esetleg nálam tapasztaltabb tud valami konkrét tanácsot adni. Mindenestre köszönöm, hogy figyelemre méltatott. |
|
|
|
2012-01-10 17:34
Létrehozva:
|
|
Az a bajom, hogy a post írásakor nem ellenőriz, én pedig azért szeretem, mert jobb a biztonság. Nem tudom Önnél (bár biztosan más a felülete, mint az enyém) és a többieknél van-e változás ezen a téren, azaz eltűnt-e másnak is. Nálam semmi sem változott, a beíráskor szépen pirossal aláhúzza a hibás szavakat. Lehet, hogy inkább böngészőfüggő a dolog? (FF 3.6.25) |
|
|
|
2012-01-10 17:05
Létrehozva:
|
|
Nekem az sem tűnt fel, hogy régebben lett volna Utánanézek majd, hogy mi a helyzet. Persze, Ön biztos másképpen néz ki, mint én, mármint a felülete. Nagyon kedves, köszönöm. (Ön szerint melyik a jobb keresés szempontjából? 1. Moldova: Akit a mozdony füstje ... vagy 2. Akit a mozdony füstje megcsapott ) A hozzászólást -zejopy- szerkesztette a következő időpontban: 2012-01-10 17:08 -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2012-01-10 16:03
Létrehozva:
|
|
![]() Customer Service ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: M O D E R Á T O R Hozzászólások: 13 084 Regisztrált: 2009-09-04 15:11 Azonosító: 730 465 |
Nem láttam, vagy ha igen, nem emlékszem, de valahol kellene lennie. Ugye? Vagy mégsem? Az a bajom, hogy a post írásakor nem ellenőriz, én pedig azért szeretem, mert jobb a biztonság. Nem tudom Önnél (bár biztosan más a felülete, mint az enyém) és a többieknél van-e változás ezen a téren, azaz eltűnt-e másnak is. Nekem az sem tűnt fel, hogy régebben lett volna Utánanézek majd, hogy mi a helyzet. -------------------- Üdvözlettel:
a Vatera csapata www.vatera.hu |
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
| Szöveges verzió | A pontos idő: 2013-06-19 11:44 |