IPB

Üdvözöllek a Fórumban!

> Fontos tudnivaló

A Vatera fórumai elsősorban azt a célt szolgálják, hogy a felhasználók megoszthassák egymással a Vatera szolgáltatásaival, az online aukciós adásvétellel és a rendszer használatával kapcsolatos tapasztalataikat. Konkrét kérdés esetén, amennyiben a vaterától vár választ, kérjük, kattintson ide és tegye fel kérdését ügyfélszolgálatunknak. Köszönjük.

974 Oldal V  « < 929 930 931 932 933 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Technikai Kérdések, Problémák, Hibajelzések, észrevételek - KIZÁRÓLAG TECHNIKAI jellegű témákban!
draglion
hozzászólás 2007-10-15 10:58
Létrehozva: #18601

Tapasztalt fórumozó

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Regisztrált: 2007-03-01 14:23
Azonosító: 291

IDÉZET(Putyur @ 2007-10-15 10:38) *
Kedves Mester!

A korrekt az lenne, ha kimondanák; nincs csekkes fizetés. Sőt; minden egyes tranzakció után külön-külön be kell fizetned a jutalékot, ha az 1 Ft, akkor is (remélem nem adtam ezzel ötletet...). De az, hogy 10. 08-án zárt fizetnivalóról még mindig nem kaptam számlát/csekket - azt csak úgy tudom értékelni, hogy el akarják lehetetleníteni azokat, akik így akarnak fizetni.
Én nem fogok dühöngeni, meg idegeskedni; nem adok-veszek itt többet. Nekem ez csak egy szórakozás; sokmindentől megfosztottak már az életben, ez is csak egy lesz a sorban.

Kedves Putyur,

Az nem megoldás hogy az ember megfosztja magát a piactéren való ''adok-veszek'' -től, hiszen megfosztod magad valamitől amiben kedved telt...és ha mint most is keserű szájízt hagy maga után egy-egy esemény inkább túl kell lépni rajta.A lényeg hogy elmondhatja az ember mi bántja...azt pedig nem engedheti meg magának a vatera sem hogy valaki itthagyja a piacteret.Egy fecske nem csinál tavaszt...de sok fecske ?

--------------------
nagy a baj amikor a tudás hiánya tesz értékessé vagy értéktelenné dolgokat
Go to the top of the page

+Quote Post
Flitter
hozzászólás 2007-10-15 10:56
Létrehozva: #18602

Lelkes fórumozó

Csoport:
Csak olvasó

Regisztrált: 2007-03-01 13:48
Innen: Hirtelengöröngyös-balacskó
Azonosító: 39

IDÉZET(tusi74 @ 2007-10-15 10:27) *
smile.gif Időbélyegzős elektronikus számlát akkor kapsz, ha beregisztrálsz az ebpp rendszerbe. Ezt itt a Vaterán tudod beállítani, a személyes menüdben a Számla információk és beállítások menüpont alatt a negyedik opció. Teljesen ingyenes. Sok idegeskedéstől szabadít meg, mert nálad a számla 1 napon belül, nincs postás beiktatva a rendszerbe.

Természetesen te tudod, hogy igénybeveszed-e, de egy biztos, rengeteg idegeskedéstől óv meg, és akár 1 év múlva is megnézheted, visszakeresheted a számláid.

Szia!

Cáfolnom kell téged.
Az Ebpp sem vagy előréb,max 1-2 nappal.Példa rá euro aki azon fizet és még is inaktív,sőt már rég kifizetett utalásait is igazolgatni kell:))) Az igazolgatáson mulatok.
Magyarán semmivel sem jobb mint csek wink.gif

A hozzászólást -Flitter- szerkesztette a következő időpontban: 2007-10-15 10:57

--------------------
Állampolgári jogom hülyének lenni.
Ne vedd komolyan az életet, úgyse kerülsz ki belőle élve:)

Mit te gondolsz, ki te vagy, azt hiszed, hogy kivel beszélsz?
"Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!"
"Az a baj a világgal, hogy az okosak örökké kételkednek,a hülyék meg mindig holtbiztosak mindenben."
"Légy olyan ,mint a madár,mely alól ha kivágják a fát- nem zuhan le-hanem még magasabbra repül."

+Quote Post
Putyur
hozzászólás 2007-10-15 10:38
Létrehozva: #18603

Öreg róka:)

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Regisztrált: 2007-06-01 12:23
Innen: Budapest
Azonosító: 12 391

IDÉZET(draglion @ 2007-10-15 10:01) *
Kedves Putyur,

Igazad van, a 200 forint lehet sok, de lehet kevés.Ha csak ezen múlik a be nem fizetés akkor megértem hogy miért nem történik meg.
Márpedig akkor letiltás lesz a vége és bónuszként dühöngés, idegeskedés, rossz közérzet, megalázottság érzete, szégyen és miegymás ki hogyan veszi...hogy mi olcsó és mi drága az nagyon relatív.

draglion

Kedves Mester!

A korrekt az lenne, ha kimondanák; nincs csekkes fizetés. Sőt; minden egyes tranzakció után külön-külön be kell fizetned a jutalékot, ha az 1 Ft, akkor is (remélem nem adtam ezzel ötletet...). De az, hogy 10. 08-án zárt fizetnivalóról még mindig nem kaptam számlát/csekket - azt csak úgy tudom értékelni, hogy el akarják lehetetleníteni azokat, akik így akarnak fizetni.
Én nem fogok dühöngeni, meg idegeskedni; nem adok-veszek itt többet. Nekem ez csak egy szórakozás; sokmindentől megfosztottak már az életben, ez is csak egy lesz a sorban.

--------------------
Putyur

Ne vitatkozz hülyékkel, mert lehúznak a szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal.
Ne kezdj birkózni egy disznóval, mert mindketten sárosak lesztek, de a disznó még élvezni is fogja.

+Quote Post
Putyur
hozzászólás 2007-10-15 10:30
Létrehozva: #18604

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

IDÉZET(tusi74 @ 2007-10-15 09:12) *
Szinte minden banknak van olyan számlacsomagja, ahol ingyenes a belföldi utalás. Ezek között a legdrágább az OTP, a maga 1200 Ft-os havidíjával (ez az elektronikus számlacsomag), itt ingyenes minden utalás (bankon belüli, és kívüli egyaránt). Legolcsóbb, a Klikkbank (ERSTE) 199 Ft-os havidíjért minden netes utalás ingyenes. E kettő között helyezkedik el a Raiffeisen, a maga 500 valahány forint/havi díj Lendület számlacsomagjával, ahol ugyancsak minden belföldi utalás ingyenes, legyen szó bankon belüli és kívüli utalásról egyaránt. És vannak még bankok, nem néztem végig az összeset.
Ezeknek az előnye, hogy akár éjjel, hétvégén, bármikor elindtható a megbízás, bárhonnan, ahol netkapcsolat van. Nincs sorbanállás, nagyon gyors.

OK. De hadd ne kezdjek már el számlákat meg csomagokat váltogatni, mert egy cég csak ilyen lehetőséget ad nekem a fizetésre... Amikor elindult ez az egész, nem volt gond a csekkel. Most már problémás, mert költsége van, minden fillér számít, és a Vatera ki akarja radírozni ezt a lehetőséget. Nem kevés felhasználót fog elveszíteni vele - engem biztosan (nem mintha ez akkor veszteség lenne nekik).

A hozzászólást -Putyur- szerkesztette a következő időpontban: 2007-10-15 10:32

--------------------
Putyur

Ne kezdj birkózni egy disznóval, mert mindketten sárosak lesztek, de a disznó még élvezni is fogja.

+Quote Post
scaevola
hozzászólás 2007-10-15 10:30
Létrehozva: #18605

Mérges fórumozó

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Innen: Mezőberény
Azonosító: 40

IDÉZET(draglion @ 2007-10-14 20:28) *
ha ki akarom fizetni akkor kifizetem ha küld csekket ha nem
4-5 féle módon ki lehet fizetni és ha az ember nem akar akkor el sem kell mozduljon a gép elől ahhoz hogy kifizesse 1 perc alatt , a jóváírás pedig garantált.

miért kell a legproblematikusabb utat választani ? ott az EBPP , vagy az online banki átutalás bankszámlaszámról ...mind a kettő gyorsan jóvá lesz írva

Pontosan erről van szó! Az eladókra rá akarják kényszeríteni az ebpp-t, mert az a Vatera tulajdonosá(ai)nak olcsóbb. Kell a pénz a karácsonyfa alá. DmT.

A hozzászólást -scaevola- szerkesztette a következő időpontban: 2007-10-15 10:30

--------------------
Demagógiáról akkor beszélhetnénk, ha azt mondanám amivel a főnököm megbízott, hogy mondjak és azt tűzön-vízen át végrehajtanám.
Megélheted a száz évet, ha lemondasz mindarról, ami miatt megérné megélni a száz évet. (Woody Allen)

+Quote Post
tusi74
hozzászólás 2007-10-15 10:27
Létrehozva: #18606

Fórumozó

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Innen: Hungary
Azonosító: 35

IDÉZET(igor53 @ 2007-10-15 10:19) *
Most ne jöjjön senki az elektronikus uton küldött időbélyegzős stb. számlával, mert ilyet se kaptam.

smile.gif Időbélyegzős elektronikus számlát akkor kapsz, ha beregisztrálsz az ebpp rendszerbe. Ezt itt a Vaterán tudod beállítani, a személyes menüdben a Számla információk és beállítások menüpont alatt a negyedik opció. Teljesen ingyenes. Sok idegeskedéstől szabadít meg, mert nálad a számla 1 napon belül, nincs postás beiktatva a rendszerbe.

Természetesen te tudod, hogy igénybeveszed-e, de egy biztos, rengeteg idegeskedéstől óv meg, és akár 1 év múlva is megnézheted, visszakeresheted a számláid.

--------------------
"Próbálj meg úgy élni, hogy ne vegyenek észre ott, ahol vagy, de nagyon hiányozz onnan, ahonnan elmentél." Victor Hugo

+Quote Post
igor53
hozzászólás 2007-10-15 10:19
Létrehozva: #18607

Új fórumozó

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Regisztrált: 2007-04-15 11:02
Azonosító: 5 475

A Vatera keménykedik, mint az Apeh vagyonvizsgálatkor. Egyébként meg a Vatera maga se állná ki az Apeh - vizsgálat próbáját.
Lássuk be:
1./ nem kaptam számlát
2./ nem kaptam csekket
3./ amikor felszólítás érkezett, aznap válaszoltam, hogy küldjék meg a számlát és csekket, iktatták a levelet, de mást nem tettek
4./ egy hét múlva pedig kilöktek a rendszerből.

Tisztességesen fizettem mindig, s eztán sem akarok ezen változtatni.
Most ne jöjjön senki az elektronikus uton küldött időbélyegzős stb. számlával, mert ilyet se kaptam.
Továbbá: egy éve még egyáltalán nem volt ennyi gond, nyilván a Vatera saját költségei leszoritásának érdekében egyoldalúan felborítja a kialakult rendszert - s ez nagyon hasonló ahhoz a diktátumokhoz, amelyet a multiktól is kapunk, s amelyben a bankok élen járnak !
Ezek tények - az EU-tól nem egyszer kapunk szemrehányást. Itt a szomszédban van Ausztria. Ott másképp bánnak az osztrák állampolgárokkal.
Minket meg válaszra sem méltat a Vatera.

+Quote Post
draglion
hozzászólás 2007-10-15 10:01
Létrehozva: #18608

Tapasztalt fórumozó

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

IDÉZET(Putyur @ 2007-10-15 08:23) *
Jaj. Yoda mester, Te egy értelmes ember vagy. Miért nem fogod fel, hogy a különféle átutalásokkal, posta rózsaszín csekkekkel az a gond, hogy az 1000 Ft-hoz képest (százalékosan) iszonyú magas plusz költségekkel járnak? (Az OTP-nél pl. 160 Ft egy utalás. Rózsaszín csekken is 200 Ft körül van.) Az extra költségek megspórolására csak és kizárólag a csekkes fizetés ad lehetőséget, úgy tűnik, hogy pont ennek a teljes ellehetetlenítésére törekszik most a Vatera. Nem kifizetni nem akarjuk a kifizetnivalókat, hanem nem akarunk plusz 15-20 %-os extra költséget vállalni vacak 1000 Ft miatt. (A postára járás nem extra költség, úgyis mész oda szinte minden héten, sőt; én pl. olyan szupermarketben vásárolok hetente többször, ahol van posta. Kb. 6 lépést kell külön megtennem. Gondolom mások is vannak így.)

Kedves Putyur,

Igazad van, a 200 forint lehet sok, de lehet kevés.Ha csak ezen múlik a be nem fizetés akkor megértem hogy miért nem történik meg.
Márpedig akkor letiltás lesz a vége és bónuszként dühöngés, idegeskedés, rossz közérzet, megalázottság érzete, szégyen és miegymás ki hogyan veszi...hogy mi olcsó és mi drága az nagyon relatív.

draglion

--------------------

+Quote Post
tusi74
hozzászólás 2007-10-15 09:12
Létrehozva: #18609

Fórumozó

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

IDÉZET(Putyur @ 2007-10-15 08:23) *
Jaj. Yoda mester, Te egy értelmes ember vagy. Miért nem fogod fel, hogy a különféle átutalásokkal, posta rózsaszín csekkekkel az a gond, hogy az 1000 Ft-hoz képest (százalékosan) iszonyú magas plusz költségekkel járnak? (Az OTP-nél pl. 160 Ft egy utalás. Rózsaszín csekken is 200 Ft körül van.)

Szinte minden banknak van olyan számlacsomagja, ahol ingyenes a belföldi utalás. Ezek között a legdrágább az OTP, a maga 1200 Ft-os havidíjával (ez az elektronikus számlacsomag), itt ingyenes minden utalás (bankon belüli, és kívüli egyaránt). Legolcsóbb, a Klikkbank (ERSTE) 199 Ft-os havidíjért minden netes utalás ingyenes. E kettő között helyezkedik el a Raiffeisen, a maga 500 valahány forint/havi díj Lendület számlacsomagjával, ahol ugyancsak minden belföldi utalás ingyenes, legyen szó bankon belüli és kívüli utalásról egyaránt. És vannak még bankok, nem néztem végig az összeset.
Ezeknek az előnye, hogy akár éjjel, hétvégén, bármikor elindtható a megbízás, bárhonnan, ahol netkapcsolat van. Nincs sorbanállás, nagyon gyors.

A hozzászólást -tusi74- szerkesztette a következő időpontban: 2007-10-15 09:13

--------------------
"Próbálj meg úgy élni, hogy ne vegyenek észre ott, ahol vagy, de nagyon hiányozz onnan, ahonnan elmentél." Victor Hugo

+Quote Post
Putyur
hozzászólás 2007-10-15 08:23
Létrehozva: #18610

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

IDÉZET(draglion @ 2007-10-14 23:07) *
nem tudom mit szóljak hozzá ...ott van a vatera számlaszáma az oldalon , a kiszámlázott tételeknék ott van a számla a végösszeggel, meg kell nézni az adatokat leírni bemenni a postára kérni egy üres csekket kitölteni befizetni és ha nem íták jóvá akkor a vatera oldalon lévő fax számra elküldeni egy másolatot ...ha akkor sem történik semmi akkor a segítség/kapcsolatfelvételen lehet írni nekik

mivel van 5-6 féle kifiztési mód nem hiszem hogy nem lehet kifizetni ha valaki akarja

...

Jaj. Yoda mester, Te egy értelmes ember vagy. Miért nem fogod fel, hogy a különféle átutalásokkal, posta rózsaszín csekkekkel az a gond, hogy az 1000 Ft-hoz képest (százalékosan) iszonyú magas plusz költségekkel járnak? (Az OTP-nél pl. 160 Ft egy utalás. Rózsaszín csekken is 200 Ft körül van.) Az extra költségek megspórolására csak és kizárólag a csekkes fizetés ad lehetőséget, úgy tűnik, hogy pont ennek a teljes ellehetetlenítésére törekszik most a Vatera. Nem kifizetni nem akarjuk a kifizetnivalókat, hanem nem akarunk plusz 15-20 %-os extra költséget vállalni vacak 1000 Ft miatt. (A postára járás nem extra költség, úgyis mész oda szinte minden héten, sőt; én pl. olyan szupermarketben vásárolok hetente többször, ahol van posta. Kb. 6 lépést kell külön megtennem. Gondolom mások is vannak így.)

--------------------
Putyur

+Quote Post
draglion
hozzászólás 2007-10-15 01:16
Létrehozva: #18611

Tapasztalt fórumozó

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

IDÉZET(Hooligan18 @ 2007-10-15 00:51) *
szia. ha van egy eladó. és árul valamit amit bármikor személyreszabva is elkészít. de ehez egyeztetés kellene. de nem lehet megadni semmilyen ehez hasonló adatot. akkor mit lehet tenni? a segítséget előre is köszi!

egyelőre ha jól tudom ez nem lehetséges és nem is lesz lehetséges a közeljövőben sem

volt erről egy ötletszintű vita de nem hiszem hogy lett eredménye...ha mégis jó lenne tudni azt mert tényleg fontos lenne bizonyos tételek esetében

vagy legalább újra indítani a vitát ötletekkel (autó ház régiség amelyet sokan inkább megnéznének a licit előtt)

a baj az hogy a felhasználók nagyrésze ezt kihasználná és átverné a vaterát valamint a többi korrekt felhasználót azzal hogy vaterák kívűl bonyolítaná le az üzletet ...szóval ezt kellene kiküszöbölni valahogy... de itt már slussz passz nincs ötlet hogy hogyan kellene...

--------------------

+Quote Post
Hooligan18
hozzászólás 2007-10-15 00:51
Létrehozva: #18612

Új fórumozó

Csoport:
Ellenőrzött vásárló

Regisztrált: 2007-10-15 00:49
Azonosító: 31 778

szia. ha van egy eladó. és árul valamit amit bármikor személyreszabva is elkészít. de ehez egyeztetés kellene. de nem lehet megadni semmilyen ehez hasonló adatot. akkor mit lehet tenni? a segítséget előre is köszi!

+Quote Post
draglion
hozzászólás 2007-10-14 23:07
Létrehozva: #18613

Tapasztalt fórumozó

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

IDÉZET(igor53 @ 2007-10-14 21:57) *
Nem használom az ebpp-t, fogalmam sincs, mi az. Továbbá nincs Otp számlám sem. A meglévő bankszámlámon sincs internetes forgalom, sőt jóformán semmiféle forgalom sincs, mert igy is lehet élni. VAGY TILOS ?
Nem volt ilyesfajta megkötés, hogy csak az vaterázhat, aki reggeltől estig a számitógép billentyűzetén zongorázik. Ez nem fér bele a napomba, mert nem egy állami hivatalban csücsülök, s nem is vagyok ráérő nyugdijas. Attól még jogom van arra, hogy korrekt módon bánjom velem a szolgáltató a pénzemért. Ha az az 1 ezer Ft annyira hiányzott a Vaterának, akkor lehetett volna előtte egy figyelmeztetést küldeni, ilyesmit: 48 órán belül fizessen, mert irgum-burgum, durván elbánunk ám az általunk csak nyügnek tartott felhasználóval ? Akinek még akkor se küldünk innen a magasságos Vateráról csekket, ha kéri ? Inkább kipenderitjük a rendszerből. Bocsánat, hogy élek, de van ilyen is, aki nem éppen netfüggő, s módja sincs, hogy az legyen /mert bizony dolgozni kell, bár ezzel már fehér hollónak számitok/.

nem tudom mit szóljak hozzá ...ott van a vatera számlaszáma az oldalon , a kiszámlázott tételeknék ott van a számla a végösszeggel, meg kell nézni az adatokat leírni bemenni a postára kérni egy üres csekket kitölteni befizetni és ha nem íták jóvá akkor a vatera oldalon lévő fax számra elküldeni egy másolatot ...ha akkor sem történik semmi akkor a segítség/kapcsolatfelvételen lehet írni nekik

mivel van 5-6 féle kifiztési mód nem hiszem hogy nem lehet kifizetni ha valaki akarja

én is jártam már úgy hogy inaktiváltak 2000 forintért nagyon dühös lettem pedig nem volt igazam igaz nem voltam itthon, éppen nyaraltam és esélyem sem volt rendezni a számlát addig amíg haza nem értem mivel egy távoli internetkávézóban nem fogom beütni a banki adatokat

azóta vigyázok hogy ilyesmi ne történjen meg....viszont azt megértem hogy valakinek nem ez a legfontosabb dolga az életben és mi sem természetesebb ennél...de ha nem így járnak el akkor a felhasználók fele nem fog fizetni még fél év múlva sem....összehalmozva pár 10 millió forintot....

azért az nem semmi...

--------------------

+Quote Post
igor53
hozzászólás 2007-10-14 21:57
Létrehozva: #18614

Új fórumozó

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Regisztrált: 2007-04-15 11:02
Azonosító: 5 475

Nem használom az ebpp-t, fogalmam sincs, mi az. Továbbá nincs Otp számlám sem. A meglévő bankszámlámon sincs internetes forgalom, sőt jóformán semmiféle forgalom sincs, mert igy is lehet élni. VAGY TILOS ?
Nem volt ilyesfajta megkötés, hogy csak az vaterázhat, aki reggeltől estig a számitógép billentyűzetén zongorázik. Ez nem fér bele a napomba, mert nem egy állami hivatalban csücsülök, s nem is vagyok ráérő nyugdijas. Attól még jogom van arra, hogy korrekt módon bánjom velem a szolgáltató a pénzemért. Ha az az 1 ezer Ft annyira hiányzott a Vaterának, akkor lehetett volna előtte egy figyelmeztetést küldeni, ilyesmit: 48 órán belül fizessen, mert irgum-burgum, durván elbánunk ám az általunk csak nyügnek tartott felhasználóval ? Akinek még akkor se küldünk innen a magasságos Vateráról csekket, ha kéri ? Inkább kipenderitjük a rendszerből. Bocsánat, hogy élek, de van ilyen is, aki nem éppen netfüggő, s módja sincs, hogy az legyen /mert bizony dolgozni kell, bár ezzel már fehér hollónak számitok/.

+Quote Post
tusi74
hozzászólás 2007-10-14 21:25
Létrehozva: #18615

Fórumozó

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

IDÉZET(scaevola @ 2007-10-14 20:18) *
Érdekesnek találom, hogy főleg azóta szaporodott meg a panaszok száma mióta megjelent az ebpp a szinen. unsure.gif

Pedig az ebpp helyesen használva csak gyorsít a dolgokon. Megjön e-mailben a számla, majd másnap az ebpp-re is megérkezik elektronikus formában. Posta teljes mértékben kihagyva, kevesebb emberi beavatkozás, kevesebb hibalehetőség. Azonnal lehet bankkártyával fizetni (bár az OTP adja a fizetőoldalt, de más bank dombornyomottját is elfogadja), mostanában 2 nap alatt jóvá van írva az összeg, a Vaterán így fizetve.

Úgy is lehet, hogy miután valaki megnézte az ebpp-n a számlájt, normál módon netbankon keresztül átutalja valaki, mint régen.

Mostanában ez is 2-3 nap alatt jóváírásra kerül.

Van még olyan lehetőség az ebpp-n keresztül, hogy beregisztrált OTP számlán keresztül az ebpp szedi le a pénzt a számláról (CSEPP), így még nem fizettem, ennek a sebességét nem tudom. Ennek a módnak a hátránya, hogy jelenleg csak OTP számlaszámmal működik. 

Draglionnak igazat adok, még a géptől el sem kell mozdulni, és a számla ki van fizetve.

A hozzászólást -tusi74- szerkesztette a következő időpontban: 2007-10-14 21:26

--------------------

+Quote Post
draglion
hozzászólás 2007-10-14 20:34
Létrehozva: #18616

Tapasztalt fórumozó

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

IDÉZET(scaevola @ 2007-10-14 20:18) *
Érdekesnek találom, hogy főleg azóta szaporodott meg a panaszok száma mióta megjelent az ebpp a szinen. unsure.gif

nagyon sok panasz volt régen is

--------------------

+Quote Post
draglion
hozzászólás 2007-10-14 20:28
Létrehozva: #18617

Tapasztalt fórumozó

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

IDÉZET(igor53 @ 2007-10-14 11:25) *
A Vatera Inaktivvá tesz bárkit minden előzetes figyelmeztetés nélkül olyan esetben, amikor EL SEM KÜLDI POSTÁN sem a számlát, sem a csekket. A Fogyasztóvédelmi Felügyelőséghez kell fordulni, mert a VATERA hatóságosdit játszik, a saját hanyagsága miatt BÜNTETI a felhasználót ! Már számtalan esetben előfordult, hogy nem jött meg postán a számla, és külön kérésre nagy sokára küldtek másolatot.

jegor21

ha ki akarom fizetni akkor kifizetem ha küld csekket ha nem
4-5 féle módon ki lehet fizetni és ha az ember nem akar akkor el sem kell mozduljon a gép elől ahhoz hogy kifizesse 1 perc alatt , a jóváírás pedig garantált.

miért kell a legproblematikusabb utat választani ? ott az EBPP , vagy az online banki átutalás bankszámlaszámról ...mind a kettő gyorsan jóvá lesz írva

--------------------

+Quote Post
scaevola
hozzászólás 2007-10-14 20:18
Létrehozva: #18618

Mérges fórumozó

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Innen: Mezőberény
Azonosító: 40

IDÉZET(tusi74 @ 2007-10-14 18:23) *
Bocsi, csak egy kiegészítés. Az elektronikus formában, elektronikus aláírással és a kiállítás időpontját hitelesítő időbélyeggel ellátott elektronikus számlák is megfelelnek a jogszabályoknak, és teljes egészéban kiváltják a papíralapú számlát. Így az ebpp-ben (pl. a Vatera ide küld elektronikus formátumú számlát, azoknak, akik regisztrált tagok) és a T-csoport által üzemeltetett Távszámla szolgáltatásban kiállított elektronikus számlák is szabályosak.

--------------------
Demagógiáról akkor beszélhetnénk, ha azt mondanám amivel a főnököm megbízott, hogy mondjak és azt tűzön-vízen át végrehajtanám.
Megélheted a száz évet, ha lemondasz mindarról, ami miatt megérné megélni a száz évet. (Woody Allen)

+Quote Post
tusi74
hozzászólás 2007-10-14 18:23
Létrehozva: #18619

Fórumozó

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

IDÉZET(igor53 @ 2007-10-14 11:25) *
...mert a számlát kötelező PAPIRALAPON megküldeni, s csak ezután várható el, hogy azt a felhasználó be is fizesse...

Bocsi, csak egy kiegészítés. Az elektronikus formában, elektronikus aláírással és a kiállítás időpontját hitelesítő időbélyeggel ellátott elektronikus számlák is megfelelnek a jogszabályoknak, és teljes egészéban kiváltják a papíralapú számlát. Így az ebpp-ben (pl. a Vatera ide küld elektronikus formátumú számlát, azoknak, akik regisztrált tagok) és a T-csoport által üzemeltetett Távszámla szolgáltatásban kiállított elektronikus számlák is szabályosak.

A hozzászólást -tusi74- szerkesztette a következő időpontban: 2007-10-14 18:25

--------------------

+Quote Post
konyv99
hozzászólás 2007-10-14 15:14
Létrehozva: #18620

Új fórumozó

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Regisztrált: 2007-10-14 15:06
Azonosító: 31 660

"EL SEM KÜLDI POSTÁN sem a számlát, sem a csekket. "
Ez így van.Énis a barátnőm nevéről írok ,mert inaktív vagyok közel 1000 pozitívval és 4200 db termékkel!!!!!!
Kérdem én:
Minek megadni a regisztrációnál a telefonszámot,ha senki nem kérdezi meg,hogy miért nem fizettem számlát??
Hát azért,mert nem kaptam csekket!!
Ha én vállalom a szabályzatot,akkor önök is T.Vatera!
Le vagyok tiltva,de hol van a befizetéseimről a nyugta?
Kétszer kérdeztem,hogy miért nem jön csekk,többbek között itt is.Mi volt a válasz?Ennyi meg ennyi a tartozása!Hol a csekk,hol a nyugta??
Meggondolandó újraregisztrálni közel 5000 terméket.

+Quote Post

974 Oldal V  « < 929 930 931 932 933 > » 
Fast ReplyReply to this topicStart new topic
8 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (8 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó:

Szöveges verzió A pontos idő: 2013-05-19 15:28