Üdvözöllek a Fórumban!
A Vatera fórumai elsősorban azt a célt szolgálják, hogy a felhasználók megoszthassák egymással a Vatera szolgáltatásaival, az online aukciós adásvétellel és a rendszer használatával kapcsolatos tapasztalataikat. Konkrét kérdés esetén, amennyiben a vaterától vár választ, kérjük, kattintson ide és tegye fel kérdését ügyfélszolgálatunknak. Köszönjük.
![]() ![]() |
2007-09-03 13:46
Létrehozva:
|
|
|
Új fórumozó Csoport: Ellenőrzött vásárló Hozzászólások: 4 Regisztrált: 2007-08-14 19:10 Azonosító: 20 383 |
:-((..még mindig ellenőrzőtt felhasználok vagyok,pedig már átutaltam amit kellett...
|
|
|
|
2007-09-02 19:50
Létrehozva:
|
|
|
Új fórumozó Csoport: Ellenőrzött vásárló Hozzászólások: 1 Regisztrált: 2007-08-16 17:52 Azonosító: 20 675 |
Üdv, még mindig a minimálár a problémám. Ha ez licitálás és a kikiáltási ár (jelenlegi ár) x Ft, akkor hogy lehet, hogy eladó a villámárat jelöli meg minimálárnak? Mit lehet itt licitálni? Ez szabályos? Illetve az szabályos, hogy a kik. ár és min. ár között majd 3x-os a különbség? Azaz nem választhatok, miért hitegetik az embert kik. árral? Köszönöm: Lanovka |
|
|
|
2007-09-02 16:40
Létrehozva:
|
|
|
Új fórumozó Csoport: Ellenőrzött vásárló Hozzászólások: 2 Regisztrált: 2007-08-29 09:15 Azonosító: 22 358 |
Üdv,
még mindig a minimálár a problémám. Ha ez licitálás és a kikiáltási ár (jelenlegi ár) x Ft, akkor hogy lehet, hogy eladó a villámárat jelöli meg minimálárnak? Mit lehet itt licitálni? Ez szabályos? Illetve az szabályos, hogy a kik. ár és min. ár között majd 3x-os a különbség? Azaz nem választhatok, miért hitegetik az embert kik. árral? Köszönöm: Lanovka |
|
|
|
2007-09-02 10:14
Létrehozva:
|
|
|
Tapasztalt fórumozó ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 2 918 Regisztrált: 2007-03-01 14:23 Azonosító: 291 |
Kedves draglion! Nagyon köszönöm a segítséget, már meg is találtam amit kerestem! (Egyébként azt hiszem mi már ismerjük egymást.) TOVÁBBI JÓ VATERÁZÁST! Köszönettel és üdvözlettel: S.Zsófia Kedves S.Zsófia, Nagyon örülök hogy segíthettem. Igen már ismerjük egymást. Viszont kívánok további jó vaterázást. Üdvözlettel, draglion -------------------- nagy a baj amikor a tudás hiánya tesz értékessé vagy értéktelenné dolgokat
|
|
|
|
2007-09-02 09:00
Létrehozva:
|
|
|
Új fórumozó Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 2 Regisztrált: 2007-08-31 09:33 Azonosító: 22 728 |
Kedves draglion!
Nagyon köszönöm a segítséget, már meg is találtam amit kerestem! (Egyébként azt hiszem mi már ismerjük egymást.) TOVÁBBI JÓ VATERÁZÁST! Köszönettel és üdvözlettel: S.Zsófia |
|
|
|
2007-09-01 17:40
Létrehozva:
|
|
|
Tapasztalt fórumozó ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 2 918 Regisztrált: 2007-03-01 14:23 Azonosító: 291 |
Tisztelt Vatera! Kedves Vaterások! Kérdezni szeretném, mi a teendőm akkor, ha egy pár napja megnyert tételemre nem érkezik olyan e-mail hogy "Ön nyert!" Várom, várom a levelet, de semmi, így nem tudom felvenni a kapcsolatot az eladóval, aki nagy valószínűséggel szintén nem kaphatott semmiféle értesítést, mert Ő sem jelentkezik nálam. Próbáltam a "Kapcsolatfelvételen" keresztül jelezni a bánatomat, de erre sem reagál senki." Előre is köszönöm a választ. Üdvözlettel: S.Zsófia Kedves S.Zsófia, A ''személyes menü''-ben a ''vásárolt áruk'' -at kell kiválasztani ott minden megnyert tétel mellet szerepel az eladó fehasználóneve is amely mellett van egy boríték, arra klikkelve kinyílik egy lap amelyen az eladó adatai szerepelnek többek között az e-mail cím is. Sikeres vásárlást kívánok. Üdvözlettel, draglion -------------------- nagy a baj amikor a tudás hiánya tesz értékessé vagy értéktelenné dolgokat
|
|
|
|
2007-09-01 17:23
Létrehozva:
|
|
|
Új fórumozó Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 2 Regisztrált: 2007-08-31 09:33 Azonosító: 22 728 |
Tisztelt Vatera! Kedves Vaterások!
Kérdezni szeretném, mi a teendőm akkor, ha egy pár napja megnyert tételemre nem érkezik olyan e-mail hogy "Ön nyert!" Várom, várom a levelet, de semmi, így nem tudom felvenni a kapcsolatot az eladóval, aki nagy valószínűséggel szintén nem kaphatott semmiféle értesítést, mert Ő sem jelentkezik nálam. Próbáltam a "Kapcsolatfelvételen" keresztül jelezni a bánatomat, de erre sem reagál senki." Előre is köszönöm a választ. Üdvözlettel: S.Zsófia |
|
|
|
2007-08-30 17:38
Létrehozva:
|
|
|
Tapasztalt fórumozó ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 1 601 Regisztrált: 2007-03-01 14:23 Azonosító: 312 |
Kérem ! Előző megjegyzésem sztornó ! Ugyanis, amennyiben a fejlécet NEM jelölöm ki, akkor ott marad a LFCR ! Egy hét kellett, hogy rájöjjek, meg az, hogy panaszkodjak ...
-------------------- Az erőszak a gyengék végső menedéke. (by Ájszek Aszimov) |
|
|
|
2007-08-30 17:25
Létrehozva:
|
|
|
Tapasztalt fórumozó ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 1 601 Regisztrált: 2007-03-01 14:23 Azonosító: 312 |
Nagyon sok, de alapvetően kisértékű cikkeket árulok. Eddig úgy tartottam nyilván folyamatosan az eladásaimat, hogy kimásoltam (kijelölés- copy-paste) időről-időre egy excel táblába, utána csoportosítottam igenyeim szerint azokat ... Most, ha kikopizom, akkor mintha a LinrFeed Cr nélkül rakná ki a sorokat, tehát egyetlen mezőbe rakja be a teljes lapot ... Hogy tudhatnám visszavarázsolni ???
-------------------- Az erőszak a gyengék végső menedéke. (by Ájszek Aszimov) |
|
|
|
2007-08-30 15:09
Létrehozva:
|
|
|
Öreg róka:) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 4 100 Regisztrált: 2007-03-01 13:48 Azonosító: 32 |
Tisztelt Vatera! Készül-e statisztika a termék keresésekről? Jó lenne egy olyan lista amin a nem talált termékek szerepelnek. Nekem közel 20.000.- termékem van, de időm nincs, hogy mindent feltöltsek. Mindenki jól járna. Jelenleg nincs hozzáférhető, közzétehető kimutatás. Hamarosan ezen adatokat is megjelentetjük. Esetlegesen a fórum keresem rovatában is lehet informálódni mire van igény. -------------------- a Vatera csapata
www.vatera.hu |
|
|
|
2007-08-30 15:08
Létrehozva:
|
|
|
Öreg róka:) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 4 100 Regisztrált: 2007-03-01 13:48 Azonosító: 32 |
Miért van az, hogy 48 órát igérnek intézekdés céljára és utána se kapok választ! Röhej, hogy közel 1 hete írtam levelet és semmi nem történt az ügyben. Új bankszámlaszámom lett, megírtam nekik és már utaltam is róla (1. onnan egyenlítettem ki a múlt havi számlámat és 2 napja átutaltam még a 100 Ft-ot is nekik!) Lejárt aukcióim vannak - megkeresett egy vevő, hogy rakjam vissza az egyik cipőt mert szeretné megvenni és nem tudom visszarakni, mert még MINIDG nem vagyok TELJES JOGÚ FELHASZNÁLÓ pedig 1 hete írogatom a leveleket. Ön már teljes jogú felhasználó. A tapasztalatok szerint az átutalást követően a harmadik, negyedik munkanapon válik teljes jogúvá az igénylő. Fontos információ, hogy hétvégén és egyéb munkaszüneti napokon banki forgalom nincs, így ezek a munkaszüneti napok növelik feldolgozás idejét! Észrevételeit továbbítottuk pénzügyes kollégáink felé -------------------- a Vatera csapata
www.vatera.hu |
|
|
|
2007-08-30 10:00
Létrehozva:
|
|
|
Kedves Vatera.Szeretném kérni,hogy küldjenek inkább csekket fizetési felszólítás helyett!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ... Üdv oscar07 Kedves oscar07! A csekket postáztuk az Ön címére. Amennyiben nincs sárga csekk rózsaszín postai utalványon vagy banki átutalással is rendezheti tartozását. A Vatera postacíme (csekkhez): Vatera.hu Kft. 1123 Budapest, Alkotás u. 17-19. Bankszámlaszáma (utaláshoz): 10700024-25268209-51100005 CIB Bank -------------------- a Vatera csapata
www.vatera.hu |
|
|
|
2007-08-30 09:27
Létrehozva:
|
|
|
Új fórumozó Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 3 Regisztrált: 2007-07-19 14:44 Azonosító: 17 022 |
Miért van az, hogy 48 órát igérnek intézekdés céljára és utána se kapok választ! Röhej, hogy közel 1 hete írtam levelet és semmi nem történt az ügyben. Új bankszámlaszámom lett, megírtam nekik és már utaltam is róla (1. onnan egyenlítettem ki a múlt havi számlámat és 2 napja átutaltam még a 100 Ft-ot is nekik!) Lejárt aukcióim vannak - megkeresett egy vevő, hogy rakjam vissza az egyik cipőt mert szeretné megvenni és nem tudom visszarakni, mert még MINIDG nem vagyok TELJES JOGÚ FELHASZNÁLÓ pedig 1 hete írogatom a leveleket.
|
|
|
|
2007-08-30 08:59
Létrehozva:
|
|
|
Új fórumozó Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 8 Regisztrált: 2007-03-26 12:46 Azonosító: 2 221 |
Tisztelt Vatera!
Készül-e statisztika a termék keresésekről? Jó lenne egy olyan lista amin a nem talált termékek szerepelnek. Nekem közel 20.000.- termékem van, de időm nincs, hogy mindent feltöltsek. Mindenki jól járna. |
|
|
|
2007-08-30 07:38
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes újonc ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 112 Regisztrált: 2007-03-20 14:37 Azonosító: 997 |
Kedves Vatera.Szeretném kérni,hogy küldjenek inkább csekket fizetési felszólítás helyett!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nem azért vagyok 100 százalékos felhasználó-ennyi eladással mert link vagyok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Azt sem szeretném ha törölnének-de ha csekkes fizetést választottam akkor kapjak csekket!!!!!!!!!!!!!!! Remélem valaki tenni fog a további együttműködés érdekében!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Üdv oscar07 Nem vagy egyedül! Én is csekkes fizetési módot választottatm, de ezidáig egyszer kaptam csekket, azt is a fizetési határidő lejárta után kb 2 héttel. Most már nem is várok, ha kapom a számlát, inkább fizetem átutalással. Ismerőseim körében is ugyanez a probléma . |
|
|
|
2007-08-29 22:36
Létrehozva:
|
|
|
Új fórumozó Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 1 Regisztrált: 2007-06-10 18:17 Azonosító: 13 393 |
Kedves Vatera.Szeretném kérni,hogy küldjenek inkább csekket fizetési felszólítás helyett!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nem azért vagyok 100 százalékos felhasználó-ennyi eladással mert link vagyok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Azt sem szeretném ha törölnének-de ha csekkes fizetést választottam akkor kapjak csekket!!!!!!!!!!!!!!! Remélem valaki tenni fog a további együttműködés érdekében!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Üdv oscar07 |
|
|
|
2007-08-29 19:51
Létrehozva:
|
|
|
Üdv, ezt értem,... de sok eladó a pozitív visszajelzés után is elfelejt értékelni, s olyan zűrös noszogatni, hogy ugyan értékeljen már. Másrészt ha az eladó mindent pontosan írt le az ismertetésben a termékéről, s a feladást is igazolni tudja, akkor ettől kezdve a vevő reklamálhat. /Nagyon zavaró még, ha az eladó nem felhasználói nevén jelez vissza, áruküldésnél nem a feltüntetett nevét használja, vaterás nevét nem tünteti fel,...nagyon nehéz beazonosítani./ Nem kell noszogatni őket, előbb utóbb hagynak értékelést, mert a vaterát mint eladók/vásárlók csak akkor tudják használni (40 nap után 10000e forintnyi értékben adott/vett tétel esetén a vatera nem engedi be a felhasználót a saját menüjébe csak értékelést készíteni). A jogos reklamálás skálája sokkal szélesebb szerintem. A harmadikkal teljesen egyetértek, sokszor lehetetlen beazonosítani hogy ki utalt át egy bizonyos összeget.Egyszerűen nincs adat (se név se pontos összeg, se vatera felhasználónév, se e-mail a kifizetésről) ha 150 függő küldemény van történetesen akkor kinek írjon az ember ? Ilyenkor sokat nem lehet tenni mint pirossal bejelölni hogy ''beazonosíthatatlan'' -------------------- nagy a baj amikor a tudás hiánya tesz értékessé vagy értéktelenné dolgokat
|
|
|
|
2007-08-29 19:39
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes újonc ![]() ![]() Csoport: Ellenőrzött vásárló Hozzászólások: 61 Regisztrált: 2007-04-08 22:45 Azonosító: 4 355 |
Üdv, ezt értem,... de sok eladó a pozitív visszajelzés után is elfelejt értékelni, s olyan zűrös noszogatni, hogy ugyan értékeljen már. Másrészt ha az eladó mindent pontosan írt le az ismertetésben a termékéről, s a feladást is igazolni tudja, akkor ettől kezdve a vevő reklamálhat. /Nagyon zavaró még, ha az eladó nem felhasználói nevén jelez vissza, áruküldésnél nem a feltüntetett nevét használja, vaterás nevét nem tünteti fel,...nagyon nehéz beazonosítani./ |
|
|
|
2007-08-29 18:14
Létrehozva:
|
|
|
[quote name='zencsi12' date='2007-08-29 11:45' post='45730']
Tisztelt Vaterás Eladók! Három kérdésem lenne: 1. MIÉRT NEM ÉRTÉKELIK AZ ELADÁST A PÉNZ MEGÉRKEZÉSE UTÁN AZONNAL? Hiszen Önök megkapták az áruért a pénzt, tehát a vevő teljesítette kötelességét! Ha megkapták a pénzt, miért nem jelzik azonnal vevőjükkel? Kedves zencsi12, A tranzakció folyamatának egyik eseménye hogy megérkezik a pénz az eladóhoz, az nem jelenti még a tranzakció befejeztét. Akkor fejeződik be egy tranzakciót amikor a vevő visszajelzi hogy rendben megérkezett a tétel és meg van elégedve, ha mást jelez vissza akkor az eladón múlik hogy hogyan viszonyul hozzá, befejezettnek tekinti vagy sem, ha igen akkor befejeződött de a felek (vagy az egyik fél) valószínűleg nem voltak megelégedve. Üdvözlettel, draglion -------------------- nagy a baj amikor a tudás hiánya tesz értékessé vagy értéktelenné dolgokat
|
|
|
|
2007-08-29 15:43
Létrehozva:
|
|
|
Kedves Vatera! Szeretném, ha technika osztály felé továbbítanák az alábbi kérésemet! A kérés az lenne, hogy a Lejárt termékeket újrarakásánál / Eladott termékek újrarakásánál is lehessen csoportosítani név szerint, úgy mint a eladott, licitált áruknál! üdv antik-bazar Kedves antik-bazar! Az észrevételt továbbítottuk a fejlesztő kollégák felé. Türelmét kérjük. -------------------- a Vatera csapata
www.vatera.hu |
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
| Szöveges verzió | A pontos idő: 2013-05-23 21:48 |