Üdvözöllek a Fórumban!
A Vatera fórumai elsősorban azt a célt szolgálják, hogy a felhasználók megoszthassák egymással a Vatera szolgáltatásaival, az online aukciós adásvétellel és a rendszer használatával kapcsolatos tapasztalataikat. Konkrét kérdés esetén, amennyiben a vaterától vár választ, kérjük, kattintson ide és tegye fel kérdését ügyfélszolgálatunknak. Köszönjük.
![]() ![]() |
2008-12-07 19:33
Létrehozva:
|
|
|
Öreg róka:) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 4 100 Regisztrált: 2007-03-01 13:48 Azonosító: 32 |
Tisztelt Vatera! Pár hete megkerestek e-mailben, hogy én, mint a számtech rovat aktív felhasználója javaslatokkal járuljak hozzá a rovat átrendezéséhez, értelemszerűbbé tételéhez. Én akkor lelkesen nekifogtam, s cirka három óra hossza alatt rittyentettem egy - szerintem - egész korrekt meürendszert, amit még egy txt-filében el is mellékeltem. Az, hogy egy szóval nem nyugtázta/köszönte meg nekem senki, csak egy dolog. De azóta minden nap újra reménykedem - immár amolyan lottónyereményként - , hogy hátha megtörténik a NAGY VÁLTOZÁS. Terveznek-e ezzel kapcsolatban valamit, vagy a történtek csak egy lelkes új alkalmazott hozzám hasonló túlbuzgóságának következményei voltak? Kedves SPeti73! Az észrevételt továbbítottuk a felelős kolléga felé. -------------------- a Vatera csapata
www.vatera.hu |
|
|
|
2008-12-07 18:58
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes újonc ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 194 Regisztrált: 2008-01-30 20:24 Azonosító: 98 218 |
Tisztelt Vatera!
Pár hete megkerestek e-mailben, hogy én, mint a számtech rovat aktív felhasználója javaslatokkal járuljak hozzá a rovat átrendezéséhez, értelemszerűbbé tételéhez. Én akkor lelkesen nekifogtam, s cirka három óra hossza alatt rittyentettem egy - szerintem - egész korrekt meürendszert, amit még egy txt-filében el is mellékeltem. Az, hogy egy szóval nem nyugtázta/köszönte meg nekem senki, csak egy dolog. De azóta minden nap újra reménykedem - immár amolyan lottónyereményként - , hogy hátha megtörténik a NAGY VÁLTOZÁS. Terveznek-e ezzel kapcsolatban valamit, vagy a történtek csak egy lelkes új alkalmazott hozzám hasonló túlbuzgóságának következményei voltak? |
|
|
|
2008-01-27 17:38
Létrehozva:
|
|
|
Újonc ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 13 Regisztrált: 2007-03-01 14:34 Azonosító: 550 |
Üdv!
A számítástechnika kategóriában az "Internet, web" illetve az egyéb helyeken (PC alkatrész, notebook alkatrész) elszórt hálózati eszközöknek kellene egy összefoglaló kategória, mondjuk "Hálózati eszközök, kiegészítők" néven :-) Ezen belül mondjuk: Hálózati kártya - UTP Hálózati kártya - optikai PCMCIA hálózati kártya, háló/modem combo Wireless access point Wireless client bridge Wireless hálókártya - PCI Wireless hálókártya - PCMCIA ADSL modem Hagyományos (analóg telefon, FAX) modem ISDN modem Kábelmodem Switch HUB Router Média konverter 19" rackmount switch/hub/egyéb UTP/STP/FTP kábel és csatlakozó Optikai kábel Wireless antennakábel és csatlakozó Egyéb hálózati kábel, egyéb csatlakozó Wireless antenna Egyéb hálózati eszköz, kiegészítő Biztos lehetne még bonyolítani pl. retro, ISA, EISA stb. cuccok, 19" rackmount cuccok szétbontva... Mi maradt ki? Vélemények? Üdv: Gábor |
|
|
|
2007-06-01 15:20
Létrehozva:
|
|
|
Új fórumozó Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 4 Regisztrált: 2007-05-29 15:26 Azonosító: 12 038 |
Egyetértek!
|
|
|
|
2007-03-27 19:37
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes újonc ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 82 Regisztrált: 2007-03-01 14:34 Azonosító: 544 |
Szerintem a VGA kártyákat is szét kellene bontani mert ahogy elnézem van egy kis kavarodás az AGP és a PCI express foglalatok között.Talán ha szét lenne választva kevesebb lenne a keveredés és nem kellene felesleg végig nyálazni 6-7 oldal terméket.
-------------------- ."Még mindig jobb fölöslegeset tudni, mint semmit." - Seneca
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Szöveges verzió | A pontos idő: 2013-05-25 18:09 |