Üdvözöllek a Fórumban!
![]() ![]() |
2011-01-27 23:40
Létrehozva:
|
|
|
Új fórumozó Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 3 Regisztrált: 2010-12-27 23:52 Azonosító: 1 417 330 |
Aki kereste nálam a dreamlife avonos kék parfümöt, amit már rég óta nem lehet megrendelni az avontól, kérem jelentkezzen! Ugyanis nem emlékszem a felhasználónevére, és így nem tudom felvenni vele a kapcsolatot. A dreamlife deo aukcióm-on kérdezte, hogy van e ilyen parfümöm vagy tudok- e ilyet, de mire sikerült elintéznem, hogy licitálja, úgy eltűnt, hoy se híre se hamva. Egyébként bárki elviheti-akinek tetszik ez a parfüm vagy aki szintén ilyet keres- rajta kívül is, hisz fixárasan licitálható! De annak örülnék, hogyha ő jelentkezne, mivel miatta mozgattam meg az ismerői körömet, neki tettem szivességet és most úgy néz ki rajtammaradt a parfüm Aliz Gondolom már nincs meg, ugye: |
|
|
|
2008-09-23 19:10
Létrehozva:
|
|
|
Új fórumozó Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 4 Regisztrált: 2008-08-12 17:03 Azonosító: 178 764 |
Aki kereste nálam a dreamlife avonos kék parfümöt, amit már rég óta nem lehet megrendelni az avontól, kérem jelentkezzen! Ugyanis nem emlékszem a felhasználónevére, és így nem tudom felvenni vele a kapcsolatot. A dreamlife deo aukcióm-on kérdezte, hogy van e ilyen parfümöm vagy tudok- e ilyet, de mire sikerült elintéznem, hogy licitálja, úgy eltűnt, hoy se híre se hamva. Egyébként bárki elviheti-akinek tetszik ez a parfüm vagy aki szintén ilyet keres- rajta kívül is, hisz fixárasan licitálható!
De annak örülnék, hogyha ő jelentkezne, mivel miatta mozgattam meg az ismerői körömet, neki tettem szivességet és most úgy néz ki rajtammaradt a parfüm Aliz |
|
|
|
![]() ![]() |
| Szöveges verzió | A pontos idő: 2013-05-18 19:49 |