Üdvözöllek a Fórumban!
A Vatera fórumai elsősorban azt a célt szolgálják, hogy a felhasználók megoszthassák egymással a Vatera szolgáltatásaival, az online aukciós adásvétellel és a rendszer használatával kapcsolatos tapasztalataikat. Konkrét kérdés esetén, amennyiben a vaterától vár választ, kérjük, kattintson ide és tegye fel kérdését ügyfélszolgálatunknak. Köszönjük.
![]() ![]() |
2013-04-10 13:31
Létrehozva:
|
|
![]() Fórumozó ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 459 Regisztrált: 2007-11-14 20:22 Azonosító: 43 559 |
Kedves nyubocs! Nem teljesen. Az új vaterafutáros MPL terméknél (üzleti csomag) már nem kell utánvételi lapot kitölteni; és pillanatnyilag MPL Vaterafutár rendelést nem is tud banki utánvéttel kérni (akkor sem, ha utólag kitölt hozzá egy utánvételi lapot). Tehát ha most MPL-t rendel, akkor csak készpénzes utánvétet tud kérni. Legkésőbb hétfőtől lesz bankszámlára utalós utánvét is, és szintén nem kell majd semmi plusz űrlapot kitölteni hozzá. Kedves Leo! Na ezt most nem értem, vagy csak nem fog az agyam Az tiszta, hogy most csak készpénzes utánvét van, de a készpénzeshez kell az utánvételi lap nem. Azt tudom, hogy utalásosnál nem kell (nekem személy szerint van külön MPL szerződésem, de az ismerősömnek nincs, csak könyvelési szempontból én nem akarom a sajátomon küldeni az övét.) -------------------- All I wanna do Is trade this life for something new Holding on to what I haven't got!
|
|
|
|
2013-04-10 13:24
Létrehozva:
|
|
![]() Igencsak öreg róka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 3 116 Regisztrált: 2009-09-02 09:51 Azonosító: 726 887 |
Kedves Leo! Köszönöm a választ! Pont az utánvételi lap külön kitöltésének elkerülése miatt kérdeztük, de akkor nincs más hátra, marad annak is a kitöltögetése. Kedves nyubocs! Nem teljesen. Az új vaterafutáros MPL terméknél (üzleti csomag) már nem kell utánvételi lapot kitölteni; és pillanatnyilag MPL Vaterafutár rendelést nem is tud banki utánvéttel kérni (akkor sem, ha utólag kitölt hozzá egy utánvételi lapot). Tehát ha most MPL-t rendel, akkor csak készpénzes utánvétet tud kérni. Legkésőbb hétfőtől lesz bankszámlára utalós utánvét is, és szintén nem kell majd semmi plusz űrlapot kitölteni hozzá. -------------------- Üdvözlettel:
Leó a Vatera oroszlánja |
|
|
|
2013-04-10 13:10
Létrehozva:
|
|
![]() Fórumozó ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 459 Regisztrált: 2007-11-14 20:22 Azonosító: 43 559 |
Kedves nyubocs! Néhány napon belül elérhető lesz, addig csak készpénzben fizetve tudja kérni (kihozza a postás). Megértését köszönjük! Kedves Leo! Köszönöm a választ! Pont az utánvételi lap külön kitöltésének elkerülése miatt kérdeztük, de akkor nincs más hátra, marad annak is a kitöltögetése. -------------------- All I wanna do Is trade this life for something new Holding on to what I haven't got!
|
|
|
|
2013-04-10 12:37
Létrehozva:
|
|
![]() Igencsak öreg róka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 3 116 Regisztrált: 2009-09-02 09:51 Azonosító: 726 887 |
Néztem most a Vaterafutár lapját egy ismerősömnek. Utánvételi összeg kifizetése pontban gondolom azt kérdi, hogy miképp szeretné megkapni a pénzét. Ezt viszont nem engedi banki átutalásra jelölni (minden adat meg lett adva helyesen) Vagy van rá valami értékhatár? Mármint az MPL Vaterafutárra gondoltam (elnézést ez kimaradt) Kedves nyubocs! Néhány napon belül elérhető lesz, addig csak készpénzben fizetve tudja kérni (kihozza a postás). Megértését köszönjük! -------------------- Üdvözlettel:
|
|
|
2013-04-10 11:32
Létrehozva:
|
|
Néztem most a Vaterafutár lapját egy ismerősömnek.
Utánvételi összeg kifizetése pontban gondolom azt kérdi, hogy miképp szeretné megkapni a pénzét. Ezt viszont nem engedi banki átutalásra jelölni (minden adat meg lett adva helyesen) Vagy van rá valami értékhatár? Néztem most a Vaterafutár lapját egy ismerősömnek. Utánvételi összeg kifizetése pontban gondolom azt kérdi, hogy miképp szeretné megkapni a pénzét. Ezt viszont nem engedi banki átutalásra jelölni (minden adat meg lett adva helyesen) Vagy van rá valami értékhatár? Mármint az MPL Vaterafutárra gondoltam (elnézést ez kimaradt) -------------------- All I wanna do Is trade this life for something new Holding on to what I haven't got!
|
|
|
|
2013-03-31 00:22
Létrehozva:
|
|
|
Újonc ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 15 Regisztrált: 2012-12-11 14:46 Azonosító: 1 921 394 |
Szuper GTR Futár ---SOHA TÖBBET!!! (...) Igazából gondolom rendőrségi feljelentéssel sem érek el semmit, tehát ezért fordultam ehhez a fórumhoz , hátha akad egy épkézláb ötlet valakitől, esetleg segítek a választásban , hogy a GTR-t senki se válassza!!! Egyszer adtam fel küldeményt a GTR-rel, és már a legelső alkalommal durvát hibáztak. Plusz elég nehezen elérhetőek, pl. a telephelyeik listája sem nyilvános. Én a karácsony előtti promóciójukkal jártam meg, amikor tele volt a Vatera a hirdetésükkel, hogy ha adott nap 16:00 óráig megrendeli az ember a futárt náluk, akkor garantáltan kiviszik még karácsony előtt a csomagot. Nos, ez annyira garantált volt, hogy a vevőmhöz nagy nyugodtan kiszállították december 28-án, ő meg majd agyvérzést kapott. A panaszomra még csak nem is válaszoltak. Nekem ennyi elég is volt belőlük egy életre. |
|
|
|
2013-03-26 19:52
Létrehozva:
|
|
|
Új fórumozó Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 1 Regisztrált: 2013-03-26 19:40 Azonosító: 2 026 043 |
Üdv
Jó pár utánvételes csomagot feladtam 2 és 1 hete az új MPL üzleti csomaggal és két hete gyakorlatilag egy Ft sem jött vissza, csak hitegetnek a telefonban , hogy átmeneti a probléma valami utalvánnyal, nekem meg ülnek egy rakás pénzemen. GRATULÁLOK Még jó hogy a csomag odaért legalább egy nap alatt így a vevők nem kaptak egyvérzést. Ezelőtt nem volt ilyen problémám velük, csak mióta átálltak erre az új dologra és nem kell utánvételi lapot kitölteni |
|
|
|
2013-03-25 22:48
Létrehozva:
|
|
![]() Customer Service ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: M O D E R Á T O R Hozzászólások: 13 084 Regisztrált: 2009-09-04 15:11 Azonosító: 730 465 |
Üdv mindenkinek. Nem tudom,hogy jó helyen érdeklődöm a PPS-futárral valakinek valamilyen tapasztalata volna-e vagy elérhetőségüket keresném. www.ppsfutar.hu/ugyfelkapu/index.php -------------------- Üdvözlettel:
a Vatera csapata www.vatera.hu |
|
|
|
2013-03-25 18:53
Létrehozva:
|
|
![]() Vigyázz! Veszélyes Vitrioltulajdonos! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 25 251 Regisztrált: 2008-03-25 16:08 Innen: Szüfrazsettkiképző Főállomás :) Azonosító: 128 349 |
Üdv mindenkinek. Nem tudom,hogy jó helyen érdeklődöm a PPS-futárral valakinek valamilyen tapasztalata volna-e vagy elérhetőségüket keresném. Én imádom őket, főleg Gyuribát, csak ő már nyugdíjas. Csúcs egyébként egyszer a világ végéről előkerítettek egy dupla csomagomat. Ha kétdobozos a küldeményem, még mindig ők játszanak nálam. Itt meg tudod rendelni őket, mármint a piactéren. A hozzászólást -zejopy- szerkesztette a következő időpontban: 2013-03-25 18:54 -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2013-03-25 18:36
Létrehozva:
|
|
|
Új fórumozó Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 1 Regisztrált: 2010-11-02 13:54 Azonosító: 1 407 530 |
Üdv mindenkinek.
Nem tudom,hogy jó helyen érdeklődöm a PPS-futárral valakinek valamilyen tapasztalata volna-e vagy elérhetőségüket keresném. |
|
|
|
2013-03-23 11:14
Létrehozva:
|
|
|
Új fórumozó Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 1 Regisztrált: 2013-03-23 11:01 Azonosító: 2 025 758 |
Szuper GTR Futár ---SOHA TÖBBET!!!
Megosztom veletek a kálváriámat : 2013.03.04-én a Vatera online piactéren eladott terméket szerettem volna eljuttatni a vevőhöz (Budapestről - Kunszentmártonig), ezért kinéztem egy az oldalon feltüntetett futárszolgálatot : GTR FUTÁRSZOLGÁLAT - úgy hirdetik magukat, hogy 24 órán belül eljuttatják a csomagot a feladótól a vevőig 990 ft-os áron. - Gondolom ismerős!!! Az már mellékes , hogy a futár csak 03.07-én jött a csomagért, amit át is vett, és kifizettem a 990 Ft-os díjat. 03.12-én délelőtt telefonáltam először hogy a csomag nem érkezett meg a vevőhöz, mit tudnak róla?! Az ügyfélszolgálatos hölgy a telefonban azt állította hogy a csomagot már kézbesítették,de mivel 10 percel előtte beszéltem a vevővel és mondta hogy semmit nem kapott , így tudtam hogy ez nem igaz, az ügyfélszolgálatos azt ígérte utána néz és visszahívást fogok kapni, sajnos nem kaptam , tehát 03.13-án újra telefonáltam. Ezúttal egy másik ügyfélszolgálatos hölgy azt állította hogy a csomag visszakerült a pesti központba , az okát nem tudja, de nem tud mit csinálni, utánaérdeklődik és szintén visszahívást ígért. Természetesen megint csak nem hívtak vissza , így 03.14-én megint csak hívtam őket hogy mit tudnak a csomagról, az ügyfélszolgálatos hölgy ezúttal azt mondta hogy a csomag elveszett és e-mailben küldjem el nekik a kártérítési igényemet, amit ők majd ha Hétfőig sem kerül elő a csomag akkor elindítják az eljárást, természetesen el is küldtem, vártam valami visszajelzést ez ügyben , persze nem kaptam, így a mai napon 03.20-án ismét felhívtam őket, sokadszori próbálkozásra sikerült elérni őket és szintén jött a sablonos "duma" , hogy ők nem tudják mi van a csomaggal, és az üggyel se tudják mi van, mivel ezt az ügyet ők már tovább adták a felettesüknek...(és ezzel a dolog le van zárva??????) tehát ők semmit nem tudnak, persze kértem telefonos elérhetőséget , azt nem adtak, csak egy e-mail címet ahova szintén írhatok , ha kérdésem volna. 03.20-án délelőtt folyamán írtam is a megadott e-mail címre, de semmi reakció ezidáig nem történt. Kérdésem hogy mit tudok ez ügyben tenni? Tudom hogy az értékhatár kicsi ahhoz hogy bűncselekményről beszéljünk, mert mindössze 12000 Ft + 990 Ft , tehát csak szabálysértés, de mi ez ha nem a vásárló félrevezetése , hiszen ők 24 órát jelölnek meg kiszállítási időnek, és lassan 3 hete nem tudok semmit a csomagomról. A pénzt elvették, de nem teljesítették azt amit vállaltak, amiért fizettem!!! Igazából gondolom rendőrségi feljelentéssel sem érek el semmit, tehát ezért fordultam ehhez a fórumhoz , hátha akad egy épkézláb ötlet valakitől, esetleg segítek a választásban , hogy a GTR-t senki se válassza!!! A hozzászólást -badboy2005- szerkesztette a következő időpontban: 2013-03-23 11:15 |
|
|
|
2013-03-20 18:51
Létrehozva:
|
|
![]() Vigyázz! Veszélyes Vitrioltulajdonos! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 25 251 Regisztrált: 2008-03-25 16:08 Innen: Szüfrazsettkiképző Főállomás :) Azonosító: 128 349 |
Parajelenség, vizsgáljuk Körülöttem mindig vannak olyanok. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2013-03-20 18:20
Létrehozva:
|
|
Leó, imádlak, de ma néztem végig, és hallgattam a postás kislány meséjét róla. Láttam a szememmel, hogy odajött egy másik nő, aki főnök volt és beütött egy kódot. Tényleg asszed benarkóztam? Nem, nem, tényleg nem, bár kicsit szédültem, mert hosszan siettem a nehéz csomaggal, de ezt nem vizionáltam. Kérlek, világosíts fel. Parajelenség, vizsgáljuk -------------------- Üdvözlettel:
|
|
|
2013-03-19 19:40
Létrehozva:
|
|
De nem. Leó, imádlak, de ma néztem végig, és hallgattam a postás kislány meséjét róla. Láttam a szememmel, hogy odajött egy másik nő, aki főnök volt és beütött egy kódot. Tényleg asszed benarkóztam? Nem, nem, tényleg nem, bár kicsit szédültem, mert hosszan siettem a nehéz csomaggal, de ezt nem vizionáltam. Kérlek, világosíts fel. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2013-03-19 18:27
Létrehozva:
|
|
Az e-mail értesítés nem ránk ró plusz terhet, hanem a postai dolgozóknak van egy jóváhagyatási procedúrájuk vele... De nem. -------------------- Üdvözlettel:
|
|
|
2013-03-19 16:52
Létrehozva:
|
|
|
Fórumozó ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 468 Regisztrált: 2009-08-17 11:47 Azonosító: 706 366 |
Szia! Postán maradó és PostaPontos kézbesítés esetén is kiküldésre kerül emailben az értesítés. Ennek egyetlen feltétele van, hogy a megrendelőlapon megadásra kerüljön a címzett email címe, semmi más nem szükségeltetik hozzá. Az egy feladójegyzék/több csomag opción dolgozunk, nemsokára lesz erre is lehetőség. Köszi! Az e-mail értesítés nem ránk ró plusz terhet, hanem a postai dolgozóknak van egy jóváhagyatási procedúrájuk vele, ez minket csak abban érint, hogy türelmesen ki kell várnunk. Ezt nekem ma a postás hölgy panaszolta, azéer szóltam. A másiknak nagyon örülök, köszönjük. -------------------- Nem azért hibáztál, mert többet adtál, hanem mert kevesebbet kívántál. Ha többet adsz, többet is követelhetsz. |
|
|
|
2013-03-19 16:06
Létrehozva:
|
|
A PostaPontos feladási módnál úgy van, hogy a vevőt nem értesítik automatikusan, csak akkor, ha a csomag felvételekor a postás hölgy jóváhagyatja a főnökével. Ez nagyon körülményessé teszi a feladást, főleg akkor, ha több csomag van, mert mindegyiket külön kell. Azt hiszem, ez nem kimondottan vaterás hatáskör, de talán tudnátok nekik szólni, hogy így nem igazán vonzó ez a feladási mód. A másik probléma, ami szintén az újítás óta van, hogy minden csomagról külön számlát adnak, ha hatot viszek, akkor hat számlával megyek haza. Ez a könyvelőnek nem túl nagy öröm. Ha lehet, ezt azt is említsétek meg, hogy ezen esetleg változtassanak, mert lényegesen gördülékenyebben zajlana minden, ha ezek nem így lennének. Köszönöm, hogy meghallgattál. Szia! Postán maradó és PostaPontos kézbesítés esetén is kiküldésre kerül emailben az értesítés. Ennek egyetlen feltétele van, hogy a megrendelőlapon megadásra kerüljön a címzett email címe, semmi más nem szükségeltetik hozzá. Az egy feladójegyzék/több csomag opción dolgozunk, nemsokára lesz erre is lehetőség. -------------------- Üdvözlettel:
|
|
|
2013-03-19 12:24
Létrehozva:
|
|
A PostaPontos feladási módnál úgy van, hogy a vevőt nem értesítik automatikusan, csak akkor, ha a csomag felvételekor a postás hölgy jóváhagyatja a főnökével. Ez nagyon körülményessé teszi a feladást, főleg akkor, ha több csomag van, mert mindegyiket külön kell. Azt hiszem, ez nem kimondottan vaterás hatáskör, de talán tudnátok nekik szólni, hogy így nem igazán vonzó ez a feladási mód. A másik probléma, ami szintén az újítás óta van, hogy minden csomagról külön számlát adnak, ha hatot viszek, akkor hat számlával megyek haza. Ez a könyvelőnek nem túl nagy öröm. Ha lehet, ezt azt is említsétek meg, hogy ezen esetleg változtassanak, mert lényegesen gördülékenyebben zajlana minden, ha ezek nem így lennének. Köszönöm, hogy meghallgattál. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2013-03-17 21:55
Létrehozva:
|
|
Még valamit szeretnék mondani futár-ügyben. Most, hogy rendeztem a sablonjaimat, tényleg eléggé normálisan akartam megcsinálni, azért, hogy a vevő érezze azt is, hogy választhat, és azért is, hogyha akar takarékoskodhasson. Ezért beállítottam a PostaPontos lehetőséget is, mert ott már jelentős a különbség, az 1130 Ft-os ajánlott levél súlyú cuccok elmennek 760 Ft-ért. Ez látványosan kevesebb, és arra gondoltam, hogy talán sokan vannak, akik hazafelé útba ejtik a postát, akár a buszmegálló felől, akár kocsival, szóval eléggé életszerűnek tűnt, hogy legyen ez az opció is. Azt hiszem a múlt hétvégén csináltam, és ha jól számoltam, az eltelt egy hét alatt négy vásárló volt, aki ezt kérte. Szóval javaslom azoknak, akik komoly és valódi tisztességes módszerekkel akar vevőket csábítani magához.
A hozzászólást -zejopy- szerkesztette a következő időpontban: 2013-03-17 21:56 -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2013-03-17 12:30
Létrehozva:
|
|
Szia! Nézzük, köszönjük! Szia! Szép hétvégét, már ami visszavan (akkor is egyben van, mert a vissza az igekötő és az ige előtt áll, ugyan az csak létige, de ilyenkor egybeírandó, csókoltatom a helyesírás ellenőrzőt) belőle. Úgy tűnik, javítottátok, nagyon köszönöm. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
![]() ![]() |
| Szöveges verzió | A pontos idő: 2013-06-20 02:52 |