Üdvözöllek a Fórumban!
A Vatera fórumai elsősorban azt a célt szolgálják, hogy a felhasználók megoszthassák egymással a Vatera szolgáltatásaival, az online aukciós adásvétellel és a rendszer használatával kapcsolatos tapasztalataikat. Konkrét kérdés esetén, amennyiben a vaterától vár választ, kérjük, kattintson ide és tegye fel kérdését ügyfélszolgálatunknak. Köszönjük.
![]() ![]() |
2010-07-09 13:38
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes újonc ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 249 Regisztrált: 2009-07-07 14:29 Azonosító: 663 764 |
igen, ismét meg kell rendelnie a futárt Kedves ppsfutar, köszönöm a gyors(nak nem nevezhető) választ. Akkor itt ismét felteszem a kérdést, mert sem telefonban, sem emailben nem kaptam kielégítő választ: miért van az, hogy a hétfőn megrendelt futárnak ma, pénteken még mindig se híre-se hamva?? Miért van az, hogy nem értesítenek a késésről? S végezetül miért van az, hogy a megrendelőt a legapróbb tévedésért is meghiúsult kiállási díjjal, miegyebekkel sújtják, míg jelen esetben még azt sem ajánlották fel,hogy elengedik legalább a díj felét?? Válaszát előre is megköszönöm. |
|
|
|
2010-07-09 11:03
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes újonc ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 155 Regisztrált: 2009-04-06 12:33 Azonosító: 603 114 |
|
|
|
|
2010-07-06 08:17
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes újonc ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 249 Regisztrált: 2009-07-07 14:29 Azonosító: 663 764 |
Sziasztok,
tegnap rendeltem futárt, ma érkezik. Közben viszont egy másik címre is kéne küldenem egy csomagot. Ahhoz ismét meg kell rendelnem a futárt és holnap jön, vagy a mai futárnak is odaadhatom??? Köszönöm a segítséget. |
|
|
|
2010-07-02 07:07
Létrehozva:
|
|
|
Fórumozó ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 650 Regisztrált: 2010-02-05 12:24 Innen: Kesztölc Azonosító: 980 507 |
Sziasztok! Én még nagyon zöld vagyok itt. Kellene egy kis segítség. Hogyan tudok vatera futárral küldeni? Köszi ellőre is a segítséget. 12lady Szia! Itt minden le van írva, és meg is tudod rendelni a futárt. Ha további kérdésed van, ITT felteheted;-) -------------------- Korán keltem, hol az arany?
|
|
|
|
2010-07-02 06:31
Létrehozva:
|
|
|
Új fórumozó Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 4 Regisztrált: 2010-07-02 06:28 Azonosító: 1 240 906 |
Sziasztok!
Én még nagyon zöld vagyok itt. Kellene egy kis segítség. Hogyan tudok vatera futárral küldeni? Köszi ellőre is a segítséget. 12lady |
|
|
|
2010-06-24 17:21
Létrehozva:
|
|
![]() Vigyázz! Veszélyes Vitrioltulajdonos! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 25 244 Regisztrált: 2008-03-25 16:08 Innen: Szüfrazsettkiképző Főállomás :) Azonosító: 128 349 |
Csak egy észrevétel! 2 napja ülök itthon, és várom a vatera futárt. És ma sem jön, mert sok a csomag és nem fér bele az enyém. És az sem fér bele, hogy felhívjon, hogy bocs, de nem megyek. Nekem kell utána telefonálgatnom. A vevő persze várja a csomagot-nagyon korrektül utalt. Tudom, hogy én maradok a slamasztikában. Ilyenkor mi a tennivaló? Nem tudsz mást, csak sűrűn elnézést kérni..... -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2010-06-24 17:01
Létrehozva:
|
|
|
Új fórumozó Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 1 Regisztrált: 2010-03-11 20:47 Azonosító: 1 048 926 |
Csak egy észrevétel! 2 napja ülök itthon, és várom a vatera futárt. És ma sem jön, mert sok a csomag és nem fér bele az enyém. És az sem fér bele, hogy felhívjon, hogy bocs, de nem megyek. Nekem kell utána telefonálgatnom. A vevő persze várja a csomagot-nagyon korrektül utalt. Tudom, hogy én maradok a slamasztikában. Ilyenkor mi a tennivaló?
|
|
|
|
2010-06-21 22:24
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes újonc ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 155 Regisztrált: 2009-04-06 12:33 Azonosító: 603 114 |
Sziasztok! Nem nagyon szoktam fórumozni, de ma olyan történt velem, amit egyszerűen nem tudok hova tenni. Egy kerékpárt szerettem volna elküldeni vaterafutárral. Mielőtt elküldtem volna a megrendelést, telefonon is leegyeztettem, hogy mennyi az annyi. 2500ft-os fuvardíj lett a vége. (megjegyzem: régebben küldtem már hasonló kaliberű bringát 1750-ért, de gondoltam emeltek az áron) Ma várom a futárt, aki este 6 után rám telefonál, hogy útban van a csomagért, de csak 3800,-ért viheti el. (ma reggel egy új táblázatot nyomtak a sofőrök kezébe, és ők az alapján kérik a díjat) Mi ez, ha nem átverés? Tisztelt Hozzászóló ! Nem átverés. Térfogatsúlyos vagy szebb szóval volumetrikus számítás. Semmi nem változott, csak eddig is be kellett volna írni az on-line megrendelésbe a szállítandó áru szélességét, magasságát és hosszúságát. Ennek alapján a gép felülírja a tárgy tényleges súlyát. Mindenki maga is ki tudja számítani minden küldeményének térfogatsúlyát, ha ezt a három méretet összeszorozza cm-ben és elosztja 6000-rel. Ez a szám a kg-ban a volumetrikus súly. Tehát semmiféle új táblázat nincs, csak ami eddig is volt, van a honlapon ill. az on-line megrendelésen, azt tartják be. Ez hátrányokkal is járhat, mármint ha nem az igazi méretek alapján történik a megrendelés. Azt is érdemes elolvasni. üdvözlettel a Vaterafutár |
|
|
|
2010-06-18 22:21
Létrehozva:
|
|
|
Új fórumozó Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 3 Regisztrált: 2010-02-18 09:13 Azonosító: 1 011 367 |
Sziasztok!
Nem nagyon szoktam fórumozni, de ma olyan történt velem, amit egyszerűen nem tudok hova tenni. Egy kerékpárt szerettem volna elküldeni vaterafutárral. Mielőtt elküldtem volna a megrendelést, telefonon is leegyeztettem, hogy mennyi az annyi. 2500ft-os fuvardíj lett a vége. (megjegyzem: régebben küldtem már hasonló kaliberű bringát 1750-ért, de gondoltam emeltek az áron) Ma várom a futárt, aki este 6 után rám telefonál, hogy útban van a csomagért, de csak 3800,-ért viheti el. (ma reggel egy új táblázatot nyomtak a sofőrök kezébe, és ők az alapján kérik a díjat) Mi ez, ha nem átverés? |
|
|
|
2010-06-11 00:20
Létrehozva:
|
|
![]() Vigyázz! Veszélyes Vitrioltulajdonos! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 25 244 Regisztrált: 2008-03-25 16:08 Innen: Szüfrazsettkiképző Főállomás :) Azonosító: 128 349 |
Szívesen,jó sok csomagküldést kívánok mindenkinek:))! Köszi, nagyon kedves vagy. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2010-06-11 00:03
Létrehozva:
|
|
|
Újonc ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 40 Regisztrált: 2007-12-06 20:00 Azonosító: 62 942 |
Kérdezek, hogy pontosabban lássak. 1. Ha jól értem, ez a posta szolgáltatása, ugye? 2. Ha a cucc több, mint egy doboz, akkor is egy "csomagnak" számít? (Mert ez a futárszolgáltatásnak nagy előnye) 3. Furcsa ez az időgarantált, mert szerintem nem pontosan így tevődik össze, pl. határozottan úgy emlékszem, hogy a törékeny +260 Ft, bár ez a start és start plusznál van. 4. Hol rendeled meg? 5. Van állandó szerződésed velük? Mert az nálam kizáró ok. Szóval, kérlek fejtsd ki pontosan, mert felcsigáztál. Köszi. 1.Igen,a posta szolgáltatása 2.1-2 csomagra érvényes 3.Ha külön jelölöd a törékenyt,akkor 260ft,ha viszont 2napos start idő garantáltat kérsz-háznál felvéve,akkor 1690+450ft,és ebbe benne van a törékeny szolgáltatás!így 2140ft-ért házhoz jön,és rendben megérkezik max 2napon belül:))és értékbiztosított 20.000ft-ig ingyen,felette pár 100ft 4.a postán adtak egy telefonszámot,ezen egy nappal előtte szólok,és másnap akkor jön amikorra hívom őket! 5.Nincs szerződésem,ezt simán intézik minden postán,bármikor-bármennyiszer! Két napja küldtem egyet,1 nap alatt odaért sértetlenül,holnap küldöm a másikat,és nem cipekedek(25kg-os kerti szett csomag)A gondom csak annyi volt,hogy a szállító nem hozta a szállító levelet,így necces volt,hogy bizonyítsam kifizettem neki,de ígérte hogy másnap bedobja-így tett!Viszont előre ki lehet fizetni a postán,megkapod szállítót,és már csak a sofőrt kell várni:))Nekem ez bevált,ezt fogom használni,és mindenkinek ajánlom,így nem kapsz sérvet,és simán kifizeti a vásárló is,mert biztosítva van a termék!Ha te cipeled a postára akkor 1690ft,és 450ft-ot még én is bevállalok a házhoz jövetelért! Szívesen,jó sok csomagküldést kívánok mindenkinek:))! |
|
|
|
2010-06-09 12:33
Létrehozva:
|
|
Mostanában több nagy csomagot kell-kellett elküldenem,és az én tapasztalatom ezzel kapcsolatban nagyon jó a postára nézve!A csomagom kb 25-30kg volt,idő garantáltként(max 2nap)érték biztosítottan,1690ft+450ft törékenyként háznál felvéve 2140ft!Előtte való nap kell szólni,időben érkezik és az ország egész területén igénybe vehető,és egy nap alatt odaért a csomag!-ellentétben ................. Kérdezek, hogy pontosabban lássak. 1. Ha jól értem, ez a posta szolgáltatása, ugye? 2. Ha a cucc több, mint egy doboz, akkor is egy "csomagnak" számít? (Mert ez a futárszolgáltatásnak nagy előnye) 3. Furcsa ez az időgarantált, mert szerintem nem pontosan így tevődik össze, pl. határozottan úgy emlékszem, hogy a törékeny +260 Ft, bár ez a start és start plusznál van. 4. Hol rendeled meg? 5. Van állandó szerződésed velük? Mert az nálam kizáró ok. Szóval, kérlek fejtsd ki pontosan, mert felcsigáztál. Köszi. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2010-06-09 12:21
Létrehozva:
|
|
|
Újonc ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 40 Regisztrált: 2007-12-06 20:00 Azonosító: 62 942 |
Sziasztok,szép napot mindenkinek!
Mostanában több nagy csomagot kell-kellett elküldenem,és az én tapasztalatom ezzel kapcsolatban nagyon jó a postára nézve!A csomagom kb 25-30kg volt,idő garantáltként(max 2nap)érték biztosítottan,1690ft+450ft törékenyként háznál felvéve 2140ft!Előtte való nap kell szólni,időben érkezik és az ország egész területén igénybe vehető,és egy nap alatt odaért a csomag!-ellentétben a vatera futárral,amin csodálkozom,mert egy ekkora cégnek már beleférne hogy ne csak Budapesten lehessen házhoz hívni őket!Van még mit javítani ezen a szolgáltatáson,pláne mivel nem is olcsó! Kedves Vaterafutár:aki TÉGED akar kiszolgálni! Senkit nem érdekel a leterheltség,ha kifizeti a szolgáltatást,mindenki elvárja hogy teljesítsék,mégpedig a szerződésben vállaltak szerint!Te sem örülnél ha kifizeted a kenyeret a boltban,és nem adják oda,mert elfogyott-mondván hogy kevés pék dolgozik,majd megkapod két nap múlva!A vásárlónak kötelessége átvenni a lelicitált terméket,az eladónak kötelessége eladni neki,neked pedig kötelességed időben felvenni-kivinni! |
|
|
|
2010-06-08 15:49
Létrehozva:
|
|
|
Fórumozó ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 650 Regisztrált: 2010-02-05 12:24 Innen: Kesztölc Azonosító: 980 507 |
Szép napot kívánok! Meg lehet azt tudni,hogy egyáltalán van-e feladva részemre csomag? Szia! Vásárlásaim során, ha az eladó Vaterafutárral küldte a terméket, mindig kaptam egy értesítő e-mail-t a cégtől, hogy a partnerem velük szállíttatja a csomagom. Ha jól emlékszem, az e-mail cím megadása kötelező. Ha nem kaptál ilyen értesítőt, kérdezz rá az eladóra, mert vagy nem rendelte meg a futárt, vagy rosszul adta meg az e-mail címed. -------------------- Korán keltem, hol az arany?
|
|
|
|
2010-06-08 11:31
Létrehozva:
|
|
|
Új fórumozó Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 1 Regisztrált: 2010-05-29 22:28 Azonosító: 1 185 306 |
Szép napot kívánok!
A vaterafutár átlagosan hány nap alatt ér el a címzetthez?Mert állítólag 3-án el lett küldve nekem egy csomag,de még mindig csak várok.Tegnap nem írtam,mert hátha,de gondoltam ma már csak rákérdezek...Meg lehet azt tudni,hogy egyáltalán van-e feladva részemre csomag?(remélem bejön az a dolog,hogy amint elküldtem a postot,jön a futár!) |
|
|
|
2010-06-05 09:15
Létrehozva:
|
|
|
Élő szövet a belső fémvázon ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 5 356 Regisztrált: 2007-03-01 14:14 Innen: Future Azonosító: 66 |
Ha valaki tud segítsen,mit tegyek ,felsdjam a csomagot póstán? Pffff.... Add fel postán vagy egy másik futárcéggel aki el is viszi a csomagodat! -------------------- Szeretem amikor az okos hülyéskedik, de utálom mikor a hülye okoskodik.
|
|
|
|
2010-06-05 07:50
Létrehozva:
|
|
|
Új fórumozó Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 1 Regisztrált: 2010-06-05 07:33 Azonosító: 1 197 326 |
Szia!
A" Vatera futárral "szerettem volna elküldeni egy csomagot,melyet a honlapjukon lévő statisztikai lap kitöltése után el is fogadtak(visszajelző emailt küldtek).A rendelés06.02.-án volt.Tegnap du 2 óra körül érdeklődtem telefonon,hogy mi történt miért nem vitték még el a csomagot,a holgy azt ígérte 15 és 17 óra között viszi a futár,de én este 6 óráig vártam hiába. A kérdése-miért nem jött a futár,miért nem telefonált legalább,hogy mikor jön.Egy napom ment már rá,de még most sem tudom mikor viszik a csomagot,mert telefonon csak hétköznap 9 és 15 óra között lehet elérni őket. Ha valaki tud segítsen,mit tegyek ,felsdjam a csomagot póstán? |
|
|
|
2010-06-01 18:18
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010-06-01 16:14
Létrehozva:
|
|
|
Újonc ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 27 Regisztrált: 2007-03-01 14:20 Azonosító: 212 |
Nagyon humoros volt amiket olvastam. Üdvözöllek vidám hozzászóló. Tudod hány címen volt az a futár ma ? Tudod miért késett ? Megbántott valamivel ? Te jobban tudsz tolatni ? Tudod milyen jó hangulatot tudsz teremteni szállítani akaró olvasóidnak ? köszönöm szépen a hozzászólásaidat, üdvözlettel a Vaterafutár - aki TÉGED akar kiszolgálni. Ezt Nekem címezted? Én inkább szenvedő alanya voltam a történetnek, és korántsem egy vidám felhasználó. Más kérdés, hogy igyekeztem "lazán" felfogni a futárcég gyenge teljesítését. Gondoltam, hogy miután egy illetékes végigolvassa és értelmezi a panaszomat minimum egy "bocs a szivatásért" beírást kapok, és nem egy sértődött tinédzser stílusában írt hozzászólást. Elfogadom, hogy sok a munka és emiatt csak később tudja felvenni a futár a küldeményemet. De a napi útvonalterv készítésekor ez már kiderül, és ha délben érdeklődök akkor az illetékes már láthatja, hogy a futár kb 16-20 óra között ér majd hozzám előreláthatólag, így ehhez igazodva én sem ülök otthon egész nap emiatt. Jah, és igen, van jogosítványom. Bár nem ebből élek. A szállítólevelet mikor kapom meg? Üdv.: jns |
|
|
|
2010-05-28 17:15
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes újonc ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 191 Regisztrált: 2007-03-01 14:31 Azonosító: 483 |
Köszönöm szépen, igen megtaláltam, nem volt gond, de ugye volt a nyitólapon egy kis banner. Mármint a futáré? ha jól emlékszem. |
|
|
|
![]() ![]() |
| Szöveges verzió | A pontos idő: 2013-06-19 10:18 |