Üdvözöllek a Fórumban!
A Vatera fórumai elsősorban azt a célt szolgálják, hogy a felhasználók megoszthassák egymással a Vatera szolgáltatásaival, az online aukciós adásvétellel és a rendszer használatával kapcsolatos tapasztalataikat. Konkrét kérdés esetén, amennyiben a vaterától vár választ, kérjük, kattintson ide és tegye fel kérdését ügyfélszolgálatunknak. Köszönjük.
![]() ![]() |
Ma, 22:07
Létrehozva:
#-159
|
|
![]() Vigyázz! Veszélyes Vitrioltulajdonos! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 24 992 Regisztrált: 2008-03-25 16:08 Innen: Szüfrazsettkiképző Főállomás :) Azonosító: 128 349 |
Minden vágyam, köszönöm Tudtam én. A postai kilós szerződése köti gúzsba a kreativitásomat Így tényleg nem maradt semmi mozgástere. Viszont barátságosak a postaköltségeim. Mer és ez így van jól Köszönöm. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
Ma, 22:01
Létrehozva:
#-158
|
|
![]() Customer Service ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: M O D E R Á T O R Hozzászólások: 12 929 Regisztrált: 2009-09-04 15:11 Azonosító: 730 465 |
Névnapjára kap egy fehér ollót. Minden vágyam, köszönöm Tulajdonképpen reméltem, hogy csettint egyet, ír pár sort és megoldást mond. A postai kilós szerződése köti gúzsba a kreativitásomat Így tényleg nem maradt semmi mozgástere. Merek én ellentmondani? Mer és ez így van jól -------------------- Üdvözlettel:
a Vatera csapata www.vatera.hu |
|
|
|
Ma, 21:26
Létrehozva:
#-157
|
|
![]() Vigyázz! Veszélyes Vitrioltulajdonos! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 24 992 Regisztrált: 2008-03-25 16:08 Innen: Szüfrazsettkiképző Főállomás :) Azonosító: 128 349 |
Igen, Önnél sajnos (szerencsére) két specialitás is van. Az egyik a súly kérdés, a másik az, hogy gyakran több tételt is elvisz egy vásárló. Erre nekem sincs jobb ötletem, mint amit leírt. Esetleg annyi, hogy ha azzal időt nyer, akkor 1-2 napot nyugodtan várhat a postázással. De nyilván ez sem jelentene valós előnyt, mert akkor is napi szinten kellene csomagolnia... Nekem ehhez képest könnyű dolgom van, mert a hobbi jelleggel árult kacatjainkat csak alkalmilag veszegetik. Előre tudom mindennek a postaköltségét és a kombinált vásárlás ritkább, mint a fehér olló Így könnyen járatom a számat a kisujj mozgatásról Névnapjára kap egy fehér ollót. Tulajdonképpen reméltem, hogy csettint egyet, ír pár sort és megoldást mond. Jobban végiggondolva igaza lehet, maradjunk az udvariasnál Addig stimmel, hogy a cégnél mindig a mélygarázsban parkolok...és természetesen jó voltam Merek én ellentmondani? A hozzászólást -zejopy- szerkesztette a következő időpontban: Ma, 21:27 -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
Ma, 21:18
Létrehozva:
#-156
|
|
![]() Customer Service ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: M O D E R Á T O R Hozzászólások: 12 929 Regisztrált: 2009-09-04 15:11 Azonosító: 730 465 |
Ez az én nagy problémám, de tegnap már nem tudtam, leszívott a PST. Teljesen jó, amit mond. De egyszerűen nem tudom beilleszteni a világomba, pedig nem lenne baj, ha sikerülne. Nem találom a módot. De hátha mond valami jót. Igen, Önnél sajnos (szerencsére) két specialitás is van. Az egyik a súly kérdés, a másik az, hogy gyakran több tételt is elvisz egy vásárló. Erre nekem sincs jobb ötletem, mint amit leírt. Esetleg annyi, hogy ha azzal időt nyer, akkor 1-2 napot nyugodtan várhat a postázással. De nyilván ez sem jelentene valós előnyt, mert akkor is napi szinten kellene csomagolnia... Nekem ehhez képest könnyű dolgom van, mert a hobbi jelleggel árult kacatjainkat csak alkalmilag veszegetik. Előre tudom mindennek a postaköltségét és a kombinált vásárlás ritkább, mint a fehér olló Így könnyen járatom a számat a kisujj mozgatásról Izé... el tudom képzelni azt a szelíd kérdést. Szelíd... Ön! Én már csak azt mondhatom, hogy szép estét. Jobban végiggondolva igaza lehet, maradjunk az udvariasnál ...szerintem Benz, halála után valami parkolóházba fog kerülni. Ha úgy ítélik meg a helyzetét, hogy jó volt, akkor csupa szép öreg Merci lesz ott, ha viszont könnyűnek találtatik, akkor Trabantok, Wartburgok, Daciak lesznek ott és halmazati büntetésként neki kell lemosnia őket. Szóval jobb, ha küldik a bögrédet. Addig stimmel, hogy a cégnél mindig a mélygarázsban parkolok...és természetesen jó voltam -------------------- Üdvözlettel:
|
|
|
Ma, 21:05
Létrehozva:
#-155
|
|
Azt hiszem, akasztják a hóhért. És miért akasztják a hóhért? Különben ám, ha nem jó a kiszolgálás, nem szükséges 5 csillagot adnod. Egészen véletlenül nem szenvedsz te bögre-fóbiában? Vagy inkább mániában? Állandóan bögrét veszel. Ugye nem azt akarod mondani, hogy a Vatera-bögréd késik? Ja és tedd hozzá, hogy szólsz zejopynak, aki körbesírja a fórumot, hogy hol a drága fórumtársának a bögréje. Sőt, zejopy olyan, hogy megteszi azt is, hogy úgy írja minden alkalommal, hogy a bögrélye. Szóval jobb, ha küldik a bögrédet. A hozzászólást -zejopy- szerkesztette a következő időpontban: Ma, 21:06 -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
Ma, 20:52
Létrehozva:
#-154
|
|
|
Tapasztalt fórumozó ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 2 654 Regisztrált: 2008-12-09 15:58 Azonosító: 343 894 |
Azt hiszem, akasztják a hóhért.
|
|
|
|
Ma, 20:35
Létrehozva:
#-153
|
|
Ez a megoldás. Eladóként a kisujjamat sem mozdítom addig, amíg nincs a számlámon a pénz. Ez az én nagy problémám, de tegnap már nem tudtam, leszívott a PST. Teljesen jó, amit mond. De egyszerűen nem tudom beilleszteni a világomba, pedig nem lenne baj, ha sikerülne. Nem találom a módot. De hátha mond valami jót. Ugye a súly, az a lényeg. Nem az enyém, a csomagé. Most különösen, hogy a szerződésem a futárral kilónként változik. Ha valaki több cuccot vesz, akkor mindenképpen a pénz beérkezése előtt el kell készítenem a csomagot, hogy korrekt szállítási költséget tudjak mondani. És ez elég nagy munka. A másik, hogy eléggé sokat dolgozom. Tehát, ha van egy rendelés és a vevő azt mondja, nem kér mást, akkor amint van időm, megcsinálom, mert nem tudom, mikor lesz megint annyi szabadidőm. Mert ha pl. kedden fut be a pénz és én nem készítettem el a csomagot, akkor vagy nekiállok kedden este ilyentájt (most fél 9 van), ami komoly megerőltetés, mert 12 órát aktívan végigdolgozom, ötkor kelek, szóval kész vagyok. Ha erre fizikailag nem vagyok képes, akkor csak szerda este van rá időm, így a kedden beérkezett pénzhez tartozó cucc csütörtökön lenne csak feladva. Ha viszont a hétfőn összesített csomagot még akkor megcsinálom, akkor kedden fel tudom adni, ha kedden megjön a pénz. Szóval ez a két gondom van ezzel nekem. Nyilván más lenne a helyzet egy más profillal, pl. a könyv ilyen szempontból teljesen más. Legalább kommunikál. Nekem a múltkor egy ilyen szelíd kérdésre bevágta a negatívot a kedves vevő Izé... el tudom képzelni azt a szelíd kérdést. Szelíd... Ön! Én már csak azt mondhatom, hogy szép estét. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
Ma, 17:59
Létrehozva:
#-152
|
|
![]() Fórumozó ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 518 Regisztrált: 2008-11-24 19:06 Azonosító: 314 976 |
|
|
|
|
Ma, 16:52
Létrehozva:
#-151
|
|
|
Lelkes fórumozó ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 1 419 Regisztrált: 2008-08-07 19:42 Azonosító: 177 261 |
Kedves suzukimaruti! Kitartás, azért itt még van remény Nagyon kitartó vagyok Neked is és mindenkinek! Szia Surika A hozzászólást -suzukimaruti- szerkesztette a következő időpontban: Ma, 16:52 |
|
|
|
Ma, 16:24
Létrehozva:
#-150
|
|
![]() Fórumozó ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 518 Regisztrált: 2008-11-24 19:06 Azonosító: 314 976 |
|
|
|
|
Ma, 16:20
Létrehozva:
#-149
|
|
Szép délutánt mindenkinek! Kedves Benz Akkor én már egy szót se szólok, nekem csak annyit írt, hogy azért nem jelentkezett 6 napig mert nem szokta elsietni a dolgokat. Kedves suzukimaruti! Kitartás, azért itt még van remény -------------------- Üdvözlettel:
|
|
|
Ma, 15:29
Létrehozva:
#-148
|
|
|
Lelkes fórumozó ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 1 419 Regisztrált: 2008-08-07 19:42 Azonosító: 177 261 |
Szép délutánt mindenkinek!
Legalább kommunikál. Nekem a múltkor egy ilyen szelíd kérdésre bevágta a negatívot a kedves vevő Kedves Benz Akkor én már egy szót se szólok, nekem csak annyit írt, hogy azért nem jelentkezett 6 napig mert nem szokta elsietni a dolgokat. |
|
|
|
Ma, 14:34
Létrehozva:
#-147
|
|
Nekem most van egy, amiben annyira szeretnék hinni, hogy rendben lesz, de nem tudok optimista lenni. Öt nap méla csend után ráírtam, hogy ugyan már, erre megkapom, hogy a jövő héten "megpróbálja összeszervezni minden kifizetetlen" vásárlását. Zárásként pedig: "Kérem, tartson ki Nna. Legalább kommunikál. Nekem a múltkor egy ilyen szelíd kérdésre bevágta a negatívot a kedves vevő -------------------- Üdvözlettel:
|
|
|
Ma, 13:51
Létrehozva:
#-146
|
|
Ahhoz, ja.. Én már annak is örülök, hogyha kitartást tudok: youtu.be/jR9BPSqFQZE?t=2m17s Lyaly, ezt én csak este otthonról tudom, mert itt a suliban nem lehet betölteni, azaz kábé ezer évig tartana. De esküszöm, ha túlélem a mai napot, megnézem. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
Ma, 13:45
Létrehozva:
#-145
|
|
![]() Igencsak öreg róka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 3 112 Regisztrált: 2009-09-02 09:51 Azonosító: 726 887 |
Téged legalább biztat. Szerintem a jószándék fél siker. Jól fog jönni a befolyt összeg a nyugdíjad kiegészítéseként. Ahhoz, ja.. Én már annak is örülök, hogyha kitartást tudok: youtu.be/jR9BPSqFQZE?t=2m17s -------------------- Üdvözlettel:
Leó a Vatera oroszlánja |
|
|
|
Ma, 13:35
Létrehozva:
#-144
|
|
... Zárásként pedig: "Kérem, tartson ki Nna. Téged legalább biztat. Szerintem a jószándék fél siker. Jól fog jönni a befolyt összeg a nyugdíjad kiegészítéseként. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
Ma, 13:21
Létrehozva:
#-143
|
|
![]() Igencsak öreg róka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 3 112 Regisztrált: 2009-09-02 09:51 Azonosító: 726 887 |
Érdekes, de én is érzem, ha valami gázos lesz vagy eleve reménytelen. De ez nem 100%, néha nincs igazam és kellemesen csalódom a végén Nekem most van egy, amiben annyira szeretnék hinni, hogy rendben lesz, de nem tudok optimista lenni. Öt nap méla csend után ráírtam, hogy ugyan már, erre megkapom, hogy a jövő héten "megpróbálja összeszervezni minden kifizetetlen" vásárlását. Zárásként pedig: "Kérem, tartson ki Nna. -------------------- Üdvözlettel:
Leó a Vatera oroszlánja |
|
|
|
Ma, 09:26
Létrehozva:
#-142
|
|
|
Tapasztalt fórumozó ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 2 654 Regisztrált: 2008-12-09 15:58 Azonosító: 343 894 |
Jó reggelt Közben megtaláltam: www.mbusa.com/vcm/MB/DigitalAssets/pdfmb/highmileageaward.pdf Megpályázza? .... Ó nem. A hozzászólást -vidaeff- szerkesztette a következő időpontban: Ma, 09:27 |
|
|
|
Ma, 09:22
Létrehozva:
#-141
|
|
Azért én általában megértem a motivációit, és különben általában jogosnak is tartom őket. Köszönöm -------------------- Üdvözlettel:
|
|
|
Ma, 09:17
Létrehozva:
#-140
|
|
Majd kitalálok mellé valami vidámabb közleményt is Azért én általában megértem a motivációit, és különben általában jogosnak is tartom őket. Meg ha valamiért úgy érzem, hogy nem, akkor is mindenképpen megpróbálok a kialakult helyzethez alkalmazkodni, és nem feltétlenül azért, mert Ön a moderátor, hanem mert egy értékes embernek tartom és ha valaki nem egészen olyan, mint én, vagyis annyira más, mint én, de értékeket hordoz, akkor az ahhoz való igazodás semmiképpen sem lehet hátrányos a saját szempontomból. Hű, de megtekertem. Ez még a kevésbé díszesek közé tartozik -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
![]() ![]() |
| Szöveges verzió | A pontos idő: 2013-05-21 23:41 |