Üdvözöllek a Fórumban!
A Vatera fórumai elsősorban azt a célt szolgálják, hogy a felhasználók megoszthassák egymással a Vatera szolgáltatásaival, az online aukciós adásvétellel és a rendszer használatával kapcsolatos tapasztalataikat. Konkrét kérdés esetén, amennyiben a vaterától vár választ, kérjük, kattintson ide és tegye fel kérdését ügyfélszolgálatunknak. Köszönjük.
![]() ![]() |
2012-01-25 21:54
Létrehozva:
|
|
|
Tapasztalt fórumozó ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 2 644 Regisztrált: 2008-12-09 15:58 Azonosító: 343 894 |
Én ügyesebb voltam. A te ötletedre adott 3 találatot a gugli, míg az enyémre nem. Csakhogy ezt én előre tudtam, mert Hlusztvisiák Gotthárd, egy valaha sikeres kabaréjelenet szereplője volt. Én is kissé fáradt vagyok, de ilyenkor én egyet sem nyomok egy helyett. Bocsánat Benz!!! Persze, mindig a kisebb rovására. A hozzászólást -vidaeff- szerkesztette a következő időpontban: 2012-01-25 21:55 |
|
|
|
2012-01-25 21:51
Létrehozva:
|
|
![]() Vigyázz! Veszélyes Vitrioltulajdonos! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 24 961 Regisztrált: 2008-03-25 16:08 Innen: Szüfrazsettkiképző Főállomás :) Azonosító: 128 349 |
Bocsánat, bávatag vagyok és kettőt nyomtam egy helyett.................. Én is kissé fáradt vagyok, de ilyenkor én egyet sem nyomok egy helyett. Bocsánat Benz!!! -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2012-01-25 21:44
Létrehozva:
|
|
|
Tapasztalt fórumozó ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 2 644 Regisztrált: 2008-12-09 15:58 Azonosító: 343 894 |
Kíváncsi vagyok, bár nem szeretném betenni, de azért mégis. Hogy egy Nagy Pál pl. beteheti, de egy Kusztomáriuszi Salamon nem? Ez kissé diszkriminatív lenne. Bocsánat, bávatag vagyok és kettőt nyomtam egy helyett. Kérem kedves Benz ezt törölje és elnézést! A hozzászólást -vidaeff- szerkesztette a következő időpontban: 2012-01-25 21:46 |
|
|
|
2012-01-25 21:43
Létrehozva:
|
|
![]() Vigyázz! Veszélyes Vitrioltulajdonos! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 24 961 Regisztrált: 2008-03-25 16:08 Innen: Szüfrazsettkiképző Főállomás :) Azonosító: 128 349 |
Akkor a Hlusztvisiák Gotthárd sem jó? Én ügyesebb voltam. A te ötletedre adott 3 találatot a gugli, míg az enyémre nem. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2012-01-25 21:37
Létrehozva:
|
|
|
Kíváncsi vagyok, bár nem szeretném betenni, de azért mégis. Hogy egy Nagy Pál pl. beteheti, de egy Kusztomáriuszi Salamon nem? Ez kissé diszkriminatív lenne. Akkor a Hlusztvisiák Gotthárd sem jó? |
|
|
|
2012-01-25 21:12
Létrehozva:
|
|
A felhasználóneveknél tudatosan húztuk meg a határt. Nem lenne jó még azokat is folyamatosan ellenőrizni és a neveket tiltani. Ezt a személy- és cégnevekre értem, mert ettől függetlenül vannak ott is tiltott és szűrt elemek. És arra mit mond, amit a szomszédos topkban írtam? A titkolózásról. Egyébként milyen tiltott elemek vannak a malac szavakon kívül? -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2012-01-25 21:10
Létrehozva:
|
|
![]() Customer Service ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: M O D E R Á T O R Hozzászólások: 12 899 Regisztrált: 2009-09-04 15:11 Azonosító: 730 465 |
Kíváncsi vagyok, bár nem szeretném betenni, de azért mégis. Hogy egy Nagy Pál pl. beteheti, de egy Kusztomáriuszi Salamon nem? Ez kissé diszkriminatív lenne. A felhasználóneveknél tudatosan húztuk meg a határt. Nem lenne jó még azokat is folyamatosan ellenőrizni és a neveket tiltani. Ezt a személy- és cégnevekre értem, mert ettől függetlenül vannak ott is tiltott és szűrt elemek. -------------------- Üdvözlettel:
a Vatera csapata www.vatera.hu |
|
|
|
2012-01-25 21:03
Létrehozva:
|
|
Szerintem igen, de majd megkérdezem a felelős kollégát Kíváncsi vagyok, bár nem szeretném betenni, de azért mégis. Hogy egy Nagy Pál pl. beteheti, de egy Kusztomáriuszi Salamon nem? Ez kissé diszkriminatív lenne. A hozzászólást -zejopy- szerkesztette a következő időpontban: 2012-01-25 21:04 -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2012-01-25 21:00
Létrehozva:
|
|
![]() Customer Service ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: M O D E R Á T O R Hozzászólások: 12 899 Regisztrált: 2009-09-04 15:11 Azonosító: 730 465 |
Beeenz! Akkor én is leírhatnám a nevemet az i+ oldalamon? Mondjuk nem ezen, hanem a davidmacin? Biztosan senki sem találna meg ezzel a névvel. Szerintem igen, de majd megkérdezem a felelős kollégát -------------------- Üdvözlettel:
|
|
|
2012-01-25 20:54
Létrehozva:
|
|
Kedves zejopy! Szerintem kb helytálló lehet, amit ott leírt. Még az is lehet oka az ilyen áthelyezéseknek, ha kialakításra vagy megszüntetésre kerül egy kategória. Köszönöm. Big! Érted sikoltozom hol halkan, hol hangosabban. Xp-n hol tudom jelszavasra beállítani a gépemet? Mert a nagy gépemen van, de az win 7-es, ott egyszerű, de végre megoldódott a kis gépemen is a problémám, tehát az lesz majd bent a munkahelyemen, de szeretném jelszavasra. Köszönöm előre is. (Ne kérdezd, miért nem 7-es van fent azon is. A nyomtató miatt, mert nincs illesztőprogram. Megőrülök lassan a technikáktól. Három gép van, ebből kettő az enyém, mindegyik mást tud, mindegyiken más verziószámú programok vannak telepítve. Ahhoz, hogy egy nyomtatást megoldjak, komoly szervezési előkészületeket kell tennem, különösen akkor, ha pl. a Vatera számlát kell nyomtatnom, mert ahhoz net is kell. Beeenz! Akkor én is leírhatnám a nevemet az i+ oldalamon? Mondjuk nem ezen, hanem a davidmacin? Biztosan senki sem találna meg ezzel a névvel. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2012-01-25 20:17
Létrehozva:
|
|
Kedves Benz! Jaj, láttam, de már nem tudtam helyesbíteni. A post írása óta folymatosan próbálok belépni, csak nem sikerül. Most átjöttem a tanáriba, mert már ezerrel tudtam, hogy biztosan helyesbített. Különben nem tévedtem? Jól látom? Mármint a kategóriás kérdést? Az áthelyezőst? Kedves zejopy! Szerintem kb helytálló lehet, amit ott leírt. Még az is lehet oka az ilyen áthelyezéseknek, ha kialakításra vagy megszüntetésre kerül egy kategória. -------------------- Üdvözlettel:
|
|
|
2012-01-25 15:17
Létrehozva:
|
|
Kedves zejopy! Nem töröltem, csak áthelyeztem a kategóriás topikba Kedves Benz! Jaj, láttam, de már nem tudtam helyesbíteni. A post írása óta folymatosan próbálok belépni, csak nem sikerül. Most átjöttem a tanáriba, mert már ezerrel tudtam, hogy biztosan helyesbített. Különben nem tévedtem? Jól látom? Mármint a kategóriás kérdést? Az áthelyezőst? A hozzászólást -zejopy- szerkesztette a következő időpontban: 2012-01-25 15:19 -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2012-01-25 15:08
Létrehozva:
|
|
![]() Lelkes virgonc ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 3 259 Regisztrált: 2008-05-27 22:37 Innen: Magyar/Győr Azonosító: 156 696 |
|
|
|
|
2012-01-25 14:50
Létrehozva:
|
|
Kedves Benz! Látom, időközben törölte az eredeti postot, kérem nézze el nekem, hogy mégis reagálok, és engedje meg, hogy Jutka elolvassa. Előre is köszönöm a rugalmasságát. Kedves zejopy! Nem töröltem, csak áthelyeztem a kategóriás topikba -------------------- Üdvözlettel:
|
|
|
2012-01-25 11:42
Létrehozva:
|
|
... Nagy néha hozzá is szólok, bár nem akarok visszaélni Benz jóindulatával Milyen jóindulat?! -------------------- Üdvözlettel:
|
|
|
2012-01-25 11:32
Létrehozva:
|
|
Szép reggelt Önnek is!
Jó reggelt, Nem pont egyre gondoltunk, de ez sem egy rossz ötlet. Én úgy gondoltam, hogy az eladott, vásárolt, stb. termékek sorba rendezésénél is elfelejthetnénk a nyilakat és lehetne helyette a legördülő lista. Most értem. Tegnap este kissé zaklatott nap után voltam, nem fogott annyira az agyam. Akkor viszont ezt a javaslatot, ha lehet, továbbítsák kérem a megfelelő helyre, mert szerintem megkönnyítené a munkát. Köszönöm. .. "Megfigyelőként" jelen szoktam lenni, bár papíron már nem vagyok moderátor. Érdekel, hogy milyen észrevételek merülnek fel, illetve az újítások milyen reakciót váltanak ki a fórumozók között. ... Megmondom én a reakciókat előre. Mivel már kávéztam ma reggel, van előttem kis csészében kávézacc, azt széthintem magam körül (a pezsgő színű padlószőnyegemen), és mivel boszorkány volt az öreganyám, illetve még most is az, a szétszóródott alakzatokból nagy biztonsággal megjósolom önnek a jövőt: 1. Azok a felhasználók, akik gyakran és rendeltetésszerűen használják az oldalt, örülnek a fejlesztésnek. A vidorabb réteg puszikat és hasonló kedveseket küld egy-egy igazán jól sikerült fejlesztés után, a komolyabbak csak kedvesen megköszönik. 2. Az agresszív és konzervatív felhasználók vérmérsékletüktől függően kifejezik rosszallásukat. Ez széles skálán mozog. A panaszos "miért kell mindent megváltoztatni, ami jól működött" sóhajtásoktól kezdve az agresszív és durva anyázásig nagyon sokféle véleményt olvashatunk, melyeknek a végkicsengése, hogy "kérjük vissza a régit". 3. Azok az ellenzők, akiknek valamiért tényleg nem jó, de ez egy szűk réteg, valamilyen perifériás tevékenység miatt nem kényelmes nekik, őket érdemes elolvasni, hátha valamilyen aprósággal lehet rajtuk segíteni. Remélem segítettem Önnek, hogy munkáját hatékonyan tudja végezni. ..... Nagy néha hozzá is szólok, bár nem akarok visszaélni Benz jóindulatával Nem tartom valószínűnek, hogy Benzet zavarná a jelenléte, vagy a megszólalásai. Sőt, bizonyos szmájlik használatából és Benz nyelvezetét ismerve arra következtettem, hogy határozottan örül, ha néha megjelenik. A hozzászólást -zejopy- szerkesztette a következő időpontban: 2012-01-25 11:33 -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2012-01-25 10:47
Létrehozva:
|
|
![]() Igencsak öreg róka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 3 110 Regisztrált: 2009-09-02 09:51 Azonosító: 726 887 |
Jó reggelt,
Tehát, ha egyre gondolunk, akkor a szürke fülek megmaradnának, viszont az egeret ha fölé vinnénk, akkor egyből látszana, mi van alatta, mint ahogy a kategória is lecsúszik, ha a személyesben fölé megyek. Sajnos nem tudom jobban ezt kifejezni, de talán egyre gondoltunk. Nem pont egyre gondoltunk, de ez sem egy rossz ötlet. Én úgy gondoltam, hogy az eladott, vásárolt, stb. termékek sorba rendezésénél is elfelejthetnénk a nyilakat és lehetne helyette a legördülő lista. Nem találtam meg, biztosan elő lehetne keresni. Ellenben találtam egy nagyon jót. Egy csupa nagybetűs postra így reagált: "Ne ordítson, mert figyelmeztetem". Tetszett. Erre nem emlékeztem, de tényleg jó Hogyhogy erre járt? Ezentúl gyakrabban fog? "Megfigyelőként" jelen szoktam lenni, bár papíron már nem vagyok moderátor. Érdekel, hogy milyen észrevételek merülnek fel, illetve az újítások milyen reakciót váltanak ki a fórumozók között. Nagy néha hozzá is szólok, bár nem akarok visszaélni Benz jóindulatával -------------------- Üdvözlettel:
Leó a Vatera oroszlánja |
|
|
|
2012-01-25 09:42
Létrehozva:
|
|
Úgy látszik nem azt vetted észre amit kellett volna. ... Ezt ki mondta? Ezt is észrevettem, és ettől indult be a fantáziám. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2012-01-25 08:09
Létrehozva:
|
|
|
Élő szövet a belső fémvázon ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 5 356 Regisztrált: 2007-03-01 14:14 Innen: Future Azonosító: 66 |
Szemet szúrt... Úgy látszik nem azt vetted észre amit kellett volna. Nézd + jobban. Ismétlem: AZ EREDETI-n van a lényeg. -------------------- Szeretem amikor az okos hülyéskedik, de utálom mikor a hülye okoskodik.
|
|
|
|
2012-01-25 06:11
Létrehozva:
|
|
Még mindig szívesebben nézem mint a tűzifa hirdetéseket! Nektek mindig több a látnivaló, mint nekünk. Igazságtalan világot élünk. Ha jól emlékszem, egyszer régen ebben az ügyben is kifejtettem az igényeimet, de aztán nem lett megvalósítva.... Nem is értem. Szép reggelt mindenkinek. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
![]() ![]() |
| Szöveges verzió | A pontos idő: 2013-05-18 21:23 |