Üdvözöllek a Fórumban!
A Vatera fórumai elsősorban azt a célt szolgálják, hogy a felhasználók megoszthassák egymással a Vatera szolgáltatásaival, az online aukciós adásvétellel és a rendszer használatával kapcsolatos tapasztalataikat. Konkrét kérdés esetén, amennyiben a vaterától vár választ, kérjük, kattintson ide és tegye fel kérdését ügyfélszolgálatunknak. Köszönjük.
![]() ![]() |
2012-02-03 16:06
Létrehozva:
|
|
![]() Customer Service ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: M O D E R Á T O R Hozzászólások: 13 082 Regisztrált: 2009-09-04 15:11 Azonosító: 730 465 |
... Kérem, ha ideje, türelme és kedve engedi, nézzen rá a dologra még egyszer. Csak Ön, senki más. Ha nincs kedve, teljesen megértem, Önnek ez nem kötelessége. Tudom, hogy a végeredményt nem oszthatja meg velem, ezt nem is igényelem, csak nyugalmat szeretnék. Alaposan megnéztük, de nincs egyezés kizárt felhasználókkal. Reméljük a legjobbakat... Alaposan megnéztük, de nincs egyezés kizárt felhasználókkal. Reméljük a legjobbakat... És nem hiszem el, nincs itt a harmadik duplaórás gyerekem sem. A guta megüt. Szétdolgozhattam volna magamat, ha otthon maradok..... Tudom, hogy adott esetben többre megy a saját eszköztárával, mint mi az egész szoftveres okossággal Tudom, hogy adott esetben többre megy a saját eszköztárával, mint mi az egész szoftveres okossággal Most viszont fejest ugrom a porcelánjaim közé. A hozzászólást -VateraBenz- szerkesztette a következő időpontban: 2012-02-04 14:00 -------------------- Üdvözlettel:
a Vatera csapata www.vatera.hu |
|
|
|
2012-02-03 16:01
Létrehozva:
|
|
![]() Vigyázz! Veszélyes Vitrioltulajdonos! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 25 243 Regisztrált: 2008-03-25 16:08 Innen: Szüfrazsettkiképző Főállomás :) Azonosító: 128 349 |
De, köszönettel lemondok róla Igazán nagyvonalú. Azt mondta a nagybátyám, aki egyébként talán az ország legismertebb fuvolatanára volt, hogy csak olyat tiltsak meg a gyereknek, amit be is tudok tartatni. Továbbgondolva, csak olyat szabad ígérni, amit az ember be tud tartani. És akar. Egy alkalmas pillanatomban átgondolom az ígéreteimet. Bár eléggé megfontolt vagyok általában, de biztosan lenne egy kisebb lista, ami a felelőtlen ígéreteket tartalmazná. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2012-02-03 15:55
Létrehozva:
|
|
![]() Customer Service ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: M O D E R Á T O R Hozzászólások: 13 082 Regisztrált: 2009-09-04 15:11 Azonosító: 730 465 |
... Látom, a kézcsók alól nem oldoz fel, de igaza van, legközelebb meggondolom, mit írok le. De, köszönettel lemondok róla -------------------- Üdvözlettel:
a Vatera csapata www.vatera.hu |
|
|
|
2012-02-03 15:19
Létrehozva:
|
|
![]() Vigyázz! Veszélyes Vitrioltulajdonos! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 25 243 Regisztrált: 2008-03-25 16:08 Innen: Szüfrazsettkiképző Főállomás :) Azonosító: 128 349 |
Én biztosan ráborítottam volna az asztalt.Ha vizsgáztat,ha nem.Piros pulcsi és a dominancia?Régen a piros kocsis vezetőkre fogták rá,hogy agresszívek.Aztán kiderült, hogy a szürke-fekete metálos autósok azok.Ez is eléggé érdekes megállapítás. Ja és a férjem is kos.... Nem borítottam rá, mert alapból kedvel engem. Ráadásul ötöst adott. Nekünk is szürke autónk van, mert olyan volt a kereskedésben. Én metál barackot szerettem volna. Ha kos a férjed, akkor lehet otthon egy sistergés nálatok. Különben a lila a kedvenc színem. Ja! úgy tűnik, megint egy dupla lyukas óra, megint szó nélkül...... A hozzászólást -zejopy- szerkesztette a következő időpontban: 2012-02-03 15:20 -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2012-02-03 15:09
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes fórumozó ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 1 001 Regisztrált: 2008-07-17 12:23 Innen: Káosz birodalom Azonosító: 171 419 |
Igen, kimondottan, de akkor te vagy az a kivétel, aki erősíti a szabályt. Múltkor bementem egyetemre, azt mondta a tanár (valaminek a kapcsán.. tananyag): piros, és nagyon rám nézett. Utána azt mondta, hogy most nem megy bele, hogy a piros szín viselése a dominanciához hogyan kapcsolódik. Aztán bementem vizsgázni, és azt mondta, hogy én egy hideg, racionális ember vagyok, és a szívemre sosem hallgatok (talán nincs is), de nincs minden veszve, mert látja, hogy lelkiismeretes vagyok. Aztán addig forgatott, amíg fogást nem talált rajtam Egy órát voltam bent nála. Nem bírják az agyamat és azt, hogy van fellépésem. Kétféle pasi van: 1. Aki sikoltva elmenekül, mert megrémül. 2. Aki be akarja bizonyítani, hogy igenis ő a jobb. 3. Aki behódol, de az nem számít férfinak. 4. Aki a helyén kezelni tudja, de olyan nincs is. Hogyne, mindketten dudások vagyunk és Tomcsa is. Én biztosan ráborítottam volna az asztalt.Ha vizsgáztat,ha nem.Piros pulcsi és a dominancia?Régen a piros kocsis vezetőkre fogták rá,hogy agresszívek.Aztán kiderült, hogy a szürke-fekete metálos autósok azok.Ez is eléggé érdekes megállapítás. Ja és a férjem is kos.... -------------------- "Lemondtam a sexről, az italról és a hazardírozásról! Ez volt életem legszörnyűbb negyedórája"
|
|
|
|
2012-02-03 14:57
Létrehozva:
|
|
Oroszlán vagyok.Most akkor szó szerint két dudás van egy csárdában? Igen, kimondottan, de akkor te vagy az a kivétel, aki erősíti a szabályt. Múltkor bementem egyetemre, azt mondta a tanár (valaminek a kapcsán.. tananyag): piros, és nagyon rám nézett. Utána azt mondta, hogy most nem megy bele, hogy a piros szín viselése a dominanciához hogyan kapcsolódik. Aztán bementem vizsgázni, és azt mondta, hogy én egy hideg, racionális ember vagyok, és a szívemre sosem hallgatok (talán nincs is), de nincs minden veszve, mert látja, hogy lelkiismeretes vagyok. Aztán addig forgatott, amíg fogást nem talált rajtam Egy órát voltam bent nála. Nem bírják az agyamat és azt, hogy van fellépésem. Kétféle pasi van: 1. Aki sikoltva elmenekül, mert megrémül. 2. Aki be akarja bizonyítani, hogy igenis ő a jobb. 3. Aki behódol, de az nem számít férfinak. 4. Aki a helyén kezelni tudja, de olyan nincs is. Hogyne, mindketten dudások vagyunk és Tomcsa is. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2012-02-03 14:52
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes fórumozó ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 1 001 Regisztrált: 2008-07-17 12:23 Innen: Káosz birodalom Azonosító: 171 419 |
Különben az oroszlánokkal ütjük is egymást, pont bizonyos hasonlóságok miatt (két dudás....). Nem jövünk ki. Vízöntővel nem vagyok képben. Oroszlán vagyok.Most akkor szó szerint két dudás van egy csárdában? Az enyém (családi darab, de az én nevemen van) is öregszik. Piszokul ráérek, a fene egye meg, otthon meg.... hajajjjjj.... Az enyém még a banké.Ha így folytatja, oda is adom nekik örökbe.... Ahelyett,hogy otthon fotóznál a klassz,csillogós hóesésben egy kis forralt bor társaságában. -------------------- "Lemondtam a sexről, az italról és a hazardírozásról! Ez volt életem legszörnyűbb negyedórája"
|
|
|
|
2012-02-03 14:48
Létrehozva:
|
|
Zep! milyen csillagjegyű vagy? Oroszlán, vizöntő? Különben az oroszlánokkal ütjük is egymást, pont bizonyos hasonlóságok miatt (két dudás....). Nem jövünk ki. Vízöntővel nem vagyok képben. Igazad van.Végül is mit akarok?Gurul,elvisz A pontból B-be és még fűtés is van benne.Ne legyek már telhetetlen. Na ugye! Az enyém (családi darab, de az én nevemen van) is öregszik. Érzem, hogy gyengül szegény. Jól van, nem is egy márka, de azért jó. Rendes, nem hagy cserben, ha az emberek is úgy viselkednének, mint ő, akkor minden rendben lenne. Beleülök, elfordítom a kulcsot és már megy is. Na jó, hegynek nem annyira. Múltkor mentem fel Pécsen a Boszorkány úton, le kellett egy gyalogos miatt lassítanom (tudod, nem tudják, mire való a járda), aztán nyomtam neki kettőben, csak nyomtam, ő meg nyögött, alig ment. Majdnem meg kellett állnom szégyenszemre, hogy egybe tegyem. Szóval mindig tudom, mire számíthatok nála. Piszokul ráérek, a fene egye meg, otthon meg.... hajajjjjj.... -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2012-02-03 14:42
Létrehozva:
|
|
|
Neked legalább van sajátod. Igazad van.Végül is mit akarok?Gurul,elvisz A pontból B-be és még fűtés is van benne.Ne legyek már telhetetlen. -------------------- "Lemondtam a sexről, az italról és a hazardírozásról! Ez volt életem legszörnyűbb negyedórája"
|
|
|
|
2012-02-03 14:41
Létrehozva:
|
|
Tényleg? A sajátomat verném szét.Most jólesne.Hétfőn a jobb tükörlapom,kedden a bal esett le, szerdán a kipufogó.Ja és lekopott a téligumim,tegnap nézte meg a férjem. Most így egyszerre elég sokkoló. Neked legalább van sajátod. .... Én is Ideje volt. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2012-02-03 14:34
Létrehozva:
|
|
![]() Lelkes fórumozó ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 1 015 Regisztrált: 2008-11-22 17:28 Azonosító: 310 714 |
|
|
|
|
2012-02-03 14:34
Létrehozva:
|
|
|
Egy ismerősöm ilyesmivel foglalkozik. Sok más mellett be lehet nála fizetni autószétverés programra is Tényleg? A sajátomat verném szét.Most jólesne.Hétfőn a jobb tükörlapom,kedden a bal esett le, szerdán a kipufogó.Ja és lekopott a téligumim,tegnap nézte meg a férjem. Most így egyszerre elég sokkoló. -------------------- "Lemondtam a sexről, az italról és a hazardírozásról! Ez volt életem legszörnyűbb negyedórája"
|
|
|
|
2012-02-03 14:24
Létrehozva:
|
|
Még csak nem is telefonált,hogy nem jön? Tulajdonképpen nem köteles, de meg szokták tenni ezt a gesztust. A legfrissebb termékkódokat meg tudná adni? Ezek jártak le: 1535253845 1535253857 Ezeken még licit van: 1535401742 1535401745 Remélem a Kultúrházban szabályos voltam. Látom, a kézcsók alól nem oldoz fel, de igaza van, legközelebb meggondolom, mit írok le. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2012-02-03 14:16
Létrehozva:
|
|
|
Rendszeresen sikerül sérültet is vennem, így aztán legalább azoknak is lesz hasznuk. Elrohantam otthonról tanítani, egy dupla órám lenne, utána egy lyukas. Erre nem jött a gyerek. Másfél óra kényszerpihenő, miközben otthon annyi munka van, hogy ellep. Még csak nem is telefonált,hogy nem jön? -------------------- "Lemondtam a sexről, az italról és a hazardírozásról! Ez volt életem legszörnyűbb negyedórája"
|
|
|
|
2012-02-03 14:07
Létrehozva:
|
|
Mivel jelentős tőkével rendelkezel (porcelánok),így igen. Rendszeresen sikerül sérültet is vennem, így aztán legalább azoknak is lesz hasznuk. Elrohantam otthonról tanítani, egy dupla órám lenne, utána egy lyukas. Erre nem jött a gyerek. Másfél óra kényszerpihenő, miközben otthon annyi munka van, hogy ellep. A hozzászólást -zejopy- szerkesztette a következő időpontban: 2012-02-03 14:08 -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2012-02-03 14:03
Létrehozva:
|
|
|
Hűű, már a második is megvolt. Jó ötlet. Mivel jelentős tőkével rendelkezel (porcelánok),így igen. -------------------- "Lemondtam a sexről, az italról és a hazardírozásról! Ez volt életem legszörnyűbb negyedórája"
|
|
|
|
2012-02-03 14:02
Létrehozva:
|
|
Most jutott eszembe, reggel.Muszáj megosztanom, ezer bocsánat.Nyitok egy új vállalkozást.Dühöngő boltot.Lesz benne gumiszoba, és egy igazi vérbeli törő-zúzó szoba. Bazi nagy kalapáccsal és egy folyton lefagyó laptoppal amit aztán kedvére agyonverhet mindenki. Aztán egy 3. szobában lesz egy vitrin,amiben tányérok és Zejopy kolleginától felvásárolt porcelánok.Azokat lehet földhöz vágni. Hidd el jövedelmező üzlet lesz, szerintem a mai viszonyok mellett egy egész hálózatot lehetne kiépíteni. Még egy csészével? Hűű, már a második is megvolt. Jó ötlet. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2012-02-03 13:55
Létrehozva:
|
|
|
Esik a hó, vagy mi a fene. Megyek keresek egy kávét. Legyen szép a napotok. Most jutott eszembe, reggel.Muszáj megosztanom, ezer bocsánat.Nyitok egy új vállalkozást.Dühöngő boltot.Lesz benne gumiszoba, és egy igazi vérbeli törő-zúzó szoba. Bazi nagy kalapáccsal és egy folyton lefagyó laptoppal amit aztán kedvére agyonverhet mindenki. Aztán egy 3. szobában lesz egy vitrin,amiben tányérok és Zejopy kolleginától felvásárolt porcelánok.Azokat lehet földhöz vágni. Hidd el jövedelmező üzlet lesz, szerintem a mai viszonyok mellett egy egész hálózatot lehetne kiépíteni. Még egy csészével? -------------------- "Lemondtam a sexről, az italról és a hazardírozásról! Ez volt életem legszörnyűbb negyedórája"
|
|
|
|
2012-02-03 13:39
Létrehozva:
|
|
![]() Fórumozó ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 685 Regisztrált: 2011-06-10 06:38 Innen: Budapest Azonosító: 1 524 248 |
-------------------- Aki tud, tanít. Aki szeret, átad.
|
|
|
|
2012-02-03 12:01
Létrehozva:
|
|
![]() Lelkes fórumozó ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 1 015 Regisztrált: 2008-11-22 17:28 Azonosító: 310 714 |
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Szöveges verzió | A pontos idő: 2013-06-19 06:28 |