Üdvözöllek a Fórumban!
A Vatera fórumai elsősorban azt a célt szolgálják, hogy a felhasználók megoszthassák egymással a Vatera szolgáltatásaival, az online aukciós adásvétellel és a rendszer használatával kapcsolatos tapasztalataikat. Konkrét kérdés esetén, amennyiben a vaterától vár választ, kérjük, kattintson ide és tegye fel kérdését ügyfélszolgálatunknak. Köszönjük.
![]() ![]() |
2012-01-12 21:43
Létrehozva:
|
|
![]() Vigyázz! Veszélyes Vitrioltulajdonos! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 24 969 Regisztrált: 2008-03-25 16:08 Innen: Szüfrazsettkiképző Főállomás :) Azonosító: 128 349 |
Zejopynak is mindíg igaza van: 2248. Az h*lye Mindíg azt hiszem nincs új a nap alatt pedig van... Mint pld. Semleges vélemény: Én és 1ik barátom szerint aki melletem vólt a telefonjáhz nemvolt kiirva hogy "hangszoró hibás" amikor leütöttem utána olvastam el még1x a leirást de sajnos akkor ez odakerült... Én korrekten visszaléptem elküldése elött a vásárlástól! Igy nemkelett kiadnia a postára se semmire és ujra árulhatta a telefonját! Jah! Odakerült! A stílus önmagáért beszél. Mindig van valami a tarsolyunkban Elhiszem, eddig is így volt. Egyelőre semmit. Erre már nem is tud. Azért ez tényleg strapás lehetett -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2012-01-12 21:41
Létrehozva:
|
|
![]() Customer Service ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: M O D E R Á T O R Hozzászólások: 12 908 Regisztrált: 2009-09-04 15:11 Azonosító: 730 465 |
Beenz! Eltujáztuk a dolgot, és erre a nagyon fontos, engem igazán érintő kérdésfüzérre nem kaptam választ. Mindig van valami a tarsolyunkban hÜlYe (Ezt még kipróbálom. Ollé, sikerült. Ezzel mit kezd? Egyelőre semmit. Azért ez tényleg strapás lehetett ...leütés után korrekten visszaléptem... Ezt a fogalmat be kellene emelni a szabályzatba -------------------- Üdvözlettel:
a Vatera csapata www.vatera.hu |
|
|
|
2012-01-12 21:34
Létrehozva:
|
|
|
Élő szövet a belső fémvázon ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 5 356 Regisztrált: 2007-03-01 14:14 Innen: Future Azonosító: 66 |
... ötöst csak annak adok, aki nem várja meg az utalásom, hanem megbízhatónak tart az értékeléseim alapján és feladja a terméket egyből. Főleg, ha tudja, hogy szükségem van rá... Az h*lye Mindíg azt hiszem nincs új a nap alatt pedig van... Mint pld. Semleges vélemény: Én és 1ik barátom szerint aki melletem vólt a telefonjáhz nemvolt kiirva hogy "hangszoró hibás" amikor leütöttem utána olvastam el még1x a leirást de sajnos akkor ez odakerült... Én korrekten visszaléptem elküldése elött a vásárlástól! Igy nemkelett kiadnia a postára se semmire és ujra árulhatta a telefonját! Jah! Odakerült! Ő az: http://www.vatera.hu/user/rating/rating.php?id=13007021 A hozzászólást -hytech- szerkesztette a következő időpontban: 2012-01-12 21:39 -------------------- Szeretem amikor az okos hülyéskedik, de utálom mikor a hülye okoskodik.
|
|
|
|
2012-01-12 21:32
Létrehozva:
|
|
![]() Fórumozó ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 672 Regisztrált: 2011-06-10 06:38 Innen: Budapest Azonosító: 1 524 248 |
Szia Én! Nem volt semmi gond, de ötöst csak annak adok, aki nem várja meg az utalásom, hanem megbízhatónak tart az értékeléseim alapján és feladja a terméket egyből. Főleg, ha tudja, hogy szükségem van rá. Egyébként minden nagyon rendben volt, nagyon szép és jó állapotban van a gép, a párom nagyon köszöni. További szép napot! Üdv: XXXX Ez vicc! -------------------- Aki tud, tanít. Aki szeret, átad.
|
|
|
|
2012-01-12 21:28
Létrehozva:
|
|
|
Élő szövet a belső fémvázon ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 5 356 Regisztrált: 2007-03-01 14:14 Innen: Future Azonosító: 66 |
Szerintem Hytech is beteszi, és ne aggódj, Sanyabacsi is, . . . Zejopynak is mindíg igaza van: 2248. Ilyen embernek - mint svejku kolléga "vevője" - nem akarom eladni azokat a kincseket amelyeket birtoklok. Ebben hasoníltunk, mert nem a pénzt nézem hanem az elvet... Köszi. Irigyellek titeket. Benz, Hytech, Te, és az összes pasi lesz.rja, Sanyi kivételével, de mi nők állandóan befordulunk ettől. Ez valami hormonális cucc lehet. Ha megnézzük, mindig a csajok sírnak a csillaghullás miatt. Hytech, te hogy állsz a csillagokkal? Csillagok? Nem látom őket. Itt felhős az ég A hozzászólást -hytech- szerkesztette a következő időpontban: 2012-01-12 21:30 -------------------- Szeretem amikor az okos hülyéskedik, de utálom mikor a hülye okoskodik.
|
|
|
|
2012-01-12 20:32
Létrehozva:
|
|
![]() Vigyázz! Veszélyes Vitrioltulajdonos! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 24 969 Regisztrált: 2008-03-25 16:08 Innen: Szüfrazsettkiképző Főállomás :) Azonosító: 128 349 |
Igen, Ő az. http://www.vatera.hu/szinte_uj_meto_722_ar...1525988276.html Még le is kérte fixárasra, nem is alkudtam. Köszi. ... Köszi a válladat, jól esett, de inkább nagy ívben teszek rá. Irigyellek titeket. Benz, Hytech, Te, és az összes pasi lesz.rja, Sanyi kivételével, de mi nők állandóan befordulunk ettől. Ez valami hormonális cucc lehet. Ha megnézzük, mindig a csajok sírnak a csillaghullás miatt. Hytech, te hogy állsz a csillagokkal? A hozzászólást -zejopy- szerkesztette a következő időpontban: 2012-01-12 20:32 -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2012-01-12 20:21
Létrehozva:
|
|
![]() Lelkes virgonc ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 3 263 Regisztrált: 2008-05-27 22:37 Innen: Magyar/Győr Azonosító: 156 696 |
Drága!! Kérjük a linket, mert szeretném behelyezni a szépen fejlett krumplilevesembe. Mert én meg felfújt hólyagoknak nem postázom előre az árut, ugyanis már többen megmondták hogy ne legyek hÜlYe. Így aztán nem szeretnék ezzel az illetővel kapcsolatba kerülni. Szerintem Hytech is beteszi, és ne aggódj, Sanyabacsi is, mert lóhalálában elküldöm neki. Pfuj, de ronda dolog ez így. Szerintem, ha zavar, kérd az értékelés törlését, ha nem, akkor tegyél rá nagy ívben. Kéred a vállamat? A jobbat, vagy a balt. Tori68 ? Igen, Ő az. http://www.vatera.hu/szinte_uj_meto_722_ar...1525988276.html Még le is kérte fixárasra, nem is alkudtam. Köszi a válladat, jól esett, de inkább nagy ívben teszek rá. |
|
|
|
2012-01-12 20:09
Létrehozva:
|
|
Nem nagyon szoktam parázni a csillagok miatt, de ma kaptam 2 négyest, ezért rákérdeztem az okára, ugye így tanul az eladó! Szia XXXX! Megkaptam az értékelésedet, köszi, mi baj volt a lebonyolítással és a csomagolással, hogy csak 4-est kaptam? Üdv: Én Szia Én! Nem volt semmi gond, de ötöst csak annak adok, aki nem várja meg az utalásom, hanem megbízhatónak tart az értékeléseim alapján és feladja a terméket egyből. Főleg, ha tudja, hogy szükségem van rá. Egyébként minden nagyon rendben volt, nagyon szép és jó állapotban van a gép, a párom nagyon köszöni. További szép napot! Üdv: XXXX Kedden érkezett meg az utalás, aznap fel is adtam. Ezek szerint már későn.... Drága!! Kérjük a linket, mert szeretném behelyezni a szépen fejlett krumplilevesembe. Mert én meg felfújt hólyagoknak nem postázom előre az árut, ugyanis már többen megmondták hogy ne legyek hÜlYe. Így aztán nem szeretnék ezzel az illetővel kapcsolatba kerülni. Szerintem Hytech is beteszi, és ne aggódj, Sanyabacsi is, mert lóhalálában elküldöm neki. Pfuj, de ronda dolog ez így. Szerintem, ha zavar, kérd az értékelés törlését, ha nem, akkor tegyél rá nagy ívben. Kéred a vállamat? A jobbat, vagy a balt. Tori68 ? A hozzászólást -zejopy- szerkesztette a következő időpontban: 2012-01-12 20:11 -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2012-01-12 20:02
Létrehozva:
|
|
![]() Lelkes virgonc ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 3 263 Regisztrált: 2008-05-27 22:37 Innen: Magyar/Győr Azonosító: 156 696 |
Nem nagyon szoktam parázni a csillagok miatt, de ma kaptam 2 négyest, ezért rákérdeztem az okára, ugye így tanul az eladó!
Szia XXXX! Megkaptam az értékelésedet, köszi, mi baj volt a lebonyolítással és a csomagolással, hogy csak 4-est kaptam? Üdv: Én Szia Én! Nem volt semmi gond, de ötöst csak annak adok, aki nem várja meg az utalásom, hanem megbízhatónak tart az értékeléseim alapján és feladja a terméket egyből. Főleg, ha tudja, hogy szükségem van rá. Egyébként minden nagyon rendben volt, nagyon szép és jó állapotban van a gép, a párom nagyon köszöni. További szép napot! Üdv: XXXX Kedden érkezett meg az utalás, aznap fel is adtam. Ezek szerint már későn.... A hozzászólást -svejku- szerkesztette a következő időpontban: 2012-01-12 20:05 |
|
|
|
2012-01-12 18:51
Létrehozva:
|
|
.... Van még olyan réteg, akit nem céloztak meg, tehát szabad kapacitás? És ha elfogy, akkor mi lesz? Vagy addigra véget ér a recesszió? ............. Beenz! Eltujáztuk a dolgot, és erre a nagyon fontos, engem igazán érintő kérdésfüzérre nem kaptam választ. hÜlYe (Ezt még kipróbálom. Ollé, sikerült. Ezzel mit kezd? A hozzászólást -zejopy- szerkesztette a következő időpontban: 2012-01-12 18:52 -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2012-01-12 16:44
Létrehozva:
|
|
-------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2012-01-12 16:37
Létrehozva:
|
|
![]() Customer Service ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: M O D E R Á T O R Hozzászólások: 12 908 Regisztrált: 2009-09-04 15:11 Azonosító: 730 465 |
Persze, nem tökéletes, hisz nem kell annak lennie. Ha elvárás lenne, akkor biztosan azzá válna. Van az a pénz -------------------- Üdvözlettel:
|
|
|
2012-01-12 16:27
Létrehozva:
|
|
Óóó, köszönöm Persze, nem tökéletes, hisz nem kell annak lennie. Ha elvárás lenne, akkor biztosan azzá válna. A tuját javítottam fenyőre. Persze nem holmi lucra asszociáltam. Ez valami rövidítés? És tessék mondani, hogyan kell kiejteni? Óóóó, csak olvassa össze a pontok nélkül. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2012-01-12 16:15
Létrehozva:
|
|
Ja, mert tudom én, honnan fúj a szél. Köszönöm, megvolt. Óóó, köszönöm (Beenz! (Sikoly) A h.ü.l.y.e az nem csúnya szó.... Van valahol egy könyvtár, ahol a könyvtáros pénzbüntetést szed minden csúnya szóért, de a fene és a világ dolgaiban kevésbé tájékozott:) még az ő szótára szerint is engedélyezett. Ez valami rövidítés? És tessék mondani, hogyan kell kiejteni? -------------------- Üdvözlettel:
|
|
|
2012-01-12 16:08
Létrehozva:
|
|
Az a baj, hogy túlságosan határozott vagy már már kemény. Finom szavakkal kell magadhoz édesgetni a vevőt, szépet írni neki, becézgetni... Legyél kicsit kedvesebb, szelídebb, megértőbb. A becézgetés különösen felkeltette az érdeklődésemet. Ezt ha kérhetném, kifejtenéd bővebben? Igazán leköteleznél. A hozzászólást -zejopy- szerkesztette a következő időpontban: 2012-01-12 16:09 -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2012-01-12 15:56
Létrehozva:
|
|
|
Vajon ezek a kék emberek milyen indíttatásból hozzák létre a nicket? 1. Meglát egy cuccot és ezért regisztrál? 2. Csak regisztrál, hogy kipróbálja és utána néz körül? Jó lenne tudni. Persze optimális esetről beszélek, nem a nagy linkek indokai érdekelnek, azokkal tisztában vagyok. Különös, ez a réteg nem túl internet mániás. Telefonon szeretik intézni a dolgot, közlik, hogy ja, ők a szállítási feltételeket nem nézték meg, annyira nem értenek az egészhez, és diktáljam be a számlaszámot. Kezd kialakulni a technikám az ilyen típusú vásárlókhoz. Kissé tábornokos stílusban közlöm, hogy nem írok sms-t (amúgy is utálok sms-ezni), mert csak hibaforrás, e-mailben elküldöm a fizetési adatokat, határozottan kicsikarom a választ a szállítási adatokra vonatkozóan (megadta-e, ha igen, jót adott-e meg), kitaposom belőlük azt az infót, hogy biztosan ennyit akarnak-e csak vásárolni, és megismertetem velük kutyafuttában a részletes keresőt. Az a baj, hogy túlságosan határozott vagy már már kemény. Finom szavakkal kell magadhoz édesgetni a vevőt, szépet írni neki, becézgetni... Legyél kicsit kedvesebb, szelídebb, megértőbb. . . . Az Ön által leírt "érdekességek" sajnos a mellékhatások közé tartoznak, de többségük majd megszerzi az első pozitív tapasztalatokat és utána remélhetően belerázódik a szokásos ügymenetbe Ha nem, akkor -------------------- Szeretem amikor az okos hülyéskedik, de utálom mikor a hülye okoskodik.
|
|
|
|
2012-01-12 14:44
Létrehozva:
|
|
...... De én nem mertem szólni. Persze, ezt úgy mondod, mintha félni kellene tőlem. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2012-01-12 14:35
Létrehozva:
|
|
|
Tapasztalt fórumozó ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 2 644 Regisztrált: 2008-12-09 15:58 Azonosító: 343 894 |
|
|
|
|
2012-01-12 14:30
Létrehozva:
|
|
(Még, a helyesírás-ellenőrzővel is be lehet kapni ilyen hibát) -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2012-01-12 14:23
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Szöveges verzió | A pontos idő: 2013-05-20 11:05 |