Saját aszisztens
Üdvözöllek a Fórumban!
A Vatera fórumai elsősorban azt a célt szolgálják, hogy a felhasználók megoszthassák egymással a Vatera szolgáltatásaival, az online aukciós adásvétellel és a rendszer használatával kapcsolatos tapasztalataikat. Konkrét kérdés esetén, amennyiben a vaterától vár választ, kérjük, kattintson ide és tegye fel kérdését ügyfélszolgálatunknak. Köszönjük.
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() Vigyázz! Veszélyes Vitrioltulajdonos! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 31 298 Regisztrált: 2008-03-25 16:08 Innen: Szüfrazsettkiképző Főállomás :) Azonosító: 128 349 ![]() |
Nálunk a Vaterát én találtam. Párom az be nem segít, max morog ha néha előfordul, hogy a kedves vevő 19 h helyett megérkezik 21 h kor. Mondjuk erről leszoktattam Őket mert közlöm a levélbe 20 h teló, csengő kikapcs. ![]() ![]() Nekem mmmyki mondta, aztán persze nem tette fel a cuccaimat a saját regjével, ezért kellett nekünk nekiállni. Örök hálám érte. ![]() Annyira élvezem ezt az új 60 napos szabályt. De tényleg. Rend van a levelezőmben, rend van a feladóvevényeim között, minden átlátható. Ez egy olyan fejlesztés, vagy újítás, vagy nem tudom mi, amivel akárhányszor kapcsolatba kerülök, mindig örülök. És ez az öröm nem múlik el, mint egy alkalmatlan, vagy kevésbé jól sikerült ajándéknál. Ez örök, mint egy jó íróasztal, vagy valami hasonló. Imádom a Vaterát. ![]() ![]() Nem is, mert az "imádom" az sosem olyan igazi, mint a szeretem. Szóval inkább szeretem. ![]() A hozzászólást -zejopy- szerkesztette a következő időpontban: 2012-10-30 15:32 -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() Tapasztalt fórumozó ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 1 666 Regisztrált: 2008-08-07 19:42 Azonosító: 177 261 ![]() |
Nálunk én akartam a netet is, a férjem nem. Aztán regisztrált, mert azt hittem, én nem vagyok rá képes. És ott be is fejeződött. Amikor már PEP tag lettem és nagyon dübörgött, akkor beszállt a csomagolásba, sőt néha a raktári csomagolásba is. Aztán szerintem beleunt, vagy nem tudom. Most már a csomaggyártás nagy része is az enyém újra, és a raktári csomagolásnál fel sem merül a segítségnyújtás. ![]() ![]() Nálunk a Vaterát én találtam. Párom az be nem segít, max morog ha néha előfordul, hogy a kedves vevő 19 h helyett megérkezik 21 h kor. Mondjuk erről leszoktattam Őket mert közlöm a levélbe 20 h teló, csengő kikapcs. ![]() ![]() A hozzászólást -suzukimaruti- szerkesztette a következő időpontban: 2012-10-30 15:23 |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() Vigyázz! Veszélyes Vitrioltulajdonos! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 31 298 Regisztrált: 2008-03-25 16:08 Innen: Szüfrazsettkiképző Főállomás :) Azonosító: 128 349 ![]() |
Vatera? Hallod mikor férjem kiejtette azt hogy netet akar én 10 körömmel nem-nem. Ahham na Ő nem Vaterázik max ki les magának valamit, hogy na üsd le nekem. ![]() Nálunk én akartam a netet is, a férjem nem. Aztán regisztrált, mert azt hittem, én nem vagyok rá képes. És ott be is fejeződött. Amikor már PEP tag lettem és nagyon dübörgött, akkor beszállt a csomagolásba, sőt néha a raktári csomagolásba is. Aztán szerintem beleunt, vagy nem tudom. Most már a csomaggyártás nagy része is az enyém újra, és a raktári csomagolásnál fel sem merül a segítségnyújtás. ![]() ![]() -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() Tapasztalt fórumozó ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 1 666 Regisztrált: 2008-08-07 19:42 Azonosító: 177 261 ![]() |
Hát nem tudom, eléggé utópisztikusnak hangzik. ![]() Nem, ez nálunk így megy. A szüleim is így éltek/élnek, ezt láttam, ebben nőttem fel. Így tudom csak csinálni. ![]() Volt, hogy éjjel négykor jöttek haza, de minket már fél hétkor keltettek. Reggeli az asztalon, stb. Persze nekik nem volt Vatera. Én most a zenei részt kicsit lejjebb építettem, hogy erre több idő jusson. Majd megismered ezt az érzést is, várni a szeretteidet. Na persze a 10-k nap már igen fáradt voltam. ![]() Igen az ember átlagban viszi tovább amit otthon lát és tapasztal. Vatera? Hallod mikor férjem kiejtette azt hogy netet akar én 10 körömmel nem-nem. Ahham na Ő nem Vaterázik max ki les magának valamit, hogy na üsd le nekem. ![]() A hozzászólást -suzukimaruti- szerkesztette a következő időpontban: 2012-10-30 15:12 |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Eljön az az idő mikor nem hogy bírni fogod hanem várod is majd! (Fiad, Menyed, Unokák). Mondjuk azért ma én csak kitakiztam és ülök, nézek ki a fejemből. ![]() Mond dinamittal töltött vagy? ![]() Hát nem tudom, eléggé utópisztikusnak hangzik. ![]() Nem, ez nálunk így megy. A szüleim is így éltek/élnek, ezt láttam, ebben nőttem fel. Így tudom csak csinálni. ![]() Volt, hogy éjjel négykor jöttek haza, de minket már fél hétkor keltettek. Reggeli az asztalon, stb. Persze nekik nem volt Vatera. Én most a zenei részt kicsit lejjebb építettem, hogy erre több idő jusson. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Na én meg a vendégvárást nem bírnám. ![]() Karácsonyra eléggé zizi szoktam lenni, bár talán idén nem lesz olyan gáz, legalábbis most úgy tűnik. Tavaly ilyenkor már kész voltam, most meg csúcsformában vagyok. Nagyon erősen szervezem a dolgaimat. Ha jól osztom be, akkor általában meg lehet csinálni. Odafigyelés kérdése. Volt olyan, hogy egy délután három különböző helyre mentünk koncertre. Az utolsó korábban kezdődött, mint ahogy az utolsó előttinek vége lett volna. ![]() Eljön az az idő mikor nem hogy bírni fogod hanem várod is majd! (Fiad, Menyed, Unokák). Mondjuk azért ma én csak kitakiztam és ülök, nézek ki a fejemből. ![]() Mond dinamittal töltött vagy? ![]() |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Én az 5 vendéget szó szerint értettem, itt nálam voltak 10 napig, tegnap mentek haza. ![]() Én már azt a hajrát amit Te csinálsz messze nem bírnám! <kalapemelés> Na én meg a vendégvárást nem bírnám. ![]() Karácsonyra eléggé zizi szoktam lenni, bár talán idén nem lesz olyan gáz, legalábbis most úgy tűnik. Tavaly ilyenkor már kész voltam, most meg csúcsformában vagyok. Nagyon erősen szervezem a dolgaimat. Ha jól osztom be, akkor általában meg lehet csinálni. Odafigyelés kérdése. Volt olyan, hogy egy délután három különböző helyre mentünk koncertre. Az utolsó korábban kezdődött, mint ahogy az utolsó előttinek vége lett volna. ![]() -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Unokatesóm ott van. Ott lakik. A toronyrobbanáskor is ott volt. De ő mindig ott van, ahol történik valami. ![]() Nálam sem döng a bolt, de ez szerintem az utolsó szusszanás a karácsonyi hajrá előtt. Az nekem duplán nehéz, mert a bolt is nagyon pörög és a munkahelyeimen is összecsomósodnak az események. Koncert koncert hátán, vagy a gyerekekkel, vagy a zenekarral, vagy csak nekünk felnőtteknek valami. Bár idén nyugisabbnak tűnik az a része, legalábbis most még. De nálunk sosem lehet tudni, van, hogy két nappal előbb szólnak, hogy valahová el kellene menni. Lehet keresi az izgalmakat? ![]() ![]() Én az 5 vendéget szó szerint értettem, itt nálam voltak 10 napig, tegnap mentek haza. ![]() Én már azt a hajrát amit Te csinálsz messze nem bírnám! <kalapemelés> |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
A nap sütés annyit segített, hogy száraz hideg van és nem a ködös nyálkás. Jaj hurrikánt ne is mond! Nagyon sajnálom őket! ![]() Unokatesóm ott van. Ott lakik. A toronyrobbanáskor is ott volt. De ő mindig ott van, ahol történik valami. ![]() Bevallom nekem ma nyugis. ![]() ![]() Nálam sem döng a bolt, de ez szerintem az utolsó szusszanás a karácsonyi hajrá előtt. Az nekem duplán nehéz, mert a bolt is nagyon pörög és a munkahelyeimen is összecsomósodnak az események. Koncert koncert hátán, vagy a gyerekekkel, vagy a zenekarral, vagy csak nekünk felnőtteknek valami. Bár idén nyugisabbnak tűnik az a része, legalábbis most még. De nálunk sosem lehet tudni, van, hogy két nappal előbb szólnak, hogy valahová el kellene menni. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Itt is hideg van, bár amióta süt a nap, azóta jobb. ![]() De még mindig jobb, mintha hurrikán lenne. A nap sütés annyit segített, hogy száraz hideg van és nem a ködös nyálkás. Jaj hurrikánt ne is mond! Nagyon sajnálom őket! ![]() Neked is. ![]() Bevallom nekem ma nyugis. ![]() ![]() |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
-------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Szép és nyugodt napot Mindenkinek!
![]() |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
dehogynem fázok. elérte a veszélyes keletet ez a hidegfront. gyűjtok is befelé a kazánban... Itt is hideg van, bár amióta süt a nap, azóta jobb. ![]() De még mindig jobb, mintha hurrikán lenne. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() Fórumozó ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 614 Regisztrált: 2008-11-24 19:06 Azonosító: 314 976 ![]() |
dehogynem fázok. elérte a veszélyes keletet ez a hidegfront. gyűjtok is befelé a kazánban...
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Van, amit Ön mégsem mondhat ki.
![]() ![]() Egyszer régen ígértem Önnek egy fél kilós radírt. Esküszöm kerestem, de sehol sem találtam. ![]() -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Jó reggelt kívánok, hölgyek urak! Neked is jó reggelt Surika! ![]() -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() Fórumozó ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 614 Regisztrált: 2008-11-24 19:06 Azonosító: 314 976 ![]() |
Jó reggelt kívánok, hölgyek urak!
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() Fórumozó ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 648 Regisztrált: 2007-11-14 20:22 Azonosító: 43 559 ![]() |
Jaj, hát a sorok mögött lehetett olvasni. Szerinte ez az opció a NAV kedvéért lett kitalálva. Egészen mélyen nem értem az összefüggéseket, de a csalódottság és a méltánytalan büntetés, ami a barátot érte, na és a már többször említett bűnbakkeresés már teljessé teszi a képet. ![]() Az a sztori ott nagyon-nagyon nem kerek. -------------------- All I wanna do Is trade this life for something new Holding on to what I haven't got!
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Nem volt olyan régen, talán 2-3 éve. Volt egy időszak, amikor a személyes menüben az eladónak kellett áthelyezgetni a kategóriaváltásban érintett aukciókat. Akkor azt én is elbénáztam, vagy nem volt az én kategóriám még átalakítva. Még nyomokban sem emlékszem. A fórum nem erre való ![]() Olyan szigorú. ![]() ![]() ![]() Tényleg nagyon érdekelne a válasz ![]() Jaj, hát a sorok mögött lehetett olvasni. Szerinte ez az opció a NAV kedvéért lett kitalálva. Egészen mélyen nem értem az összefüggéseket, de a csalódottság és a méltánytalan büntetés, ami a barátot érte, na és a már többször említett bűnbakkeresés már teljessé teszi a képet. ![]() -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() Customer Service ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: M O D E R Á T O R Hozzászólások: 16 401 Regisztrált: 2009-09-04 15:11 Azonosító: 730 465 ![]() |
Pedig a helyes besorolás a jó eladást segíti elő. Szerintem. Ez a lehetőség mikor volt? Még előttem? Mert nem emlékszem rá. (Akkor így nem továbbítom. ![]() Nem volt olyan régen, talán 2-3 éve. Volt egy időszak, amikor a személyes menüben az eladónak kellett áthelyezgetni a kategóriaváltásban érintett aukciókat. Kedves Benzünk. ![]() Na jó, be kell látnom, nem megy nekem ez a királyi többes. ![]() Szóval szerintem nem baj az, ha a fórumot olvasó emberek tájékozottak. És sokan olvasnak ám. Nem feltétlenül jelentést kell minden esetben érteni ez alatt. Sokszor inkább érdeklődést. Értem én, hogy Ön nem postás, teljesen rendben van az az igénye, hogy napi 3 órát ne ezzel töltsön, de tényleg. Valami áthidaló megoldás jó lenne, hogy a szabálytalan aukciók felismerésében való jártasság is fejlődhessen, de Ön se olyannal foglalkozzon, ami nem feltétlenül dolga. Nem kritika, tudja. ![]() A fórum nem erre való ![]() Mondtam már, hogy szeretem a humorát? ![]() Tényleg nagyon érdekelne a válasz ![]() -------------------- Üdvözlettel:
a Vatera csapata www.vatera.hu |
|
|
![]() ![]() |
Szöveges verzió | A pontos idő: 2018-04-24 01:10 |