Saját aszisztens
Üdvözöllek a Fórumban!
A Vatera fórumai elsősorban azt a célt szolgálják, hogy a felhasználók megoszthassák egymással a Vatera szolgáltatásaival, az online aukciós adásvétellel és a rendszer használatával kapcsolatos tapasztalataikat. Konkrét kérdés esetén, amennyiben a vaterától vár választ, kérjük, kattintson ide és tegye fel kérdését ügyfélszolgálatunknak. Köszönjük.
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() Vigyázz! Veszélyes Vitrioltulajdonos! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 31 302 Regisztrált: 2008-03-25 16:08 Innen: Szüfrazsettkiképző Főállomás :) Azonosító: 128 349 ![]() |
... Borongós, randa idő van. Itt gyönyörű. Alig van rajtam ruha és mégsem kellett a kabátomat behúzni. ![]() -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() Öreg róka:) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 4 590 Regisztrált: 2008-12-09 15:58 Azonosító: 343 894 ![]() |
... hanem menj a napra, élvezd ezt a kis tavaszt. ![]() ![]() -------------------- Ha az ész csődöt mond, a jó ízlés még segíthet.
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() Vigyázz! Veszélyes Vitrioltulajdonos! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 31 302 Regisztrált: 2008-03-25 16:08 Innen: Szüfrazsettkiképző Főállomás :) Azonosító: 128 349 ![]() |
Jó reggelt! ![]() Kedvenc időtöltésemmel, a negatív értékelések olvasásával foglalkoztam. "A könyv dohos, penészes és foltos volt. ...... ..... A könyv egy 7 hónapos kisgyereknek lettek volna. Sajnos fent ecsetelt mentálhigiénés állapotukban ez nem lehetséges. " Tanulságok: a ;Vannak csodagyerekek. ![]() b ; Óvatosnak kell lenni a szak -és idegen kifejezésekkel. c ; Lehet, hogy a könyveknek lelkük van? a) Kristófnak is voltak könyvei ennyi idősen. Nem a Háború és béke. ![]() ![]() ![]() c) Az biztos! Ezt tanúsíthatom. Sőt nem csak a könyvnek, hanem a porcelánnak is. Észrevettem pl. hogyha egy porcelán eladásakor bonyodalom keletkezik, ha nálam marad a cucc, tehát újra felrakom, akkor a következő vásárlóval sem lesz egyszerű. Ez teljesen független az áru állapotától. Csakis a lelke lehet. Megsértődött. Most is bajlódom egy salátás tállal, egyszer már eladtam, de mégsem. Most megint eladtam, de hiába kérek, nem kapok szállítási címet. Pedig a pénz is megjött és mivel licites volt, a rendszer nem küldte. Szóval, ha egy áruval baj, van, akkor elmondhatjuk, hogy zűrös a lelkivilága neki. Neked is szép reggelt! ![]() ![]() Jó fej ez a napszemüveges szmájli. ![]() ![]() A hozzászólást -zejopy- szerkesztette a következő időpontban: 2015-01-16 11:29 -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() Öreg róka:) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 4 590 Regisztrált: 2008-12-09 15:58 Azonosító: 343 894 ![]() |
Jó reggelt!
![]() Kedvenc időtöltésemmel, a negatív értékelések olvasásával foglalkoztam. "A könyv dohos, penészes és foltos volt. ...... ..... A könyv egy 7 hónapos kisgyereknek lettek volna. Sajnos fent ecsetelt mentálhigiénés állapotukban ez nem lehetséges. " Tanulságok: a ;Vannak csodagyerekek. ![]() b ; Óvatosnak kell lenni a szak -és idegen kifejezésekkel. c ; Lehet, hogy a könyveknek lelkük van? -------------------- Ha az ész csődöt mond, a jó ízlés még segíthet.
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Igen, nagyon szépen köszönöm mindenkinek aki egy picit is hozzátett. További szép napot ![]() Igazán szívesen. ![]() ![]() -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Újonc ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 10 Regisztrált: 2014-10-24 19:49 Azonosító: 2 153 341 ![]() |
Amúgy azt hiszem, gratulálhatunk! Pirostalanították a délelőtti kérdezőt. ![]() ![]() http://www.vatera.hu/user/rating/rating.php?id=9240482 Igen, nagyon szépen köszönöm mindenkinek aki egy picit is hozzátett. További szép napot ![]() |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Amúgy azt hiszem, gratulálhatunk! Pirostalanították a délelőtti kérdezőt.
![]() ![]() http://www.vatera.hu/user/rating/rating.php?id=9240482 -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Én sem látom, de ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Télleg nincs egy sem... ![]() Akkor az apás szülés kimarad az életedből. ![]() Botsánat! ![]() ![]() Kedves Benz! Kerestem a mentős szmájlit, de nem találtam. Véletlenül került ki, vagy szándékosan? Ha az első állítás az igaz, akkor lehet róla szó, hogy visszakerüljön? Ha mégis megvan, csak én vagyok felületesen keresgélő állapotban, akkor a kérdésem nincs is ide leírva, csak valamiért úgy látszik. ![]() Én sem látom, de ![]() ![]() A hozzászólást -vidaeff- szerkesztette a következő időpontban: 2015-01-15 10:29 -------------------- Ha az ész csődöt mond, a jó ízlés még segíthet.
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Az a sok bagó. ![]() Télleg nincs egy sem... ![]() Még mekkora! ![]() Botsánat! ![]() ![]() Kedves Benz! Kerestem a mentős szmájlit, de nem találtam. Véletlenül került ki, vagy szándékosan? Ha az első állítás az igaz, akkor lehet róla szó, hogy visszakerüljön? Ha mégis megvan, csak én vagyok felületesen keresgélő állapotban, akkor a kérdésem nincs is ide leírva, csak valamiért úgy látszik. ![]() A hozzászólást -zejopy- szerkesztette a következő időpontban: 2015-01-15 10:15 -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Nekem meg már egy életképes sincs... a fene egye meg! ![]() Az a sok bagó. ![]() Miért? Púp lett a fejeden? ![]() Még mekkora! ![]() -------------------- Ha az ész csődöt mond, a jó ízlés még segíthet.
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Nem is szoktam bagózni közben. Valahogy csak kibírom azt a pár pillanatot. ![]() Nekem meg már egy életképes sincs... a fene egye meg! ![]() Vóót verekedni? ![]() Miért? Púp lett a fejeden? ![]() -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
..(A dohányzás csökkenti az életképes spermiumok számát.) Nem is szoktam bagózni közben. Valahogy csak kibírom azt a pár pillanatot. ![]() Igen, majd a legvégén, aggkori végelgyengülésben és nem a macska által. ![]() Vóót verekedni? ![]() .. (remélem értékeled a szóvirágot) ... Feltétlenül. A hozzászólást -vidaeff- szerkesztette a következő időpontban: 2015-01-15 07:57 -------------------- Ha az ész csődöt mond, a jó ízlés még segíthet.
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
... A Dezsőnek meg halnia. ![]() Igen, majd a legvégén, aggkori végelgyengülésben és nem a macska által. ![]() ... Pl. azt sem, hogy Anna volt az első Nő az életemben 1966-ban. Ált. isk. I. oszt. ![]() Én másodikban voltam nagyon szerelmes, de lehet, hogy elsőben. Óóóó nagyon. Anyukám kérdezte, hogy miért vagyok pont abba a fiúba szerelmes. "Hát csak azért ( ![]() ![]() ![]() -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
.. megelőztem a bajt). Dezsőnek itt előjogai vannak. Persze a reggeli érzelmes találkozások megvannak, és napközben is, ha itthon vagyunk, de be nem jöhet. ![]() A Dezső! Ne vedd vétkemül, de róla mindig a Tanú jut eszembe. A Dezsőnek meg halnia. ![]() Az csak úgy egyszerűen eszedbe sem jutott, hogy a névnek jó a dallama, a hangzása és a ritmusa? ![]() Jajjj, ne izélj már. Dehogynem. Sok szempont volt, de mindet nem írhatom le. Pl. azt sem, hogy Anna volt az első Nő az életemben 1966-ban. Ált. isk. I. oszt. ![]() ------ Más: megtörtént eset. Hangmérnök kérdi a stúdióban az egyik zenésztől. - Magának abszolút hallása van ..... vagy nincs? ![]() A hozzászólást -vidaeff- szerkesztette a következő időpontban: 2015-01-13 23:52 -------------------- Ha az ész csődöt mond, a jó ízlés még segíthet.
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Nem lehetett mit tenni. A hölgy hont foglalt. ![]() Ezt csinálják. Rövid időn belül arra eszmél az ember, hogy aggodalmasan szolgálja a szőrös rabszolgatartót. ![]() A miénk sajnos nem járhat most be hozzánk, mert szemet vetett Dezsőre (szerencsére nem fajult tettlegességig a dolog, rögtön láttam a tekintetén, mit forgat a fejében és egy határozott tilalommal megelőztem a bajt). Dezsőnek itt előjogai vannak. Persze a reggeli érzelmes találkozások megvannak, és napközben is, ha itthon vagyunk, de be nem jöhet. ![]() .... Én pedig anglomán vagyok, így aztán Anna lett a neve. ![]() Az csak úgy egyszerűen eszedbe sem jutott, hogy a névnek jó a dallama, a hangzása és a ritmusa? ![]() -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Nem baj, attól még nem vagyunk hülyék. ![]() De nem ám. ![]() Teccik, ahogy Anna lassan beszivárog az életedbe, a nagy ellenállás dacára is. ![]() És milyen jó neve van. ![]() Nem lehetett mit tenni. A hölgy hont foglalt. ![]() ------- Nem tetszenek a bevett cica nevek, meg aztán szakértő vélemény szerint brit származású a kis, kényes ízlésű cica. Én pedig anglomán vagyok, így aztán Anna lett a neve. ![]() ![]() -------------------- Ha az ész csődöt mond, a jó ízlés még segíthet.
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Az A változatra tippelek. Annak néznek minket. ![]() ------ Anna elveszett. Hosszas, izgatott keresés után a szennyes tartóban leltem rá. Édesdeden aludt a kisasszony gatyáimon s egyebeimen. Pedigrés állat létére lehetne igényesebb. ![]() Nem baj, attól még nem vagyunk hülyék. ![]() Teccik, ahogy Anna lassan beszivárog az életedbe, a nagy ellenállás dacára is. ![]() És milyen jó neve van. ![]() -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Így már én is jártam. ![]() Az A változatra tippelek. Annak néznek minket. ![]() ------ Anna elveszett. Hosszas, izgatott keresés után a szennyes tartóban leltem rá. Édesdeden aludt a kisasszony gatyáimon s egyebeimen. Pedigrés állat létére lehetne igényesebb. ![]() -------------------- Ha az ész csődöt mond, a jó ízlés még segíthet.
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Jó reggelt! Nem vagyok vidor kedvemben, de ma reggel elnyerítettem magam. Anna (ez a macska) nézett rám furán. Decemberi üzlet miatt írtam néma levente partneremnek ösztökélő üzenetet - megtoldva a varázserejű biztonságos másolattal - bő hete. Válaszolt este: nem kaptam levelet öntől. Csak azon röhögtem harsányan, hogy arra a levélre válaszolt, amit nem kapott meg. ![]() Így már én is jártam. ![]() -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
![]() ![]() |
Szöveges verzió | A pontos idő: 2018-04-27 05:01 |