Üdvözöllek a Fórumban!
A Vatera fórumai elsősorban azt a célt szolgálják, hogy a felhasználók megoszthassák egymással a Vatera szolgáltatásaival, az online aukciós adásvétellel és a rendszer használatával kapcsolatos tapasztalataikat. Konkrét kérdés esetén, amennyiben a vaterától vár választ, kérjük, kattintson ide és tegye fel kérdését ügyfélszolgálatunknak. Köszönjük.
![]() ![]() |
2011-02-15 10:02
Létrehozva:
|
|
![]() Lelkes fórumozó ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 802 Regisztrált: 2007-03-23 16:34 Innen: :nennI Azonosító: 1 714 |
Vaterás pályafutásom hajnalán a csomagoláshoz tixo-t használtam. aztán egyszer csak elkezdett nem ragadni.
Két éve egymásra találtunk a széles barna dobozragasztóval, erre most ez is felpöndörödik. A ragasztó nem ragad, az élesztő nem éleszt, a habfürdő nem habzik. Sz@r világ van, már tényleg csak moderátor moderál rendületlenül. A hozzászólást -mmmyki- szerkesztette a következő időpontban: 2011-02-15 10:03 -------------------- "A kutyán kívül a könyv az ember legjobb barátja. A kutyán belül olyan sötét van, hogy nem lehet olvasni." "A Föld nevű űrhajónak nincsenek utasai. Mindannyian a személyzethez tartozunk." (Marshall McLuhan) |
|
|
|
2011-02-15 09:12
Létrehozva:
|
|
![]() Vigyázz! Veszélyes Vitrioltulajdonos! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 24 969 Regisztrált: 2008-03-25 16:08 Innen: Szüfrazsettkiképző Főállomás :) Azonosító: 128 349 |
Mi leszel, ha nagy leszel? Moderátoooooooooooooor! Igen. Lehet, hogy ez megelőzi a rendőr, tűzoltó, kígyószakértő, állatorvos és egyéb vágyakat is. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2011-02-15 09:09
Létrehozva:
|
|
![]() Customer Service ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: M O D E R Á T O R Hozzászólások: 12 907 Regisztrált: 2009-09-04 15:11 Azonosító: 730 465 |
A "Szabálytalannak vélt aukciók"-ban volt tegnap este egy nagyon okos post. Ezt még a kocsiban is elmeséltem a családnak. Erre a háttérből a kiskamasz: - De jó lehet Benznek! - Miért???? - Mert bárkit és bármit törölhet! Annyi vágy volt a hangjában... Mi leszel, ha nagy leszel? Moderátoooooooooooooor! -------------------- Üdvözlettel:
a Vatera csapata www.vatera.hu |
|
|
|
2011-02-15 08:50
Létrehozva:
|
|
![]() Vigyázz! Veszélyes Vitrioltulajdonos! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 24 969 Regisztrált: 2008-03-25 16:08 Innen: Szüfrazsettkiképző Főállomás :) Azonosító: 128 349 |
Én nem törölnék embereket, csak elköltöztetnék máshová. Nepálba, Kínába, és más ilyen helyekre. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2011-02-15 08:48
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes újonc ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 224 Regisztrált: 2010-12-17 20:25 Azonosító: 1 415 615 |
A "Szabálytalannak vélt aukciók"-ban volt tegnap este egy nagyon okos post. Ezt még a kocsiban is elmeséltem a családnak. Erre a háttérből a kiskamasz: - De jó lehet Benznek! - Miért???? - Mert bárkit és bármit törölhet! Annyi vágy volt a hangjában... -------------------- “Abban nincs semmi csodálatos, ha valaki másnál kiválóbbak vagyunk. Igazi csoda a korábbi önmagunkhoz képesti kiválóbbságban mutatkozik meg.”
(hindu közmondás) |
|
|
|
2011-02-15 08:07
Létrehozva:
|
|
Mi a problematika? A "Szabálytalannak vélt aukciók"-ban volt tegnap este egy nagyon okos post. Ezt még a kocsiban is elmeséltem a családnak. Erre a háttérből a kiskamasz: - De jó lehet Benznek! - Miért???? - Mert bárkit és bármit törölhet! Annyi vágy volt a hangjában... -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2011-02-15 07:23
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes újonc ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 224 Regisztrált: 2010-12-17 20:25 Azonosító: 1 415 615 |
Nem baj, a média majd jól felfújja, és lesz a Vaterának ingyen reklám, jobb lesz mint a Vera. Az sok nép meg jön és regisztrál, és megnövekedik a vásárlói létszám. Persze mindehhez az ország leghíresebb jogásza adja majd a nevét (ki lehet az?), mi pedig szépen csendesen meggazdagszunk és szobrot állítunk ennek a nagyon kedves úriembernek. Szép álmokat mindenkinek. Mi a problematika? -------------------- “Abban nincs semmi csodálatos, ha valaki másnál kiválóbbak vagyunk. Igazi csoda a korábbi önmagunkhoz képesti kiválóbbságban mutatkozik meg.”
(hindu közmondás) |
|
|
|
2011-02-14 23:57
Létrehozva:
|
|
Ebből még tényleg baj lehet. Egy aukciós oldalon valaki rálicitált! Skandallum! Kíváncsian várom a (gondolom precedens értékű) pört. Nem baj, a média majd jól felfújja, és lesz a Vaterának ingyen reklám, jobb lesz mint a Vera. Az sok nép meg jön és regisztrál, és megnövekedik a vásárlói létszám. Persze mindehhez az ország leghíresebb jogásza adja majd a nevét (ki lehet az?), mi pedig szépen csendesen meggazdagszunk és szobrot állítunk ennek a nagyon kedves úriembernek. Szép álmokat mindenkinek. A hozzászólást -zejopy- szerkesztette a következő időpontban: 2011-02-14 23:58 -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2011-02-14 23:48
Létrehozva:
|
|
![]() Lelkes virgonc ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 3 263 Regisztrált: 2008-05-27 22:37 Innen: Magyar/Győr Azonosító: 156 696 |
|
|
|
|
2011-02-14 23:41
Létrehozva:
|
|
Tisztelt Vatera a következő aukció érdekességére hívnám fel a figyelmet: ..... .... Eddig bíztam a vaterában de így........ inkább ellene kampányolunk mind ezek mellett megfogjuk vizsgálni és érvényesíteni fogjuk jogainkat! Az aukcióról készült felvételeket és dokumentumokat tovább küldtük az ország egyik legismertebb jogászának és hamarosan a médiában is viszont halhatjuk a sztorit! Valaki fogjon le, de rögtön, mert elindulok. Az pedig csúnya lesz. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2011-02-14 22:41
Létrehozva:
|
|
Az az idiot, aki megnyerte: mégis mi a túrót akart?? Mert az értékeléséből az jön le, hogy "hírnevet".. De akkor miért ad negatívot?? Szánalom.. http://auto-motor.vatera.hu/alkatresz_fels...1438626874.html Kár, hogy ez lett a vége. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2011-02-14 22:33
Létrehozva:
|
|
|
Nem értem. Indítottam 1 Ft-os aukciókat, hogy kicsit megmozduljon a bolt, jöjjenek az értékelések, na és azt ingyen lehet mindkét oldalon indítani. Szóval, gondoltam, hadd fusson ki a régi áru. De vannak emberek, akik a személyes átvételt jelölték meg. Ezzel nem is lenne gond. Nem kell postára csomagolni, csak bedobálom egy szatyorba, ráírom a nevet, a fizetendő összeget (ami sok esetben 60 Ft körüli összeg) leteszem a portán és már el is felejtem. A férjem megkapja a pénzt a portástól, aztán vagy odaadja, vagy sem, de ez nem is fontos. A gond az, hogy kb.velem egy időben a kedves vevő is elfelejti, hogy a portán át kellene vennie az árut. A portás ide teszi, oda teszi, minden nap 3x elmondja a férjemnek, hogy még nem vitték el a cuccot. Akkor a férjem fogja, összenyalábolja és áthozza a termembe. Levél megy, ígéret jön, újabb időpont egyeztetés, vissza a portára, újabb napok telnek el, mégis elmarad az áruátvétel. Miközben igazi üzletek tömkelege zajlik, normális összegeket utalnak át, kicsi és nagy csomagok érkeznek meg, ahová kell. A szatyrok pedig ide-oda vándorolnak a porta és a termem között. Miért? Miért fizetnek ki az emberek több ezer forintot árura, több százat szállításra korrekt módon, gyorsan, és miért nem képesek elsétálni az olcsó áruért? Valaki gyújtson fényt a fejemben. De tényleg.... Erre röviden annyit válaszolnék, hogy fénygyújtást nem nálad kellene alkalmazni.. Nekem is lenne a "téglás aukció" értékelésével egy észrevételem. Az az idiot, aki megnyerte: mégis mi a túrót akart?? Mert az értékeléséből az jön le, hogy "hírnevet".. De akkor miért ad negatívot?? Szánalom.. http://auto-motor.vatera.hu/alkatresz_fels...1438626874.html -------------------- “Abban nincs semmi csodálatos, ha valaki másnál kiválóbbak vagyunk. Igazi csoda a korábbi önmagunkhoz képesti kiválóbbságban mutatkozik meg.”
(hindu közmondás) |
|
|
|
2011-02-14 22:18
Létrehozva:
|
|
Nem értem.
Indítottam 1 Ft-os aukciókat, hogy kicsit megmozduljon a bolt, jöjjenek az értékelések, na és azt ingyen lehet mindkét oldalon indítani. Szóval, gondoltam, hadd fusson ki a régi áru. De vannak emberek, akik a személyes átvételt jelölték meg. Ezzel nem is lenne gond. Nem kell postára csomagolni, csak bedobálom egy szatyorba, ráírom a nevet, a fizetendő összeget (ami sok esetben 60 Ft körüli összeg) leteszem a portán és már el is felejtem. A férjem megkapja a pénzt a portástól, aztán vagy odaadja, vagy sem, de ez nem is fontos. A gond az, hogy kb.velem egy időben a kedves vevő is elfelejti, hogy a portán át kellene vennie az árut. A portás ide teszi, oda teszi, minden nap 3x elmondja a férjemnek, hogy még nem vitték el a cuccot. Akkor a férjem fogja, összenyalábolja és áthozza a termembe. Levél megy, ígéret jön, újabb időpont egyeztetés, vissza a portára, újabb napok telnek el, mégis elmarad az áruátvétel. Miközben igazi üzletek tömkelege zajlik, normális összegeket utalnak át, kicsi és nagy csomagok érkeznek meg, ahová kell. A szatyrok pedig ide-oda vándorolnak a porta és a termem között. Miért? Miért fizetnek ki az emberek több ezer forintot árura, több százat szállításra korrekt módon, gyorsan, és miért nem képesek elsétálni az olcsó áruért? Valaki gyújtson fényt a fejemben. De tényleg.... A hozzászólást -zejopy- szerkesztette a következő időpontban: 2011-02-14 22:19 -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2011-02-14 15:58
Létrehozva:
|
|
Úgy tűnik, ki akar bújni a kézírásos feladat alól. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2011-02-14 15:52
Létrehozva:
|
|
![]() Customer Service ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: M O D E R Á T O R Hozzászólások: 12 907 Regisztrált: 2009-09-04 15:11 Azonosító: 730 465 |
Akkor különösen. Neki. Önnek meg puskázásért büntetésből le kell írnia 100x, hogy "Az órákon rendesen viselkedem, és nem lesek a padszomszédomról". Nehezítő körülmény, hogy mindezt kézírással, fénymásoló használata nélkül. Elkészítés után a Vészkijáratba kérek betenni egy fényképet az alkotásról. -------------------- Üdvözlettel:
|
|
|
2011-02-14 15:25
Létrehozva:
|
|
-------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2011-02-14 14:07
Létrehozva:
|
|
Az egyik pénzügyes kolléganő munkája Akkor különösen. Neki. Önnek meg puskázásért büntetésből le kell írnia 100x, hogy "Az órákon rendesen viselkedem, és nem lesek a padszomszédomról". Nehezítő körülmény, hogy mindezt kézírással, fénymásoló használata nélkül. Elkészítés után a Vészkijáratba kérek betenni egy fényképet az alkotásról. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2011-02-14 14:01
Létrehozva:
|
|
Na, erre a röpdolgozatra én megadom az ötöst. Az egyik pénzügyes kolléganő munkája -------------------- Üdvözlettel:
|
|
|
2011-02-14 13:54
Létrehozva:
|
|
Befizetései teljesítésének a következő formái vannak: ......... Na, erre a röpdolgozatra én megadom az ötöst. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2011-02-13 21:37
Létrehozva:
|
|
Most már nálam is jó. Nekem már mindegy. Felugrottam az íróasztal mellől és szétrúgtam az íróasztalt. Pontosabban a térdemet. Mindig ugyanott..... Be is kékült, fáj is. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
![]() ![]() |
| Szöveges verzió | A pontos idő: 2013-05-20 01:10 |