Üdvözöllek a Fórumban!
A Vatera fórumai elsősorban azt a célt szolgálják, hogy a felhasználók megoszthassák egymással a Vatera szolgáltatásaival, az online aukciós adásvétellel és a rendszer használatával kapcsolatos tapasztalataikat. Konkrét kérdés esetén, amennyiben a vaterától vár választ, kérjük, kattintson ide és tegye fel kérdését ügyfélszolgálatunknak. Köszönjük.
![]() ![]() |
2011-02-04 21:48
Létrehozva:
|
|
|
Új fórumozó Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 2 Regisztrált: 2007-04-02 10:49 Azonosító: 3 349 |
Sprinkler járt hasonlóan. Visszaküldte a zsét, visszakapta a ruhát, ami le volt kajálva..... no comment. Dönts, ahogy akarsz, ebből jól nem jössz ki. Még ha pénzednél is maradsz, akkor is tiéd a bosszúság. Mert tuti, hogy a hétvégén felhúzza. Köszönöm, igazad van, én ugyis bukom a posta egyik felét, de megtehetem azt, hogy megírom neki, csak akkor veszem vissza a terméket ha holnap reggel postázza??? így legalább csak ma tudja hordani... |
|
|
|
2011-02-04 21:47
Létrehozva:
|
|
![]() Customer Service ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: M O D E R Á T O R Hozzászólások: 12 948 Regisztrált: 2009-09-04 15:11 Azonosító: 730 465 |
-------------------- Üdvözlettel:
a Vatera csapata www.vatera.hu |
|
|
|
2011-02-04 21:43
Létrehozva:
|
|
![]() Vigyázz! Veszélyes Vitrioltulajdonos! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 25 030 Regisztrált: 2008-03-25 16:08 Innen: Szüfrazsettkiképző Főállomás :) Azonosító: 128 349 |
-------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2011-02-04 21:39
Létrehozva:
|
|
![]() Customer Service ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: M O D E R Á T O R Hozzászólások: 12 948 Regisztrált: 2009-09-04 15:11 Azonosító: 730 465 |
Hát kedves Benz! Ez olyan isteni kinyilatkoztatásnak tűnt. Nem is értékelte az ötletet, miszerint látható lenne a számlatartozás....nahát.... Kedves zejopy! Csak az egyszerű tényt közöltem -------------------- Üdvözlettel:
|
|
|
2011-02-04 21:37
Létrehozva:
|
|
![]() Vigyázz! Veszélyes Vitrioltulajdonos! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 25 030 Regisztrált: 2008-03-25 16:08 Innen: Szüfrazsettkiképző Főállomás :) Azonosító: 128 349 |
A számlázási gyakorlaton nem kívánunk változtatni. Hát kedves Benz! Ez olyan isteni kinyilatkoztatásnak tűnt. Nem is értékelte az ötletet, miszerint látható lenne a számlatartozás....nahát.... -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2011-02-04 21:14
Létrehozva:
|
|
|
Fórumozó ![]() ![]() ![]() Csoport: Kizárt Hozzászólások: 427 Regisztrált: 2010-07-07 12:35 Azonosító: 1 249 027 |
Sziasztok! Kérhetnék régi vaterásoktól segítséget? Mi a teendő, ha eladtál egy terméket és a "kedves" vevő színárnyalat eltérés miatt vissza akarja csinálni a dolgot, majd amikor megírom ok, küldje vissza a terméket ( ami amúgy kifogástalan, minden apró eltérés közelről le volt fotózva, a színe is tökéletesen látszik ) és visszaadom a vételárat + az oda postát, ezt válaszolja: először utald vissza az összeget és majd küldöm a terméket... (egy apróság, nagyon sietett az adás-vétellel, mert most hétvégére buliba szeretné felvenni) Köszönöm előre is agilevay Semmit ne utalj neki vissza. |
|
|
|
2011-02-04 21:00
Létrehozva:
|
|
Sziasztok! Kérhetnék régi vaterásoktól segítséget? Mi a teendő, ha eladtál egy terméket és a "kedves" vevő színárnyalat eltérés miatt vissza akarja csinálni a dolgot, majd amikor megírom ok, küldje vissza a terméket ( ami amúgy kifogástalan, minden apró eltérés közelről le volt fotózva, a színe is tökéletesen látszik ) és visszaadom a vételárat + az oda postát, ezt válaszolja: először utald vissza az összeget és majd küldöm a terméket... (egy apróság, nagyon sietett az adás-vétellel, mert most hétvégére buliba szeretné felvenni) Köszönöm előre is agilevay Sprinkler járt hasonlóan. Visszaküldte a zsét, visszakapta a ruhát, ami le volt kajálva..... no comment. Dönts, ahogy akarsz, ebből jól nem jössz ki. Még ha pénzednél is maradsz, akkor is tiéd a bosszúság. Mert tuti, hogy a hétvégén felhúzza. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2011-02-04 20:53
Létrehozva:
|
|
|
Új fórumozó Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 2 Regisztrált: 2007-04-02 10:49 Azonosító: 3 349 |
Sziasztok!
Kérhetnék régi vaterásoktól segítséget? Mi a teendő, ha eladtál egy terméket és a "kedves" vevő színárnyalat eltérés miatt vissza akarja csinálni a dolgot, majd amikor megírom ok, küldje vissza a terméket ( ami amúgy kifogástalan, minden apró eltérés közelről le volt fotózva, a színe is tökéletesen látszik ) és visszaadom a vételárat + az oda postát, ezt válaszolja: először utald vissza az összeget és majd küldöm a terméket... (egy apróság, nagyon sietett az adás-vétellel, mert most hétvégére buliba szeretné felvenni) Köszönöm előre is agilevay |
|
|
|
2011-02-04 20:10
Létrehozva:
|
|
Majd néha szóljon rám és szívesen beleszövöm egy-egy válaszba Igazán nagyon kedves, Megegyezhetünk egy állandó időpontban is, ha Önnek úgy megfelel. Mondjuk, akkor ezentúl minden péntek délután benne lehetne egy válaszban. (Ha kérhetem, a nekem adott válaszokban inkább a "rövidtávú" kifejezést használja. Figyelmét, megértését köszönöm, maradok tiszteletlen. A hozzászólást -zejopy- szerkesztette a következő időpontban: 2011-02-04 20:11 -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2011-02-04 19:41
Létrehozva:
|
|
Óóó,de régen hallottam ezt már. Szinte nosztalgiás hangulatba kerültem. Majd néha szóljon rám és szívesen beleszövöm egy-egy válaszba -------------------- Üdvözlettel:
|
|
|
2011-02-04 19:23
Létrehozva:
|
|
...........középtávon valószínűleg be fogjuk vezetni. Óóó,de régen hallottam ezt már. Szinte nosztalgiás hangulatba kerültem. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2011-02-04 13:57
Létrehozva:
|
|
|
Új fórumozó Csoport: Ellenőrzött vásárló Hozzászólások: 2 Regisztrált: 2011-02-04 13:14 Azonosító: 1 424 070 |
VateraBenz és hytech!
Nagyon szépen köszönöm a gyors válaszokat és a tanácsokat is! Remélem nem lesz szükség feljelentésre, nem a stílusom, de a pénzemet nem szeretném futni hagyni.Arról nem is beszélve, hogy a kislányomnak vett jelmezről van szó, aki már tökre beleélte magát!:((((((((((( És már csak egy hét van farsangig! Na, mindegy!Még próbálkozok és bizakodok! Még egyszer köszönet a gyorsreagálású egységnek! |
|
|
|
2011-02-04 13:48
Létrehozva:
|
|
|
Élő szövet a belső fémvázon ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 5 356 Regisztrált: 2007-03-01 14:14 Innen: Future Azonosító: 66 |
Sziaztok! Nem tudom, hogy jó helyen teszem-e fel a kérdést, de ha tud valaki segíteni, akkor légyszi' tegye meg! Az a gondom, hogy 5 napja elutaltam a megnyert termék árát+postaköltséget, de az eladó nem jelentkezett, se a terméket nem kaptam meg!Már két e-mailt is írtam neki az utalás óta, de nem válaszol.A telefonszámomat is megadtam neki, de nem jelentkezett.Én sajnos nem tudom az ő számát! Mi a teendő ilyenkor? (Egyébként eddig nagyon pozitívan értékelték őt) Az eladód tegnap este belépett a vaterára (este 8 után) ami nem túl jó ómen ha figyelembe veszzük, hogy nem kommunikál. Írj neki a terméklapon, hogy akkor mi a b**** f*** van? ( de nem kell ennyire finomkodnod) Ha erre sem válaszol akkor írj levelet a kapcsolatfelvétel menüpontban a--felhasználóval kapcsolatos probléma--a kifizetett terméket nem küldi az eladó almenüben. A hozzászólást -hytech- szerkesztette a következő időpontban: 2011-02-04 13:51 -------------------- Szeretem amikor az okos hülyéskedik, de utálom mikor a hülye okoskodik.
|
|
|
|
2011-02-04 13:48
Létrehozva:
|
|
Sziaztok! Nem tudom, hogy jó helyen teszem-e fel a kérdést, de ha tud valaki segíteni, akkor légyszi' tegye meg! Az a gondom, hogy 5 napja elutaltam a megnyert termék árát+postaköltséget, de az eladó nem jelentkezett, se a terméket nem kaptam meg!Már két e-mailt is írtam neki az utalás óta, de nem válaszol.A telefonszámomat is megadtam neki, de nem jelentkezett.Én sajnos nem tudom az ő számát! Mi a teendő ilyenkor? (Egyébként eddig nagyon pozitívan értékelték őt) Tisztelt Virag8! Amennyiben a vételárat Ön már átutalta és a partner nem küldi a terméket, nem ad hírt magáról, nem jelentkezik, hosszabb ideje nem érhető el, akkor értesítse az eladót, hogy ha ésszerű határidőn belül nem jelentkezik és nem rendezi az adásvételt, akkor Ön a rendőrségen tesz feljelentést. A felszólítólevél sikertelensége esetén, javasoljuk, hogy a feljelentést valóban tegye meg! Mint megkárosított félnek a lakóhelye szerinti illetékes rendőrkapitányságon célszerű feljelenést tennie ismeretlen tettes ellen. A feljelentéshez javasoljuk mellékelni nyomtatott formában a terméklapot, az illetővel folytatott levelezést és minden egyéb dokumentumot, amely az adásvétellel kapcsolatban az Ön rendelkezésére áll. Amennyiben a feljelentés után elindítják a nyomozást, a nyomozóhatóság általában hivatalos megkereséssel fordul a Vaterához azért, hogy a nyomozás sikere érdekében szükséges és még hiányzó adatokat beszerezzék. Ilyen esetben a Vatera a lehető legteljesebb tájékoztatást adja, hiszen a nyomozás eredményes lezárása és az elkövető kézre kerítése közös érdekünk. -------------------- Üdvözlettel:
|
|
|
2011-02-04 13:36
Létrehozva:
|
|
|
Új fórumozó Csoport: Ellenőrzött vásárló Hozzászólások: 2 Regisztrált: 2011-02-04 13:14 Azonosító: 1 424 070 |
Sziaztok!
Nem tudom, hogy jó helyen teszem-e fel a kérdést, de ha tud valaki segíteni, akkor légyszi' tegye meg! Az a gondom, hogy 5 napja elutaltam a megnyert termék árát+postaköltséget, de az eladó nem jelentkezett, se a terméket nem kaptam meg!Már két e-mailt is írtam neki az utalás óta, de nem válaszol.A telefonszámomat is megadtam neki, de nem jelentkezett.Én sajnos nem tudom az ő számát! Mi a teendő ilyenkor? (Egyébként eddig nagyon pozitívan értékelték őt) |
|
|
|
2011-02-04 13:20
Létrehozva:
|
|
Aha. Érdekes... Aha, az..... Veszekedni fogunk? A hozzászólást -zejopy- szerkesztette a következő időpontban: 2011-02-04 13:21 -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2011-02-04 13:16
Létrehozva:
|
|
|
Élő szövet a belső fémvázon ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 5 356 Regisztrált: 2007-03-01 14:14 Innen: Future Azonosító: 66 |
-------------------- Szeretem amikor az okos hülyéskedik, de utálom mikor a hülye okoskodik.
|
|
|
|
2011-02-04 13:11
Létrehozva:
|
|
Kezdem magamat átállítani az értékelések visszatartására. Még pár hónappal ezelőtt sem gondoltam volna, hogy ezt fogom csinálni. Változik a világ és ezzel együtt a szokások is.
-------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2011-02-03 22:40
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes újonc ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 224 Regisztrált: 2010-12-17 20:25 Azonosító: 1 415 615 |
Ááá, tudom, már Benz meggyőzött, már csak az etikai része érdekel, a számadatok nem annyira zavarnak. Ami zavar, az az alacsonyrendű morális értékrend, hogy megteszi valaki. Rendben, tegye. De ha igazságtalanul teszi, akkor viszont vállalnia kell a következményeket. Ez van. A legnagyobb arcátlanság pl.a postát lehúzni személyes átvételkor. Ez erkölcsileg minősíthetetlen. De nem baj, ha ő így érzi jól magát, ha az szerez neki katarzist, hogy belerondít a munkámba, lelke rajta. Csak hát én is válaszolok. Osztom. Ilyen esetben mondom: de jó, hogy minden ember más és más.. Én nem tennék ilyet csupán kedvtelésből. -------------------- “Abban nincs semmi csodálatos, ha valaki másnál kiválóbbak vagyunk. Igazi csoda a korábbi önmagunkhoz képesti kiválóbbságban mutatkozik meg.”
(hindu közmondás) |
|
|
|
2011-02-03 22:28
Létrehozva:
|
|
Én nem nézem a csillagokat. Abból van elég az égen. Ááá, tudom, már Benz meggyőzött, már csak az etikai része érdekel, a számadatok nem annyira zavarnak. Ami zavar, az az alacsonyrendű morális értékrend, hogy megteszi valaki. Rendben, tegye. De ha igazságtalanul teszi, akkor viszont vállalnia kell a következményeket. Ez van. A legnagyobb arcátlanság pl.a postát lehúzni személyes átvételkor. Ez erkölcsileg minősíthetetlen. De nem baj, ha ő így érzi jól magát, ha az szerez neki katarzist, hogy belerondít a munkámba, lelke rajta. Csak hát én is válaszolok. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
![]() ![]() |
| Szöveges verzió | A pontos idő: 2013-05-25 18:51 |