Üdvözöllek a Fórumban!
A Vatera fórumai elsősorban azt a célt szolgálják, hogy a felhasználók megoszthassák egymással a Vatera szolgáltatásaival, az online aukciós adásvétellel és a rendszer használatával kapcsolatos tapasztalataikat. Konkrét kérdés esetén, amennyiben a vaterától vár választ, kérjük, kattintson ide és tegye fel kérdését ügyfélszolgálatunknak. Köszönjük.
![]() ![]() |
2010-12-19 12:14
Létrehozva:
|
|
![]() Vigyázz! Veszélyes Vitrioltulajdonos! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 25 251 Regisztrált: 2008-03-25 16:08 Innen: Szüfrazsettkiképző Főállomás :) Azonosító: 128 349 |
Ugyan... Ellenben súlyos mulasztás történt szürke fül-ügyben... JAj, kádat és WC-t takarítottam, még a mosdó visszavan. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2010-12-19 12:06
Létrehozva:
|
|
![]() Customer Service ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: M O D E R Á T O R Hozzászólások: 13 084 Regisztrált: 2009-09-04 15:11 Azonosító: 730 465 |
Jaj Benz! Ön annyira, de annyira...... Ugyan... Ellenben súlyos mulasztás történt szürke fül-ügyben... -------------------- Üdvözlettel:
a Vatera csapata www.vatera.hu |
|
|
|
2010-12-19 12:01
Létrehozva:
|
|
![]() Vigyázz! Veszélyes Vitrioltulajdonos! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 25 251 Regisztrált: 2008-03-25 16:08 Innen: Szüfrazsettkiképző Főállomás :) Azonosító: 128 349 |
Már megbántam, hogy szóltam... Jó szándékú fórumozó, semmiképpen sem piszkálódás volt a cél. Csak tényleg túlzásnak tűnt. Jaj Benz! Ön annyira, de annyira...... -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2010-12-19 11:59
Létrehozva:
|
|
![]() Customer Service ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: M O D E R Á T O R Hozzászólások: 13 084 Regisztrált: 2009-09-04 15:11 Azonosító: 730 465 |
... Jajistenem Ede! Szerintem még senki sem kapott figyut az aláírása miatt, hacsak nem túl obszcén. De a tiéd csak kicsit nagyobb volt. Tedd vissza, vedd le kisebbre a betűméretet és simán hagyhatod pirosra. Esetleg tedd jobbra, ha van kedved. Az az aláírás már hozzád tartozik. Ne idegesíts már te is kora reggel.... Már megbántam, hogy szóltam... Jó szándékú fórumozó, semmiképpen sem piszkálódás volt a cél. Csak tényleg túlzásnak tűnt. Nos akkor a postom alatt jelöld ki a fehér részt így senkit ne mzavar Ezt én sem vettem észre! -------------------- Üdvözlettel:
|
|
|
2010-12-19 11:59
Létrehozva:
|
|
Úgy néz ki... Ejnye! Akkor magára maradt újra. Mindegy Benz, rám számíthat, szóljon, ha verekedni kell. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2010-12-19 11:55
Létrehozva:
|
|
-------------------- Üdvözlettel:
|
|
|
2010-12-19 11:45
Létrehozva:
|
|
Ááááá, ne gyere velem én olyan szerencsétlen vagyok, hogy befelé menet már a küszöbön átesnék, odacsúsztatva a biztonsági őr lába elé a játékpisztolyomat.. Én meg szép udvariasan megkérném őket: Ha lehetne, akkor legyenek szívesek odaadni a pénzt, de nincs kedvük, nem muszáj ám. Nos akkor a postom alatt jelöld ki a fehér részt így senkit nem zavar Jaj Ede! Olyan vagy.... nem is mondok semmit. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2010-12-19 11:39
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes fórumozó ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 1 254 Regisztrált: 2007-03-20 12:43 Azonosító: 962 |
Nos akkor a postom alatt jelöld ki a fehér részt így senkit ne mzavar Akkor most kimegyek megiszom a kávémat. Ettől biztosan még idegesebb leszek.
Utána visszajövök és goromba dolgokat írok, mintha nem is én lennék. Aztán letagadom, azt mondom, csak a kutya mászott rá a laptopra és értelmes szöveg lett belőle. -------------------- A tapasztalat segít minket, hogy ugyanazt a hibát legközelebb sokkal ravaszabban kövessük el. |
|
|
|
2010-12-19 11:38
Létrehozva:
|
|
![]() Lelkes fórumozó ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 1 015 Regisztrált: 2008-11-22 17:28 Azonosító: 310 714 |
Mit találtál ki magadnak? Bankrablás? Az roppant szórakoztató lehet, hogy lelőnek-e közben, vagy sem. Elviszel magaddal? Ááááá, ne gyere velem én olyan szerencsétlen vagyok, hogy befelé menet már a küszöbön átesnék, odacsúsztatva a biztonsági őr lába elé a játékpisztolyomat.. |
|
|
|
2010-12-19 11:32
Létrehozva:
|
|
Én most szereztem egy másodikat. Bár így is semmi kedvem semmihez... Tegnap lementem, hogy elmegyek még egy utolsó bevásárlásra, de megláttam, vagy inkább nem láttam a kocsit a hó alatt, nem volt kedvem takarítani, így inkább visszaballagtam a meleg lakásba. Na jó azért a ház előtt letakarítottam a havat, nehogy valaki pont előttünk törje ki a nyakát. De ma már muszáj mennem. Viszont idén már nincs kedvem a vaterás eladásaimmal foglalkozni, ezért nem is töltögetek és nem is nagyon tudom inditsak e újra. Tegnap is csupa nagy bizniszeket csináltam, ilyen már rég volt 1 Ft-ért jártak le a cuccaim. Viszont új, de veszélyes szórakozást találtam ki magamnak. Nekem tegnap csodák csodájára volt érdemi eladásom. Örültem, és egész éjjel Vaterás elmaradásaimmal foglalkoztam, de éjfélkor félretettem. Majd ma befejezem. Mit találtál ki magadnak? Bankrablás? Az roppant szórakoztató lehet, hogy lelőnek-e közben, vagy sem. Elviszel magaddal? A hozzászólást -zejopy- szerkesztette a következő időpontban: 2010-12-19 11:33 -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2010-12-19 11:24
Létrehozva:
|
|
![]() Lelkes fórumozó ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 1 015 Regisztrált: 2008-11-22 17:28 Azonosító: 310 714 |
Akkor most kimegyek megiszom a kávémat. Ettől biztosan még idegesebb leszek. Utána visszajövök és goromba dolgokat írok, mintha nem is én lennék. Aztán letagadom, azt mondom, csak a kutya mászott rá a laptopra és értelmes szöveg lett belőle. Én most szereztem egy másodikat. Bár így is semmi kedvem semmihez... Tegnap lementem, hogy elmegyek még egy utolsó bevásárlásra, de megláttam, vagy inkább nem láttam a kocsit a hó alatt, nem volt kedvem takarítani, így inkább visszaballagtam a meleg lakásba. Na jó azért a ház előtt letakarítottam a havat, nehogy valaki pont előttünk törje ki a nyakát. De ma már muszáj mennem. Viszont idén már nincs kedvem a vaterás eladásaimmal foglalkozni, ezért nem is töltögetek és nem is nagyon tudom inditsak e újra. Tegnap is csupa nagy bizniszeket csináltam, ilyen már rég volt 1 Ft-ért jártak le a cuccaim. Viszont új, de veszélyes szórakozást találtam ki magamnak. |
|
|
|
2010-12-19 11:11
Létrehozva:
|
|
Ne idegeskedj Akkor most kimegyek megiszom a kávémat. Ettől biztosan még idegesebb leszek. Utána visszajövök és goromba dolgokat írok, mintha nem is én lennék. Aztán letagadom, azt mondom, csak a kutya mászott rá a laptopra és értelmes szöveg lett belőle. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2010-12-19 11:09
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes fórumozó ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 1 254 Regisztrált: 2007-03-20 12:43 Azonosító: 962 |
Ne idegeskedj
Azért kellene a radír, hogy ne legyek agresszív. Mert amikor az vagyok, akkor nem érzem jól magamat. Nézd meg a miky, nevű ember folyamatosan milyen stílusban ír. Na ha azt a postot nem olvastam volna, akkor nem lennék agresszív. Mert ő folyamatosan tépi a sáját a technikaiban. Na és? Ki kérte rá? Uhhh.....
Jajistenem Ede! Szerintem még senki sem kapott figyut az aláírása miatt, hacsak nem túl obszcén. De a tiéd csak kicsit nagyobb volt. Tedd vissza, vedd le kisebbre a betűméretet és simán hagyhatod pirosra. Esetleg tedd jobbra, ha van kedved. Az az aláírás már hozzád tartozik. Ne idegesíts már te is kora reggel.... -------------------- A tapasztalat segít minket, hogy ugyanazt a hibát legközelebb sokkal ravaszabban kövessük el. |
|
|
|
2010-12-19 11:06
Létrehozva:
|
|
Neked is szép jó reggelt! Áááá biztos nem maguktól keltek életre, csak valószínüleg azt hittem, hogy még mindig a kocsmában vagyok és rákönyökölhettem. Miért kell a radír, vagy kimaradtam valamiből? Azért kellene a radír, hogy ne legyek agresszív. Mert amikor az vagyok, akkor nem érzem jól magamat. Nézd meg a miky, nevű ember folyamatosan milyen stílusban ír. Na ha azt a postot nem olvastam volna, akkor nem lennék agresszív. Mert ő folyamatosan tépi a sáját a technikaiban. Na és? Ki kérte rá? Uhhh..... Kedves Benz ! Igazán köszönöm , de talán nyugodtabban alszunk mindketten Jobb a békesség mielőtt a fagyi , galamb projekt érvénybe lépne Ha eddig megúsztam figyi nélkül ezután sem szeretném megkockáztatni Üdvözlettel b-ede Jajistenem Ede! Szerintem még senki sem kapott figyut az aláírása miatt, hacsak nem túl obszcén. De a tiéd csak kicsit nagyobb volt. Tedd vissza, vedd le kisebbre a betűméretet és simán hagyhatod pirosra. Esetleg tedd jobbra, ha van kedved. Az az aláírás már hozzád tartozik. Ne idegesíts már te is kora reggel.... -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2010-12-19 10:57
Létrehozva:
|
|
Mert a szmájlik úgy látszik önálló életre kelnek. Kellene egy radírozós szmájli a technikaiba. Jó reggelt mindenkinek. Felébredtem, de csak mert az öcsém hívott telefonon. Szerintem direkt csinálja. Ő eldönti, hogy szerinte már nincs korán és akkor telefonál. Szerintem meg korán volt, mert aludtam. Neked is szép jó reggelt! Áááá biztos nem maguktól keltek életre, csak valószínüleg azt hittem, hogy még mindig a kocsmában vagyok és rákönyökölhettem. Miért kell a radír, vagy kimaradtam valamiből? |
|
|
|
2010-12-19 10:53
Létrehozva:
|
|
|
Kedves Benz !
Igazán köszönöm , de talán nyugodtabban alszunk mindketten Jobb a békesség mielőtt a fagyi , galamb projekt érvénybe lépne Ha eddig megúsztam figyi nélkül ezután sem szeretném megkockáztatni Üdvözlettel b-ede Kedves b_ede!
Köszönjük, de normál méretben nyugodtan visszateheti. -------------------- A tapasztalat segít minket, hogy ugyanazt a hibát legközelebb sokkal ravaszabban kövessük el. |
|
|
|
2010-12-18 23:51
Létrehozva:
|
|
Én is: Persze ezt mindketten tudjuk, hogy soha nem fordulhat elő! Óóóó, dehogynem. Mindenkiben lehet hibát találni, csak akarni kell. Bár szerintem ahhoz, hogy a fórumon jogosan megjelenhessen valakinek a neve, ahhoz nagy pocsékságnak kell lennie. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2010-12-18 23:48
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
2010-12-18 23:38
Létrehozva:
|
|
Én mindenképpen szólnék, ez természetes! Juj, de rendes vagy. Fúúúúúúú, belegondoltam egy ilyen helyzetbe..... A hozzászólást -zejopy- szerkesztette a következő időpontban: 2010-12-18 23:41 -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2010-12-18 23:33
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Szöveges verzió | A pontos idő: 2013-06-20 02:52 |