IPB

Üdvözöllek a Fórumban!

> Fontos tudnivaló

A Vatera fórumai elsősorban azt a célt szolgálják, hogy a felhasználók megoszthassák egymással a Vatera szolgáltatásaival, az online aukciós adásvétellel és a rendszer használatával kapcsolatos tapasztalataikat. Konkrét kérdés esetén, amennyiben a vaterától vár választ, kérjük, kattintson ide és tegye fel kérdését ügyfélszolgálatunknak. Köszönjük.

1342 Oldal V  « < 837 838 839 840 841 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Vészkijárat, Kötetlen csevegés mindenkinek
VateraBenz
hozzászólás 2010-11-08 12:50
Létrehozva: #16761

Customer Service

Csoport:
M O D E R Á T O R

Regisztrált: 2009-09-04 15:11
Azonosító: 730 465

IDÉZET(zejopy @ 2010-11-08 11:40) *
Az mindig ezzel jár. Persze, mert a csúcsragadozó megint távollétével tüntet. (Ön meg mint egy házimanó.... )
Megcsinálta a jó kis avatartját, aztán elhúzott a szavannákra nyaralni. (Ne mentegesse, hiszen még csak vissza sem nézett. laugh.gif) Csak a farka bojtját lengette meg búcsúzóul, azt is valamelyik távoli kanyarban. biggrin.gif

Reméljük jön majd a jövő héten. Sok a munka még mindig sad.gif

--------------------
Üdvözlettel:
a Vatera csapata
www.vatera.hu
Go to the top of the page

+Quote Post
zejopy
hozzászólás 2010-11-08 12:40
Létrehozva: #16762

Vigyázz! Veszélyes Vitrioltulajdonos!

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Regisztrált: 2008-03-25 16:08
Innen: Szüfrazsettkiképző Főállomás :)
Azonosító: 128 349

IDÉZET(VateraBenz @ 2010-11-08 11:31) *
A kapkodás ugye... rolleyes.gif

Az mindig ezzel jár. Persze, mert a csúcsragadozó megint távollétével tüntet. (Ön meg mint egy házimanó.... )
Megcsinálta a jó kis avatartját, aztán elhúzott a szavannákra nyaralni. (Ne mentegesse, hiszen még csak vissza sem nézett. laugh.gif) Csak a farka bojtját lengette meg búcsúzóul, azt is valamelyik távoli kanyarban. biggrin.gif

--------------------
"Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát."
(Ron Cristian)

+Quote Post
VateraBenz
hozzászólás 2010-11-08 12:31
Létrehozva: #16763

Customer Service

Csoport:
M O D E R Á T O R

IDÉZET(zejopy @ 2010-11-08 11:30) *
Nahát... laugh.gif Egyre szimpatikusabb.
Nagyon nyomasztóan hat rám ugyanis, ha valaki tökéletes, de látom, nem az. biggrin.gif

A kapkodás ugye... rolleyes.gif

--------------------
Üdvözlettel:
a Vatera csapata
www.vatera.hu

+Quote Post
zejopy
hozzászólás 2010-11-08 12:30
Létrehozva: #16764

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

IDÉZET(VateraBenz @ 2010-11-08 11:27) *
Kedves !

Nahát... laugh.gif Egyre szimpatikusabb.
Nagyon nyomasztóan hat rám ugyanis, ha valaki tökéletes, de látom, nem az. biggrin.gif

--------------------
(Ron Cristian)

+Quote Post
zejopy
hozzászólás 2010-11-07 13:22
Létrehozva: #16765

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

IDÉZET(Sanyabacsi69 @ 2010-11-07 11:56) *
Beteg.
Megjegyzem én sem nevezem nevén az illetőt emailben, de ezután sem fogom és nem érzem magam udvariatlannak. Egyébként meg ez legyen a legnagyobb baja valakinek.

Élő szóban, telefonbeszélgetésben meg kimondottan hányok attól, amikor minden mondatban, mondat elején/végén, elhangzik a "kedves Sándor". Ez ilyen ügynökök által használt formula, tanulják, de nekem ez rettentően idegesítő.

Köszönöm, megerősítettél. smile.gif
Különben a telefonos dologban is teljesen igazad van. Hát még ha elkezdenek becézgetni. laugh.gif Azt hiszi, ezáltal személyesebb a dolog. Pedig nem, csak bizalmaskodó, ami teljesen más. biggrin.gif
Nem tehetek róla, de az üzleti kapcsolatban nem kívánok barátkozni. Az másról szól. Nekem. Ha valamiért közvetlenebb lesz a hangulat, nem baj, most is van vevőm, akivel így vagyok, de az alaphozzáállás nem ez.
Tisztelet, egyedül ennyi, többet ettől nem várok és nem is akarok adni. Menjen el az áru, kapjam meg a pénzt, minden legyen tiszta korrekt és átlátható.
Hangsúlyozom, egyedi esetekben, néha és visszatérő vevőknél más a leányzó fekvése.
Na mindegy, ezek csak vélemények és egészen apró eltérések. Szerintem amíg korrekt a dolog, addig minden rendben van. Hogy ki, hogyan osztályoz, arról meg lehet kicsit ismerni őt, magát is. Azóta kb. 15 ötöst kaptam, de nem javult az átlagom.
Na hurrá, jó étvágyat az ebédhez mindenkinek. good2.gif

Szia Tomcsa, volt persze, beröpült a "Vatera esze"..... laugh.gif

A hozzászólást -zejopy- szerkesztette a következő időpontban: 2010-11-07 13:23

--------------------
(Ron Cristian)

+Quote Post
98tomcsa
hozzászólás 2010-11-07 13:15
Létrehozva: #16766

Lelkes fórumozó

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Regisztrált: 2008-11-22 17:28
Azonosító: 310 714

Láttom este még volt történés.... wacko.gif

+Quote Post
Sanyabacsi69
hozzászólás 2010-11-07 12:56
Létrehozva: #16767

Lelkes fórumozó

Csoport:
Csak olvasó

Regisztrált: 2008-02-18 10:47
Azonosító: 120 776

Beteg.
Megjegyzem én sem nevezem nevén az illetőt emailben, de ezután sem fogom és nem érzem magam udvariatlannak. Egyébként meg ez legyen a legnagyobb baja valakinek.

Élő szóban, telefonbeszélgetésben meg kimondottan hányok attól, amikor minden mondatban, mondat elején/végén, elhangzik a "kedves Sándor". Ez ilyen ügynökök által használt formula, tanulják, de nekem ez rettentően idegesítő.

IDÉZET(zejopy @ 2010-11-06 15:17) *
"Nem volt semmi probléma a kapcsolatfelvétellel, 4-est adtam, az jó! Kitünő, 5-t, azért nem adtam, mert nagyon gépies, személytelen a levelezése, nem szólít meg a nevemen, nem köszön el a nevével, az aukció zárása után, már nyilvánvalóvá válik, hogy kik vagyunk. Én udvariasabbnak és emberibbnek tartanám, ha a ilyenkor már elhagynánk a fantomneveket."

+Quote Post
zejopy
hozzászólás 2010-11-06 18:32
Létrehozva: #16768

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

IDÉZET(98tomcsa @ 2010-11-06 17:22) *
Legalább rugalmasan kezeled. rolleyes.gif
Nem is kell mindennel feltétlenül egyet érteni, de valljuk be itt eladni szeretnénk, ahhoz meg nagyon fontos a vevők kedvező értékelései, most már csillagozása...
Ehhez pedig alkalmazkodni kell, felfoghatod ezt is egyfajta befektetésnek.

Így van. smile.gif Teljesen igazad van.

Csak felmerül a következő kérdés. Meddig? Hol a határ?
Ugyanígy merült fel bennem a főállásomon is. Tulajdonképpen az a kérdés, hogy mennyire prostituálódhat az ember bizonyos dolgok érdekében. Ez egy nagyon komoly filozófiai kérdés. (Szerintem)
Mármint mennyi az, amit bizonyos érdekek miatt az ember enged az elképzeléseiből, ne adj isten az elveiből úgy, hogy utána még reggel nyugodtan a tükörbe nézhet.
Persze, ez szubjektív dolog, tudom, mindenkinek magának kell eldöntenie, és ez már nem is aukciózás, viszont a csevegőbe talán belefér.
Van itt pár okos ember, és talán nem is baj, ha ilyen téma is felmerül néha.
Mindenesetre elmegyek smoke.gif , és benézek a konyhába, mert a pasik most jöttek haza, gyanítom nem olyan állapotok uralkodnak, mint akár egy órával ezelőtt is. smile.gif

--------------------
(Ron Cristian)

+Quote Post
98tomcsa
hozzászólás 2010-11-06 18:22
Létrehozva: #16769

Lelkes fórumozó

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

IDÉZET(zejopy @ 2010-11-06 17:13) *
Most kijavítottam az első levelemnek a megszólítását, de nem meggyőződésből. Csak azért, hogy ne lehessen ebbe sem belekötni.
Udvarias vagyok, de nem barátkozó. Az életben is nehezen engedek embereket közel magamhoz.
A vásárlási értesítőt én is pont azért nem használom, amiért te sem kedveled. Szóval furcsa, hogy pont a kommunikáció miatt kaptam a rosszabb "jegyet".
A többi szempontoddal teljesen egyetértek.

Legalább rugalmasan kezeled. rolleyes.gif
Nem is kell mindennel feltétlenül egyet érteni, de valljuk be itt eladni szeretnénk, ahhoz meg nagyon fontos a vevők kedvező értékelései, most már csillagozása...
Ehhez pedig alkalmazkodni kell, felfoghatod ezt is egyfajta befektetésnek.

+Quote Post
zejopy
hozzászólás 2010-11-06 18:13
Létrehozva: #16770

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

IDÉZET(98tomcsa @ 2010-11-06 17:04) *
Most kivételesen nem értek veled egyet, mert én sem biztos, hogy örülnék egy kevésbé személyes levélnek.
Ahogy Benz írta én is sablon leveleket csináltam több verzióban. Mindig beírom az aktuális nevet, illetve aláírom a teljes nevemet.
Nekem például pont ezért nem volt annyira szimpi sosem a vásárlási értesítő...
De én biztos nem adnék ezért 4-est! Nekem a vásárlásnál a fő szempont, hogy azt kapom e ami a hirdetésben szerepelt, illetve mivel én 24-48 órán belül utalok, elvárom, hogy az eladó se hetekkel később postázzon. Ja igen valóban, még a postaköltség is gyengém, hogy tényleg annyit kérjen, mint ami a borítékon vírit.

Most kijavítottam az első levelemnek a megszólítását, de nem meggyőződésből. Csak azért, hogy ne lehessen ebbe sem belekötni.
Udvarias vagyok, de nem barátkozó. Az életben is nehezen engedek embereket közel magamhoz.
A vásárlási értesítőt én is pont azért nem használom, amiért te sem kedveled. Szóval furcsa, hogy pont a kommunikáció miatt kaptam a rosszabb "jegyet".
A többi szempontoddal teljesen egyetértek.

--------------------
(Ron Cristian)

+Quote Post
98tomcsa
hozzászólás 2010-11-06 18:04
Létrehozva: #16771

Lelkes fórumozó

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

IDÉZET(zejopy @ 2010-11-06 16:12) *
Szóval én ebből így most tanulok, legalábbis ami az emberi oldalát érinti a dolognak. Vannak ilyen tanuló periódusok az ember életében, és talán nem is baj, ha néha átértékelődnek a dolgok.
Na meg hogy a helyére kerüljön, mennyire fontos. Mert eddig nagyon fontos volt, eztán már nem lesz annyira. Gondolom ugyanezen a gondolatmeneten végigmentek a többiek is, gondolok itt kimondottan Tomcsára és Sanyabacsira. (Majd kijavítanak, ha nem.)
Persze, lehet, hogy én vagyok agybeteg, ezt is felvállalom.
Rendben, ezentúl odaírom, hogy: Tisztelt Gipsz Jakab! Akkor meg majd jön egy másik, hogy mit személyeskedem.
De zejopy-ról nem vagyok hajlandó váltani. smile.gif

Igazából gondolkodtam, hogy min tudnék változtatni, de mivel eddig is mindent megtettem emberileg, ezért nem igazán jutottam arra, hogy valamint is változtatnom kelljen.
Persze vannak, lesznek majd ilyen szösszenetek, ami arra hívja fel az ember figyelmét, hogy valami még mindig nem tökéletes.
Most kivételesen nem értek veled egyet, mert én sem biztos, hogy örülnék egy kevésbé személyes levélnek.
Ahogy Benz írta én is sablon leveleket csináltam több verzióban. Mindig beírom az aktuális nevet, illetve aláírom a teljes nevemet.
Nekem például pont ezért nem volt annyira szimpi sosem a vásárlási értesítő...
De én biztos nem adnék ezért 4-est! Nekem a vásárlásnál a fő szempont, hogy azt kapom e ami a hirdetésben szerepelt, illetve mivel én 24-48 órán belül utalok, elvárom, hogy az eladó se hetekkel később postázzon. Ja igen valóban, még a postaköltség is gyengém, hogy tényleg annyit kérjen, mint ami a borítékon vírit.

+Quote Post
zejopy
hozzászólás 2010-11-06 17:12
Létrehozva: #16772

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

IDÉZET(VateraBenz @ 2010-11-06 15:55) *
Nem azt mondtam, hogy nem udvarias. De a személyes megszólítás valóban számít. Én nem foglalkozom ügyfélszolgálati levelezéssel, de azért beültem az erről szóló tanfolyamra, amikor a kollégákat felkészítették. Higgye el, sok apróság számít, ez is egy külön tudomány.

Nem célunk szabályozni a levelezés módját, a vásárlási értesítő egy segédeszköz, amit opcionálisan igénybe lehet venni.

Jaj, Benz, az Önök levelei hozzánk, sokkal lélektelenebbek, mint amiket én írok. Talán emlékszik, volt egyszer egy vita erről a technikai részben. Akkor én azt mondtam, hogy nekem is kissé rideg, de elfogadható ez az apróság, mert olyan sok felhasználó van. Úgy gondolom, ez nem méltányos, nem igazságos, mindenesetre ezentúl, ha a többi kolléga értékeléseit nézem, és látom, hogy nem ötös, akkor erre az esetre fogok gondolni.
Talán reálisabban fogom magamban kezelni a maximalizmusomat is, ami Hytech szerint már betegség nálam. Nem csak szerinte, de ő az egyetlen közös "ismerősünk", ezért őt mondtam. biggrin.gif
Szóval én ebből így most tanulok, legalábbis ami az emberi oldalát érinti a dolognak. Vannak ilyen tanuló periódusok az ember életében, és talán nem is baj, ha néha átértékelődnek a dolgok.
Na meg hogy a helyére kerüljön, mennyire fontos. Mert eddig nagyon fontos volt, eztán már nem lesz annyira. Gondolom ugyanezen a gondolatmeneten végigmentek a többiek is, gondolok itt kimondottan Tomcsára és Sanyabacsira. (Majd kijavítanak, ha nem.)
Persze, lehet, hogy én vagyok agybeteg, ezt is felvállalom.
Rendben, ezentúl odaírom, hogy: Tisztelt Gipsz Jakab! Akkor meg majd jön egy másik, hogy mit személyeskedem.
De zejopy-ról nem vagyok hajlandó váltani. smile.gif

De félre ne értsen! Nem vagyok ideges és nem is neheztelek a Vaterára, Önre pedig végképp nem, csupán beszélgetek. smile.gif

--------------------
(Ron Cristian)

+Quote Post
VateraBenz
hozzászólás 2010-11-06 16:55
Létrehozva: #16773

Customer Service

Csoport:
M O D E R Á T O R

IDÉZET(zejopy @ 2010-11-06 15:46) *
Bocsánat, már nem engedi szerkeszteni, de még odakívánkozik, pontosabban kikívánkozik belőlem, hogy minden nyitó levelemet azzal kezdem, hogy: Köszönöm, hogy nálam vásárolt. Nyilván az udvariatlanság jegyében.
Van aki nem is ír ilyen levelet, csak a vásárlási értesítő megy ki, ami a Vatera törekvése is egyben, hogy minél egyszerűbb legyen a kontaktus a vevő és az eladó között. Vagy ezt rosszul értelmezem?

Nem azt mondtam, hogy nem udvarias. De a személyes megszólítás valóban számít. Én nem foglalkozom ügyfélszolgálati levelezéssel, de azért beültem az erről szóló tanfolyamra, amikor a kollégákat felkészítették. Higgye el, sok apróság számít, ez is egy külön tudomány.

Nem célunk szabályozni a levelezés módját, a vásárlási értesítő egy segédeszköz, amit opcionálisan igénybe lehet venni.

--------------------
Üdvözlettel:
a Vatera csapata
www.vatera.hu

+Quote Post
zejopy
hozzászólás 2010-11-06 16:39
Létrehozva: #16774

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

IDÉZET(VateraBenz @ 2010-11-06 15:28) *
Talán szőrszál hasogatásnak tűnik, de ez is lehet egy szempont... Én is sablon levelekkel intézem az adásvételeket, de a megszólításba kézzel beírom a partner keresztnevét és lent aláírom a teljes nevem. Ezek szerint van, akinek ez számít dontknow.gif

Persze Benz! Ön a saját nevét használja. Teljesen mindegy, hogy a férjem nevét írom-e oda, vagy zejopy-t. A zejopy legalább a valóság, mert az én vagyok. Igen, szőrszálhasogatás. Minden levelet köszönéssel kezdek, így: Üdvözlöm!
Azt hiszem, ez udvarias. Egyébként ez a hölgy végig Kedves Eladó-nak titulált.
Mindamellett csak halkan jegyzem meg, hogy nem tudom mit fog szólni, ha egyszer kap egy olyan levelet, ami tényleg nem eléggé udvarias. Amikor elküldik melegebb égtájakra, vagy egyszerűen csak parancsolgatnak neki arrogáns stílusban. És megkapja, előbb-utóbb ő is megkapja, mert mindannyian kapunk ilyen partnereket. laugh.gif

Mindegy, nem számít, főleg azért nem, mert kinéz tőle még semleges is, de az jogos. A hosszas raktározás során némelyik áru sérült, amit nem vettem észre. Megkérdezte, hogy ezekkel mit kezdjen. Igaza van, nem vettem észre. Visszautalom a pénzt neki.
Azt írta, hogy visszatérő vásárlóm akar lenni. Na ebből viszont már nem eszik. Még akkor sem, ha megkapom a pozitívat tőle. Ilyen partnerre nincs szükségem akkor sem, ha nagy pénzen vásárolna. Tényleg nincs, mert csak a feszültséget gerjeszti feleslegesen.

Elárulom, volt már hibám máskor is, gondolom 2000 fölötti eladásnál ez elfogadható. Minden esetben kártalanítottam a vevőt és megkaptam a pozitív értékelést. Na erre most nem számítok.

Bocsánat, már nem engedi szerkeszteni, de még odakívánkozik, pontosabban kikívánkozik belőlem, hogy minden nyitó levelemet azzal kezdem, hogy: Köszönöm, hogy nálam vásárolt. Nyilván az udvariatlanság jegyében.
Van aki nem is ír ilyen levelet, csak a vásárlási értesítő megy ki, ami a Vatera törekvése is egyben, hogy minél egyszerűbb legyen a kontaktus a vevő és az eladó között. Vagy ezt rosszul értelmezem?

--------------------
(Ron Cristian)

+Quote Post
VateraBenz
hozzászólás 2010-11-06 16:28
Létrehozva: #16775

Customer Service

Csoport:
M O D E R Á T O R

IDÉZET(zejopy @ 2010-11-06 15:17) *
Megkaptam a választ a 4-esre.....

"Nem volt semmi probléma a kapcsolatfelvétellel, 4-est adtam, az jó! Kitünő, 5-t, azért nem adtam, mert nagyon gépies, személytelen a levelezése, nem szólít meg a nevemen, nem köszön el a nevével, az aukció zárása után, már nyilvánvalóvá válik, hogy kik vagyunk. Én udvariasabbnak és emberibbnek tartanám, ha a ilyenkor már elhagynánk a fantomneveket."
...

Talán szőrszál hasogatásnak tűnik, de ez is lehet egy szempont... Én is sablon levelekkel intézem az adásvételeket, de a megszólításba kézzel beírom a partner keresztnevét és lent aláírom a teljes nevem. Ezek szerint van, akinek ez számít dontknow.gif

--------------------
Üdvözlettel:
a Vatera csapata
www.vatera.hu

+Quote Post
zejopy
hozzászólás 2010-11-06 16:17
Létrehozva: #16776

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

IDÉZET(98tomcsa @ 2010-11-04 20:53) *
Amúgy, egy két hónap és megnézem, hogy ki lesz színötös az eladók közül. Én most is rácsodálkozok, ha ilyet látok később meg még nagyobb csoda lesz. Na nem azért, mert nincsenek tökéletes eladók, hanem azért mert vannak időnként tökéletlen vevők. rolleyes.gif

Megkaptam a választ a 4-esre.....

Basszus, vannak olyan vaterás barátaim, akik sosem szólítottak a nevemen. biggrin.gif Órákat képesek vagyunk beszélgetni, és soha, de soha nem mondjuk egymásnak közben a polgári nevünket, csupán a nicknevünket. laugh.gif Márpedig ezek barátságok, nem üzleti kapcsolatok. Nem hiszem, hogy egy ismeretlen vevővel személyesebbre kellene vennem a kapcsolatot, mint egy olyan emberrel, akivel nap mint nap kapcsolatba kerülök és óhatatlanul mindent tudunk egymásról.
Na erről ennyit. Innentől kezdve már csak a vállamat húzogatom, de csak az egyiket, mert mindkettőt nem éri meg. laugh.gif

--------------------
(Ron Cristian)

+Quote Post
zejopy
hozzászólás 2010-11-06 12:36
Létrehozva: #16777

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

IDÉZET(VateraBenz @ 2010-11-06 11:19) *
Valóban nincs sok jelentősége. Van, aki meg a visszaállítást kéri...

Igen, meggondolatlan inaktiválás után előfordulhat. smile.gif
Még jó, hogy van rá lehetőség. Na meg tanulság annak, aki visszaaktiváltat. Gondolom. rolleyes.gif

A hozzászólást -zejopy- szerkesztette a következő időpontban: 2010-11-06 12:37

--------------------
(Ron Cristian)

+Quote Post
VateraBenz
hozzászólás 2010-11-06 12:19
Létrehozva: #16778

Customer Service

Csoport:
M O D E R Á T O R

IDÉZET(zejopy @ 2010-11-06 11:12) *
...
Különös ez a szeretném a regisztrációmat megszüntetni kérdés.
Miért kell megszüntetni? Csak nem kell használni, jó lehet még bármire. Nem?

Valóban nincs sok jelentősége. Van, aki meg a visszaállítást kéri...

--------------------
Üdvözlettel:
a Vatera csapata
www.vatera.hu

+Quote Post
zejopy
hozzászólás 2010-11-06 12:12
Létrehozva: #16779

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

IDÉZET(VateraBenz @ 2010-11-06 11:08) *
Az élet nem mindig eccerű kuss.gif

Nekem mondja? laugh.gif Nálam jobban senki sem tudja. biggrin.gif
De hiába, a töretlen optimizmus mindent leegyszerűsít. mosking.gif
Nem gondolkozom olyan kérdéseken, amikre nem kapok választ. Pedig ez a kérdőív megmozgatta a fantáziámat, ami persze a normálisnál élénkebb. biggrin.gif

Más:
Különös ez a szeretném a regisztrációmat megszüntetni kérdés.
Miért kell megszüntetni? Csak nem kell használni, jó lehet még bármire. Nem?

A hozzászólást -zejopy- szerkesztette a következő időpontban: 2010-11-06 12:14

--------------------
(Ron Cristian)

+Quote Post
VateraBenz
hozzászólás 2010-11-06 12:08
Létrehozva: #16780

Customer Service

Csoport:
M O D E R Á T O R

IDÉZET(zejopy @ 2010-11-06 10:04) *
Igen a kérdőív. Milyen kár, hogy nem kérdezhetek meg mindent, amit szeretnék. rolleyes.gif
Illetve megkérdezhetem, csak úgysem kapok rá választ. tongue.gif

Az élet nem mindig eccerű kuss.gif

--------------------
Üdvözlettel:
a Vatera csapata
www.vatera.hu

+Quote Post

1342 Oldal V  « < 837 838 839 840 841 > » 
Reply to this topicStart new topic
5 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (5 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó:

Szöveges verzió A pontos idő: 2013-06-19 08:55