Üdvözöllek a Fórumban!
A Vatera fórumai elsősorban azt a célt szolgálják, hogy a felhasználók megoszthassák egymással a Vatera szolgáltatásaival, az online aukciós adásvétellel és a rendszer használatával kapcsolatos tapasztalataikat. Konkrét kérdés esetén, amennyiben a vaterától vár választ, kérjük, kattintson ide és tegye fel kérdését ügyfélszolgálatunknak. Köszönjük.
![]() ![]() |
2013-03-04 09:00
Létrehozva:
|
|
![]() Vigyázz! Veszélyes Vitrioltulajdonos! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 25 015 Regisztrált: 2008-03-25 16:08 Innen: Szüfrazsettkiképző Főállomás :) Azonosító: 128 349 |
-------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2013-03-04 08:55
Létrehozva:
|
|
![]() Customer Service ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: M O D E R Á T O R Hozzászólások: 12 942 Regisztrált: 2009-09-04 15:11 Azonosító: 730 465 |
Kedves Benz! Köszönjük a törlést, azt hiszem mindannyiunk nevében mondhatom. Talán nem mondtam még, de jó, hogy itt van. -------------------- Üdvözlettel:
a Vatera csapata www.vatera.hu |
|
|
|
2013-03-04 08:47
Létrehozva:
|
|
![]() Vigyázz! Veszélyes Vitrioltulajdonos! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 25 015 Regisztrált: 2008-03-25 16:08 Innen: Szüfrazsettkiképző Főállomás :) Azonosító: 128 349 |
Kedves Benz!
Köszönjük a törlést, azt hiszem mindannyiunk nevében mondhatom. Talán nem mondtam még, de jó, hogy itt van. Kaphatnék egy Parancsolj -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2013-03-04 07:55
Létrehozva:
|
|
|
Tapasztalt fórumozó ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 2 660 Regisztrált: 2008-12-09 15:58 Azonosító: 343 894 |
Kaphatnék egy
|
|
|
|
2013-03-03 22:02
Létrehozva:
|
|
Ja, igen. Ezt néztük, köszönöm. Köszönöm. Értem Hát, azt nem tudom, hogy felnőtt-e, vagy nem, de szeretem, hogy ilyen... általában. Most jó sokat írtam, aztán mégsem... -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2013-03-03 21:57
Létrehozva:
|
|
![]() Customer Service ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: M O D E R Á T O R Hozzászólások: 12 942 Regisztrált: 2009-09-04 15:11 Azonosító: 730 465 |
Ez az. Ja, igen. Ezt néztük, köszönöm. Igen, vicces és úgy vicces, ahogy én szeretem. Értem -------------------- Üdvözlettel:
|
|
|
2013-03-03 21:46
Létrehozva:
|
|
Nem lehetett a Tied, mert nem volt behorpadva. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2013-03-03 21:44
Létrehozva:
|
|
![]() Lelkes virgonc ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 3 277 Regisztrált: 2008-05-27 22:37 Innen: Magyar/Győr Azonosító: 156 696 |
|
|
|
|
2013-03-03 21:40
Létrehozva:
|
|
Mikor és melyik topikban volt? Ez az. Ja, most néztem én is. Amúgy, ha nekem lennének Benz lehetőségei a kezemben, akkor megnézném a tagot, mindkét adásvételét értékelte, vajon a másikat átvette-e: http://www.vatera.hu/user/rating/rating.ph...p;filter=fromme Nem szeretem az ilyeneket. Összeszed 10-20 értékelést, aztán bezöldül, kicsit később meg azt látjuk, hogy netről letöltött képekkel zsír új ezt-azt árul harmadáron, kiemelésekkel. Kicsit később esetleg azt olvassuk, hogy jönnek a panaszosok. Nem egy ilyet láttunk már. Persze simán tévedhetek, lehet, hogy az illető pont ártatlan, sőt szuper ember, de az Nagyon. Nincs ennél jobb Illetve van, amikor majd a vizek is felmelegszenek Igen, ezzel nagyon egyetértek. A vonzalom talán túlzás, de szerintem vicces Valamilyen régi olvasmányból maradhatott meg bennem. Igen, vicces és úgy vicces, ahogy én szeretem. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2013-03-03 21:35
Létrehozva:
|
|
... Azt az embert nem nézte meg a szomszédos topikból? A fals értékelést adót? Tudom, harmadik félnek... ki ne mondja, mert Mikor és melyik topikban volt? Élvezte a friss levegőt? Nagyon. Nincs ennél jobb Illetve van, amikor majd a vizek is felmelegszenek Kérdezek. A vonzalom talán túlzás, de szerintem vicces Valamilyen régi olvasmányból maradhatott meg bennem. -------------------- Üdvözlettel:
|
|
|
2013-03-03 21:33
Létrehozva:
|
|
Ma a kukatárolóban láttam egy kidobott serpenyőt. Nem tudom miért, de rögtön eszembe jutottál. (Nagyon nem jól nézett ki, ezért még csak meg sem közelítettem, de egyben volt, tehát nevelési célra tökéletesen megfelelt volna) Gondoltam felteszem aukcióra, "Zejopy serpenyője, reszkessetek!!!" De nem szerettem volna plágium, vagy hamis, jogdíjas termék jogtalan árusításának bűnébe esni.. Azért megnéztem volna azt az aukciót. Remélem ezzel azért nem okoztam túl nagy csalódást. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2013-03-03 21:30
Létrehozva:
|
|
![]() Lelkes virgonc ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 3 277 Regisztrált: 2008-05-27 22:37 Innen: Magyar/Győr Azonosító: 156 696 |
...mert előveszem a serpenyőmet,... Ma a kukatárolóban láttam egy kidobott serpenyőt. Nem tudom miért, de rögtön eszembe jutottál. (Nagyon nem jól nézett ki, ezért még csak meg sem közelítettem, de egyben volt, tehát nevelési célra tökéletesen megfelelt volna) Gondoltam felteszem aukcióra, "Zejopy serpenyője, reszkessetek!!!" De nem szerettem volna plágium, vagy hamis, jogdíjas termék jogtalan árusításának bűnébe esni.. |
|
|
|
2013-03-03 21:27
Létrehozva:
|
|
|
Tapasztalt fórumozó ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 2 660 Regisztrált: 2008-12-09 15:58 Azonosító: 343 894 |
Örömmel hallom, hogy megvagy, kinek csinálsz hangot éppen? (valakinek akinek nincs? ) És képet is, de erről sajna többet nem mondhatok. Szerencsére lassan vége. Nem vagyok focirajongó. ...mert előveszem a serpenyőmet, sőt felhívom életed szebbik felét, hogy a fizikai síkon is foganatosítsa a módszeremet. Nem tökéletes, miként én sem, de verekedni nem szokott. Eddig! |
|
|
|
2013-03-03 21:19
Létrehozva:
|
|
Lement a nap, be lehet fejezni a szökdécselést, állítólag közeleg a Vatera legaktívabb időszaka, hol vagytok? Igenis. ...Nyavalyás talajvíz az egész! ... Ma eldugtam a hagymát, fokhagymát, retket, répát, petrezselymet, borsót (Egy részüket, mert maradt a következő hétvégére is) Szerintem most nagyon sok csapadék volt ezen a télen és a hét közepén megint jön. Szóval számíthatsz még izgalmakra. Én meg már ha meglátok egy szürke felhőt, émelygéssel küszködöm, aztán meg Ez ma basszus, milyen klassz nap volt. (Az eldugásról jutott eszembe, hogy vannak, akik a laptop madzagját dugják el a gyerekük elöl.) Naná! Kint voltam egész nap Azt az embert nem nézte meg a szomszédos topikból? A fals értékelést adót? Tudom, harmadik félnek... ki ne mondja, mert Élvezte a friss levegőt? Kérdezek. Azt fájlalnám. Igeeeeen? (Kunkorodó dallamvezetéssel) Akkor meg ne regélj nekem a teázásról, ha a kávémat akarod kortyolgatni cigivel a szádban, kulturált csevejt folytatva velünk, mert előveszem a serpenyőmet, sőt felhívom életed szebbik felét, hogy a fizikai síkon is foganatosítsa a módszeremet. A hozzászólást -zejopy- szerkesztette a következő időpontban: 2013-03-03 21:21 -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2013-03-03 21:17
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
2013-03-03 20:55
Létrehozva:
|
|
|
Akkor te többet nem kapsz kávét. Azt fájlalnám. .. Kedves vidaeff! Ez már bennem is felmerült, de nem került fejlesztésbe Nem is értem miért. ... Eff nem szökdécselt, ő takarított. Még a munkahelyemen is, most du., pedig nem ezért fizetnek. Szerencsére a karikagyűrű nem esett le az ujjamról. Lement a nap, be lehet fejezni a szökdécselést, állítólag közeleg a Vatera legaktívabb időszaka, hol vagytok? Itt vagyunk, azaz én a dolgomon, egy stadionban éppen. |
|
|
|
2013-03-03 20:45
Létrehozva:
|
|
Amúgy egész délelőtt szökdécseltem, és most indulok újra. Naná! Kint voltam egész nap Hát én nem szökdécseltem, annyit ástam, mint a kisvakond ... -------------------- Üdvözlettel:
|
|
|
2013-03-03 20:31
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
2013-03-03 20:21
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes fórumozó ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 1 048 Regisztrált: 2010-01-27 17:06 Azonosító: 964 053 |
Süt a Mindenki fejezze be a szobalakó életmódot, itt a Tessék kimenni szökdécselni Hát én nem szökdécseltem, annyit ástam, mint a kisvakond egy fél év alatt. Közbe még bejött egy csőtörés gyanús kálvária is, így ha már az ásó a kezemben volt, a vízvezetéket is kiástam az akna környékén. Az volt, hogy az akna megtelt vízzel, ellepte a vízórát, vagy 15 cm volt felette a víz. Na, mondom ez kellett most így nekem tavaszidőre... A vízórától befele egy régi szakasz volt, ami rothadásnak indult, be is volt tervezve a sürgős csere, de kicsit későbbre, úgy gondoltam, bírja még. Hát a jelek szerint nem. Kiástam, és hívtam a vízműveket, mondom adjanak tanácsot, mi légyen? Mondták is a lerázó dumát, hogy az órától még 10 cm a vízműveké, de onnantól nem az ő dolguk. Mondom, OK, de az óra úgy van leplombálva, hogy oda van plombálva a kritikus szakaszhoz, amit cserélni kellene, levetem a plombát? Á, azt már nem! Kiküldte az ügyeletet. Ki is jöttek, addigra ki volt ásva, ki volt merve a víz. Bemásztak, hümmögtek, mondták, ez nem az ő dolguk, minek hívtam ki őket? Mondtam, hívta őket a bánat, meg a diszpécser, én mondtam, hogy lecserélem a szakaszt, de hát a plomba... Erre azt mondja az egyik muksó másiknak, hogy tegyen be egy 10 cm-s szakaszt, kösse arra a plombát, oszt a többit meg intézzem én. Erre a másik, hogy de azzal az erővel ugyanannyi lenne kicserélni a kritikus szakaszt, akkor már miért ne (más szavakkal, olyan "szaknyelven" mondta, ízesen). Mondom, én megköszönöm, ha így lesz. És hát így lett. Kicserélték, leellenőrizték, nem folyik sehol. Látszott a vízórán, hogy nem pörög, előtte meg látszott ám, hogy pörög... Elmentek. És estére megint ott volt a víz. Még csak a vízóránál tartott, és láttam, hogy nem pörög. Mondom magamnak, akkor honnan jön ez a víz? A vízóra előtt van a baj? Szóval nem tudom. De legalább a vizesek kicserélték a rohadt szakaszt, azzal már nincs gondom. Aztán a szomszédok is jelezték, hogy náluk is áll a víz az aknában. Nyavalyás talajvíz az egész! Az óra meg azért pörgött amikor a vizesek ellenőrizték, mert akkor a WC tartály üres volt, abba ment a víz. Na ez volt a tegnapi egyik kalandom. Ma eldugtam a hagymát, fokhagymát, retket, répát, petrezselymet, borsót (Egy részüket, mert maradt a következő hétvégére is) -------------------- Az összes kerti vetemények közül a kóbászt szeretem a legjobban!
|
|
|
|
2013-03-03 19:42
Létrehozva:
|
|
Lement a nap, be lehet fejezni a szökdécselést, állítólag közeleg a Vatera legaktívabb időszaka, hol vagytok?
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Szöveges verzió | A pontos idő: 2013-05-24 16:10 |