Üdvözöllek a Fórumban!
A Vatera fórumai elsősorban azt a célt szolgálják, hogy a felhasználók megoszthassák egymással a Vatera szolgáltatásaival, az online aukciós adásvétellel és a rendszer használatával kapcsolatos tapasztalataikat. Konkrét kérdés esetén, amennyiben a vaterától vár választ, kérjük, kattintson ide és tegye fel kérdését ügyfélszolgálatunknak. Köszönjük.
![]() ![]() |
2010-10-04 12:20
Létrehozva:
|
|
![]() Vigyázz! Veszélyes Vitrioltulajdonos! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 25 002 Regisztrált: 2008-03-25 16:08 Innen: Szüfrazsettkiképző Főállomás :) Azonosító: 128 349 |
De, csak a férfiak ráérősebben főznek. Persze, meg mert nem tudnak szervezni. Pl. amíg megfő a rizs, addig lehet kockázni a hagymát. De neeeemmm. Hagyma kockázás és társai, aztán a végén a rizs, kapkodva, mikor az egész család szeme kopog már az éhségtől... Na és amíg csendesen fortyog a cucc a tűzön, addig nem keresztrejtvényt kellene fejteni, hanem fürgén elmosogatni, akkor ebéd után nem egy kocsirakomány mosogatnivaló van, hanem csak éppen hogy. Mert ha a férjem főz, akkor én ebéd előtt nekiállok mosogatni, amit kb. akkor fejezek be, mikor ők már a másodikat eszik, mert egyszerűen képtelen vagyok úgy leülni az asztalhoz, hogy a hátam mögött támadásra kész edények tornyosulnak, amik még nem is tiszták. .... Vörösbor? Mi az? -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2010-10-04 12:05
Létrehozva:
|
|
![]() Igencsak öreg róka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 3 112 Regisztrált: 2009-09-02 09:51 Azonosító: 726 887 |
Szép, jó reggelt Leó! Vasárnap sokkal rutinosabban ment. Fél háromkor már meg is ebédeltünk. Szép jó reggelt Önnek is, így délben Mi pont akkor kezdtük. Mert ugye vagy azt mondom, hogy rendben, csináld te a konyhát, én fényképezek, feltöltök, vagy azt, hogy mindent közösen. Na ez utóbbi a halál. Minden összekeveredik és kétszer annyi ideig tart. Ezt osztom, nincs akkora a konyha, ami két embernek elég lenne. Mert a férfiak nem tudnak egyszerre több dologra figyelni. De, csak a férfiak ráérősebben főznek. Cserében elvárhatjuk, hogy felsegítsék a kabátunkat, kinyissák a kocsiajtót és segítsenek cipekedni. Na mindezt a párkapcsolat kezdetén, aztán ahogy múlik az idő, az ember lánya azt veszi észre, hogy ázik a kocsi mellett, míg élete párja behuppan a volán mögé és elfelejti belülről kinyitni az ajtót, a kabát is saját erőből kúszik fel az emberre, a cipekedésre meg jó, ha annyit kapunk: jaj, miért te emeled, mikor itt vagyok. Hangsúlyozom, hogy nem személyes a tapasztalat, hanem hallomáson alapul. -------------------- Üdvözlettel:
Leó a Vatera oroszlánja |
|
|
|
2010-10-04 11:36
Létrehozva:
|
|
![]() Vigyázz! Veszélyes Vitrioltulajdonos! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 25 002 Regisztrált: 2008-03-25 16:08 Innen: Szüfrazsettkiképző Főállomás :) Azonosító: 128 349 |
Köszönjük, majd vigyázunk. Szép, jó reggelt Leó! Vasárnap sokkal rutinosabban ment. Fél háromkor már meg is ebédeltünk. Mert ugye vagy azt mondom, hogy rendben, csináld te a konyhát, én fényképezek, feltöltök, vagy azt, hogy mindent közösen. Na ez utóbbi a halál. Minden összekeveredik és kétszer annyi ideig tart. Mert a férfiak nem tudnak egyszerre több dologra figyelni. Állítólag ez az evolúció során fejlődött így ki. A nőknek muszáj volt, mert a teendőik mellett a gyerekekre is kellett figyelniük, ezért kénytelenek voltak megtanulni több dologra egyszerre figyelni, na és szervezni. Cserében elvárhatjuk, hogy felsegítsék a kabátunkat, kinyissák a kocsiajtót és segítsenek cipekedni. Na mindezt a párkapcsolat kezdetén, aztán ahogy múlik az idő, az ember lánya azt veszi észre, hogy ázik a kocsi mellett, míg élete párja behuppan a volán mögé és elfelejti belülről kinyitni az ajtót, a kabát is saját erőből kúszik fel az emberre, a cipekedésre meg jó, ha annyit kapunk: jaj, miért te emeled, mikor itt vagyok. Hangsúlyozom, hogy nem személyes a tapasztalat, hanem hallomáson alapul. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2010-10-04 11:22
Létrehozva:
|
|
![]() Igencsak öreg róka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 3 112 Regisztrált: 2009-09-02 09:51 Azonosító: 726 887 |
Na szóval a vége az lett, hogy a levest megettük fél négykor, a lángost meg most. -------------------- Üdvözlettel:
|
|
|
2010-10-03 13:58
Létrehozva:
|
|
Ha még egyszer valaki leírja a postát ó-val, akkor sikoltozni fogok.
Tudom, hogy nem illik a fórumon más helyesírását cikizni, de ha már van a helyesírás ellenőrző, akkor kellene használni. Nem nagy ügy szerintem. Egy minimális igényesség azért kellene. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2010-10-02 22:15
Létrehozva:
|
|
Erre pont ment a Neeem. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2010-10-02 22:03
Létrehozva:
|
|
|
Fórumozó ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 650 Regisztrált: 2010-02-05 12:24 Innen: Kesztölc Azonosító: 980 507 |
-------------------- Korán keltem, hol az arany?
|
|
|
|
2010-10-02 19:17
Létrehozva:
|
|
Estebéd... Hát, nekünk ez az igazi volt. Mert az úúúúgy volt, hogy elmentünk délelőtt porcelánt venni. Ilyenkor tanácsos valami hirtelen kaját csinálni, mert.... csak. Indulás előtt feltettük a cukorborsó levest, mert a férjem annak állt neki. Aztán elmentünk, a levest levettük, mert nem mertük a gyerekre hagyni a levételt. (Féltem, hogy magára önti, vagy valami.) Hazafelé a férjem feldobta a lángos ötletét. A szívemhez kaptam, mert tudtam, mi vár még rám otthon. Azt mondta, ne törődjek vele majd ő megcsinálja. (Hümm) Egy órakor értünk haza, a leves félkész, második csak az álmainkban. Ok, én nekiálltam a fényképezésnek, ő meg a lángostésztának. Tudtam, hogy ez lesz, de gondoltam, hadd menjen minden a maga útján. Ha egyszerű kaját akarok, akkor mindig lázadás van. Úgy gondoltam, aki bonyolultat akar enni, hát süsse is meg. A hozzászólást -zejopy- szerkesztette a következő időpontban: 2010-10-02 19:19 -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2010-10-02 18:46
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes újonc ![]() ![]() Csoport: Ellenőrzött vásárló Hozzászólások: 241 Regisztrált: 2010-06-15 22:55 Azonosító: 1 214 427 |
|
|
|
|
2010-10-02 18:41
Létrehozva:
|
|
Nnnna! Megvolt az ebéd is.
-------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2010-10-02 13:07
Létrehozva:
|
|
Valóban jó volt, de a páciens nem volt rá vevő Ajaj...akkor megyek és kihegyezem a radírt... Általában ritkán kapcsolnak. De nemcsak itt, mindenhol ezt látom. Áááá, maradjon csak.... nem lesz időm lázadni. Fényképeznem kell az új árut, beáztatni a még újabbat és még ebéd sincs. Pedig már egy óra elmúlt. Csodálom, hogy nem tört még ki a forradalom a gyerek részéről. Valahogy megint több a munka, mint az idő. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2010-10-02 10:13
Létrehozva:
|
|
![]() Customer Service ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: M O D E R Á T O R Hozzászólások: 12 937 Regisztrált: 2009-09-04 15:11 Azonosító: 730 465 |
Pedig szerintem tegnap este megint nagyon ügyes voltam. Pl. ez az ügyeletes bocsánatkérős dolog igazán kreatív ötlet volt. Valóban jó volt, de a páciens nem volt rá vevő Na, mivel a legutóbbi igényem a Vatera felé nem teljesült (az ágyba hozott kávéval és égő cigarettával kapcsolatosan), most így elbotorkálok a konyha irányába. Asszem írok is a technikaiba valami lázadót ezügyben. Mi az hogy fel kell öltöznöm és ki kell mennem... nahát.. Ajaj...akkor megyek és kihegyezem a radírt... -------------------- Üdvözlettel:
a Vatera csapata www.vatera.hu |
|
|
|
2010-10-02 09:49
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes újonc ![]() ![]() Csoport: Ellenőrzött vásárló Hozzászólások: 241 Regisztrált: 2010-06-15 22:55 Azonosító: 1 214 427 |
Még 1 apró jótanács: Az OTP azért is pénzt számol fel, ha fellépsz megnézni a számládat, mert sms-ben küldi a belépő kódot.Nálam legalábbis így van. Ezért átmentem egy másik bankhoz, ahol az első utalásom ingyenes, tökmindegy hova és mennyit utalok, az első 2 pénzfelvételem ATM-ből ingyenes tökmindegy milyen automatából veszem fel.Hálózaton belüli ATM-es pénzfelvét ezek után is ingyenes. Számlavezetés 500 ft/hó, netszolgáltatás ingyenes. Ha sms-t kérek a pénzmozgásokról az már pénz ugyan, de mivel naponta 100 milliószor is beléphetek ingyen ez nem létkérdés. Nekem itthon Otp netbankom van, havi 500 Ft ez is. Korlátlanul utalhatok még idegen bankba is ingyen, két kp felvétel ingyenes, bármelyik bank termináljáról.... Sms-t külön én sem kérek, mert ha jól emlékszem 45 ft/db. Csak a belépőkód, meg az utalás megerősítése amiről jön, de az benne van a havidíjban. Azt nem tudom más banknál hogy van, de az otp csak a saját ügyfeleit tudja utalásnál beazonosítani. Én utaltam már Elektráról Dijbeszedőnek pénzt: Számlaszám a T-com-é volt és számlatulajdonos nevéhez a Díjbeszedőt írtam, simán elutaltam.... |
|
|
|
2010-10-02 08:35
Létrehozva:
|
|
Szép jó reggelt! Csak a szokásos nagytakarítás Pedig szerintem tegnap este megint nagyon ügyes voltam. Pl. ez az ügyeletes bocsánatkérős dolog igazán kreatív ötlet volt. Na, mivel a legutóbbi igényem a Vatera felé nem teljesült (az ágyba hozott kávéval és égő cigarettával kapcsolatosan), most így elbotorkálok a konyha irányába. Asszem írok is a technikaiba valami lázadót ezügyben. Mi az hogy fel kell öltöznöm és ki kell mennem... nahát.. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2010-10-02 08:31
Létrehozva:
|
|
![]() Customer Service ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: M O D E R Á T O R Hozzászólások: 12 937 Regisztrált: 2009-09-04 15:11 Azonosító: 730 465 |
Nem is szépnek kell lennie, hanem szemtelennek. Egyébként jó reggelt. Látom megint hiperaktív a radírja. Kösse le nyugodtan. Szép jó reggelt! Csak a szokásos nagytakarítás -------------------- Üdvözlettel:
|
|
|
2010-10-02 08:29
Létrehozva:
|
|
ölég randa szegény... Nem is szépnek kell lennie, hanem szemtelennek. Egyébként jó reggelt. Látom megint hiperaktív a radírja. Kösse le nyugodtan. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2010-10-02 08:12
Létrehozva:
|
|
Hmmm... h ttp://msnbirodalom.gportal.hu/picview.php?prt=437243&gid=1831665&index=34 ölég randa szegény... -------------------- Üdvözlettel:
|
|
|
2010-10-01 22:16
Létrehozva:
|
|
Hmmm...
h ttp://msnbirodalom.gportal.hu/picview.php?prt=437243&gid=1831665&index=34 -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2010-10-01 17:04
Létrehozva:
|
|
Önnek is szép... estét most már. Sokára, szerintem tudja, miért... Persze, bölcs vagyok, mint Buddha, csak nem nézem a köldökömet állandóan... (ld. Szőke ciklon) Megbeszéltük. Én alapvetően whisky-s vagyok, de az A-val kezdődőek közül szinte mindegyik lecsúszik. A gintonik például kiemelt helyen van. Én meghívhatom whisky-re is, csak nekem ne azt kelljen. Én meg szinte semmit nem iszom meg, csak a gintonikot, és Vaterás alkalmakkor a pezsgőt. Régebben szerettem a Sangria-t, de húsvétkor véletlenül megittam vagy másfél litert, és utána nagyon forgott a szoba is... Azóta valahogy nem kívánom. Jaj, Leó, véletlenül sem arra gondoltam, hogy Ön magas vékony hangon, hanem én. Ezzel szimbolizáltam a rémületemet. És egyáltalán nem volt elvont. A hozzászólást -zejopy- szerkesztette a következő időpontban: 2010-10-01 17:06 -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2010-10-01 17:03
Létrehozva:
|
|
(Magas vékony hangon.. Nem-nem, ez amolyan "e di pensiero" típusú volt. (Remélem, nem nagyon elvont poén... -------------------- Üdvözlettel:
|
|
|
![]() ![]() |
| Szöveges verzió | A pontos idő: 2013-05-23 04:10 |