Üdvözöllek a Fórumban!
A Vatera fórumai elsősorban azt a célt szolgálják, hogy a felhasználók megoszthassák egymással a Vatera szolgáltatásaival, az online aukciós adásvétellel és a rendszer használatával kapcsolatos tapasztalataikat. Konkrét kérdés esetén, amennyiben a vaterától vár választ, kérjük, kattintson ide és tegye fel kérdését ügyfélszolgálatunknak. Köszönjük.
![]() ![]() |
2013-03-17 09:48
Létrehozva:
|
|
![]() Vigyázz! Veszélyes Vitrioltulajdonos! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 25 245 Regisztrált: 2008-03-25 16:08 Innen: Szüfrazsettkiképző Főállomás :) Azonosító: 128 349 |
Minden jót önnek a bizonyosság felé vezető úton. Az idézetekkel vigyázni kell. Mert a felsorolt negatívumok nem biztos, hogy kívülről jönnek. Bennünk is megvannak a buktatók. Szép reggelt mindenkinek, itt csicsergősen süt a nap, csak a madarak piros sállal a torkukon röpködnek, mert az elmúlt napokban mandulagyulladást kaptak. Szóval ezért a csend. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2013-03-17 09:46
Létrehozva:
|
|
![]() Customer Service ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: M O D E R Á T O R Hozzászólások: 13 084 Regisztrált: 2009-09-04 15:11 Azonosító: 730 465 |
Köszönöm, ezt tudtam, csak nem merem szétszedni, és mivel pucolom le a régit, és hol kapok olyan pasztát, és milyen vastagon kell kenni, és, és, ... Rendben utána olvasok. Valami elképesztő módon élvezem, hogy minden, de tényleg minden kérdésre megtalálni a választ anélkül, hogy a székemből felállnék. Nem vagyok mai gyerek, és talán pont ezért értékelem jobban ezt, mint azok, akik szinte beleszülettek. SpeedFan Nálam ez ÍGY néz ki. Nem ismerem ezt a programot, így egyelőre nem mernék semmit sem kijelenteni. A különbség azért látszik. Valami gond lehet a hűtéssel a gépén. -------------------- Üdvözlettel:
a Vatera csapata www.vatera.hu |
|
|
|
2013-03-17 09:41
Létrehozva:
|
|
![]() Tapasztalt fórumozó ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 2 739 Regisztrált: 2008-12-09 15:58 Azonosító: 343 894 |
Minden jót önnek a bizonyosság felé vezető úton. Jó reggelt mindenkinek! Végig követtem ezt a dolgot és volt egy olyan érzésem, a kolléga látja, t.képpen le is írta a helyes utat. Kérdés az, miért is nem lép rá erre az ösvényre? Ki tudja? Önön nem múlt, az biztos. A hozzászólást -vidaeff- szerkesztette a következő időpontban: 2013-03-17 09:44 |
|
|
|
2013-03-17 00:28
Létrehozva:
|
|
![]() Lelkes virgonc ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 3 355 Regisztrált: 2008-05-27 22:37 Innen: Magyar/Győr Azonosító: 156 696 |
A proci és a hűtő közt van egy hővezető paszta. Ez idővel elöregszik, kiszárad és emiatt romlik a hűtés hatásfoka. A Speedfan jó lehet, de utána kellene olvasni. Köszönöm, ezt tudtam, csak nem merem szétszedni, és mivel pucolom le a régit, és hol kapok olyan pasztát, és milyen vastagon kell kenni, és, és, ... Rendben utána olvasok. Valami elképesztő módon élvezem, hogy minden, de tényleg minden kérdésre megtalálni a választ anélkül, hogy a székemből felállnék. Nem vagyok mai gyerek, és talán pont ezért értékelem jobban ezt, mint azok, akik szinte beleszülettek. SpeedFan |
|
|
|
2013-03-17 00:04
Létrehozva:
|
|
![]() Customer Service ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: M O D E R Á T O R Hozzászólások: 13 084 Regisztrált: 2009-09-04 15:11 Azonosító: 730 465 |
Ez a "pasztázás" már meghaladja a tudásomat és a bátorságomat, max a cipőmnél merem bevállalni. A proci és a hűtő közt van egy hővezető paszta. Ez idővel elöregszik, kiszárad és emiatt romlik a hűtés hatásfoka. Nincs valami segédprogram ami megbízhatóan méri a hőmérsékletet, a kritikus helyeken? (rémlik, hogy hallottam már ilyenről) A Speedfan jó lehet, de utána kellene olvasni. Ma fordult elő először, de kétszer. Akkor egyelőre ne foglalkozzon vele -------------------- Üdvözlettel:
|
|
|
2013-03-16 23:54
Létrehozva:
|
|
![]() Lelkes virgonc ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 3 355 Regisztrált: 2008-05-27 22:37 Innen: Magyar/Győr Azonosító: 156 696 |
Ez már sajnos nem a jó érzéssel szerelhető dolgok közé tartozik... Sok minden okozhatja. Ha rendszeres, akkor első körben nézze meg, hogy melegszik-e a gép (a hűtőrácson forró a kifújt levegő vagy a szokásos kézmeleg). Lehet, hogy pasztázni kellene a CPU-t és/vagy a videokártya prociját, mert kiszáradt a gyári paszta a hűtők alatt. Súlyosabb esetben be kell adni golyózásra egy komolyabb szervízbe. De az is lehet, hogy valamelyik alkatrész döglődik. Nehéz ügy. Hátul meleg, de nem forró, kézmeleg. Ma fordult elő először, de kétszer. Ez a "pasztázás" már meghaladja a tudásomat és a bátorságomat, max a cipőmnél merem bevállalni. Nincs valami segédprogram ami megbízhatóan méri a hőmérsékletet, a kritikus helyeken? (rémlik, hogy hallottam már ilyenről) |
|
|
|
2013-03-16 23:47
Létrehozva:
|
|
Ellenben az előbb szó nélkül kikapcsolt a számítógépem, amikor újra bekapcsoltam, akkor is rögtön kikapcsolt. No, ezektől meg tudok ijedni. Vártam 20 percet, megmozgattam a tápkábelt, és bekapcsoltam, most jó, de nem vagyok nyugodt. Ez már sajnos nem a jó érzéssel szerelhető dolgok közé tartozik... Sok minden okozhatja. Ha rendszeres, akkor első körben nézze meg, hogy melegszik-e a gép (a hűtőrácson forró a kifújt levegő vagy a szokásos kézmeleg). Lehet, hogy pasztázni kellene a CPU-t és/vagy a videokártya prociját, mert kiszáradt a gyári paszta a hűtők alatt. Súlyosabb esetben be kell adni golyózásra egy komolyabb szervízbe. De az is lehet, hogy valamelyik alkatrész döglődik. Nehéz ügy. -------------------- Üdvözlettel:
|
|
|
2013-03-16 23:44
Létrehozva:
|
|
![]() Vigyázz! Veszélyes Vitrioltulajdonos! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 25 245 Regisztrált: 2008-03-25 16:08 Innen: Szüfrazsettkiképző Főállomás :) Azonosító: 128 349 |
-------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2013-03-16 23:42
Létrehozva:
|
|
Hát, én ilyet nem is mernék venni. -------------------- Üdvözlettel:
|
|
|
2013-03-16 23:41
Létrehozva:
|
|
Majdnem. Az Apródon. Holnap reklamálok, mert egyik polc sem belevaló, amit kaptam. Nem vártam, hogy makulátlan legyen, egy-két csavar hiányától nem esem kétségbe, de legyen meg minden hozzávaló fontosabb darab! Hát, én ilyet nem is mernék venni. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2013-03-16 23:39
Létrehozva:
|
|
Ugye ezt a kétes bútordarabot nem a Vaterán vetted? Majdnem. Az Apródon. Holnap reklamálok, mert egyik polc sem belevaló, amit kaptam. Nem vártam, hogy makulátlan legyen, egy-két csavar hiányától nem esem kétségbe, de legyen meg minden hozzávaló fontosabb darab! Én pár napja mosogatógépet szereltem (egyedül) Utánaolvastam a hibajelenségnek külföldi fórumokon, majd letöltöttem hozzá egy szerviz dokumentációt és sikerült megjavítani a gépet. Nagyon büszke voltam magamra Én sem esem kétségbe semmiféle műszaki dolog javításától, amit emberek raktak össze, azt meg lehet javítani. Vagy nem, de akkor sem rontottam még el semmit amit szétszedtem. Ellenben az előbb szó nélkül kikapcsolt a számítógépem, amikor újra bekapcsoltam, akkor is rögtön kikapcsolt. No, ezektől meg tudok ijedni. Vártam 20 percet, megmozgattam a tápkábelt, és bekapcsoltam, most jó, de nem vagyok nyugodt. |
|
|
|
2013-03-16 23:33
Létrehozva:
|
|
Nagyon kedves, őszintén eszembe sem jutott, pedig erősen elgondolkodtam, hogy kinek szóljak, amikor a hasára fektetett összeszerelt monstrumot (2*2,2 méter) fel szerettem volna állítani, és sehol nem találtam rajta fogást. De trükkel megoldottam egyedül. Én pár napja mosogatógépet szereltem (egyedül) Utánaolvastam a hibajelenségnek külföldi fórumokon, majd letöltöttem hozzá egy szerviz dokumentációt és sikerült megjavítani a gépet. Nagyon büszke voltam magamra Sőt. -------------------- Üdvözlettel:
|
|
|
2013-03-16 23:29
Létrehozva:
|
|
Ha előbb szól, segíthettem volna Nagyon kedves, őszintén eszembe sem jutott, pedig erősen elgondolkodtam, hogy kinek szóljak, amikor a hasára fektetett összeszerelt monstrumot (2*2,2 méter) fel szerettem volna állítani, és sehol nem találtam rajta fogást. De trükkel megoldottam egyedül. |
|
|
|
2013-03-16 23:28
Létrehozva:
|
|
Ha van ilyen arányeltolódás, akkor az nyilván a témaválasztásnak tudható be Vaterás kérdésekben helyzeti előnyben vagyok, de más területeken ez nyilván nem így lenne. Igen, én is így gondolom. Vaterás kérdésekben határozottan igényelem a véleményét, amit fűszerez az, hogy emberileg is el tudom fogadni az egyéniségét. Ez jó felállás. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2013-03-16 23:23
Létrehozva:
|
|
Viszont szerintem én nem győztem meg Önt, illetve talán egyszer, kétszer. Ha van ilyen arányeltolódás, akkor az nyilván a témaválasztásnak tudható be Vaterás kérdésekben helyzeti előnyben vagyok, de más területeken ez nyilván nem így lenne. -------------------- Üdvözlettel:
|
|
|
2013-03-16 23:19
Létrehozva:
|
|
Örülök, ha tényleg így látja Van, akivel érdemes vitatkozni, mert vevő az észérvekre és a saját álláspontját is hasonló módon képviseli. Sajnos, ez nem túl gyakori. Persze, tényleg így látom, mert én mindig azt mondom, ami bennem van. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2013-03-16 23:12
Létrehozva:
|
|
Volt már pár komoly meccsünk, amikor kezdetben teljesen az ellenkezőjét vallottam annak, amit Ön mondott. Örülök, ha tényleg így látja Van, akivel érdemes vitatkozni, mert vevő az észérvekre és a saját álláspontját is hasonló módon képviseli. Sajnos, ez nem túl gyakori. -------------------- Üdvözlettel:
|
|
|
2013-03-16 23:08
Létrehozva:
|
|
Írjon nyugodtan, azért van a fórum Sejtem Volt már pár komoly meccsünk, amikor kezdetben teljesen az ellenkezőjét vallottam annak, amit Ön mondott. A hozzászólást -zejopy- szerkesztette a következő időpontban: 2013-03-16 23:09 -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2013-03-16 22:59
Létrehozva:
|
|
Jaj, ezentúl nem merek majd nagy postokat írni. Mi szórakoztatót talál benne? Írjon nyugodtan, azért van a fórum Sejtem -------------------- Üdvözlettel:
|
|
|
2013-03-16 22:53
Létrehozva:
|
|
Minden tárhely korlátozott Nem bánom, bizonyos fokig szórakoztat Jaj, ezentúl nem merek majd nagy postokat írni. Mi szórakoztatót talál benne? -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
![]() ![]() |
| Szöveges verzió | A pontos idő: 2013-06-19 17:18 |