Üdvözöllek a Fórumban!
A Vatera fórumai elsősorban azt a célt szolgálják, hogy a felhasználók megoszthassák egymással a Vatera szolgáltatásaival, az online aukciós adásvétellel és a rendszer használatával kapcsolatos tapasztalataikat. Konkrét kérdés esetén, amennyiben a vaterától vár választ, kérjük, kattintson ide és tegye fel kérdését ügyfélszolgálatunknak. Köszönjük.
![]() ![]() |
2013-01-28 13:17
Létrehozva:
|
|
![]() Vigyázz! Veszélyes Vitrioltulajdonos! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 24 961 Regisztrált: 2008-03-25 16:08 Innen: Szüfrazsettkiképző Főállomás :) Azonosító: 128 349 |
Furcsa lenne A keresztelőre hívja meg a fórumot. Ha kislány, legyen Szonja, ha fiú, akkor mindegy. A hozzászólást -zejopy- szerkesztette a következő időpontban: 2013-01-28 13:18 -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2013-01-28 13:15
Létrehozva:
|
|
![]() Customer Service ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: M O D E R Á T O R Hozzászólások: 12 899 Regisztrált: 2009-09-04 15:11 Azonosító: 730 465 |
Talán terhes? Furcsa lenne -------------------- Üdvözlettel:
a Vatera csapata www.vatera.hu |
|
|
|
2013-01-28 13:14
Létrehozva:
|
|
![]() Vigyázz! Veszélyes Vitrioltulajdonos! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 24 961 Regisztrált: 2008-03-25 16:08 Innen: Szüfrazsettkiképző Főállomás :) Azonosító: 128 349 |
Komolyan elgondolkodtam rajta, hogy ki kellene próbálni. Ilyen spéci kőrözöttet még nem ettem. Na jó, az egész köményt kihagynám belőle, mert azzal ki lehet kergetni a világból Talán terhes? -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2013-01-28 13:03
Létrehozva:
|
|
![]() Customer Service ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: M O D E R Á T O R Hozzászólások: 12 899 Regisztrált: 2009-09-04 15:11 Azonosító: 730 465 |
Kérd meg szépen Benzet, hogy ezt a postrészletet tegye át az asszony-topikba. Ne izéljél te ebben a jó ki topikban, mint egy bóbitás asszonyszemély fakanállal a kezében. Hát kell az neked, hogy orrba nyomjalak egy partvissal? Vidd innen a konyhát, ha lehet, minimum másfél kilométerre innen. (Kezemet csípőre tévős szmájli. Komolyan elgondolkodtam rajta, hogy ki kellene próbálni. Ilyen spéci kőrözöttet még nem ettem. Na jó, az egész köményt kihagynám belőle, mert azzal ki lehet kergetni a világból -------------------- Üdvözlettel:
|
|
|
2013-01-28 12:56
Létrehozva:
|
|
Most meg szegény néhai Boncz Géza jutott eszembe, mit eszembe, fejembe. Moszkvában, a Dzserzsinszkij téren sztálingózik a hó, közben a Ljubjanka folyosóinak homályában egy takarítónő az őrület határát súrolja. Hmm... remélem nem a takarítónőhöz való hasonlatosságom váltotta ezt ki benned. Hagyma! Tegnap csináltam kőrözöttet, abba is kellett hagyma. Nemszeretem meló apróra váni. Tök jó lett: Fél kg túró, szintén fél kg. juhtúró, kis, esetleg közepes hagyma, őrölt és egész kömény, kétféle paprika, őrölt és jó sok, tíz deka vaj, nagy tejfelből negyed, kevés mustár, majonéz... és keverni rendületlenül, szorgalmasan, majd állni hagyni. Na ezt nem várják be hozzátartozóim egy része. Kérd meg szépen Benzet, hogy ezt a postrészletet tegye át az asszony-topikba. Ne izéljél te ebben a jó ki topikban, mint egy bóbitás asszonyszemély fakanállal a kezében. Hát kell az neked, hogy orrba nyomjalak egy partvissal? Vidd innen a konyhát, ha lehet, minimum másfél kilométerre innen. (Kezemet csípőre tévős szmájli. Már paráztam, hogy a szemtelenkedés miatt szóba sem állsz velem. Hát olyan sértődősnek ismersz te engem? Ordítva bömbölős szmájli helyett egyelőre ez: A hozzászólást -zejopy- szerkesztette a következő időpontban: 2013-01-28 12:57 -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2013-01-28 12:34
Létrehozva:
|
|
|
Tapasztalt fórumozó ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 2 644 Regisztrált: 2008-12-09 15:58 Azonosító: 343 894 |
Itt most egészen kicsit szállingózik. De tényleg nem jelentős. Ja, hallottam a hagymát is, de valami rettenetesen nem szeretem a szagát. Szóval az nekem kiesik minden tekintetben. Csak főzéskor használom, de akkor sem lejtek örömtáncot a már ismert fűszoknyámban a lehetőségtől, hogy szagolhatom. Most meg szegény néhai Boncz Géza jutott eszembe, mit eszembe, fejembe. Moszkvában, a Dzserzsinszkij téren sztálingózik a hó, közben a Ljubjanka folyosóinak homályában egy takarítónő az őrület határát súrolja. Hagyma! Tegnap csináltam kőrözöttet, abba is kellett hagyma. Nemszeretem meló apróra váni. Tök jó lett: Fél kg túró, szintén fél kg. juhtúró, kis, esetleg közepes hagyma, őrölt és egész kömény, kétféle paprika, őrölt és jó sok, tíz deka vaj, nagy tejfelből negyed, kevés mustár, majonéz... és keverni rendületlenül, szorgalmasan, majd állni hagyni. Na ezt nem várják be hozzátartozóim egy része. Most nem. Már paráztam, hogy a szemtelenkedés miatt szóba sem állsz velem. |
|
|
|
2013-01-28 12:25
Létrehozva:
|
|
Itt van biza hó. Itt most egészen kicsit szállingózik. De tényleg nem jelentős. Mustárt még nem próbáltam, viszont a paradicsom vagy vöröshagyma az nálunk eddig bevált. Ja, hallottam a hagymát is, de valami rettenetesen nem szeretem a szagát. Szóval az nekem kiesik minden tekintetben. Csak főzéskor használom, de akkor sem lejtek örömtáncot a már ismert fűszoknyámban a lehetőségtől, hogy szagolhatom. ...Alig várjuk az újabb zsengét. Fúdd meg bátran azt a fűzfa-lantot. Bocs! Most nem. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2013-01-28 09:34
Létrehozva:
|
|
|
Tapasztalt fórumozó ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 2 644 Regisztrált: 2008-12-09 15:58 Azonosító: 343 894 |
Akarod, hogy rosszul legyek? Elszédüljek, ne adj' Isten elájuljak? Mert akkor kifejtheted részletesen. Na megyek, jók legyetek, a többiek is, akik most még csak lappanganak az álom és az ébrenlét határmezsgyéjén. (Húúú, de költői voltam. A világért sem akarok ilyesmit. Nem is fejtem ki, meg aztán ezt látni kell. Te, ez tényleg egészen lírai volt. Szép napot! Nagyon fincsike lett a kávé. Itt van biza hó. Mustárt még nem próbáltam, viszont a paradicsom vagy vöröshagyma az nálunk eddig bevált. Nálam mind a három bejön, főképp kolbászhoz, meg zsíros kenyérhez, szalonnához. |
|
|
|
2013-01-28 09:27
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes fórumozó ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 1 409 Regisztrált: 2008-08-07 19:42 Azonosító: 177 261 |
Neked is szépet, meleget, harmatosat, napsütéseset, madárcsicsergőset. Kérsz kávét? Már kifolyt, de még nem hűlt ki. (Nem esett le a paradicsom az ujjamról. Zseniális vagyok. Na és még néhány az erre tévedő koránkelőknek, és Surikának, aki megint eltűnt. Szép napot! Nagyon fincsike lett a kávé. Itt van biza hó. Nem is csúfoltalak. Mustárt még nem próbáltam, viszont a paradicsom vagy vöröshagyma az nálunk eddig bevált. A hozzászólást -suzukimaruti- szerkesztette a következő időpontban: 2013-01-28 09:25 |
|
|
|
2013-01-28 09:14
Létrehozva:
|
|
...Én a kisebb sebészeti beavatkozásoktól sem riadok vissza. Akarod, hogy rosszul legyek? Elszédüljek, ne adj' Isten elájuljak? Mert akkor kifejtheted részletesen. Na megyek, jók legyetek, a többiek is, akik most még csak lappanganak az álom és az ébrenlét határmezsgyéjén. (Húúú, de költői voltam. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2013-01-28 09:05
Létrehozva:
|
|
|
A mustárt komolyan mondod? Az ember mindig vár valamit, ha mást nem, hát a buszt. Nem is csúfoltalak. |
|
|
|
2013-01-28 08:53
Létrehozva:
|
|
Mustár, esetleg káposzta? A mustárt komolyan mondod? Az ember mindig vár valamit, ha mást nem, hát a buszt. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2013-01-28 08:35
Létrehozva:
|
|
|
Nem igazán... Itt nincs hideg, bár meleg sincs, de a nyubocs által emlegetett csapadéknak sincs nyoma. Nem is bánom, én már a tavaszt várom, de főleg a nyarat. Mustár, esetleg káposzta? |
|
|
|
2013-01-28 08:14
Létrehozva:
|
|
Kösz, nagyon kedves vagy. És lehúzta? Megittam a felétek néző ablakban a kávét. Hát hallod, a meleg, csicsergős még arrébb van. Azért megpróbáltam elképzelni, de addig is ki nem dugom az orrom itthonról. Nem igazán... Itt nincs hideg, bár meleg sincs, de a nyubocs által emlegetett csapadéknak sincs nyoma. Nem is bánom, én már a tavaszt várom, de főleg a nyarat. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2013-01-28 07:59
Létrehozva:
|
|
|
Neked is szépet, meleget, harmatosat, napsütéseset, madárcsicsergőset. Kérsz kávét? Már kifolyt, de még nem hűlt ki. (Nem esett le a paradicsom az ujjamról. Zseniális vagyok. Na és még néhány az erre tévedő koránkelőknek, és Surikának, aki megint eltűnt. Kösz, nagyon kedves vagy. És lehúzta? Megittam a felétek néző ablakban a kávét. Hát hallod, a meleg, csicsergős még arrébb van. Azért megpróbáltam elképzelni, de addig is ki nem dugom az orrom itthonról. |
|
|
|
2013-01-28 07:43
Létrehozva:
|
|
Szép reggelt! Neked is szépet, meleget, harmatosat, napsütéseset, madárcsicsergőset. Kérsz kávét? Már kifolyt, de még nem hűlt ki. (Nem esett le a paradicsom az ujjamról. Zseniális vagyok. Na és még néhány az erre tévedő koránkelőknek, és Surikának, aki megint eltűnt. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2013-01-28 07:29
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2013-01-28 07:21
Létrehozva:
|
|
Én is így gondoltam, szerintem nem lett volna őszinte a mosolyod. Hát, attól tartok, hogy egyáltalán nem lett volna mosolyom. Nem a feleslegesség miatt A Technikai topik tömeges teleszemetelése nem tolerálható tovább. Ha valaki nem hajlandó arra minimális és elvárható erőfeszítésre, hogy hozzászólás előtt megnézze ezt a végletekig leegyszerűsített topik struktúrát, akkor ne csodálkozzon a törlésen. Értem. Tényleg. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2013-01-27 23:49
Létrehozva:
|
|
|
Köszi, kedves vagy Az a bajom, hogy a házhoz felhordott fa elfogyott, a fészerhez meg csak a félig megpusztult gyepen lehet eljutni. Holnap hordanom kell fel fát, mert ha olvad, az elég reménytelen vállalkozás lesz (alul még fagyos, felül 3-4 centi kiengedve, olyan mintha a kicsinyítőképzős uralkodócsemete teletüsszögte volna, rosszabb, mintha jeges), idén már csináltam olyan hátast rajta, mint a Resszkessetek betörőkben a két lökött. A zasszony le akart slagozni, mielőtt visszalépek a lakásba. Ilyen hátas nekem is sikerült a cégnél, tükörjégen. Még életemben nem láttam a cipőm orrát olyan szögből. Jó fél, háromnegyed méterrel a fejem fölött. Akkorát döndültem, a kollégák kirontottak, de szerencsémre lapjára estem, annyira nem is fájt, meg aztán elég vaskos, erős, kálvinista nyakam van, szóval a fejemet sem vertem nagyon a betonba. Azaz estem, keltem. Ezek az asszonyok mindenre képesek. A hozzászólást -vidaeff- szerkesztette a következő időpontban: 2013-01-27 23:52 |
|
|
|
2013-01-27 23:38
Létrehozva:
|
|
...Tudja, hogy nem kritika, csak érdeklődöm, mert a kíváncsiság... Nem a feleslegesség miatt A Technikai topik tömeges teleszemetelése nem tolerálható tovább. Ha valaki nem hajlandó arra minimális és elvárható erőfeszítésre, hogy hozzászólás előtt megnézze ezt a végletekig leegyszerűsített topik struktúrát, akkor ne csodálkozzon a törlésen. -------------------- Üdvözlettel:
|
|
|
![]() ![]() |
| Szöveges verzió | A pontos idő: 2013-05-18 23:55 |