Üdvözöllek a Fórumban!
A Vatera fórumai elsősorban azt a célt szolgálják, hogy a felhasználók megoszthassák egymással a Vatera szolgáltatásaival, az online aukciós adásvétellel és a rendszer használatával kapcsolatos tapasztalataikat. Konkrét kérdés esetén, amennyiben a vaterától vár választ, kérjük, kattintson ide és tegye fel kérdését ügyfélszolgálatunknak. Köszönjük.
![]() ![]() |
2013-01-08 13:09
Létrehozva:
|
|
![]() Vigyázz! Veszélyes Vitrioltulajdonos! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 25 003 Regisztrált: 2008-03-25 16:08 Innen: Szüfrazsettkiképző Főállomás :) Azonosító: 128 349 |
Köszönöm, ha így látja Nincs mit. De úgy is tudja Tudom, de ezt másképpen látom, mint Ön. Teljesen. Persze ehhez hozzátartozik, hogy én innen nyilván nem látom azt, amit Ön onnan. És ezt, mint harmadik ismeretlent az egyenletben, elfogadom. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2013-01-08 12:57
Létrehozva:
|
|
|
Tapasztalt fórumozó ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 2 656 Regisztrált: 2008-12-09 15:58 Azonosító: 343 894 |
Köszönöm, ha így látja De úgy is tudja szerintem simán tökéletes amit csinál ebből a szempontból, Csatlakozom, habár szigorúan négyszemközt bevallom, ennek megértése nekem évekbe telt. Tágabban értelmezve, mire megtanultam vaterául. Lassan és/vagy későn érő típus vagyok. De jó ez így. Az külön inspirál, nemigen hibázhatok. |
|
|
|
2013-01-08 12:51
Létrehozva:
|
|
![]() Customer Service ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: M O D E R Á T O R Hozzászólások: 12 939 Regisztrált: 2009-09-04 15:11 Azonosító: 730 465 |
Nem. Nem feszegeti. Szerintem simán tökéletes amit csinál ebből a szempontból, sőt, még nyugodtan lehetne lazább is. Emlékezzen a kezdetekre. Köszönöm, ha így látja De úgy is tudja -------------------- Üdvözlettel:
a Vatera csapata www.vatera.hu |
|
|
|
2013-01-08 12:44
Létrehozva:
|
|
![]() Vigyázz! Veszélyes Vitrioltulajdonos! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 25 003 Regisztrált: 2008-03-25 16:08 Innen: Szüfrazsettkiképző Főállomás :) Azonosító: 128 349 |
Azért a sablon némileg informatívabb, ezért is tettem be némi töprengés után Tudtam, hogy tudja a beírás pillanatában már. Oh...ezt sajnos nem lehet Így is néha feszegetem a lehetőségeim határát Nem. Nem feszegeti. Szerintem simán tökéletes amit csinál ebből a szempontból, sőt, még nyugodtan lehetne lazább is. Emlékezzen a kezdetekre. Valamennyi van. De azt én sem tudom, hogy mijaza zaszcendens A kifejezést hallottam már, de ha a tv-ben csillagjegyekről, horoszpókról vagy ezotériáról van szó, akkor mindig villámgyorsan elkapcsolok Persze. Nem is csodálom. Az egész el van csépelve. A valóságról sosem lehet a TV-ben hallani, nem az a műfaj. És még ott, ahol nem a TV-s színvonal van, ott is fennáll a csalók, pénzkicsikarók esélye. Az átlagember nagyon nehezen fér hozzá olyan nevekhez, címekhez, akik valódi horoszkópot tudnak csinálni. De beszéltem olyannal, aki csináltatott magának egy csomó pénzért, és mivel születéstől fogva csinálják, vissza is tudta ellenőrizni a dolgokat. Ő azt mondta, nagyon ült a dolog. Hiszem is, nem is, nem velem történt. Én csak azt hiszem el, ami a saját tapasztalatom. A hozzászólást -zejopy- szerkesztette a következő időpontban: 2013-01-08 12:45 -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2013-01-08 12:37
Létrehozva:
|
|
![]() Customer Service ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: M O D E R Á T O R Hozzászólások: 12 939 Regisztrált: 2009-09-04 15:11 Azonosító: 730 465 |
Azért a sablon némileg informatívabb, ezért is tettem be némi töprengés után Milyen viccesen nézne ki, ha a félhivatalos Benzszövegek is tele lennének szmájlikkal. ... Oh...ezt sajnos nem lehet Így is néha feszegetem a lehetőségeim határát ...bár nem tudom, férfiként van-e olyanja, de gondolom van azért. Valamennyi van. De azt én sem tudom, hogy mijaza zaszcendens A kifejezést hallottam már, de ha a tv-ben csillagjegyekről, horoszpókról vagy ezotériáról van szó, akkor mindig villámgyorsan elkapcsolok -------------------- Üdvözlettel:
a Vatera csapata www.vatera.hu |
|
|
|
2013-01-08 12:26
Létrehozva:
|
|
Nem elég. Gyöngyszemeket nem csonkítunk. Uff Szexmániás indián haverom úgy mondaná: Benz nem szereti. Ez meg milyen aranyos. Levelezés: http://antik.vatera.hu/porcelan/vaza_hamut...1696877282.html Nem mondom, egy 40 000 Ft-os vásárlásnál lehet, hogy összekötném egy családlátogatással. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2013-01-08 12:11
Létrehozva:
|
|
|
Tapasztalt fórumozó ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 2 656 Regisztrált: 2008-12-09 15:58 Azonosító: 343 894 |
Biztosan sokkal érdekesebb volna. Nem elég. Gyöngyszemeket nem csonkítunk. Uff Szexmániás indián haverom úgy mondaná: A hozzászólást -vidaeff- szerkesztette a következő időpontban: 2013-01-08 12:12 |
|
|
|
2013-01-08 12:08
Létrehozva:
|
|
Biztosan sokkal érdekesebb volna. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2013-01-08 12:02
Létrehozva:
|
|
|
Milyen viccesen nézne ki, ha a félhivatalos Benzszövegek is tele lennének szmájlikkal. Pl. ha én lennék Benz, ilyeneket használnék, persze szigorúan királyi többesben: - Legyen kedves visszaolvasni - Ön csak ír, vagy olvas is? - Amennyiben nem dugul el, megvonjuk az írási jogát. - Viselkedjen tisztességesen, mert úgy jár, mint a lány a korsóval. Itt nem lehet következmény nélkül agresszív módon viselkedni. Ez egy szent hely, ahol én felügyelem a helyesírást, az illedelmes társalgást, a vizuális témarombolás megelőzését, az írásjelek szabályos számának megtartását, a Laps Lock billentyű helyes használatát, és a folyamatos benzingőzt. Amennyiben nem tud ehhez alkalmazkodni a következmény - Az Ön postjában volt 3 helyesírási hiba. Amennyiben ez még egyszer előfordul, előveszem szótlan zejopy egyik kedvenc eszközét és nem félek használni. Azt hiszem kedves Benz, érdemes ezen elgondolkodnia. Persze a variációs lehetőségek száma végtelen, használja a fantáziáját, bár nem tudom, férfiként van-e olyanja, de gondolom van azért. |
|
|
|
2013-01-08 11:52
Létrehozva:
|
|
Tisztelt nyuszkoo! Amennyiben a vételárat Ön már átutalta és a partner nem küldi a terméket, .... Milyen viccesen nézne ki, ha a félhivatalos Benzszövegek is tele lennének szmájlikkal. Pl. ha én lennék Benz, ilyeneket használnék, persze szigorúan királyi többesben: - Legyen kedves visszaolvasni - Ön csak ír, vagy olvas is? - Amennyiben nem dugul el, megvonjuk az írási jogát. - Viselkedjen tisztességesen, mert úgy jár, mint a lány a korsóval. Itt nem lehet következmény nélkül agresszív módon viselkedni. Ez egy szent hely, ahol én felügyelem a helyesírást, az illedelmes társalgást, a vizuális témarombolás megelőzését, az írásjelek szabályos számának megtartását, a Laps Lock billentyű helyes használatát, és a folyamatos benzingőzt. Amennyiben nem tud ehhez alkalmazkodni a következmény - Az Ön postjában volt 3 helyesírási hiba. Amennyiben ez még egyszer előfordul, előveszem szótlan zejopy egyik kedvenc eszközét és nem félek használni. Azt hiszem kedves Benz, érdemes ezen elgondolkodnia. Persze a variációs lehetőségek száma végtelen, használja a fantáziáját, bár nem tudom, férfiként van-e olyanja, de gondolom van azért. A hozzászólást -zejopy- szerkesztette a következő időpontban: 2013-01-08 11:53 -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2013-01-08 10:03
Létrehozva:
|
|
|
Szerintem nem bírja, hogy az anyja egy autótól beizgul. Van három vevőm. Az egyiknek a nevét nem tudtam (őt már elértem, megvilágosodtam), a másik kettőnek a címét. Már mindenkitől többször kértem, bár mivel a pénzük sem érkezett meg, nem igazán sürgős. Nekem meg egy piszkos dzsekim, de egyedül vagyok itthon. Telefonos segítség kellett a mosógép bizgerálásához. Bezzeg a teknővel simán boldogulnék. |
|
|
|
2013-01-08 09:53
Létrehozva:
|
|
Miért, nem osztozik a lelkesedésedben? Pedig ha belegondolok nekem is megtenné. Arra az évi privátautós háromezer km-re, főleg úgy, hogy hétszámra a kerület határát át sem lépem, nagyon is jó. Meg aztán takarékos kis gép lehet. Szerintem nem bírja, hogy az anyja egy autótól beizgul. Van három vevőm. Az egyiknek a nevét nem tudtam (őt már elértem, megvilágosodtam), a másik kettőnek a címét. Már mindenkitől többször kértem, bár mivel a pénzük sem érkezett meg, nem igazán sürgős. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2013-01-08 09:39
Létrehozva:
|
|
|
Van négy személyes is, de nekem az nem jelent érzelmileg semmit. Olyan, mint a többi autó. Ez meg messziről felismerhető. Ha megyünk, és a ködös távolban látok egyet, mindig felujjongok. A gyerek meg fogja a fejét. Miért, nem osztozik a lelkesedésedben? Pedig ha belegondolok nekem is megtenné. Arra az évi privátautós háromezer km-re, főleg úgy, hogy hétszámra a kerület határát át sem lépem, nagyon is jó. Meg aztán takarékos kis gép lehet. A hozzászólást -vidaeff- szerkesztette a következő időpontban: 2013-01-08 09:39 |
|
|
|
2013-01-08 09:31
Létrehozva:
|
|
Én voltam, de nem magamtól. Dolgozni. Persze nem fellépőként! Nem könnyű a becsületben megőszült médiaproletárok élete. Jaj, bocs. Igen, kétszemélyes volt. De nem olyan mind? Az a rövid modell. Van négy személyes is, de nekem az nem jelent érzelmileg semmit. Olyan, mint a többi autó. Ez meg messziről felismerhető. Ha megyünk, és a ködös távolban látok egyet, mindig felujjongok. A gyerek meg fogja a fejét. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2013-01-08 09:29
Létrehozva:
|
|
|
Nem, de bizonyos viselkedésformák kiváltják még a legbékésebb emberből is az agressziót. Ami ha hatalommal jár együtt, akkor kellemetlen perceket okozhat. Én voltam, de nem magamtól. Dolgozni. Persze nem fellépőként! Nem könnyű a becsületben megőszült médiaproletárok élete. Jaj, bocs. Igen, kétszemélyes volt. De nem olyan mind? Az a rövid modell. A hozzászólást -vidaeff- szerkesztette a következő időpontban: 2013-01-08 09:25 |
|
|
|
2013-01-08 09:17
Létrehozva:
|
|
Ez inkább kedv kérdése, mint a szívé. Formálisan nem tettem olyat, amiért megkaszálhattak volna. Nem, de bizonyos viselkedésformák kiváltják még a legbékésebb emberből is az agressziót. Ami ha hatalommal jár együtt, akkor kellemetlen perceket okozhat. A hozzászólást -zejopy- szerkesztette a következő időpontban: 2013-01-08 09:17 -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2013-01-08 09:10
Létrehozva:
|
|
|
Nem, de ha lenne szíved ránk adni, akkor megérdemelnéd te is, hogy abban feszíts. Ez inkább kedv kérdése, mint a szívé. Nem tudom, miért kell provokálnod őket. Mert nők? Ha meg megbüntetnek, akkor nézegethetsz. Kell az neked? Dehogyis. Hölgyekkel (egyéb felebarátainkkal is) mindig rendesek vagyunk. Csak kíváncsi voltam, meg jókedvemben egy ártatlan flörtre lett volna kedvem. Csak egyszer volt dolgom rendőrnővel, már úgy értem szolgálatilag, de az szörnyű eset, hagyjuk.... Van abban valami meg különös báj, ahogy rá van aggatva az a sok harcias rekvizítum. Én meg nézek bűnbánóan esdeklő tekintettel; nagy a vétkem kisasszony, fertelmes bűnök terhelnek, tegye a dolgát, büntessen meg. |
|
|
|
2013-01-08 09:05
Létrehozva:
|
|
![]() Fórumozó ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 518 Regisztrált: 2008-11-24 19:06 Azonosító: 314 976 |
Jó reggelt kívánok nektek. én még kicsit álmos vagyok
|
|
|
|
2013-01-08 08:19
Létrehozva:
|
|
Jajjj de korán van még. Szerinted jól néznék ki benne? Szép reggelt! Nem, de ha lenne szíved ránk adni, akkor megérdemelnéd te is, hogy abban feszíts. Problémás? Ejnye! Nincs hátul varrott harisnyám sem csipkés kötényem, a kalácsot fénypostával küldöm. Hát persze. Bezzeg a kos az igen. Teljesen problémamentes, könnyen kezelhető, és még mondhatnám a pozitív dolgokat. Zejopy, nem is mondtam, tegnap a Naphegy tér felé utolértem egy Smart (!) rendőrautót. Mentem utánuk egy darabig és láttam, hogy csajszik ülnek benne. Villámgyorsan kilőttem a műszerfalon az ASR-t és nyomtam egy padlót, igen provokatív módon, füstölő, pörgő kerekekkel megelőztem őket, majd háromszáz méterrel arrébb megálltam. Gondoltam felkeltem a szüzek érdeklődését és hátha intézkedés alá vonnak. Két személyes volt? Közben megérkeztem a suliba, tök jó, olyan pörgős, tiszta minden. Pedig kaparnom kellett reggel és sajnos az ujjaim végei... miért nincs itt didergős szmájli? Szerintem ennyi fázós fórumozónak kellene legalább egy didergős. Mit gondoltok? Van egy ötletem. Szerintem fogjunk össze és minden nap mindannyian írjunk az ÜSZ-nak, hogy kérünk. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2013-01-08 07:43
Létrehozva:
|
|
|
Zejopy, nem is mondtam, tegnap a Naphegy tér felé utolértem egy Smart (!) rendőrautót. Mentem utánuk egy darabig és láttam, hogy csajszik ülnek benne. Villámgyorsan kilőttem a műszerfalon az ASR-t és nyomtam egy padlót, igen provokatív módon, füstölő, pörgő kerekekkel megelőztem őket, majd háromszáz méterrel arrébb megálltam. Gondoltam felkeltem a szüzek érdeklődését és hátha intézkedés alá vonnak.
A hozzászólást -vidaeff- szerkesztette a következő időpontban: 2013-01-08 07:44 |
|
|
|
![]() ![]() |
| Szöveges verzió | A pontos idő: 2013-05-23 09:59 |