Üdvözöllek a Fórumban!
A Vatera fórumai elsősorban azt a célt szolgálják, hogy a felhasználók megoszthassák egymással a Vatera szolgáltatásaival, az online aukciós adásvétellel és a rendszer használatával kapcsolatos tapasztalataikat. Konkrét kérdés esetén, amennyiben a vaterától vár választ, kérjük, kattintson ide és tegye fel kérdését ügyfélszolgálatunknak. Köszönjük.
![]() ![]() |
2013-01-05 22:29
Létrehozva:
|
|
![]() Vigyázz! Veszélyes Vitrioltulajdonos! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 25 030 Regisztrált: 2008-03-25 16:08 Innen: Szüfrazsettkiképző Főállomás :) Azonosító: 128 349 |
Nem vagyunk túl készségesek.
Na jó, akkor a bölcsesség kifejezésére: Hurrá rákattintottam egy ajánlott aukcióra, mire kiírta a rendszer, hogy átmenetileg fel lett függesztve. Állt egy autó a pirosnál, minden gázadásnál illetlenül nagyot durrogott a kipufogója, és aztán indulás után is. Esküszöm, olyan volt, mint egy szélbántalmakkal küszködő, kissé agresszív nagyanyó. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2013-01-05 21:34
Létrehozva:
|
|
|
Tapasztalt fórumozó ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 2 661 Regisztrált: 2008-12-09 15:58 Azonosító: 343 894 |
Jó kis jelmondat. Szerintem elkelt Vatin kívül, és inkább lezárta, és nem enged be senkit. 3-4 napja nincs új licitáló, a minimá-t meg még nem érték el. Ez már nem lesz a tiéd, nyugodtan nézz valami mást. Nem is az okkal a gond, hanem a kommunikáció hiányával. Nekem ne adjon senki feladatokat, meg ne rongálja az idegeim; arra itt vagyok én magam. Van rá opció, leírja hányas a kabát, oszt jó napot, nem púposkodom fél napot ilyen pocsékságon. Amúgy találtam egyet de csak látszólag olyan. Eleve nem az un. hattyúnyakas precision állítókája van, meg randább is. Mindegy, kis szódával öt ropiig elmegyek, de tovább egy tapodtat sem. Én nem tudom, de nekem vevőként óra fronton nincs szerencsém, mint ledér csajszinak a jámbor élethez. |
|
|
|
2013-01-05 21:26
Létrehozva:
|
|
![]() Lelkes virgonc ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 3 282 Regisztrált: 2008-05-27 22:37 Innen: Magyar/Győr Azonosító: 156 696 |
Miért kell nekem ide bekéredzkednem, mikor versenyben vagyok? El is ment a kedvem. Szerintem elkelt Vatin kívül, és inkább lezárta, és nem enged be senkit. 3-4 napja nincs új licitáló, a minimá-t meg még nem érték el. Ez már nem lesz a tiéd, nyugodtan nézz valami mást. Jut eszembe kedves Svejku barátom, szerinted a barna medve issza a barna sört? Amúgy meddig alszik itt mindenki? Álomszuszékok. Ja, alszunk mint a besörözött barnamedve. Tél van nem? A hozzászólást -svejku- szerkesztette a következő időpontban: 2013-01-05 21:27 |
|
|
|
2013-01-05 21:19
Létrehozva:
|
|
![]() Fórumozó ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 672 Regisztrált: 2011-06-10 06:38 Innen: Budapest Azonosító: 1 524 248 |
Az bizony hasznos dolog, -------------------- Aki tud, tanít. Aki szeret, átad.
|
|
|
|
2013-01-05 20:59
Létrehozva:
|
|
|
Tapasztalt fórumozó ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 2 661 Regisztrált: 2008-12-09 15:58 Azonosító: 343 894 |
|
|
|
|
2013-01-05 20:40
Létrehozva:
|
|
![]() Vigyázz! Veszélyes Vitrioltulajdonos! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 25 030 Regisztrált: 2008-03-25 16:08 Innen: Szüfrazsettkiképző Főállomás :) Azonosító: 128 349 |
Bizonyára így van, így is lehet talán, de miért kell ezt titkolni!? Azért mentem vissza a lapra, mert jött az értesítő az előbbre hozott zárásról. Okés. Akkor látom zárt is lett. Jelentkezem, - nem egyedül - semmi. Az a gáz, hogy nem tudok biztosat. Majd egész nap itt strázsáltam a gép előtt mint kezdő liberális a gőzben szerelemre éhesen. A dolgomból semmit el nem végeztem, borzalmasan dühös vagyok. Na ez az amit senkinek nincs joga mással csinálni. Ez pimaszság. Ha véget ér ez a cirkusz, megkérem tegyen tiltóra, hogy még véletlenül se akarjak nála venni semmit. Sajnálom. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2013-01-05 20:35
Létrehozva:
|
|
|
Szia! Bizonyára így van, így is lehet talán, de miért kell ezt titkolni!? Azért mentem vissza a lapra, mert jött az értesítő az előbbre hozott zárásról. Okés. Akkor látom zárt is lett. Jelentkezem, - nem egyedül - semmi. Az a gáz, hogy nem tudok biztosat. Majd egész nap itt strázsáltam a gép előtt mint kezdő liberális a gőzben szerelemre éhesen. A dolgomból semmit el nem végeztem, borzalmasan dühös vagyok. Na ez az amit senkinek nincs joga mással csinálni. Ez pimaszság. Ha véget ér ez a cirkusz, megkérem tegyen tiltóra, hogy még véletlenül se akarjak nála venni semmit. |
|
|
|
2013-01-05 19:24
Létrehozva:
|
|
Akkor ezt hamar letudtuk Igen. Sokszor a válasza nélkül is rájövök arra, ami érdekel, de persze a megerősítés jól jönne néha. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2013-01-05 19:18
Létrehozva:
|
|
![]() Customer Service ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: M O D E R Á T O R Hozzászólások: 12 948 Regisztrált: 2009-09-04 15:11 Azonosító: 730 465 |
Beenz! .... Szerettem volna valamit kérdezni, de nem válaszolhatna. Akkor ezt hamar letudtuk -------------------- Üdvözlettel:
a Vatera csapata www.vatera.hu |
|
|
|
2013-01-05 19:13
Létrehozva:
|
|
Ez a cél Igen, ez tűnt számomra is logikusnak. El is gondolkodtam a dolgon, rossz szokásomhoz híven. Beenz! .... Szerettem volna valamit kérdezni, de nem válaszolhatna. A hozzászólást -zejopy- szerkesztette a következő időpontban: 2013-01-05 19:14 -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2013-01-05 19:11
Létrehozva:
|
|
![]() Customer Service ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: M O D E R Á T O R Hozzászólások: 12 948 Regisztrált: 2009-09-04 15:11 Azonosító: 730 465 |
... Szerintem ez annak jelenthet igazi csábítást, akinek csak narancs neve van. Ez a cél -------------------- Üdvözlettel:
|
|
|
2013-01-05 19:07
Létrehozva:
|
|
Ebben van valami, de igazából azt nem értem, hogy miért más néven akarja ma mindenki felhasználni a kódokat? Fényképes igazolványt sem szoktunk kölcsönadni Mert gondolom van egy már működő zöld neve, ami bejáratott, állnak mögötte értékelések. Nem akar még egy nullás eladót csinálni, de egye fene, bezöldíti a narancs nickjét, de a feltöltést az eredeti zölddel akarja érvényesíteni, mert eladásra csak azt fogja használni ezentúl is. Talán... Számomra egyértelmű, hogy nem felhasználható, éppen ezért a narancs nevemet be sem zöldítettem a kedvezmény kedvéért. Szerintem ez annak jelenthet igazi csábítást, akinek csak narancs neve van. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2013-01-05 18:58
Létrehozva:
|
|
Van ez a kedvezményes feltöltés. Jövök-megyek a fórumon, és azt látom, hogy az egyik rugalmatlannak találja a Vaterát, mert a kapott ajándékot ő használhatja csak fel, a másik csúnyán kacsint, ami mindenképpen egy cinikus hangulat, ahelyett, hogy kedvesen érdeklődne, hogy vajon mi hibádzik. Nekem amúgy gyerekkoromban azt mondták, hogy ajándék lónak ne nézzem a rágószervét, mert nem illik. Emlékszem arra is, ahogyan elmagyarázták, hogy ez pontosan mit jelent és miért nem szép dolog. Biztos én vagyok a a világ dolgaiban kevésbé tájékozott:), hogy leragadtam annál az értékrendnél, nem tudom. De az biztos, hogy én attól a gondolkodásmódtól sokkal jobban érzem magam. Ha van ez a lehetőség, örülök neki, és ha fel tudom használni, megteszem. De nem sejdítek mögötte átverést, rugalmatlanságot, és végképp nem hiszem azt, hogy ezt a Vatera úgy adja, hogy nem lehet felhasználni, azaz csak látszólagos adás, csábítás. Hát ez fogalmazódott meg bennem. Ebben van valami, de igazából azt nem értem, hogy miért más néven akarja ma mindenki felhasználni a kódokat? Fényképes igazolványt sem szoktunk kölcsönadni -------------------- Üdvözlettel:
|
|
|
2013-01-05 18:25
Létrehozva:
|
|
Van ez a kedvezményes feltöltés. Jövök-megyek a fórumon, és azt látom, hogy az egyik rugalmatlannak találja a Vaterát, mert a kapott ajándékot ő használhatja csak fel, a másik csúnyán kacsint, ami mindenképpen egy cinikus hangulat, ahelyett, hogy kedvesen érdeklődne, hogy vajon mi hibádzik. Nekem amúgy gyerekkoromban azt mondták, hogy ajándék lónak ne nézzem a rágószervét, mert nem illik. Emlékszem arra is, ahogyan elmagyarázták, hogy ez pontosan mit jelent és miért nem szép dolog. Biztos én vagyok a a világ dolgaiban kevésbé tájékozott:), hogy leragadtam annál az értékrendnél, nem tudom. De az biztos, hogy én attól a gondolkodásmódtól sokkal jobban érzem magam. Ha van ez a lehetőség, örülök neki, és ha fel tudom használni, megteszem. De nem sejdítek mögötte átverést, rugalmatlanságot, és végképp nem hiszem azt, hogy ezt a Vatera úgy adja, hogy nem lehet felhasználni, azaz csak látszólagos adás, csábítás.
Hát ez fogalmazódott meg bennem. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2013-01-05 11:45
Létrehozva:
|
|
![]() Fórumozó ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 672 Regisztrált: 2011-06-10 06:38 Innen: Budapest Azonosító: 1 524 248 |
Hatika Drága! Én ma is felteszem Suzy kedves, jól tetted! Lehet, hogy nekem is nyitott szemmel kellene járnom az utcán. -------------------- Aki tud, tanít. Aki szeret, átad.
|
|
|
|
2013-01-05 09:43
Létrehozva:
|
|
Más: Miért kell nekem ide bekéredzkednem, mikor versenyben vagyok? El is ment a kedvem. Legyen szép napod, napotok. Szia! -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2013-01-05 08:37
Létrehozva:
|
|
|
Ja, én azt hittem, valami furcsa önsanyargatási hajlam miatt jársz biciklivel. Részben; de gondolj csak bele, az udvar kis híján háromszáz méter hosszú. Annak végében van egy elkerített kertecske kapuval, garázzsal. Mire hátraballagok, mindent nyitok, zárok, előrejövök, tárom, csukom az utcai kaput is. Ez kb. min. tíz perc. Tizenöt perc alatt beérek bicajjal is ingyen. Egészséges is - kivéve mikor elütnek, de ez szerencsére ritka. Meg én anyamedve is voltam valamikor, az pedig nem múlik el, mondhatom, hogy anyamedve vagyok. Brrr... Nem kérek puszit. Tudom. Semmi baj, én már attól is tartottam, hogy Benz berzenkedik. (Na ezt mondjátok ki gyorsan. Simán. Még leánykoromban, mikor proletár voltam, (autószerelő) a főnököm rendszeresen kérte a moszkvics slusszkulcsot. Meghalok. Nem bírok ébren maradni. Éjjel négykor felébredtem én (!!) a hétalvó és nem tudtam visszaaludni, hatkor felkeltem, de utána sem tudtam. Most meg majd' lefordulok a székről. Az agyam meg olyan, mint egy poros pokróc. Kicsit ragad is, talán a lekvártól... Ittam én kávét délben? Ittál. Más: Miért kell nekem ide bekéredzkednem, mikor versenyben vagyok? El is ment a kedvem. Legyen szép napod, napotok. Én kérek elnézést, én sem vetemednék ilyesmire, nekem is volt Lelkem mélyén ebben biztos voltam. Jut eszembe kedves Svejku barátom, szerinted a barna medve issza a barna sört? Amúgy meddig alszik itt mindenki? Álomszuszékok. Kilenckor kezdődik a Kossuthon a szilveszteri kabaré ismétlése. Hallgassátok, de közben azért vaterázzatok is. Én megyek fodrászhoz. |
|
|
|
2013-01-04 22:48
Létrehozva:
|
|
![]() Lelkes virgonc ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 3 282 Regisztrált: 2008-05-27 22:37 Innen: Magyar/Győr Azonosító: 156 696 |
|
|
|
|
2013-01-04 22:26
Létrehozva:
|
|
Hagyományos, Tudod, milyen áruk van most azoknak? -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2013-01-04 22:24
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Szöveges verzió | A pontos idő: 2013-05-25 15:08 |