Üdvözöllek a Fórumban!
A Vatera fórumai elsősorban azt a célt szolgálják, hogy a felhasználók megoszthassák egymással a Vatera szolgáltatásaival, az online aukciós adásvétellel és a rendszer használatával kapcsolatos tapasztalataikat. Konkrét kérdés esetén, amennyiben a vaterától vár választ, kérjük, kattintson ide és tegye fel kérdését ügyfélszolgálatunknak. Köszönjük.
![]() ![]() |
2013-01-04 18:27
Létrehozva:
|
|
![]() Vigyázz! Veszélyes Vitrioltulajdonos! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 25 002 Regisztrált: 2008-03-25 16:08 Innen: Szüfrazsettkiképző Főállomás :) Azonosító: 128 349 |
Mond valamit! A következő kaktusznál használhatja érvnek, nem védettem le. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2013-01-04 18:24
Létrehozva:
|
|
![]() Customer Service ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: M O D E R Á T O R Hozzászólások: 12 937 Regisztrált: 2009-09-04 15:11 Azonosító: 730 465 |
-------------------- Üdvözlettel:
a Vatera csapata www.vatera.hu |
|
|
|
2013-01-04 18:20
Létrehozva:
|
|
![]() Vigyázz! Veszélyes Vitrioltulajdonos! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 25 002 Regisztrált: 2008-03-25 16:08 Innen: Szüfrazsettkiképző Főállomás :) Azonosító: 128 349 |
Ennél egyszerűbb a helyzet Ezt nem is tudtam. Ez a kaktusszal pont így történt Megnéztem volna. Mindenki utálja szegényt a családból. Állítólag láthatatlan mikro tüskékkel szór tele mindent és eleinte ment a vakarózás, csipeszes tüske vadászat. Ez azóta mondjuk alábbhagyott Engem viszont nem bántott egyszer sem Az csak pszichés vakarózás. A többieket sem bántotta, csak mivel Ön szereti, nem is feltételez róla titkos viszketegségokozó szándékot. Fényképezze le és tegye be a képet, hadd lássuk. A hozzászólást -zejopy- szerkesztette a következő időpontban: 2013-01-04 18:22 -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2013-01-04 18:15
Létrehozva:
|
|
![]() Customer Service ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: M O D E R Á T O R Hozzászólások: 12 937 Regisztrált: 2009-09-04 15:11 Azonosító: 730 465 |
... Tudja, azt valahogy el tudom képzelni, hogy átszól Ubulnak Ennél egyszerűbb a helyzet Benz, az intellektuális, a penge agyával, amint kiugrik a Mercijéből és a kuka mellől telepakolja a csomagtartót. Ez a kaktusszal pont így történt Mindig tud valamit mondani, amivel megérint. Ilyet csak érző ember csinál. . Mindenki utálja szegényt a családból. Állítólag láthatatlan mikro tüskékkel szór tele mindent és eleinte ment a vakarózás, csipeszes tüske vadászat. Ez azóta mondjuk alábbhagyott Engem viszont nem bántott egyszer sem -------------------- Üdvözlettel:
|
|
|
2013-01-04 18:07
Létrehozva:
|
|
Ezt mivel tudja bizonyítani? Hát igen, ezekkel a kijelentésekkel érdemes vigyázni. Nem fog sikerülni. Vajon honnan tudtam ezt akkor, amikor a szándékot olvastam? Tudja, azt valahogy el tudom képzelni, hogy átszól Ubulnak az ÜSZ-os szobába (most mindegy, hogy tényleg szól, vagy msn-ezik, vagy hívja, nincs jelentősége), hogy "Ubikám, itt van egy tag, a fórumon írta, hogy figyelmetlenül licitált és még ő akarja a semlegesét negatívra változtatni. Nemár, hogy úgy legyen! Gyere olvasd el." És tudja, mindegy, hogy ez jó vagy rossz, lehet így is, úgy is értékelni a dolgot, sőt, még az is elképzelhető, hogy ez nem történik meg, de ha megtörténne, sem bánnám. Csak a mesebeli igazságok megvalósulása miatt. Mert most már, hogy végigolvasta a beszélgetést, nagyjából tudja, hogy mikre kellene hivatkoznia. És ez már nem igazán egyenes dolog. Azt hiszem. Lomtalanításkor már többször is mentettem értékes könyvhalmokat kuka mellől! Benz, az intellektuális, a penge agyával, amint kiugrik a Mercijéből és a kuka mellől telepakolja a csomagtartót. Sőt, legutóbb befogadtam egy nagy méretű kaktuszt is (úgy nézett szegény, muszáj volt megállni) Mindig tud valamit mondani, amivel megérint. Ilyet csak érző ember csinál. . -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2013-01-04 18:00
Létrehozva:
|
|
... Tegye fel a kezét, aki még kukázott a nevezetteken kívül. (Benz, Önnek nem kell jelentkeznie. Egy egész ország füle hallatára vallotta be, hogy az iskolai hulladékgyűjtésből mentette haza a valamelyik vasgyár történetét. Lomtalanításkor már többször is mentettem értékes könyvhalmokat kuka mellől! Sőt, legutóbb befogadtam egy nagy méretű kaktuszt is (úgy nézett szegény, muszáj volt megállni) -------------------- Üdvözlettel:
|
|
|
2013-01-04 17:38
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes fórumozó ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 1 419 Regisztrált: 2008-08-07 19:42 Azonosító: 177 261 |
|
|
|
|
2013-01-04 16:31
Létrehozva:
|
|
|
Fórumozó ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 468 Regisztrált: 2009-08-17 11:47 Azonosító: 706 366 |
Én nem teszem fel, mert még sosem kukáztam. A hozzászólást -davidmaci92- szerkesztette a következő időpontban: 2013-01-04 16:33 -------------------- Nem azért hibáztál, mert többet adtál, hanem mert kevesebbet kívántál. Ha többet adsz, többet is követelhetsz. |
|
|
|
2013-01-04 16:17
Létrehozva:
|
|
![]() Fórumozó ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 672 Regisztrált: 2011-06-10 06:38 Innen: Budapest Azonosító: 1 524 248 |
Tegye fel a kezét, aki még kukázott a nevezetteken kívül. Én nem teszem fel, mert még sosem kukáztam. -------------------- Aki tud, tanít. Aki szeret, átad.
|
|
|
|
2013-01-04 15:39
Létrehozva:
|
|
Bevallom, nem ez az első eset. De jobb is így, edzést tartok a nyugdíjas éveimre. Fúúú, ne is mondd. Szerintem mi már nem is kapunk nyugdíjat.... Nagyon keresek egy papírt. Nem találom. Fel kellett á pár dolgot írnom. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2013-01-04 14:43
Létrehozva:
|
|
|
Tapasztalt fórumozó ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 2 656 Regisztrált: 2008-12-09 15:58 Azonosító: 343 894 |
Lassan a fórum közössége átalakul Kukázós Kft.-be. Múltkor Suzy, most meg te. Jól kinézek veletek. Tegye fel a kezét, aki még kukázott a nevezetteken kívül. (Benz, Önnek nem kell jelentkeznie. Egy egész ország füle hallatára vallotta be, hogy az iskolai hulladékgyűjtésből mentette haza a valamelyik vasgyár történetét. Bevallom, nem ez az első eset. De jobb is így, edzést tartok a nyugdíjas éveimre. |
|
|
|
2013-01-04 14:39
Létrehozva:
|
|
Emberek! Pályamódosításba kezdtem. A céges szelektívben csuda klassz dobozokat kukáztam. Lassan a fórum közössége átalakul Kukázós Kft.-be. Múltkor Suzy, most meg te. Jól kinézek veletek. Tegye fel a kezét, aki még kukázott a nevezetteken kívül. (Benz, Önnek nem kell jelentkeznie. Egy egész ország füle hallatára vallotta be, hogy az iskolai hulladékgyűjtésből mentette haza a valamelyik vasgyár történetét. A hozzászólást -zejopy- szerkesztette a következő időpontban: 2013-01-04 14:41 -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2013-01-04 14:36
Létrehozva:
|
|
|
Tapasztalt fórumozó ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 2 656 Regisztrált: 2008-12-09 15:58 Azonosító: 343 894 |
Emberek! Pályamódosításba kezdtem. A céges szelektívben csuda klassz dobozokat kukáztam.
|
|
|
|
2013-01-04 13:33
Létrehozva:
|
|
Ez lényegében így van, de mindez nem menti fel a vevőt. Ha figyelmetlen volt, akkor viselje a következményeit és ne az eladót hibáztassa mindenért (ilyen hangnemben) egy nyilvános fórumon. Kétségtelen, hogy volt pár szembeötlő momentum abban a postban. A tornyos hasonlatot nem ismertem Nekem ez gyerekkori, tehát somogyi eredetű, apukám, a nagynéném és a nagybátyám szokták mondani, akik Kötcséről származnak. Talán ezért nem ismerte. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2013-01-04 13:27
Létrehozva:
|
|
Áááá, tudtam, hogy nagyjából ezt fogja mondani. Ön is azt írta, hogy: "...vásárlás előtt tisztázható lett volna a kérdés, ha esetleg bármi nem egyértelmű a megfogalmazásban..." És nem kukacoskodni szeretnék, mert abban egyetértünk, hogy nem olvasta a vevő a rózsaszín csekkes részt, bár kellett volna, de előfordulhat, hogy akkor sem kérdezett volna. Viszont eladóként én nyitok, azaz, hogy felteszem az árumat eladásra. én lépek először. Minél jobb és egyértelműbb a terméklap, annál kevesebb a hibalehetőség, pontosan az ilyen jellegűek kikerülhetőek. Tehát nekem kell úgy megcsinálnom a dolgokat, hogy ne legyenek félreérthetőek. Komolyan mondom, hogy számomra egyértelműnek tűnt, hogy lehet átutalással is rendezni a fizetést. Nyilván ez az én saját aukciózási szokásaim miatt van így. Meg sem fordult volna a fejemben, hogy nem lehet, a rózsaszín csekkes kitételen maximum kicsit csodálkoztam volna, de nem tulajdonítottam volna neki különösebb jelentőséget. Ha jól figyelek, akkor a Vaterának is az az elvárása, hogy ezek a dolgok a lehető legpontosabban legyenek megfogalmazva. Ez lényegében így van, de mindez nem menti fel a vevőt. Ha figyelmetlen volt, akkor viselje a következményeit és ne az eladót hibáztassa mindenért (ilyen hangnemben) egy nyilvános fórumon. A tornyos hasonlatot nem ismertem -------------------- Üdvözlettel:
|
|
|
2013-01-04 13:24
Létrehozva:
|
|
Kétségtelenül befért volna De erről így az jutott eszembe, hogy "Ha öreganyámnak kereke és áramszedője volna, akkor ő lenne a villamos." Áááá, tudtam, hogy nagyjából ezt fogja mondani. Ön is azt írta, hogy: "...vásárlás előtt tisztázható lett volna a kérdés, ha esetleg bármi nem egyértelmű a megfogalmazásban..." És nem kukacoskodni szeretnék, mert abban egyetértünk, hogy nem olvasta a vevő a rózsaszín csekkes részt, bár kellett volna, de előfordulhat, hogy akkor sem kérdezett volna. Viszont eladóként én nyitok, azaz, hogy felteszem az árumat eladásra. én lépek először. Minél jobb és egyértelműbb a terméklap, annál kevesebb a hibalehetőség, pontosan az ilyen jellegűek kikerülhetőek. Tehát nekem kell úgy megcsinálnom a dolgokat, hogy ne legyenek félreérthetőek. Komolyan mondom, hogy számomra egyértelműnek tűnt, hogy lehet átutalással is rendezni a fizetést. Nyilván ez az én saját aukciózási szokásaim miatt van így. Meg sem fordult volna a fejemben, hogy nem lehet, a rózsaszín csekkes kitételen maximum kicsit csodálkoztam volna, de nem tulajdonítottam volna neki különösebb jelentőséget. Ha jól figyelek, akkor a Vaterának is az az elvárása, hogy ezek a dolgok a lehető legpontosabban legyenek megfogalmazva. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2013-01-04 13:11
Létrehozva:
|
|
Ha észrevette volna a rózsaszín csekkes kitételt, akkor is asszociálhatott volna arra, hogy az utalás is egy lehetőség, és egyszerűen nem kérdez rá, mert ott van a feltételekben, hogy ajánlott levél előre utalás után. Kétségtelen, hogy a vevő is felületes volt, de a terméklap sem egyértelmű. Abba az üres mezőbe befért volna egy rendesen megfogalmazott szöveg, hogy fizetés csak rózsaszín csekken történhet. Ezzel az ilyen jellegű problémáknak elejét lehet venni. Kétségtelenül befért volna De erről így az jutott eszembe, hogy "Ha öreganyámnak kereke és áramszedője volna, akkor ő lenne a villamos." -------------------- Üdvözlettel:
|
|
|
2013-01-04 13:01
Létrehozva:
|
|
Kedves zejopy! Nem ez az alapkérdés. Idézem az eredeti hozzászólást: "a szállítási feltételeknék ott van, hogy rózsaszín csekkes fizetés, csak nem vettem észre" Vagyis teljesen mindegy milyen formában volt odaírva. Ha észrevette volna, akkor vásárlás előtt tisztázható lett volna a kérdés, ha esetleg bármi nem egyértelmű a megfogalmazásban. Ha észrevette volna a rózsaszín csekkes kitételt, akkor is asszociálhatott volna arra, hogy az utalás is egy lehetőség, és egyszerűen nem kérdez rá, mert ott van a feltételekben, hogy ajánlott levél előre utalás után. Kétségtelen, hogy a vevő is felületes volt, de a terméklap sem egyértelmű. Abba az üres mezőbe befért volna egy rendesen megfogalmazott szöveg, hogy fizetés csak rózsaszín csekken történhet. Ezzel az ilyen jellegű problémáknak elejét lehet venni. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2013-01-04 10:58
Létrehozva:
|
|
![]() Fórumozó ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 518 Regisztrált: 2008-11-24 19:06 Azonosító: 314 976 |
Jó reggelt mindenkinek. Végre újra hétvége
|
|
|
|
2013-01-04 10:48
Létrehozva:
|
|
|
Helytelen... Annyira elálmosodtam. Felkeltem hatkor, aztán visszaaludtam, de nem tudtam aludni, ezért felkeltem. Most bezzeg tudnék aludni, de most meg már látom, mennyi munkám van. Szóval szó sem lehet rendhagyó alvásról. Mi helytelen? Hogy bagóznak, vagy az hogy nyakon vágom a bűnöst? Én déltájban csicsikálok egyet. Van ágy is a szobában. Bocs kedves Benz, magamtól is gondolhattam volna. A hozzászólást -vidaeff- szerkesztette a következő időpontban: 2013-01-04 10:45 |
|
|
|
![]() ![]() |
| Szöveges verzió | A pontos idő: 2013-05-23 04:31 |