IPB

Üdvözöllek a Fórumban!

> Fontos tudnivaló

A Vatera fórumai elsősorban azt a célt szolgálják, hogy a felhasználók megoszthassák egymással a Vatera szolgáltatásaival, az online aukciós adásvétellel és a rendszer használatával kapcsolatos tapasztalataikat. Konkrét kérdés esetén, amennyiben a vaterától vár választ, kérjük, kattintson ide és tegye fel kérdését ügyfélszolgálatunknak. Köszönjük.

1600 Oldal V  « < 195 196 197 198 199 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Vészkijárat, Kötetlen csevegés mindenkinek
tuticuccoktutiar...
hozzászólás 2013-10-01 21:46
Létrehozva: #3921


Újonc
*

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Hozzászólások: 38
Regisztrált: 2013-07-14 13:35
Azonosító: 2 052 905IDÉZET(zejopy @ 2013-10-01 20:27) *
A vevő hivatalosan, egyértelműen és visszavonhatatlanul az értékeléssel tudja jelezni, hogy megkapta az árut és az megfelelt az elvártaknak. Egy e-mail (amit még a Vatera sem fogad el minden esetben egyértelmű bizonyítékként), nem elegendő. Egy vitás ügyben viszont a vevő tudja bizonyítani, hogy fizetett, hiszen ott a banki bizonylat. Tehát egyértelműen csak az értékelés az, amivel a vevő megnyilatkozik, ez az a történés, ami után már nincs visszaút. Ekkor tudja az eladó, hogy a pénz valóban az övé, az üzlet lezárult, csere, "mégsem tetszik", "másikat szeretnék", "elveszett a postán" ez után már nem lehet.

A vállalkozóknál nem az értékelés számít. A vevő adhat egy minden rendben pozitív értékelést a vásárlás után, aztán ha mégis problémát jelez e-mailben, azt bizony kezelni kell. A visszavásárlási és más garanciák egyéb feltételekhez kötöttek, melyek jogszabályokban megfogalmazott kötelező érvényű előírások, ezek kiegészíthetők a kereskedő saját külön vállalásaival. Ha a vevő nem jelez semmit a jogszabályban meghatározott időn belül, írhat akármit az értékelésében. Ha pedig jelez, akkor is.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
svejku
hozzászólás 2013-10-01 21:44
Létrehozva: #3922


Lelkes virgonc
*********

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Hozzászólások: 4 101
Regisztrált: 2008-05-27 22:37
Innen: Magyar
Azonosító: 156 696IDÉZET(tuticuccoktutiarak @ 2013-10-01 21:37) *
Teljesen egyetértek az egész hsz-oddal.

thank_you.gif
Go to the top of the page
 
+Quote Post
tuticuccoktutiar...
hozzászólás 2013-10-01 21:37
Létrehozva: #3923


Újonc
*

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Hozzászólások: 38
Regisztrált: 2013-07-14 13:35
Azonosító: 2 052 905IDÉZET(svejku @ 2013-10-01 21:22) *
Szerintem a Vatera ezt a maga szempontjából kellően leszabályozta a 21 napos, és a 60 napos szabállyal.

Teljesen egyetértek az egész hsz-oddal.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
svejku
hozzászólás 2013-10-01 21:22
Létrehozva: #3924


Lelkes virgonc
*********

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Hozzászólások: 4 101
Regisztrált: 2008-05-27 22:37
Innen: Magyar
Azonosító: 156 696IDÉZET(zejopy @ 2013-10-01 20:27) *
...Tudom, arra jutottunk, hogy ezt azért nem szabályozza a Vatera, mert mindkét félnek van igazsága.

Szerintem a Vatera ezt a maga szempontjából kellően leszabályozta a 21 napos, és a 60 napos szabállyal.
Ezzel a két szabállyal megoldották az eladók számlázási-fizetési halasztási taktikázás elkerülését, és hál' Isten megoldották a hosszú évek után előkerülő vevők kiszámíthatalan értékeléseinek leadását is.
Az értékelés fontos a Vaterának is, erre a kellő gyakorisággal kiküldött "értékelje az adásvételt" című levelek, és egyéb figyelmeztető szövegek a bizonyíték.
De nem lehet kötelező, mert ahhoz szankciók is kellenek, ahogy volt is ilyen, a 10ezer forintos, 40 napnál régebbi aukcióknál, és azt nagyon nem szerettük. sad.gif
És azt, hogy kinek kell előbb leadnia az értékelést, azt végképp nem fogják szabályozni, még csak állásfoglalás sem várható ez-ügyben, mert nekik aztán mindegy.

Én egyetértek érveiddel, és a magam részéről többször is leszögeztem, hogy szerintem is akkor van egy ügylet lezárva, ha a vevő visszajelzett, hogy megkapta, és minden ok.
Rá is szoktam kérdezni, de, ha mégsem értékel, akkor nem zargatom tovább, részemről rendben van a dolog, a pénzt megkaptam, árut feladtam, a Vatera kiszámlázhatja a jutalékot, de nem értékelek, csak a 60 nap eltelte után.

(tudom nem nekem szólt a kérdés, de ezt el kellett mondanom)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
zejopy
hozzászólás 2013-10-01 20:27
Létrehozva: #3925


Vigyázz! Veszélyes Vitrioltulajdonos!
*********

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Hozzászólások: 29 306
Regisztrált: 2008-03-25 16:08
Innen: Szüfrazsettkiképző Főállomás :)
Azonosító: 128 349Kedves Benz! smile.gif

Szép estét. Ígéretemhez híven megérkeztem és a tejet is hoztam.smile.gif Persze gyanítom, Ön ennek annyira nem örül, mert a mozgásából úgy tűnik, hogy eléggé beszippantotta Önt is a daráló, de tudja, hogy ráér érdemben reagálni később is.
Tudom, ezerszer beszéltünk róla, mint ahogy kedvesen utalt is rá délután. Tudom, arra jutottunk, hogy ezt azért nem szabályozza a Vatera, mert mindkét félnek van igazsága.
Amiért mégis időt szánok a kérdés felmelegítésére, az azért van, mert ez így nincs rendben. Megyek lépésenként, érvenként. Amit Öntől szeretnék, az csupán annyi, hogy egy megfelelő helyzetben és alkalommal vezesse elő a megfelelő helyen és gyakoroljon nyomást a megfelelő emberekre úgy, mintha azt én tenném. Tudom, nem kérek keveset, de mivel Ön erre alkalmas, meg tudja tenni, ezért azt gondolom meg is próbálhatná, két ok miatt:
1. A szíve mélyen Ön is így gondolja, mert észrevettem ám, hogy a két kis eldöntendő kérdésemre nem válaszolt, ami nekem pont azt a választ adta, amire számítottam.
2. Próbára teheti a vitaképességét és a meggyőzőerejét. Tudja, ez a korral, ahogy a tűz kezd parázzsá változni, enyhül. Huszonévesen még az ember kardot ragad egy jó célért és tűzön-vízen át képes érvelni. Ahogy múlnak az évek, ez kicsit lanyhul. Aztán az ember legyint. Szóval Önnek ez egy próbatétel is egyben.
3. Én kérem rá.
Ja, és még a délutáni postjához hozzátartozik egy apró gondolat. Igazán nem volt lovagias Öntől, hogy azt mondta, a másik oldalon is ember van, hiszen ha valaki, akkor aztán én ezzel erősen tisztában vagyok.smile.gif

Na és akkor lépésenként, mert úgy jó.
Van pár érv, ami amellett szól, hogy szabályozás szülessen a kérdésben. Csak a teljesség igénye nélkül:
1. Rendszeresen felmerül a kérdés, hogy a Vatera ezt hogyan szabályozta. Ez mindenképpen arra utal, hogy a partnerek elvárnának egy ilyen szabályozást.
2. Ha ez megszületne, akkor a partnerek nem várnának éveket egymásra, így tisztább, átláthatóbb lenne a személyes menü, hamarabb lezárulna egy tranzakció, mindkét fél becsukhatná a dossziét és a kész ügyek közé tehetné, azaz nem kellene már utólag foglalkozni egy eladással, adott esetben 59 nappal az aukció zárása után. Na és a jutalék is hamarabb csordogálna be, hamarabb, mint a 21 nap. Tehát felgyorsulna egy kicsit minden és igazából egyszerűbbé is válna, különös tekintettel a nagy eladásszámmal rendelkező embereknél.
3. Lenne mihez tartaniuk magukat az embereknek.

És tudom, igen, teljesen tisztában vagyok azzal, hogy a vevőnek annyi a dolga, hogy fizessen, részéről minden megvan, ha ez megvan.
Mégis az a helyzet, hogy Önöknek egyre több nagy-eladójuk van, akik számláznak, garanciát vállalnak, de nagyon sok kis-eladó - mint pl. davidmacival én - pontosan ugyanazt a gyakorlatot követik amatőr szinten is, mint vállalkozói szinten. És ne mondja, hogy ezzel egyedül vagyok, nagyon sok hasonlóan korrekt eladó van. Tulajdonképpen, akiket én ismerek, szinte mindenki ilyen.
De visszatérve a profikra (itt most nem a PEP tagokra gondolok). Nem tudom, hogy mennyire tudja, de egy vállalkozónak kell lennie egy papírjának otthon, amin a garanciáról, meg ilyesmikről foglal állást. Egy ellenőrzés esetén ennek meg kell lennie. Tehát mi kötelezve vagyunk a panaszkezelésre. A vevő hivatalosan, egyértelműen és visszavonhatatlanul az értékeléssel tudja jelezni, hogy megkapta az árut és az megfelelt az elvártaknak. Egy e-mail (amit még a Vatera sem fogad el minden esetben egyértelmű bizonyítékként), nem elegendő. Egy vitás ügyben viszont a vevő tudja bizonyítani, hogy fizetett, hiszen ott a banki bizonylat. Tehát egyértelműen csak az értékelés az, amivel a vevő megnyilatkozik, ez az a történés, ami után már nincs visszaút. Ekkor tudja az eladó, hogy a pénz valóban az övé, az üzlet lezárult, csere, "mégsem tetszik", "másikat szeretnék", "elveszett a postán" ez után már nem lehet. És ebben az esetben az eladónak kötelessége az értékelés.
Így látom. Amit írtam, szerintem megtámadhatatlan, pontosan a korrekt eladói magatartás megtartása miatt.
Kérem, ne mondjon elsőre nemet, gondolja át. A piactér megfelelő működése közös érdek, az Önöké és a miénk, de ezt Önnek nem kell mondanom. Szerintem előbb-utóbb szabályozniuk kell ezt a kérdést is, mert a logika ezt diktálja.
Dióhéjban ennyit. Biztosan vannak még érveim, de ha Ön tényleg elmondja ezt azoknak, akiknek ebben döntési joguk van, akkor úgyis fogja tudni, hogy még miket mondanék, hiszen már négy éve nap mint nap kifejtem a gondolataimat az aukciózásról és egyebekről is. Na és az sem mellékes, hogy sok dologban hasonlóan gondolkodunk, hasonló az értékítéletünk. Tehát én azt gondolom, ha Ön akarja, akkor ezt meg tudja tenni. És úgy tudja megtenni, hogy annak csak jó lehet a végkimenetele.smile.gif
Köszönöm, hogy meghallgatott.A hozzászólást -zejopy- szerkesztette a következő időpontban: 2013-10-01 20:28


--------------------
"Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát."
(Ron Cristian)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
vidaeff
hozzászólás 2013-10-01 17:39
Létrehozva: #3926


Öreg róka:)
*********

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Hozzászólások: 4 462
Regisztrált: 2008-12-09 15:58
Azonosító: 343 894Jó napot! smile.gif

Apró gyermeki ravaszságok. smile.gif Dolgozom idehaza a magam erősen visszafogott tempójában. (A moderált lendület azért kell, mert sokkal kényelmesebb, másrészt autószerelő koromból tudom, a motor attól nem javul, ha nagyon terhelik. Csak nem hajtom magam csapágyasra magam. mosking.gif ) A szövevényen áthágva és a tárgyra térve: nagyon szeretem a márkás, jó minőségű étcsokoládét. Csak én eszem rendszeresen, de ha szépen kérnek, adok. Értesítés nélkül a készlethez nyúlni tilos! Betoppan szobámba fiacskám. - Apa, a mikrón maradt az egyik csokid, nehogy leessen! Hozzam be neked? - Kösz, most nem kell, tedd a kredencbe a többihez. Csak rutinos atyai szemmel észrevehető felhő suhan át ábrázatán. Megszánom. - Na jó, hozd be, majd később eszem belőle keveset. - Sovány malacvágtában kitrappol és minutában vissza a nyalánksággal. Leteszi elém. - Kösz! - mondom és teszek-veszek közönyösen, magamban vihogva. - Nem nyitod ki? - kérdi. - Fiacskám, szeretnél belőle egy csíkot? Igen apa.... smile.gif


--------------------
Ha az ész csődöt mond, a jó ízlés még segíthet.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
davidmaci92
hozzászólás 2013-09-30 20:20
Létrehozva: #3927


zejopy vagyok:)
****

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Hozzászólások: 800
Regisztrált: 2009-08-17 11:47
Innen: Veresegyház, medverezervátum
Azonosító: 706 366Hmmm... Ismét melegedő szívtájékkal gondoltam bizonyos aktív vaterás dolgozókra, akiknek részük volt a félkész terméklapok elmentési lehetőségének kialakításában. Chrome-ban kezdtem a feltöltést, és egyszer csak kuka lett a képfeltöltő gomb. Na persze nem estem kétségbe. Mentettem a terméklapot, átjöttem Mozillába és folytattam. Na és még ott van az IE is.mosking.gif De ez tök jó volt így, mert amikor az ember már a ledolgozott munkanap után gémberedő ujjakkal töltöget, akkor még egy futószalagos termékleírásnál is bosszantó a felesleges munka. smile.gif


--------------------
Nem azért hibáztál, mert többet adtál, hanem mert kevesebbet kívántál. Ha többet adsz, többet is követelhetsz.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
zejopy
hozzászólás 2013-09-30 08:40
Létrehozva: #3928


Vigyázz! Veszélyes Vitrioltulajdonos!
*********

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Hozzászólások: 29 306
Regisztrált: 2008-03-25 16:08
Innen: Szüfrazsettkiképző Főállomás :)
Azonosító: 128 349IDÉZET(vidaeff @ 2013-09-30 08:00) *
Nem okítalak én, csak segíteni akartam. rolleyes.gif Magam sem tudtam pontosan, a neten néztem meg. Ha munka miatt vezetek, azok olyan járművek, amiken négy évszakos gumik vannak. Saját autóm meg nincs. Mikor volt, akkor sem törődtem ezzel. Ami rajta volt, azzal jártam míg elkopott.

Csak tudom, hogy most tanultál.smile.gif Állítólag a négy évszakos sem túl jó, de lehet, hogy én azt fogok, hogy ne legyen rá gondom. Annyi mindent kell fejben tartani. smiley-shocked034.gif


--------------------
"Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát."
(Ron Cristian)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
vidaeff
hozzászólás 2013-09-30 08:00
Létrehozva: #3929


Öreg róka:)
*********

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Hozzászólások: 4 462
Regisztrált: 2008-12-09 15:58
Azonosító: 343 894IDÉZET(zejopy @ 2013-09-30 07:53) *
Hiába, akinek okítják a fejét folyamatosan... tongue.gif


Nem okítalak én, csak segíteni akartam. rolleyes.gif Magam sem tudtam pontosan, a neten néztem meg. Ha munka miatt vezetek, azok olyan járművek, amiken négy évszakos gumik vannak. Saját autóm meg nincs. Mikor volt, akkor sem törődtem ezzel. Ami rajta volt, azzal jártam míg elkopott.


--------------------
Ha az ész csődöt mond, a jó ízlés még segíthet.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
zejopy
hozzászólás 2013-09-30 07:53
Létrehozva: #3930


Vigyázz! Veszélyes Vitrioltulajdonos!
*********

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Hozzászólások: 29 306
Regisztrált: 2008-03-25 16:08
Innen: Szüfrazsettkiképző Főállomás :)
Azonosító: 128 349IDÉZET(vidaeff @ 2013-09-30 07:33) *
A téli gumi akkor más esedékes, ha este hét fok alá esik a hőmérséklet. smile.gif

Hiába, akinek okítják a fejét folyamatosan... tongue.gif

A hozzászólást -zejopy- szerkesztette a következő időpontban: 2013-09-30 07:54


--------------------
"Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát."
(Ron Cristian)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
vidaeff
hozzászólás 2013-09-30 07:33
Létrehozva: #3931


Öreg róka:)
*********

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Hozzászólások: 4 462
Regisztrált: 2008-12-09 15:58
Azonosító: 343 894IDÉZET(zejopy @ 2013-09-30 07:27) *
Biztosan ott is van valami PEP, amiben valamiért nem vagy benne. biggrin.gif A hét közepére fagyot is mondtak. sad.gif Szólt a házibácsim. Be kell vinnem a virágaimat. Citrom, mandarin és pár apróság. Kell vennem ablakmosó folyadékot, akkor már fagyállót. Na és a téli gumin is el kell gondolkodnom. Asszem novemberig az ráér.

A téli gumi akkor más esedékes, ha este hét fok alá esik a hőmérséklet. smile.gif


--------------------
Ha az ész csődöt mond, a jó ízlés még segíthet.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
zejopy
hozzászólás 2013-09-30 07:27
Létrehozva: #3932


Vigyázz! Veszélyes Vitrioltulajdonos!
*********

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Hozzászólások: 29 306
Regisztrált: 2008-03-25 16:08
Innen: Szüfrazsettkiképző Főállomás :)
Azonosító: 128 349IDÉZET(vidaeff @ 2013-09-30 07:07) *
Én felszóltam "K" vonalon a legfőbb Illetékesnek, de kieshettem a pixisből, mert azt mondta forduljak az Ügyfélszolgálathoz. mosking.gif Nyolc után! Hát nem angyali?

Biztosan ott is van valami PEP, amiben valamiért nem vagy benne. biggrin.gif A hét közepére fagyot is mondtak.sad.gif Szólt a házibácsim. Be kell vinnem a virágaimat. Citrom, mandarin és pár apróság. Kell vennem ablakmosó folyadékot, akkor már fagyállót. Na és a téli gumin is el kell gondolkodnom. Asszem novemberig az ráér.


--------------------
"Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát."
(Ron Cristian)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
vidaeff
hozzászólás 2013-09-30 07:07
Létrehozva: #3933


Öreg róka:)
*********

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Hozzászólások: 4 462
Regisztrált: 2008-12-09 15:58
Azonosító: 343 894IDÉZET(zejopy @ 2013-09-30 06:32) *
....
Szép reggelt minden errejárónak. getting_sunny.gif Valaki intézkedjen, hogy hagyja abba az nhgalM0Ms0i.gif . Elég volt belőle. smile.gif

Én felszóltam "K" vonalon a legfőbb Illetékesnek, de kieshettem a pixisből, mert azt mondta forduljak az Ügyfélszolgálathoz. mosking.gif Nyolc után! Hát nem angyali?


--------------------
Ha az ész csődöt mond, a jó ízlés még segíthet.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
zejopy
hozzászólás 2013-09-30 06:32
Létrehozva: #3934


Vigyázz! Veszélyes Vitrioltulajdonos!
*********

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Hozzászólások: 29 306
Regisztrált: 2008-03-25 16:08
Innen: Szüfrazsettkiképző Főállomás :)
Azonosító: 128 349Csak nézek néha reggelente, amikor nyitom a vaterás postafiókjaimat. Lejárt termékek a "Vatera piacterén" címmel. 0:08-4:16-ig 4 db levél. Akárhogy is gondolkodtam, nem tudtam olyan helyzetet elképzelni, hogy ebben az istentelen időpontban indítsak újra aukciót. Aztán megvilágosodtam.smile.gif A karbantartások.biggrin.gif Azok arrébb tolják az aktuálisan lejáró aukciók idejét.
Csak csodálkoztam magamon, hogy ilyen bonyolult dologra rájöttem ezen a hajnali órán. mosking.gif (Talán mert egy kave.gif már beröppent.)
Szép reggelt minden errejárónak. getting_sunny.gif Valaki intézkedjen, hogy hagyja abba az nhgalM0Ms0i.gif . Elég volt belőle.smile.gif

A hozzászólást -zejopy- szerkesztette a következő időpontban: 2013-09-30 06:33


--------------------
"Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát."
(Ron Cristian)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
svejku
hozzászólás 2013-09-30 00:39
Létrehozva: #3935


Lelkes virgonc
*********

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Hozzászólások: 4 101
Regisztrált: 2008-05-27 22:37
Innen: Magyar
Azonosító: 156 696047.gif
Keresgéltem a Gyűjtemény kategóriában a dohányipari kellékek között, mert van egy doboz gyufám eladó.

Azóta mázsaszám jön a vágott dohány ajánlott aukcióba! Mint gyűjthető dolog, blink.gif nem, nem elfüstölésre, gyűjtögetésre. "teccikérteni?"
Házi pálinkát és élesített RPG rakétát is lehet árulni, ha oda írom, hogy nem használatra, csak nézegetni?
Na, most jött más is, ez, igen, ez gyűjteményes dohányáru.

A hozzászólást -svejku- szerkesztette a következő időpontban: 2013-09-30 00:43
Go to the top of the page
 
+Quote Post
zejopy
hozzászólás 2013-09-29 22:17
Létrehozva: #3936


Vigyázz! Veszélyes Vitrioltulajdonos!
*********

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Hozzászólások: 29 306
Regisztrált: 2008-03-25 16:08
Innen: Szüfrazsettkiképző Főállomás :)
Azonosító: 128 349IDÉZET(zejopy @ 2013-09-29 21:46) *
Szia! smile.gif
Nem vagyok moderátor, ...
IDÉZET(Hathor14 @ 2013-09-29 22:02) *

(Én sem vagyok moderátor ...


mosking.gif
Jézusom! A post elküldésekor szembesültem azzal, hogy mennyi az idő. Pedig holnap újra munkanap. 0007.gif

A hozzászólást -zejopy- szerkesztette a következő időpontban: 2013-09-29 22:18


--------------------
"Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát."
(Ron Cristian)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
zejopy
hozzászólás 2013-09-29 12:09
Létrehozva: #3937


Vigyázz! Veszélyes Vitrioltulajdonos!
*********

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Hozzászólások: 29 306
Regisztrált: 2008-03-25 16:08
Innen: Szüfrazsettkiképző Főállomás :)
Azonosító: 128 349IDÉZET(Hathor14 @ 2013-09-29 11:46) *
Hűha, nem is vettem észre. blush.gif Gratulálok, szééééép kerek. good2.gif

Köszönöm! thank_you.gif Azért nem vetted észre, mert ma érkezett három. Én is csak csodálkoztam, mert a jövő hétre saccoltam.biggrin.gif És akkor már "csak" 200 kell a nyugalomhoz.smile.gif
Na mostanra ébredtem fel.mosking.gif


--------------------
"Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát."
(Ron Cristian)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Hathor14
hozzászólás 2013-09-29 11:46
Létrehozva: #3938


Queen of Heaven
****

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Hozzászólások: 1 330
Regisztrált: 2011-06-10 06:38
Innen: Budapest
Azonosító: 1 524 248IDÉZET(davidmaci92 @ 2013-09-29 10:51) *
300
Volt, aki megkérdezte, miért "feszülök" a profi státuszon, nem érti. Én meg nem értettem, mit nem ért.biggrin.gif És most örülök, mert szép kerek. Hogy miért örülök, azt nem egészen tudom megmagyarázni, de pl tökre elégedett vagyok, hogy alig egy hónap alatt több mint 30 értékelést begyűjtöttem.smile.gif

Hűha, nem is vettem észre. blush.gif Gratulálok, szééééép kerek. good2.gif


--------------------
Ami egész, az nem tökéletes, hanem teljes.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
zejopy
hozzászólás 2013-09-29 11:11
Létrehozva: #3939


Vigyázz! Veszélyes Vitrioltulajdonos!
*********

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Hozzászólások: 29 306
Regisztrált: 2008-03-25 16:08
Innen: Szüfrazsettkiképző Főállomás :)
Azonosító: 128 349IDÉZET(vidaeff @ 2013-09-29 10:59) *
Sebaj én értem és együtt örvendezek veled. smile.gif

Köszönöm. rolleyes.gif

IDÉZET(vidaeff @ 2013-09-29 10:24) *

Hmmm... Benz törölte.


--------------------
"Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát."
(Ron Cristian)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
vidaeff
hozzászólás 2013-09-29 10:59
Létrehozva: #3940


Öreg róka:)
*********

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Hozzászólások: 4 462
Regisztrált: 2008-12-09 15:58
Azonosító: 343 894IDÉZET(davidmaci92 @ 2013-09-29 10:51) *
300
Volt, aki megkérdezte, miért "feszülök" a profi státuszon, nem érti. Én meg nem értettem, mit nem ért. biggrin.gif És most örülök, mert szép kerek. Hogy miért örülök, azt nem egészen tudom megmagyarázni, de pl tökre elégedett vagyok, hogy alig egy hónap alatt több mint 30 értékelést begyűjtöttem. smile.gif

Sebaj én értem és együtt örvendezek veled. smile.gif


--------------------
Ha az ész csődöt mond, a jó ízlés még segíthet.
Go to the top of the page
 
+Quote Post

1600 Oldal V  « < 195 196 197 198 199 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (1 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó:

 Szöveges verzió A pontos idő: 2015-07-05 14:50