Saját aszisztens
Üdvözöllek a Fórumban!
A Vatera fórumai elsősorban azt a célt szolgálják, hogy a felhasználók megoszthassák egymással a Vatera szolgáltatásaival, az online aukciós adásvétellel és a rendszer használatával kapcsolatos tapasztalataikat. Konkrét kérdés esetén, amennyiben a vaterától vár választ, kérjük, kattintson ide és tegye fel kérdését ügyfélszolgálatunknak. Köszönjük.
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() Vigyázz! Veszélyes Vitrioltulajdonos! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 31 299 Regisztrált: 2008-03-25 16:08 Innen: Szüfrazsettkiképző Főállomás :) Azonosító: 128 349 ![]() |
Már látnám! Szia. ![]() Szia! Szép csicsergős napot kívánok. ![]() Nem várhatod ma, ami csak holnapután kezdődik, és akkor is egy lassú folyamat lesz. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() Öreg róka:) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 4 590 Regisztrált: 2008-12-09 15:58 Azonosító: 343 894 ![]() |
..holnaputántól már világosodni kezd, mert meglesz a téli napforduló. Már látnám! Szia. ![]() -------------------- Ha az ész csődöt mond, a jó ízlés még segíthet.
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() Vigyázz! Veszélyes Vitrioltulajdonos! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 31 299 Regisztrált: 2008-03-25 16:08 Innen: Szüfrazsettkiképző Főállomás :) Azonosító: 128 349 ![]() |
Ismerek még pár hölgyet, aki ugyanígy van ezzel ![]() Persze, mert tudja mit akar, és meg is teszi, amit akar, tehát tényleg férfi, nem csupán úgy néz ki, mintha az lenne. Legalábbis a film szerint. ![]() De itt már túl kemény külsőre. Ha egy törékeny nő egy ilyen izmoltságú pasasnak a karjaiba veti magát, tuti, hogy a traumatológián köt ki mindjárt a randi elején. Na meg akinek ennyi ideje van a test "szépítésére", annak másra nem biztos, hogy jut elegendő. Vagyunk páran, akinél a libidó az agyban kezdődik és csak később csúszik lejjebb, ha ott már elérte a kellő fokozatot. ![]() Pontosan úgy érzek amúgy, ahogy leírtad, pláne hogy innen a magasból remekül lehet látni, hogy nem látni semmit a fehér szutyoktól ![]() Én földszinten vagyok, és ólomszürke az ég, nyirkos a levegő, valami maszatka szitált reggel az égből, és a hőfok is kellemetlen. Most már szeretnék színeket. Kék eget, napsütést, virágokat, fákat. Pedig az még arrébb van. Na nem baj, örömmel tölt el a tudat, hogy holnaputántól már világosodni kezd, mert meglesz a téli napforduló. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() Igencsak öreg róka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 3 201 Regisztrált: 2009-09-02 09:51 Azonosító: 726 887 ![]() |
2. Ez gázabb... ![]() ![]() Ismerek még pár hölgyet, aki ugyanígy van ezzel ![]() És persze neked is szép reggelt, valami trópusi fíííílinggel, mert ezt a szutykot, ami itt időjárás gyanánt történik, ép eszű ember már nem bírja sokáig. ![]() ![]() Pontosan úgy érzek amúgy, ahogy leírtad, pláne hogy innen a magasból remekül lehet látni, hogy nem látni semmit a fehér szutyoktól ![]() A hozzászólást -Vateraoroszlan- szerkesztette a következő időpontban: 2013-12-19 12:12 -------------------- Üdvözlettel:
Leó a Vatera oroszlánja |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() A képen látható úriember a Rozsomák személyesen. Ne tévesszen meg, hogy mostanában magyarul Farkasnak hívják ![]() Amúgy pedig jó reggelt és ![]() Izé... ![]() ![]() 1. Mostanában rettenetesen szét vagyok és egyáltalán nem vágtam tegnap, hogy a http-t kellene elé tennem. ![]() 2. Ez gázabb... ![]() ![]() És persze neked is szép reggelt, valami trópusi fíííílinggel, mert ezt a szutykot, ami itt időjárás gyanánt történik, ép eszű ember már nem bírja sokáig. ![]() -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() Igencsak öreg róka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 3 201 Regisztrált: 2009-09-02 09:51 Azonosító: 726 887 ![]() |
Lyaly, ezt egyáltalán nem értem. ![]() ![]() A képen látható úriember a Rozsomák személyesen. Ne tévesszen meg, hogy mostanában magyarul Farkasnak hívják ![]() Amúgy pedig jó reggelt és ![]() A hozzászólást -Vateraoroszlan- szerkesztette a következő időpontban: 2013-12-19 10:41 -------------------- Üdvözlettel:
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Hát mi más, mint: queerty-prodweb.s3.amazonaws.com/wp/docs/2013/11/wolverine-hugh-jackman.jpg ![]() Lyaly, ezt egyáltalán nem értem. ![]() -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Nem közismert. ![]() Hát mi más, mint: queerty-prodweb.s3.amazonaws.com/wp/docs/2013/11/wolverine-hugh-jackman.jpg ![]() -------------------- Üdvözlettel:
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Majd sikeres landolás után átváltozom kalifává, csak el ne feledjem a jelszót (mutabor) és kell iránytű is, hogy meghajoljak háromszor keletnek. ![]() Az elfelejtett jelszavaknak úgy látszik, még a történelem előtti időkben is húzós következményei voltak. ![]() Sosem késő új kihívások elé nézni... ![]() Hmmm.... izé... Számomra ez a kihívás már nem új. ![]() ![]() -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() Lelkes fórumozó ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 966 Regisztrált: 2007-03-23 16:34 Innen: :nennI Azonosító: 1 714 ![]() |
Lehetsz gólya is, de ebben az esetben amikor jössz Pécsre, a velem való találkozást légyszi hanyagold. ![]() Sosem késő új kihívások elé nézni... ![]() -------------------- "A kutyán kívül a könyv az ember legjobb barátja. A kutyán belül olyan sötét van, hogy nem lehet olvasni." "A Föld nevű űrhajónak nincsenek utasai. Mindannyian a személyzethez tartozunk." (Marshall McLuhan) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() Öreg róka:) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 4 590 Regisztrált: 2008-12-09 15:58 Azonosító: 343 894 ![]() |
Lehetsz gólya is, de ebben az esetben amikor jössz Pécsre, a velem való találkozást légyszi hanyagold. ![]() Majd sikeres landolás után átváltozom kalifává, csak el ne feledjem a jelszót (mutabor) és kell iránytű is, hogy meghajoljak háromszor keletnek. ![]() Az ÜSZ-nál kérted? Vagy hol? Hogyan? Ugyanis ez a másik, ami piszkálja a csőrömet. ![]() Ott igen. Van erre űrlap a személyesben. ![]() -------------------- Ha az ész csődöt mond, a jó ízlés még segíthet.
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Hogy ne csak morogjak mint egy vérszomjas rozsomák esetleg vombat, - szívem szerint gólya lennék, egzotikus utazás ingyen évente kétszer! ![]() ![]() Lehetsz gólya is, de ebben az esetben amikor jössz Pécsre, a velem való találkozást légyszi hanyagold. ![]() Az ÜSZ-nál kérted? Vagy hol? Hogyan? Ugyanis ez a másik, ami piszkálja a csőrömet. ![]() -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Mert nem tudja mi a jó ![]() ![]() Ez az. ![]() Hogy ne csak morogjak mint egy vérszomjas rozsomák esetleg vombat, - szívem szerint gólya lennék, egzotikus utazás ingyen évente kétszer! ![]() ![]() -------------------- Ha az ész csődöt mond, a jó ízlés még segíthet.
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() Customer Service ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: M O D E R Á T O R Hozzászólások: 16 405 Regisztrált: 2009-09-04 15:11 Azonosító: 730 465 ![]() |
Szerintem ez a veszélyes állat nem eszik intenzív bukéjú sajtokat... Mert nem tudja mi a jó ![]() ![]() -------------------- Üdvözlettel:
a Vatera csapata www.vatera.hu |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
"Mint az közismert" ![]() ![]() ![]() Nem közismert. ![]() ![]() Remélem Eff nem vadul meg. Majd előtte felhív (remélem megígéri) és majd én megnyugtatom. ![]() ![]() ![]() Azt álmodtam éjjel fél négykor (fel is ébredtem tök izgatottan), hogy totál lehúzták a részletest. Aztán megnéztem az órát, tudatosítottam magamban, hogy ez már engem nem érdekel, és visszaaludtam. Szerintem hónapok óta nem volt rémálmom a Vaterával kapcsolatban. Épp ideje volt... ![]() -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Jaj Eff! ![]() ![]() Kedves vidaeff! Tökéletesen megértem, de inkább nevessen rajta ![]() Azzal tudom vigasztalni, hogy az ügyfélszolgálat a dolgok jelenlegi állása szerint marad a magázódásnál... ... így egy különösen veszélyes példánnyal állunk majd szemben (helyesebben mellette ![]() ![]() Szerintem ez a veszélyes állat nem eszik intenzív bukéjú sajtokat, ezért inkább vágtam még fát és ettől elnyugodtam. ![]() ![]() -------------------- Ha az ész csődöt mond, a jó ízlés még segíthet.
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() Lelkes fórumozó ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 966 Regisztrált: 2007-03-23 16:34 Innen: :nennI Azonosító: 1 714 ![]() |
Szia mmmyki ![]() Én nem látok két külön számlálót. Míg az Öreg Vaterán az eladott termékek számát lehetett látni zárójelben, a Bétán csak az aukciókét, zárójel nélkül. Ha megnézed nálam, a zöld csíkban és a részletesnél is 50 látható. Feltöltésnél sem a darabszámot látom az összesítésnél, hanem az aukciók számát. A réginél - és ez most nem ilyen nosztalgiázás - mindez egy sorban volt, láttam, hogy a pozitív értékelés 10 (50 eladásból). Itt azt látom, hogy 50 pozitív visszajelzés (hangsúlyozva, színessel), és a neved mellett halványan zárójelben ott van, hogy (10, vagy talán már több, nem néztem meg újra ![]() ... és ne morgolódj, zsörtölődj, mint egy rozsomák. ... "Mint az közismert" ![]() ![]() ![]() -------------------- "A kutyán kívül a könyv az ember legjobb barátja. A kutyán belül olyan sötét van, hogy nem lehet olvasni." "A Föld nevű űrhajónak nincsenek utasai. Mindannyian a személyzethez tartozunk." (Marshall McLuhan) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() Customer Service ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: M O D E R Á T O R Hozzászólások: 16 405 Regisztrált: 2009-09-04 15:11 Azonosító: 730 465 ![]() |
Jó estét! Talán alaptalanul... Kedves vidaeff! Tökéletesen megértem, de inkább nevessen rajta ![]() Azzal tudom vigasztalni, hogy az ügyfélszolgálat a dolgok jelenlegi állása szerint marad a magázódásnál... -------------------- Üdvözlettel:
a Vatera csapata www.vatera.hu |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
...az európai kultúrkör e részében szokásos tradícióknak megfelelően ... ...Most ez mire jó? Kinek jó az én vérnyomásom felvinni az egekbe? Egy ilyen piszlicsáré, elemi dolog miatt? Ki szövegezte meg ezt a lev rendszert? Hol él? Ha bemegy az okmányirodába, akkor azt mondja: vazze, cseréld már ki a lejárt jogsim! Egy szabadnapom lett volna ezen a héten, a mai, sikerült elrontani. Jaj Eff! ![]() ![]() ![]() ![]() A hozzászólást -zejopy- szerkesztette a következő időpontban: 2013-12-17 20:40 -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Jó estét!
Talán alaptalanul, de azt gondolom, kompromisszumkészségem mértéke az, hogy szinte nincs mértéke, de azért nálam is van határ. Számtalanszor - de háromszor biztos - berzenkedtem ez ellen! Nagyon szeretném eldönteni kivel vagyok pertuban, s kivel nem. Én megértem, alkalmazkodni kell a nagy nemzetközi oldalhoz mindenben, de elképzelhetetlennek tartom, hogy volt külön elvárás kintről, itt mindenkit tegezni kell. A mai levélváltásom. Ezt eredetileg a gyorsaság miatt mint pozitív változást akartam ide citálni, de nem jött össze. ![]() No. 1. Befizetésed összege: XXXX Ft Az aktuális egyenlegedet megtekintheted a Személyes > Számlák: Aktuális egyenleg és fizetés menüpontban No. 2. Tiszteletem. Ez igazán örvendetes, de szabadjon újra megjegyeznem, teljesen érthetetlen és rendkívül sértő a tegeződő hangnem. Életkoromnál és egyéb nem ide tartozó körülmények okán én csak rendkívül kevesekkel tegeződöm. Határozottan kérem, sőt követelem, hogy az európai kultúrkör e részében szokásos tradícióknak megfelelően lesznek szíves magázni! Elvégre nem egy laza kötetlen fórumon vagyunk, csak pusztán üzleti kapcsolatban állunk. XX No. 3. Sajnáljuk, de válaszleveledet nem tudtuk kézbesíteni, mivel az XXXXXXXXxxxxxx e-mail címre nem lehet levelet küldeni. Ez az e-mail cím kizárólag levelek kiküldésére szolgál, azok fogadására nem alkalmas. Előfordulhat az is, hogy az e-mail címet hibásan adtad meg és leveledet ezért nem tudjuk továbbítani a címzettnek. Ebben az esetben javítsd a megadott e-mail címet és üzenetedet küldd el újra! Amennyiben kérdésed lenne, úgy vedd fel Ügyfélszolgálatunkkal a kapcsolatot a xxxxXXXXXXXX.hu/ Most ez mire jó? Kinek jó az én vérnyomásom felvinni az egekbe? Egy ilyen piszlicsáré, elemi dolog miatt? Ki szövegezte meg ezt a lev rendszert? Hol él? Ha bemegy az okmányirodába, akkor azt mondja: vazze, cseréld már ki a lejárt jogsim! Egy szabadnapom lett volna ezen a héten, a mai, sikerült elrontani. A hozzászólást -vidaeff- szerkesztette a következő időpontban: 2013-12-17 19:39 -------------------- Ha az ész csődöt mond, a jó ízlés még segíthet.
|
|
|
![]() ![]() |
Szöveges verzió | A pontos idő: 2018-04-26 11:47 |