Saját aszisztens
Üdvözöllek a Fórumban!
A Vatera fórumai elsősorban azt a célt szolgálják, hogy a felhasználók megoszthassák egymással a Vatera szolgáltatásaival, az online aukciós adásvétellel és a rendszer használatával kapcsolatos tapasztalataikat. Konkrét kérdés esetén, amennyiben a vaterától vár választ, kérjük, kattintson ide és tegye fel kérdését ügyfélszolgálatunknak. Köszönjük.
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() Queen of Heaven ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 1 330 Regisztrált: 2011-06-10 06:38 Innen: Budapest Azonosító: 1 524 248 ![]() |
Fogyókúra okán vágok fát. ![]() Ó, a jó öreg cserépkályha, milyen jó is az ![]() ![]() -------------------- Ami egész, az nem tökéletes, hanem teljes.
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() Öreg róka:) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 4 590 Regisztrált: 2008-12-09 15:58 Azonosító: 343 894 ![]() |
Jó pénzért eladnád? ![]() Fogyókúra okán vágok fát. ![]() -------------------- Ha az ész csődöt mond, a jó ízlés még segíthet.
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() Queen of Heaven ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 1 330 Regisztrált: 2011-06-10 06:38 Innen: Budapest Azonosító: 1 524 248 ![]() |
Amúgy gázzal fűtök, meg napkollektor van a tetőn. ![]() Jó pénzért eladnád? ![]() -------------------- Ami egész, az nem tökéletes, hanem teljes.
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() Öreg róka:) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 4 590 Regisztrált: 2008-12-09 15:58 Azonosító: 343 894 ![]() |
Nagyon ügyes vagy, gratulálok ![]() Amúgy gázzal fűtök, meg napkollektor van a tetőn. ![]() -------------------- Ha az ész csődöt mond, a jó ízlés még segíthet.
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
-------------------- Ami egész, az nem tökéletes, hanem teljes.
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Már negyven és fél.
![]() -------------------- Ha az ész csődöt mond, a jó ízlés még segíthet.
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Azt jól teszed, a gép is ember, lelke van, fölöslegesen nem szabad piszkálni ![]() A tárgyaknak nincs lelkük, nekem van. Nem szoktam fát vágni, így nem tudok nyilatkozni, hogy szeretem-e vagy sem ![]() Mennyit vágtál mostanáig? ![]() Kb negyven mázsát eddig, de még folytatom. -------------------- Ha az ész csődöt mond, a jó ízlés még segíthet.
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() Vigyázz! Veszélyes Vitrioltulajdonos! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 31 302 Regisztrált: 2008-03-25 16:08 Innen: Szüfrazsettkiképző Főállomás :) Azonosító: 128 349 ![]() |
![]() A "fül" az angol "tab" egyik magyar jelentése (nem tévesztendő össze a fejünkön lévő fülekkel) ![]() Szaxerűen "tabbed document interface" - de a rövid "tab" az általánosan használt megnevezés. A név egyébként találó, mert a régi iratrendezőkre utal, ahol hasonló fülekkel jelölték az iratköteg részeit. Ez a rím teljesen komolytalanná teszi a dolgot. ![]() ![]() ![]() -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() Customer Service ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: M O D E R Á T O R Hozzászólások: 16 406 Regisztrált: 2009-09-04 15:11 Azonosító: 730 465 ![]() |
Elmesélem. ![]() ![]() ...Tulajdonképpen akkor fakadtam sírva a derűtől, amikor Benz klaviatúrájából esett ki: Külön fülön. ![]() A "fül" az angol "tab" egyik magyar jelentése (nem tévesztendő össze a fejünkön lévő fülekkel) ![]() Szaxerűen "tabbed document interface" - de a rövid "tab" az általánosan használt megnevezés. A név egyébként találó, mert a régi iratrendezőkre utal, ahol hasonló fülekkel jelölték az iratköteg részeit. -------------------- Üdvözlettel:
a Vatera csapata www.vatera.hu |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() Vigyázz! Veszélyes Vitrioltulajdonos! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 31 302 Regisztrált: 2008-03-25 16:08 Innen: Szüfrazsettkiképző Főállomás :) Azonosító: 128 349 ![]() |
Jaj Zep, nagyon tetszett az esszé, lepergett a szemem előtt az egész történet ![]() Az volt a cél. ![]() ![]() Megyek, elkészítek egy csomagot. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Elmesélem. ![]() Jaj Zep, nagyon tetszett az esszé, lepergett a szemem előtt az egész történet ![]() -------------------- Ami egész, az nem tökéletes, hanem teljes.
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() Elmesélem. ![]() Volt ez a probléma az értékelésekkel. Még nem tisztult le a dolog, hát kiadták Julcsinak, a Vatera újdonsült kreatív gondolkodójának a megoldás felkutatását. Tudni kell Julcsiról, születetten rézvörös haja rendetlen csigákban kunkorodik az arca körül, természetesen mindenfelé, és ahogy tulajdonosa fickándozik, a fürtök vidáman rezegnek. Mert fickándozik, ez természetes. Egészen kicsi, csupa izom csaj, kék szemében csillog a fény, nem a világításé tükröződik vissza, saját erőből produkálja. Na és a szeplők, mert persze azok is vannak. Szóval Julcsi nagy lendülettel megtalálta az egyéniségéből egyenesen következő megoldást, és mivel a többi Vatera dolgozó nem figyel eléggé, hirtelen be is élesítette a rendszert. Benyomta a helpbe és tudatta az ÜSZ-tal is. Rögtön nem derült ki a dolog, de egyszer csak a társaság szembesült az elnevezéssel. Külön fülön... Mázsás pasasok, 180-210 közötti magassággal, szakállasak, borotváltak, nyakkendősök, pólósok mormolgatták a bajuszuk alatt: külön fülön... Én először az ÜSZ-nál találkoztam az elnevezéssel, azt hittem, a tag kissé pongyolán fogalmazott. De aztán szembejött velem rendszeres gyakorisággal: külön fülön. Tulajdonképpen akkor fakadtam sírva a derűtől, amikor Benz klaviatúrájából esett ki: Külön fülön. ![]() Szóval, köszönjük Julcsi. ![]() Ha a valósággal túlságosan egyeznek a leírtak, akkor ez csakis a véletlen műve lehet. ![]() -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
-------------------- Ami egész, az nem tökéletes, hanem teljes.
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
-------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Szia. ![]() ![]() Azt jól teszed, a gép is ember, lelke van, fölöslegesen nem szabad piszkálni ![]() Megyek inkább fát vágni. Mond, szeretsz te fát vágni? Nem szoktam fát vágni, így nem tudok nyilatkozni, hogy szeretem-e vagy sem ![]() Mennyit vágtál mostanáig? ![]() -------------------- Ami egész, az nem tökéletes, hanem teljes.
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Szia Eff ![]() Tegnap nekem is volt ilyen gondom Mozilla és Chrome alatt is, de ma már rendben működik. Szia. ![]() ![]() -------------------- Ha az ész csődöt mond, a jó ízlés még segíthet.
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Nálatok is olyan szétesett, fapados a belépő oldal? Mint a gmail-ban html mód, vagy tudomisénhogyhíjják. Na, szóval a lebutított verzió. Szia Eff ![]() Tegnap nekem is volt ilyen gondom Mozilla és Chrome alatt is, de ma már rendben működik. -------------------- Ami egész, az nem tökéletes, hanem teljes.
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Jó reggelt!
![]() De moslék borongós, depis idő van. Jobb emberek még a kutyát is ölben viszik ki csaholni. Nálatok is olyan szétesett, fapados a belépő oldal? Mint a gmail-ban html mód, vagy tudomisénhogyhíjják. Na, szóval a lebutított verzió. A hozzászólást -vidaeff- szerkesztette a következő időpontban: 2013-12-15 08:39 -------------------- Ha az ész csődöt mond, a jó ízlés még segíthet.
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Ezt pár hete megkérdeztem az ÜSZ-tól, azt írták, hogy vagy átvezetik, vagy visszakapjuk. ![]() Köszönöm szépen. ![]() -------------------- Ha az ész csődöt mond, a jó ízlés még segíthet.
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Óóó, köszönöm, annyira kedves vagy. ![]() ![]() ![]() Vajon a régi megszűnésekor sikerül az esetleges maradvány összeget átvinni az új oldal jutalék számlájára? Ezt pár hete megkérdeztem az ÜSZ-tól, azt írták, hogy vagy átvezetik, vagy visszakapjuk. ![]() -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
![]() ![]() |
Szöveges verzió | A pontos idő: 2018-04-26 23:05 |