Üdvözöllek a Fórumban!
A Vatera fórumai elsősorban azt a célt szolgálják, hogy a felhasználók megoszthassák egymással a Vatera szolgáltatásaival, az online aukciós adásvétellel és a rendszer használatával kapcsolatos tapasztalataikat. Konkrét kérdés esetén, amennyiben a vaterától vár választ, kérjük, kattintson ide és tegye fel kérdését ügyfélszolgálatunknak. Köszönjük.
![]() ![]() |
2012-11-18 19:38
Létrehozva:
|
|
![]() Vigyázz! Veszélyes Vitrioltulajdonos! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 25 012 Regisztrált: 2008-03-25 16:08 Innen: Szüfrazsettkiképző Főállomás :) Azonosító: 128 349 |
Imádok vezetni és ott nem ismerek félelmet. De azért volt ám nekem is érdekes esetem. Jobb hátsó defekt csúcsforgalomba Asszem, az menne, bár az emelő... hát szóval nem biztos. Kicsit elcsodálkoztam. Vevő, aki két hete vásárolt, pénteken jelezte, hogy nem kér mást, csináljam a csomagot. Meg is csináltam, alacsonyabb is lett a postaköltség, megírtam. Erre ma ír, hogy még egy salátásat odaadhatnék neki, de még alkudott is. Azt mondtam, nem. Mindig alkuszik, de az basszus, hogy kétszer csomagolok, az nem megy. Be fogok keményíteni. Benz azt mondta, hogy ne készítsek csomagot SOSE előre. Ehhez elkezdtem tartani magamat. De az a a világ dolgaiban kevésbé tájékozott:) becsületességem, mert úgy érzem, ha kicsit is kisebb, akkor ne fizessen annyit. Hát nem így lesz ezentúl. Ha a 940 Ft-os futáros árut vesz, akkor annyit kérek és futárral küldöm, nem méregetem, hogy esetleg belefér-e a 650 Ft-os ajánlottba, vagy esetleg a 915 Ft-os ajánlottba. Ha pedig ebből a kategóriából kettőt vesz, akkor automatikusan standard postai csomag. Annyiszor éltek már vissza a jóindulatommal. Azt hiszem, itt jött el a pillanat, hogy azt mondjam: elég volt. Korrekt vagyok, nem a világ dolgaiban kevésbé tájékozott:). Kedves Benz! Ön szerint ez inkorrekt dolog? De tényleg, tudja, hogy a szava szent. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2012-11-18 19:16
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes fórumozó ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 1 423 Regisztrált: 2008-08-07 19:42 Azonosító: 177 261 |
Olyan bátor vagy, mint a nevelőanyukám. Imádok vezetni és ott nem ismerek félelmet. De azért volt ám nekem is érdekes esetem. Jobb hátsó defekt csúcsforgalomba A hozzászólást -suzukimaruti- szerkesztette a következő időpontban: 2012-11-18 19:16 |
|
|
|
2012-11-18 19:10
Létrehozva:
|
|
![]() Vigyázz! Veszélyes Vitrioltulajdonos! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 25 012 Regisztrált: 2008-03-25 16:08 Innen: Szüfrazsettkiképző Főállomás :) Azonosító: 128 349 |
Egyedül biza, ráadásul 2 hetes jogsival. Olyan bátor vagy, mint a nevelőanyukám. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2012-11-18 19:08
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes fórumozó ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 1 423 Regisztrált: 2008-08-07 19:42 Azonosító: 177 261 |
Szia. Egyedül voltál? Én először mindig halálra rémülök, aztán rájövök, mi a megoldás, és aztán nekiállok. Mondjuk, ha nem állnak meg segíteni, akkor érdekes lett volna, mert el kellett volna hátramenetben tolnom a kereszteződésig, aztán a lejtőn betolni és mikor gurul, akkor beleülni hamar... Egyedül biza, ráadásul 2 hetes jogsival. |
|
|
|
2012-11-18 19:06
Létrehozva:
|
|
Szia! Ügyes voltál de valóban meg kell nézetni. Én 1x az Osztrákoknál hagytam rajta a világítást. Bementem a KGM-be na ott eltöltöttem 4 órát mikor indultam volna azt mondta a kocsikám, hogy sehova. Gondolod a víz vert. Szerencsém volt, abba az időbe még dömpingeltek a Magyarok a KGM-be. Betoltak és mondták se világítás se megállás legalább 1/2 órát. Szia. Egyedül voltál? Én először mindig halálra rémülök, aztán rájövök, mi a megoldás, és aztán nekiállok. Mondjuk, ha nem állnak meg segíteni, akkor érdekes lett volna, mert el kellett volna hátramenetben tolnom a kereszteződésig, aztán a lejtőn betolni és mikor gurul, akkor beleülni hamar... Szeretném megkérdezni,hogy van-e lehetőségem letíltani a 0-ás értékeléssel rendelkező felhasználókat uj regisztráltakat?Ha igen,hogyan tudom véghezvinni?Köszönettel. Kedves Benz! Legyen szép az estéje. Azt a múltkor komolyan mondta, hogy hasonló fejlesztés készül a kékekkel kapcsolatban? Vagy csak viccelt? -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2012-11-18 18:57
Létrehozva:
|
|
|
Majd szólok a férjemnek, szerintem viszonylag új az akku és szerintem is ki kellett volna ennyit bírnia. És nem is akarok arra gondolni, mi lesz, ha tényleg bejön a hideg... Szia! Ügyes voltál de valóban meg kell nézetni. Én 1x az Osztrákoknál hagytam rajta a világítást. Bementem a KGM-be na ott eltöltöttem 4 órát mikor indultam volna azt mondta a kocsikám, hogy sehova. Gondolod a víz vert. Szerencsém volt, abba az időbe még dömpingeltek a Magyarok a KGM-be. Betoltak és mondták se világítás se megállás legalább 1/2 órát. |
|
|
|
2012-11-18 18:36
Létrehozva:
|
|
Örülök, hogy jól végződött a dolog. Azért célszerű lenne autóvillamossági szempontból megnézetni a járművet, - akkumulátor, generátor, töltésszint, etc. - mert egy ilyen rövid leállást bírnia kellene az akkunak, még bekapcsolt világítással is. Majd szólok a férjemnek, szerintem viszonylag új az akku és szerintem is ki kellett volna ennyit bírnia. És nem is akarok arra gondolni, mi lesz, ha tényleg bejön a hideg... -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2012-11-18 18:32
Létrehozva:
|
|
|
Tapasztalt fórumozó ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 2 659 Regisztrált: 2008-12-09 15:58 Azonosító: 343 894 |
Igen, és elsőre sikerült, azt hittem nehezebb lesz. De jót tett annak a férfinak a lendülete és nyugalma. Úgy éreztem tőle, hogyha elrontom, akkor sem lesz semmi baj. Tényleg rendesek voltak. Örülök, hogy jól végződött a dolog. Azért célszerű lenne autóvillamossági szempontból megnézetni a járművet, - akkumulátor, generátor, töltésszint, etc. - mert egy ilyen rövid leállást bírnia kellene az akkunak, még bekapcsolt világítással is. |
|
|
|
2012-11-18 14:28
Létrehozva:
|
|
És milyen igaza volt! (Vannak még rendes emberek.) Igen, és elsőre sikerült, azt hittem nehezebb lesz. De jót tett annak a férfinak a lendülete és nyugalma. Úgy éreztem tőle, hogyha elrontom, akkor sem lesz semmi baj. Tényleg rendesek voltak. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2012-11-18 14:23
Létrehozva:
|
|
![]() Lelkes virgonc ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 3 277 Regisztrált: 2008-05-27 22:37 Innen: Magyar/Győr Azonosító: 156 696 |
...Akkor a nagyobbik férfi mondta, hogy egyszer ezt is meg kell tanulni, tekerjem le és majd adja az utasításokat. Úgy volt, és sikerült. És milyen igaza volt! (Vannak még rendes emberek.) A hozzászólást -svejku- szerkesztette a következő időpontban: 2012-11-18 14:24 |
|
|
|
2012-11-18 13:38
Létrehozva:
|
|
Elmesélem.
-------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2012-11-17 23:11
Létrehozva:
|
|
-------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2012-11-17 23:00
Létrehozva:
|
|
![]() Customer Service ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: M O D E R Á T O R Hozzászólások: 12 940 Regisztrált: 2009-09-04 15:11 Azonosító: 730 465 |
Hát nem azért mondom kedves Benz, de tegnap rákattintottam párszor arra a bizonyos aukcióra, és azóta bármerre megyek a neten, mindenhol Mercis hirdetéseket kapok... Jobb ám -------------------- Üdvözlettel:
a Vatera csapata www.vatera.hu |
|
|
|
2012-11-17 20:49
Létrehozva:
|
|
Hát nem azért mondom kedves Benz, de tegnap rákattintottam párszor arra a bizonyos aukcióra, és azóta bármerre megyek a neten, mindenhol Mercis hirdetéseket kapok...
|
|
|
2012-11-17 15:47
Létrehozva:
|
|
![]() Lelkes virgonc ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 3 277 Regisztrált: 2008-05-27 22:37 Innen: Magyar/Győr Azonosító: 156 696 |
Ezt neked találtam svejku. Köszi! Az én figyelőm van rajta. Amúgy megvan, (csak nem ebben a kiadásban), sőt a Josef Lada féle karikatúrás változat is. |
|
|
|
2012-11-17 15:27
Létrehozva:
|
|
Ezt neked találtam svejku.
A hozzászólást -zejopy- szerkesztette a következő időpontban: 2012-11-17 15:27 -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2012-11-17 12:37
Létrehozva:
|
|
A termékleírás feletti sávban, jobb oldalon: Szabálytalan aukció? Értesítsen! Bocs, nem láttalak, egyszerre írtunk. Szerintem ezt nem lehet ott jelezni, hanem a kapcsolatfelvételen keresztül. Mert ez mind magyarázatot igényel. De mindjárt ellenőrzöm. Ott sajnos nincs "önlicit gyanú" megjelölés, és szöveges indoklásra sincs lehetőség mióta az egyéb ok rovatot megszüntették. (Kár volt) Azért szüntették meg, mert mindenki az egyéb okot használta, akkor is, ha lett volna normális indok. Szóval a felhasználók maguknak köszönhetik, hogy nincs már ott. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2012-11-17 10:58
Létrehozva:
|
|
|
Tapasztalt fórumozó ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 2 659 Regisztrált: 2008-12-09 15:58 Azonosító: 343 894 |
Ott sajnos nincs "önlicit gyanú" megjelölés, és szöveges indoklásra sincs lehetőség mióta az egyéb ok rovatot megszüntették. (Kár volt) Szóval marad a Kapcsolatfelvétel, bár az jóval nehézkesebb, ezért aztán biztosan kevesebb jelzést kapnak. Nem lesz jó neki, sárga. Barna és fehér kell, tudod, tej, meg kakaó. Mit tegyen a sárgába, zacskós sört? Ma? Gyere holnap, nem csak lomi lesz, hanem régiségvásár is! Jó, jó, van az a lyuk. De nem muszáj az egész házat értesíteni! Ma, igen. Azt hiszem a Szegeddel játszanak. Mennék én holnap, de úgy döntött a felsőbbség, inkább a Bozsik stadionba akarok menni. Az én emberem szólamot és instrumentumot váltott. Most flexel. Az azért egészen más. |
|
|
|
2012-11-17 10:31
Létrehozva:
|
|
A termékleírás feletti sávban, jobb oldalon: Szabálytalan aukció? Értesítsen! Ott sajnos nincs "önlicit gyanú" megjelölés, és szöveges indoklásra sincs lehetőség mióta az egyéb ok rovatot megszüntették. (Kár volt) Szóval marad a Kapcsolatfelvétel, bár az jóval nehézkesebb, ezért aztán biztosan kevesebb jelzést kapnak. Alleluja! papaya-nak találtak tejtartót. Nem lesz jó neki, sárga. Barna és fehér kell, tudod, tej, meg kakaó. Mit tegyen a sárgába, zacskós sört? Úgy volt, megyek felétek meccsre, de a tegnapi Újpesti későig tartott, más ment. Lábj. Van az úgy néha, az az egy lyuk akkor és ott nem tűr halasztást. Akkor nincs mese, fúrni kell. Ma? Gyere holnap, nem csak lomi lesz, hanem régiségvásár is! Jó, jó, van az a lyuk. De nem muszáj az egész házat értesíteni! |
|
|
|
2012-11-17 10:21
Létrehozva:
|
|
|
Jó reggelt neked is, és minden erre járónak! Fél nyolckor ütvefúróval ébresztettek, csak fél perc volt, de baromira nem értem, hogy az az egy lyuk nem ért volna rá egy kicsit? Ilyen a mesében sincs, alattunk is vésnek, fúrnak. Úgy volt, megyek felétek meccsre, de a tegnapi Újpesti későig tartott, más ment. Lábj. Van az úgy néha, az az egy lyuk akkor és ott nem tűr halasztást. Akkor nincs mese, fúrni kell. |
|
|
|
![]() ![]() |
| Szöveges verzió | A pontos idő: 2013-05-23 20:44 |