Üdvözöllek a Fórumban!
A Vatera fórumai elsősorban azt a célt szolgálják, hogy a felhasználók megoszthassák egymással a Vatera szolgáltatásaival, az online aukciós adásvétellel és a rendszer használatával kapcsolatos tapasztalataikat. Konkrét kérdés esetén, amennyiben a vaterától vár választ, kérjük, kattintson ide és tegye fel kérdését ügyfélszolgálatunknak. Köszönjük.
![]() ![]() |
2012-11-17 10:21
Létrehozva:
|
|
|
Tapasztalt fórumozó ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 2 659 Regisztrált: 2008-12-09 15:58 Azonosító: 343 894 |
Jó reggelt neked is, és minden erre járónak! Fél nyolckor ütvefúróval ébresztettek, csak fél perc volt, de baromira nem értem, hogy az az egy lyuk nem ért volna rá egy kicsit? Ilyen a mesében sincs, alattunk is vésnek, fúrnak. Úgy volt, megyek felétek meccsre, de a tegnapi Újpesti későig tartott, más ment. Lábj. Van az úgy néha, az az egy lyuk akkor és ott nem tűr halasztást. Akkor nincs mese, fúrni kell. |
|
|
|
2012-11-17 10:19
Létrehozva:
|
|
![]() Fórumozó ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 672 Regisztrált: 2011-06-10 06:38 Innen: Budapest Azonosító: 1 524 248 |
szabálytalan aukciot hol lehet bejelenteni. onlicitre gyanakszom. érdekes pont ma reggel regelt be az aukcio nyertese. Erről jut eszembe a legutóbbi 1 ft nmá-s aukcióm, ami nov.4-én 18 órakor járt le. A lejárat előtt 1 órával egy frissen regelt nullás licitált a termékre én meg tördeltem a kezeimet, hogy senki sem mossa le rólam, hogy közöm van a felhasználóhoz. Végül túllicitálták, azóta is szépen vásárolgat. Ő az Zep mondata jutott eszembe, nem csak szabályosnak kell lenni, annak is kell látszani. Ilyen helyzetek mégis adódnak időnként. -------------------- Aki tud, tanít. Aki szeret, átad.
|
|
|
|
2012-11-17 10:12
Létrehozva:
|
|
![]() Lelkes virgonc ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 3 277 Regisztrált: 2008-05-27 22:37 Innen: Magyar/Győr Azonosító: 156 696 |
|
|
|
|
2012-11-17 10:10
Létrehozva:
|
|
|
Tapasztalt fórumozó ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 2 659 Regisztrált: 2008-12-09 15:58 Azonosító: 343 894 |
szabálytalan aukciot hol lehet bejelenteni. onlicitre gyanakszom. érdekes pont ma reggel regelt be az aukcio nyertese. A termékleírás feletti sávban, jobb oldalon: Szabálytalan aukció? Értesítsen! A Kapcsolatfelvételen keresztül. Bocs, nem láttalak, egyszerre írtunk. Alleluja! papaya-nak találtak tejtartót. |
|
|
|
2012-11-17 10:02
Létrehozva:
|
|
![]() Vigyázz! Veszélyes Vitrioltulajdonos! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 25 014 Regisztrált: 2008-03-25 16:08 Innen: Szüfrazsettkiképző Főállomás :) Azonosító: 128 349 |
szabálytalan aukciot hol lehet bejelenteni. onlicitre gyanakszom. érdekes pont ma reggel regelt be az aukcio nyertese. A Kapcsolatfelvételen keresztül. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2012-11-17 09:58
Létrehozva:
|
|
|
Új fórumozó Csoport: Ellenőrzött vásárló Hozzászólások: 1 Regisztrált: 2012-11-17 09:56 Azonosító: 1 890 774 |
|
|
|
|
2012-11-17 09:29
Létrehozva:
|
|
![]() Vigyázz! Veszélyes Vitrioltulajdonos! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 25 014 Regisztrált: 2008-03-25 16:08 Innen: Szüfrazsettkiképző Főállomás :) Azonosító: 128 349 |
Szerintem ennek nincs akkora jelentősége, nyilvánvalóan jobb, ha épeszű időpontban jár le valami, de fixáras termékeknek példul' mindegy. Illetve valószínűleg más-más réteg képezi a hétköznapi, és a hétvégi csúcsot. A listázásban elöl töltött idő nem mindegy. Ha vasárnap este vannak a legtöbben gépnél, akkor az az ésszerű, hogy abban az időpontban járjon le arányaiban a legtöbb aukció. És pont az nem számít, hogy 23.30-kor, vagy 22.00-kor jár-e le, mert fix áras, de elöl van. Amúgy egyre többen várják ki licittel a lejárati idő végét. Nagyon nincs az embereknek pénzük, ez egyértelműen felmérhető. Gyakoribb nálam a licit, pedig eléggé kicsi a kikiáltási ár és a villámár között a különbség. Egyre többen csúsztatják a fizetést. Van, hogy egyszerűen nem fizetnek, van, hogy jelzik, hogy csak jövő szerdán utalnak, vagy időt kérnek, hogy átnézzék a többi cuccomat, aztán írják, hogy szépek, de köszönik egyelőre ennél az egynél maradnak. Ez mind arra utal, hogy nehezebb. Szóval a Vaterának fel kell kötnie azt a bizonyos fehérneműt, ha nekünk fizetőképes keresletet akar folyamatosan biztosítani. Márpedig muszáj nekik. Nem nagyon vannak sötét gondolataim a jövőre nézve, mert megtanultam, hogy ami jön, az úgyis elkerülhetetlen, nincs az az előrelátó gondolkodás, amivel bármit is meg lehetne előzni. Egy a lényeg. Dolgozni kell okosan és jól, aztán a megváltozott lehetőségekhez minél jobban alkalmazkodni. Az összes ilyen irányú kérdésem Benz felé azért születik, mert gondolkodom, és a saját lehetőségeim szerint a lehető legtöbbet akarom megtenni. Hogy mennyi és milyen összetételű árut veszek és hány új feltöltésem van, az nem kizárólag rajtam múlik, hanem a körülményeken és a kínálaton. De hogy ezeket a porcelánokat milyen módon töltöm fel, itt gondolok a fényképekre, a terméklapra is, hogy mikor indítom, és hogy az eladásaimat hogyan bonyolítom, az nagyrészt az én felelősségem. Ha a Vatera megteszi azt, ami a dolga (és megteszi, láthatjuk) és én is megteszem (igyekszem), akkor valamennyi forgalom mindig lesz. Egy biztos. Hogy amennyivel több árum van fent, mint volt, és amennyivel többet dolgozom vele, annyival nem több a forgalmam. Azaz szerintem egyáltalán nem több a forgalmam. Ez pedig csak arra utalhat, hogy bizonyos mértékben ide is begyűrűzött a válság. Talán összességében nem mérhető, mert a ruha és a műszaki cikk (laptop, telefon stb) tartja a szintet, de részletes elemzésekben biztosan látható, hogy bizonyos áruk kereslete csökkent. Viszont a válság már pár éve tart, egyszer kikerülünk belőle, akárhogy is. Szóval most nekem az a dolgom, hogyha kevesebbért is, de egy kicsit még többet dolgozzak, gondolkozzak, aztán majd meglátjuk. Jó reggelt kívánok. Neked is jó reggelt. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2012-11-17 09:22
Létrehozva:
|
|
|
Jó reggelt kívánok.
|
|
|
|
2012-11-17 08:45
Létrehozva:
|
|
Remek szolgálatot tett, levezette a feszültségemet. Összegyúrtam egy hatis verziót, a keményebb változatot elraktároztam nehezebb esetekre. Nem tudhatta, hogy a "saját felelősségemre" kezdetű jelmondat nálam vörös posztó. Igen, sokan nem tudják (sokszor mi magunk sem, akik pedig figyelünk ezekre), hogy egy-egy szavunk, mondatunk mit vált ki a másik emberből. Megvolt a -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2012-11-17 08:30
Létrehozva:
|
|
![]() Fórumozó ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 672 Regisztrált: 2011-06-10 06:38 Innen: Budapest Azonosító: 1 524 248 |
Nagyon jó, örülök. És a serpenyőhasználat vezetett eredményere? Remek szolgálatot tett, levezette a feszültségemet. Összegyúrtam egy hatis verziót, a keményebb változatot elraktároztam nehezebb esetekre. Nem tudhatta, hogy a "saját felelősségemre" kezdetű jelmondat nálam vörös posztó. -------------------- Aki tud, tanít. Aki szeret, átad.
|
|
|
|
2012-11-17 08:14
Létrehozva:
|
|
Átgondoljuk Köszönöm. Köszönöm, Önnek is. Most pedig szép/szebb reggelt. Napsütéses szép reggelt kívánok Mindenkinek! Köszönöm szépen Nektek a múltkori segítséget. Vúú... boáhhh... minden szürke. Így hát rá kell gyúrni a belső napsütésre. Nagyon jó, örülök. És a serpenyőhasználat vezetett eredményere? Megyek csinálok Köszönjük, de levelezőnk már van Kérem, mondja meg neki, hogy minden reggel pár kedves szór írjon nekem. A hozzászólást -zejopy- szerkesztette a következő időpontban: 2012-11-17 08:10 -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2012-11-17 07:35
Létrehozva:
|
|
Napsütéses szép reggelt kívánok Mindenkinek!
Köszönöm szépen Nektek a múltkori segítséget. -------------------- Aki tud, tanít. Aki szeret, átad.
|
|
|
|
2012-11-17 00:04
Létrehozva:
|
|
![]() Customer Service ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: M O D E R Á T O R Hozzászólások: 12 941 Regisztrált: 2009-09-04 15:11 Azonosító: 730 465 |
... Nem lehetne ezt a statisztikai adatot is nyilvánossá tenni, mint a TOP 10 keresést, meg kategóriákat, meg ilyeneket? A blogban? Átgondoljuk Legyen szép az álma. Köszönöm, Önnek is. -------------------- Üdvözlettel:
a Vatera csapata www.vatera.hu |
|
|
|
2012-11-17 00:04
Létrehozva:
|
|
![]() Lelkes virgonc ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 3 277 Regisztrált: 2008-05-27 22:37 Innen: Magyar/Győr Azonosító: 156 696 |
Szóval köszönöm, ez nagyon jó infó nekem, mondjuk én 21.00-22.30 között indítok, ... Szerintem ennek nincs akkora jelentősége, nyilvánvalóan jobb, ha épeszű időpontban jár le valami, de fixáras termékeknek példul' mindegy. Illetve valószínűleg más-más réteg képezi a hétköznapi, és a hétvégi csúcsot. |
|
|
|
2012-11-16 23:47
Létrehozva:
|
|
A szombat sehol sincs 19. helyezett a szombat 20 óra. Ezekkel az utólag megtoldott postokkal a sírba visz. Majd az Ön lelkén fogok száradni... elegáns lesz. Szóval köszönöm, ez nagyon jó infó nekem, mondjuk én 21.00-22.30 között indítok, de átállok a vasárnapra. Nem lehetne ezt a statisztikai adatot is nyilvánossá tenni, mint a TOP 10 keresést, meg kategóriákat, meg ilyeneket? A blogban? Tényleg köszönöm, remélem sokat segített. Legyen szép az álma. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2012-11-16 20:44
Létrehozva:
|
|
-------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2012-11-16 20:37
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes fórumozó ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 1 423 Regisztrált: 2008-08-07 19:42 Azonosító: 177 261 |
A konyha nekem egy nemszeretem világ, de ettől függetlenül tisztában vagyok a konyhatechnikai fortélyokkal és alapvető ételeket el tudok készíteni jó közepes színvonalon, sőt a placsintát fel is dobom és egyszerre két sütővel serénykedem. De ezek ritka alkalmak. Ha én szeretnék enni adni hitvesemnek, akkor inkább a "B" tervet veszem elő. Elviszem egy jó étterembe, már ha van pénzem. Néha szokott lenni. Látod Te máris sokkal többet tudsz a konyhába. |
|
|
|
2012-11-16 20:33
Létrehozva:
|
|
|
Én is mindég elismerem, kivéve amikor közli csak Ő tud mindent jól megcsinálni. Na akkor megmondom mit is főzzön holnap Én szoktam cselezni, mert imádja ha az Ő ötlete. A konyha nekem egy nemszeretem világ, de ettől függetlenül tisztában vagyok a konyhatechnikai fortélyokkal és alapvető ételeket el tudok készíteni jó közepes színvonalon, sőt a palacsintát fel is dobom és egyszerre két sütővel serénykedem. De ezek ritka alkalmak. Ha én szeretnék enni adni hitvesemnek, akkor inkább a "B" tervet veszem elő. Elviszem egy jó étterembe, már ha van pénzem. Néha szokott lenni. ... Köszönöm, nagyon kedves vagy. Nem esett nehezemre. A hozzászólást -vidaeff- szerkesztette a következő időpontban: 2012-11-16 20:34 |
|
|
|
2012-11-16 20:25
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes fórumozó ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 1 423 Regisztrált: 2008-08-07 19:42 Azonosító: 177 261 |
Mondjuk úgy, az egyik szárát. Én is mindég elismerem, kivéve amikor közli csak Ő tud mindent jól megcsinálni. Na akkor megmondom mit is főzzön holnap Én sosem cselezek. Azért megnéztem a semlegeseket. Nem igazán értem, de mindegy is. Már azt sem értem, némelyik miért semleges. Köszönöm, nagyon kedves vagy. Én szoktam cselezni, mert imádja ha az Ő ötlete. |
|
|
|
2012-11-16 20:22
Létrehozva:
|
|
Én a nadrágba úgy lavírozok, hogy higgye azt a drága az Ő kívánsága érvényesült. Én sosem cselezek. Azért megnéztem a semlegeseket. Nem igazán értem, de mindegy is. Már azt sem értem, némelyik miért semleges. Igen, ott voltál éppen. Valóban sokkal jobban áll neked a szoknya. Köszönöm, nagyon kedves vagy. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
![]() ![]() |
| Szöveges verzió | A pontos idő: 2013-05-23 23:04 |