Üdvözöllek a Fórumban!
A Vatera fórumai elsősorban azt a célt szolgálják, hogy a felhasználók megoszthassák egymással a Vatera szolgáltatásaival, az online aukciós adásvétellel és a rendszer használatával kapcsolatos tapasztalataikat. Konkrét kérdés esetén, amennyiben a vaterától vár választ, kérjük, kattintson ide és tegye fel kérdését ügyfélszolgálatunknak. Köszönjük.
![]() ![]() |
2013-04-23 06:00
Létrehozva:
|
|
![]() Vigyázz! Veszélyes Vitrioltulajdonos! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 25 003 Regisztrált: 2008-03-25 16:08 Innen: Szüfrazsettkiképző Főállomás :) Azonosító: 128 349 |
Csodálatos szép napot mindenkinek! Csatlakozom. Különben nálunk a madarak már nem is dalolnak, hanem szinte ordítanak. Tök csúcs. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2013-04-23 05:31
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes fórumozó ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 1 419 Regisztrált: 2008-08-07 19:42 Azonosító: 177 261 |
Csodálatos szép napot mindenkinek!
|
|
|
|
2013-04-22 22:15
Létrehozva:
|
|
![]() Vigyázz! Veszélyes Vitrioltulajdonos! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 25 003 Regisztrált: 2008-03-25 16:08 Innen: Szüfrazsettkiképző Főállomás :) Azonosító: 128 349 |
Egyszer láttam már autót közelről és az pont megmaradt bennem, hogy a kerék melyik oldalán vannak az emelési pontok Nekem konkrétan a bal és a jobb oldal stabil ismerete váltotta ki a legnagyobb csodálatomat, mert ennek én híján vagyok. Az emelési pont az a háromszög, ahová az emelőt kell tenni. Ugye? Tudom, hogy ért az autóhoz, anélkül el sem tudom Önt képzelni. Mármint, hogy történik az autójával valami, és áll tehetetlenül, mit sem sejtve. Az nem igazán benzes dolog. Na ugye? És ez csak a jéghegy csúcsa. (Nagyképűsködő szmájli.) Jó éjt, nekem holnap ötkor csörög az órám, ha nem felejtem el átállítani a mai úri hat óráról. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2013-04-22 22:05
Létrehozva:
|
|
![]() Customer Service ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: M O D E R Á T O R Hozzászólások: 12 939 Regisztrált: 2009-09-04 15:11 Azonosító: 730 465 |
Izgalmasan sokoldalú. Különben ez a nagy szám, amit leírt, hogy velőből tudta, ha a bal oldala defektes, akkor ha mellé áll, akkor az Ön jobb keze lesz az emelős. Tuti, hogy nem gondolkodott rajta. Nekem el kellett képzelnem. Annyira nem gáz a helyzet, hogy felálltam volna és el kellett volna játszanom, de azért erősen ellenőriztem a leírtakat. Egyszer láttam már autót közelről és az pont megmaradt bennem, hogy a kerék melyik oldalán vannak az emelési pontok Az Ön által említett kerékcserét mindenki tudja. Amíg válaszolt a postomra, addig kiszaladtam a Matizhoz és kipróbáltam, bemutatnia sem kellett. Természetesen csipkeharisnya és a magasabb tűsarkúm felkerült előtte. -------------------- Üdvözlettel:
a Vatera csapata www.vatera.hu |
|
|
|
2013-04-22 22:02
Létrehozva:
|
|
Tudja, ez olyan macsó dolog, nem untatnám vele élőben Az előbb a bal oldalra vonatkozó teendőket írtam le. Ha jobb oldalon van a defekt, akkor természetesen fordított a két kéz szerepe Izgalmasan sokoldalú. Különben ez a nagy szám, amit leírt, hogy velőből tudta, ha a bal oldala defektes, akkor ha mellé áll, akkor az Ön jobb keze lesz az emelős. Tuti, hogy nem gondolkodott rajta. Nekem el kellett képzelnem. Annyira nem gáz a helyzet, hogy felálltam volna és el kellett volna játszanom, de azért erősen ellenőriztem a leírtakat. Az Ön által említett kerékcserét mindenki tudja. Amíg válaszolt a postomra, addig kiszaladtam a Matizhoz és kipróbáltam, bemutatnia sem kellett. Természetesen csipkeharisnya és a magasabb tűsarkúm felkerült előtte. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2013-04-22 21:53
Létrehozva:
|
|
![]() Customer Service ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: M O D E R Á T O R Hozzászólások: 12 939 Regisztrált: 2009-09-04 15:11 Azonosító: 730 465 |
Oké, egy adandó alkalommal megmutathatja. Különben tök gáz! Nem tud bal kézzel kereket cserélni? Tudja, ez olyan macsó dolog, nem untatnám vele élőben Az előbb a bal oldalra vonatkozó teendőket írtam le. Ha jobb oldalon van a defekt, akkor természetesen fordított a két kéz szerepe -------------------- Üdvözlettel:
|
|
|
2013-04-22 21:29
Létrehozva:
|
|
Szerintem még soha senki nem írt bele más kolléga kizárólagos használatú gépébe A lentebb említett eset is tudatos volt, nem volt érdemes vesződni az átjelentkezéssel. Amúgy defektet két lépésben kell szerelni: 1. bal kézzel felemelem és tartom az autót 2. jobb kézzel kicserélem a kereket Próbálja ki, így sokkal gyorsabb, mint emelővel vacakolni Oké, egy adandó alkalommal megmutathatja. Különben tök gáz! Nem tud bal kézzel kereket cserélni? A hozzászólást -zejopy- szerkesztette a következő időpontban: 2013-04-22 21:29 -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2013-04-22 21:23
Létrehozva:
|
|
... Szóval? Szerintem még soha senki nem írt bele más kolléga kizárólagos használatú gépébe A lentebb említett eset is tudatos volt, nem volt érdemes vesződni az átjelentkezéssel. Amúgy defektet két lépésben kell szerelni: 1. bal kézzel felemelem és tartom az autót 2. jobb kézzel kicserélem a kereket Próbálja ki, így sokkal gyorsabb, mint emelővel vacakolni -------------------- Üdvözlettel:
|
|
|
2013-04-22 21:15
Létrehozva:
|
|
Mind a ketten a cégnél vannak még, ha erre gondol. Az csak rajtuk múlik, hogy mikor néznek be a fórumra. Lehetőségük, nem kötelességük De ezek nem olyan szigorúan egyénhez kötődő dolgok. Néhányszor én is írtam az egyik néven, mert éppen az volt bejelentkezve az adott gépen. Jó, akkor nem likvidálom őket. Amúgy elszaladt a fantáziám a nyitva hagyott, bejelentkezett állapotú laptopok kapcsán. Tegyük fel, hogy be van jelentkezve, mint Benz, és elmegy pisilni, mert kell. (Olyankor én sem lépek ki. Mármint nem amikor Ön, hanem amikor én megyek. Délután négykor felébred, komótosan megzuhanyzik, fogat mos, hajat is esetleg, megborotválkozik, dezodor, arcszesz, kaja, 3 bögre tejjel. Aztán belövi rég nem látott gépét, és szemesül a "saját" irományával. Lehetőségek: 1. Megtépi a vicces kedvű kollégát. 2. Figyelmezteti önmagát és elgondolkodik, hogy már csak két dobása van. 3. Csak moderátori engedéllyel engedi megjelenni az írásait. 4. Szó nélkül törli a postot, miközben kissé behúzza a nyakát, remélve, hogy az eltelt bő egy nap alatt senki sem látta a művet. Szóval? -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2013-04-22 21:03
Létrehozva:
|
|
Nem leszek illetlen. Szeretném megtudni, hogy VéeM és Vatera Gépház jönnek-e még ide. Mert nekem a moderátorok barátlistán vannak, nem feltétlenül érzelmi, hanem hasznossági okok miatt. Viszont ők régen voltak már és akkor kiszedném őket. (Természetesen Önt kedvelem, függetlenül attól, hogy a barátlistámon van. Mind a ketten a cégnél vannak még, ha erre gondol. Az csak rajtuk múlik, hogy mikor néznek be a fórumra. Lehetőségük, nem kötelességük De ezek nem olyan szigorúan egyénhez kötődő dolgok. Néhányszor én is írtam az egyik néven, mert éppen az volt bejelentkezve az adott gépen. -------------------- Üdvözlettel:
|
|
|
2013-04-22 20:42
Létrehozva:
|
|
Nem, de azért hallgatom Nem leszek illetlen. Szeretném megtudni, hogy VéeM és Vatera Gépház jönnek-e még ide. Mert nekem a moderátorok barátlistán vannak, nem feltétlenül érzelmi, hanem hasznossági okok miatt. Viszont ők régen voltak már és akkor kiszedném őket. (Természetesen Önt kedvelem, függetlenül attól, hogy a barátlistámon van. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2013-04-22 20:30
Létrehozva:
|
|
-------------------- Üdvözlettel:
|
|
|
2013-04-22 20:03
Létrehozva:
|
|
Ma van a Föld Napja.
* * * * * * * * * * Beeenz! A hozzászólást -zejopy- szerkesztette a következő időpontban: 2013-04-22 20:04 -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2013-04-22 08:43
Létrehozva:
|
|
Köszönöm, Önnek is Igyekszem. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2013-04-22 08:42
Létrehozva:
|
|
Legyen ugyanilyen sima a napja, ne engedje magát felbosszantani. Köszönöm, Önnek is -------------------- Üdvözlettel:
|
|
|
2013-04-22 08:42
Létrehozva:
|
|
Korán van, nagyot aludtam és még kisimult vagyok - ahogy Ön mondaná Ilyenkor kávé és zuhanyzás után már én is. De reggelente ébredéskor... hajaj. Legyen ugyanilyen sima a napja, ne engedje magát felbosszantani. Elnéző mosollyal nyugtázzák. Itt Sz.helyen is borul. Most megyünk le reggelizni, aztán irány haza. További szép napot. Nekem is mennem kell. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2013-04-22 08:39
Létrehozva:
|
|
|
Tapasztalt fórumozó ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 2 656 Regisztrált: 2008-12-09 15:58 Azonosító: 343 894 |
Halihó! Nem azért mondom, de én már lehet, hogy erősen ráncolnám a szemöldökömet. Beborult az ég, olyan, mintha Elnéző mosollyal nyugtázzák. Itt Sz.helyen is borul. Most megyünk le reggelizni, aztán irány haza. További szép napot. |
|
|
|
2013-04-22 08:38
Létrehozva:
|
|
Bizonyos esetekben tisztelem a türelmét. Korán van, nagyot aludtam és még kisimult vagyok - ahogy Ön mondaná -------------------- Üdvözlettel:
|
|
|
2013-04-22 08:36
Létrehozva:
|
|
Jó reggelt! Az értesítő megérkezéséről leírtakat továbbítottam a felelős kollégáknak. Köszönjük a visszajelzéseket. Szép reggelt Önnek is. Rosszul látta. Bizonyos esetekben tisztelem a türelmét. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2013-04-22 08:32
Létrehozva:
|
|
Jó reggelt!
Az értesítő megérkezéséről leírtakat továbbítottam a felelős kollégáknak. Köszönjük a visszajelzéseket. -------------------- Üdvözlettel:
|
|
|
![]() ![]() |
| Szöveges verzió | A pontos idő: 2013-05-23 10:14 |