Üdvözöllek a Fórumban!
A Vatera fórumai elsősorban azt a célt szolgálják, hogy a felhasználók megoszthassák egymással a Vatera szolgáltatásaival, az online aukciós adásvétellel és a rendszer használatával kapcsolatos tapasztalataikat. Konkrét kérdés esetén, amennyiben a vaterától vár választ, kérjük, kattintson ide és tegye fel kérdését ügyfélszolgálatunknak. Köszönjük.
![]() ![]() |
2012-04-12 09:08
Létrehozva:
|
|
![]() Vigyázz! Veszélyes Vitrioltulajdonos! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 25 004 Regisztrált: 2008-03-25 16:08 Innen: Szüfrazsettkiképző Főállomás :) Azonosító: 128 349 |
Azt nem lehet elfelejteni. De el lehet felejteni. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2012-04-12 08:58
Létrehozva:
|
|
|
Tapasztalt fórumozó ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 2 657 Regisztrált: 2008-12-09 15:58 Azonosító: 343 894 |
Régen nagyon sokat bicikliztem, de elfelejtettem. Meg nálunk nem is jó, mert sok a hegy. Azt nem lehet elfelejteni. |
|
|
|
2012-04-12 08:46
Létrehozva:
|
|
![]() Vigyázz! Veszélyes Vitrioltulajdonos! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 25 004 Regisztrált: 2008-03-25 16:08 Innen: Szüfrazsettkiképző Főállomás :) Azonosító: 128 349 |
Kár hogy nem szeretsz/ tudsz jól bicajozni. Nagyon jó ám. Az egyetlen közlekedési eszköz, amin igazán szabadnak érzem magam. A szabadságnál meg, mint tudjuk nincs fontosabb. Jó rendben, eltekintek tőle, pedig ragyogó ötleteim lennének. Ez csak természetes, hisz az én vérem. Régen nagyon sokat bicikliztem, de elfelejtettem. Meg nálunk nem is jó, mert sok a hegy. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2012-04-12 08:16
Létrehozva:
|
|
|
Tapasztalt fórumozó ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 2 657 Regisztrált: 2008-12-09 15:58 Azonosító: 343 894 |
Valahogy edzésben kell tartanom magamat. Köszi ettől eltekintenék, ha nem bánod. Tök rendes vagy, hogy "indítod" a "gyereket". Kár hogy nem szeretsz/ tudsz jól bicajozni. Nagyon jó ám. Az egyetlen közlekedési eszköz, amin igazán szabadnak érzem magam. A szabadságnál meg, mint tudjuk nincs fontosabb. Jó rendben, eltekintek tőle, pedig ragyogó ötleteim lennének. Ez csak természetes, hisz az én vérem. |
|
|
|
2012-04-12 07:52
Létrehozva:
|
|
Valahogy edzésben kell tartanom magamat. Én is otthon vagyok pénteken, de biztosan nyolcnál előbb kelek. Ha másért nem, a "gyereket" útnak kell indítani. Ha igényed van tudat alatt a napi rutinra, valami módon ébresztelek nyolc előtt. Pusztán felebaráti szeretetből. Köszi ettől eltekintenék, ha nem bánod. Tök rendes vagy, hogy "indítod" a "gyereket". -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2012-04-12 07:38
Létrehozva:
|
|
|
Szia, hali! Én is fogok ma feltölteni, ha sikerül ügyesnek lennem és még süt a nap, amikor hazaérek. Na és még mindig az újraindításokkal vacakolok. De alakul az is. Most is vár egy adag a lejárt cuccoknál. És végre, ma először minden úgy van, ahogy szokott lenni. Nem kell külön elrohannom sehová, elkezdhetek normálisan gyakorolni és egyáltalán. Megittam a második kávémat és most iszom a harmadik teámat. Mégis úgy érzem, porzik mendenem, annyira nem volt időm inni az elmúlt napokban. Mindenkinek legyen szép a reggele. |
|
|
|
2012-04-12 07:24
Létrehozva:
|
|
Szép reggelt mindenkinek Szebbet mint az enyém. Elaludtam, mert a henyélés visszataszító ördögi bűne már megint a kárhozat útjára taszajtott, és lemaradtam egy fontos dologról. Össze kell szednem magam, gyorsan feltöltök valamit. Szia, hali! Én is fogok ma feltölteni, ha sikerül ügyesnek lennem és még süt a nap, amikor hazaérek. Na és még mindig az újraindításokkal vacakolok. De alakul az is. Most is vár egy adag a lejárt cuccoknál. És végre, ma először minden úgy van, ahogy szokott lenni. Nem kell külön elrohannom sehová, elkezdhetek normálisan gyakorolni és egyáltalán. Megittam a második kávémat és most iszom a harmadik teámat. Mégis úgy érzem, porzik mendenem, annyira nem volt időm inni az elmúlt napokban. Mindenkinek legyen szép a reggele. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2012-04-12 06:40
Létrehozva:
|
|
|
Szép reggelt mindenkinek
Szebbet mint az enyém. Elaludtam, mert a henyélés visszataszító ördögi bűne már megint a kárhozat útjára taszajtott, és lemaradtam egy fontos dologról. Össze kell szednem magam, gyorsan feltöltök valamit. |
|
|
|
2012-04-11 22:00
Létrehozva:
|
|
![]() Customer Service ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: M O D E R Á T O R Hozzászólások: 12 939 Regisztrált: 2009-09-04 15:11 Azonosító: 730 465 |
Na de vajon, ugyanarra gondolunk-e? Ha kifejtem is, csak Ön tudja meg, mi jár a fejemben, én nem tudom, az Önében mi van. De ha egyre gondolunk, akkor talán jó lesz. Tetszik. -------------------- Üdvözlettel:
a Vatera csapata www.vatera.hu |
|
|
|
2012-04-11 21:59
Létrehozva:
|
|
Ha ugyanarra gondolunk, akkor eltalálta Na de vajon, ugyanarra gondolunk-e? Ha kifejtem is, csak Ön tudja meg, mi jár a fejemben, én nem tudom, az Önében mi van. De ha egyre gondolunk, akkor talán jó lesz. Tetszik. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2012-04-11 21:52
Létrehozva:
|
|
![]() Customer Service ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: M O D E R Á T O R Hozzászólások: 12 939 Regisztrált: 2009-09-04 15:11 Azonosító: 730 465 |
... Hmmm..... olvastátok az álláshirdetéseket? Gondolataim támadtak. Ha ugyanarra gondolunk, akkor eltalálta -------------------- Üdvözlettel:
a Vatera csapata www.vatera.hu |
|
|
|
2012-04-11 21:42
Létrehozva:
|
|
.... a Matíz belefér. Tartottam tőle. ************* Hmmm..... olvastátok az álláshirdetéseket? Gondolataim támadtak. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2012-04-11 21:14
Létrehozva:
|
|
|
Milyen különös, ha egy nő nem ismer egy malac viccet, akkor mindig nagyon sokan sietnek a segítségére. Bár én férfi vagyok. Ühüm, de ez azért annyira nem megy ritkaságszámba. Jaj, a negyedik lemaradt. Igen, a Matíz belefér. |
|
|
|
2012-04-11 21:12
Létrehozva:
|
|
Milyen különös, ha egy nő nem ismer egy malac viccet, akkor mindig nagyon sokan sietnek a segítségére. Bár én férfi vagyok. 1; És Te egyetértesz velem? Ühüm, de ez azért annyira nem megy ritkaságszámba. 3; Meglehet. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2012-04-11 21:06
Létrehozva:
|
|
|
Hát igen, ez egy örök vitatéma. A viccet kérem priviben, mert én megint túl ártatlan vagyok, nem ismerem. Hiába, a neveltetésem...... A tanárokra is ráférne egy ilyen teszt....... Hmmm.... belefér a Matizba? 1; És Te egyetértesz velem? 2; Megvolt. 3; Meglehet. |
|
|
|
2012-04-11 21:04
Létrehozva:
|
|
![]() Lelkes virgonc ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 3 277 Regisztrált: 2008-05-27 22:37 Innen: Magyar/Győr Azonosító: 156 696 |
|
|
|
|
2012-04-11 20:28
Létrehozva:
|
|
...."Örzse néne" bugyogója ...... Annyira nem vagyok előítéletes, hogy nemcsak hallgatok "könnyű" műfajt, (Jazz - rock - musical stb.) de minden lehetséges helyen tiltakozom a magyarban e körben kissé pejoratív "könnyű" elnevezés miatt. Nincs "könnyű, meg ilyen olyan zene, csak jó zene, vagy rossz zene. Hát igen, ez egy örök vitatéma. Valami rémlik. A tesztelt személy az összes tintapacán egy nagyon jól körülírható női (al)testtájat lát. Én ilyenre emlékszem. (Kár volt szóba hozni, idén mennem kell. Ötévente egyszer és nagyon fárasztó. Több óra, szinte egy nap. Több tucat tesztet kell megcsinálni és a dolog természetéből adódóan erre nem lehet készülni. Vagy csapágyas valaki, vagy nem.) Nekem van felesleges. A viccet kérem priviben, mert én megint túl ártatlan vagyok, nem ismerem. Hiába, a neveltetésem...... A tanárokra is ráférne egy ilyen teszt....... Hmmm.... belefér a Matizba? -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2012-04-11 20:22
Létrehozva:
|
|
|
A zúttörő, ahol tud segít. A könnyedebb műfajban jobban otthon vagyok, bár abból is inkább a nehezebbet szeretem. Hú erről van egy viccem, de nem biztos, hogy a "badworld filter" átengedné.... Nekem is mást mondott, csak egy kicsit segíteni akartam a szerintem "hiányos"-nak egyáltalán nem mondható műveltségetek terén. Valami rémlik. A tesztelt személy az összes tintapacán egy nagyon jól körülírható női (al)testtájat lát. Én ilyenre emlékszem. (Kár volt szóba hozni, idén mennem kell. Ötévente egyszer és nagyon fárasztó. Több óra, szinte egy nap. Több tucat tesztet kell megcsinálni és a dolog természetéből adódóan erre nem lehet készülni. Vagy csapágyas valaki, vagy nem.) De, sajnos ezen a téren tényleg hiányos. A fiam többet tud nálam. De hát én már nagyon régen letettem a voksomat. És bár ezt-azt tényleg szívesen hallgatok, de sajnos, ha rosszul intonált hangot, igénytelen hangképzést, egysíkú akkordokat hallok, akkor eléggé hamar elmegy tőle a kedvem. Na és munkaköri hatás, hogy a csendet szeretem leginkább. Reggel is eldobom minden alkalommal az agyamat, amikor az embör benyomja a rádiót a kocsiban. Pedig hosszú úton, főleg egyedül én is szeretem. (Jut eszembe, be kell még szereznem egy CD lejátszófélét a kocsiba. Nekem van felesleges. |
|
|
|
2012-04-11 20:20
Létrehozva:
|
|
Nekem is mást mondott, csak egy kicsit segíteni akartam a szerintem "hiányos"-nak egyáltalán nem mondható műveltségetek terén. De, sajnos ezen a téren tényleg hiányos. A fiam többet tud nálam. De hát én már nagyon régen letettem a voksomat. És bár ezt-azt tényleg szívesen hallgatok, de sajnos, ha rosszul intonált hangot, igénytelen hangképzést, egysíkú akkordokat hallok, akkor eléggé hamar elmegy tőle a kedvem. Na és munkaköri hatás, hogy a csendet szeretem leginkább. Reggel is eldobom minden alkalommal az agyamat, amikor az embör benyomja a rádiót a kocsiban. Pedig hosszú úton, főleg egyedül én is szeretem. (Jut eszembe, be kell még szereznem egy CD lejátszófélét a kocsiba. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2012-04-11 20:13
Létrehozva:
|
|
|
Azért a Kodály bicíniumok iránti vonzódás sem annyira egészséges dolog, szóval valóban jó, ha óvakodsz az olyan helyzetektől, ahol feltérképezhetnének. Mellesleg az említett trombitaművész nagyapjáról a régi fősuliban terem is volt elnevezve ha jól tudom, mindenesetre azok, akik még ismerték, a legmélyebb tisztelet hangján szóltak róla. És persze Házasságkötésibulis Lala is képzett, végzett trombitás. Na de kit érdekel a hüyle művészi pálya, na és az apró csepertyűk zenére nevelgetése, ha a populáris műfajban betegre keresheti magát?! Szóval fel a fejjel, pár év kitartó munkájával Gesztit is vágni fogod. És most nagyon halkan, súgva teszem hozzá, hogy nem is olyan rossz az. Viszont műveltségem nekem is roppant hiányos, mert Geszti-ügyben nem voltam képben, igaz, nekem mást mondott a post. Ó, én velük képben vagyok, árulom őket. Emlékezz "Sörös Jancsyra". Azért ezeket eladás előtt illik meghallgatni. Nejem néz is rám gyanakodva, mikor Sosztakovics és mondjuk egy klasszikus jazz közé besuvasztom "Örzse néne" bugyogója c. örökbecsű melódiáját. Van azért ezeknek valami populáris bája. Én ha jobban figyelek a szövegre, nagyon tudok röhögni közben, időnként pufók képemen egy-egy könnycsepp is legördül a nevetéstől. És az a zene, ami valamilyen szinten örömet okoz, annyira nem is rossz. Azért ne aggódj, még nem vagyok a műfaj fan-ja. De beláthatod, van az a pénz, amiért az én hajam is lehet korpás. Annyira nem vagyok előítéletes, hogy nemcsak hallgatok "könnyű" műfajt, (Jazz - rock - musical stb.) de minden lehetséges helyen tiltakozom a magyarban e körben kissé pejoratív "könnyű" elnevezés miatt. Nincs "könnyű, meg ilyen olyan zene, csak jó zene, vagy rossz zene. Örülök, hogy átment a post jelentése. Kétségem sem volt felőle. |
|
|
|
![]() ![]() |
| Szöveges verzió | A pontos idő: 2013-05-23 11:30 |