Üdvözöllek a Fórumban!
A Vatera fórumai elsősorban azt a célt szolgálják, hogy a felhasználók megoszthassák egymással a Vatera szolgáltatásaival, az online aukciós adásvétellel és a rendszer használatával kapcsolatos tapasztalataikat. Konkrét kérdés esetén, amennyiben a vaterától vár választ, kérjük, kattintson ide és tegye fel kérdését ügyfélszolgálatunknak. Köszönjük.
![]() ![]() |
2012-03-10 17:54
Létrehozva:
|
|
![]() Customer Service ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: M O D E R Á T O R Hozzászólások: 12 923 Regisztrált: 2009-09-04 15:11 Azonosító: 730 465 |
Erről beszéltem tegnap: ... Ezt a típust sajnos nagyon nehéz időben megállítani. Hosszabb ideig lappang, gyűjtögeti a pozitívokat, majd minden átmenet nélkül leáll a tisztességes aukciózással. -------------------- Üdvözlettel:
a Vatera csapata www.vatera.hu |
|
|
|
2012-03-10 17:32
Létrehozva:
|
|
![]() Vigyázz! Veszélyes Vitrioltulajdonos! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 24 981 Regisztrált: 2008-03-25 16:08 Innen: Szüfrazsettkiképző Főállomás :) Azonosító: 128 349 |
Erről beszéltem tegnap: Ennek kapcsán kaptam megint kosarat Benztől. Érdemes elolvasni a negatívokat. Minden 2.-3. ember a Vaterát (is) hibáztatja. (Zejopy ne mondj semmit,mert úgyis tudom mit akarsz Nem arról van szó, hogy védem a Vaterát. Mert nem védem egyáltalán. Sőt, megértem azt, hogy a vevők ilyen esetben szeretnék, hogy a vatera tegyen valamit. Csak átlátom, hogy nincsenek olyan eszközök a kezében, amivel tehetne. Viszont valóban aggasztó lehet, hogy megfogadják az emberek, hogy nem utalnak előre nagyobb összeget. De a tegnapi lila szövegrészeimben pont arra akartam utalni, hogy ha ez járványos méreteket ölt, akkor a Vatera úgyis megtalálja majd a megoldást, mert neki is fontos, hogy eladjam a cuccomat. Nem az, hogy én a Viktória boldog legyek, mert ez nem hiszem, hogy túlzottan motiválná a Vaterát, mint céget, de az én boldogságomnak anyagi vonzatai is vannak. És ez így jó. Szerintem. Nagyra becsült lakmuszpapírom tegnap este azt mondta, hogy a lila rész lényegi részével egyetért. Ez most így nyilván negatív hatással van a hangulatodra, de minden lehúzásnál vannak ilyen kijelentések, és jelentősen nem hiszem hogy befolyásolta volna a forgalmat. Csak most ez van szem előtt. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2012-03-10 17:16
Létrehozva:
|
|
|
Élő szövet a belső fémvázon ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 5 356 Regisztrált: 2007-03-01 14:14 Innen: Future Azonosító: 66 |
Erről beszéltem tegnap:
Negatív vélemény: Az eladó egy rohadt csaló!!!!!! A rendőrségen a feljelentést megtesszük mi is!! Ezek után a vaterán előre utalással, drágább terméket nem vásárolok, ez egészen biztos. http://www.vatera.hu/user/rating/rating.php?id=2529648 Érdemes elolvasni a negatívokat. Minden 2.-3. ember a Vaterát (is) hibáztatja. (Zejopy ne mondj semmit,mert úgyis tudom mit akarsz Ahogy ez már csak ilyenkor lenni szokott... Egyre több ilyen csalás lesz 2 okból kifolyólag: egyre csövesebbek az emberek(eladósodás, leszegényedés,válság) a másik pedig, hogy a médiából az jön le nekik, hogy ez milyen egyszerű pénszerzési mód. Ps: Mondjuk nem egy pozitív reklám az biztos. Ráadásul a rossz hír mint tudjuk átlagosan 7x gyorsabban terjed mint a jó. A hozzászólást -hytech- szerkesztette a következő időpontban: 2012-03-10 17:16 -------------------- Szeretem amikor az okos hülyéskedik, de utálom mikor a hülye okoskodik.
|
|
|
|
2012-03-10 15:24
Létrehozva:
|
|
![]() Vigyázz! Veszélyes Vitrioltulajdonos! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 24 981 Regisztrált: 2008-03-25 16:08 Innen: Szüfrazsettkiképző Főállomás :) Azonosító: 128 349 |
Kedves zejopy! Ez sajnos nem megy Hát ez igazán elszomorító. Istenem, nem tudom mi van ma velem, olyannyira kompromisszumkész és kisimult vagyok. (Alakul a portfólióm, talán azért. Csak félek, hogy kifutok a maximális karakterszámból. Mindenki azon görcsöl, hogy hogy éri el a minimumot, én meg... hajajjj... na de ez gondolom nem is meglepő. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2012-03-10 15:10
Létrehozva:
|
|
![]() Customer Service ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: M O D E R Á T O R Hozzászólások: 12 923 Regisztrált: 2009-09-04 15:11 Azonosító: 730 465 |
... Mit szól? Elutasít? Kosarat ad? Vagy netán elgondolkodik a lehetőségen? Kedves zejopy! Ez sajnos nem megy -------------------- Üdvözlettel:
|
|
|
2012-03-10 14:51
Létrehozva:
|
|
Tisztelt Hoci15! Amennyiben a vételárat Ön már átutalta........... Kedves Benz! Legyen nagyon szép a napja. Szóval vissza a témához. Ezekben az esetekben nem lehetne, hogy informálna minket? Nem olyan dolgokról, amikről nem szabad. És nem is nagyon várom el Öntől, hogy kicsi jegyzetfüzetben, rágott végű ceruzával nyilvántartást vezessen ezekről az esetekről, és minden elvégzett felvilágosítás után szép, hetyke pipát helyezzen el az eset mögött. "Kedves Fórumozók! Emlékeznek a pinkbébi ügyre? Na a hölgy és szerelmes társa rács mögött ülnek. Hurrá." Tényleg nem gondolom, hogy ezt nagyon nyomon kellene követnie, csak amikor a fülébe jut valami, akkor osztaná meg velünk. Önök azért biztosan beszélik egymás között a cégnél, ha történik valamelyik ügyben valami. Mit szól? Elutasít? Kosarat ad? Vagy netán elgondolkodik a lehetőségen? -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2012-03-10 09:55
Létrehozva:
|
|
... Arra gondoltam, hogy keresnem kéne valakit, aki kezeli az árukészletét esetleg felesben. Hogyan tudnám ezt nyilvánossá tenni a Vaterán szabályosan? (talán a "keres valamit - hirdesse meg itt" témánál?) Hálás lennék minden ötletért Kedves Jutka46! Erre sajnos a Vatera nem alkalmas, a Keresem topiknak is más a rendeltetése. Esetleg próbálja meg az aprod.hu hirdetési oldalon a keresést. -------------------- Üdvözlettel:
|
|
|
2012-03-10 09:39
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes újonc ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 77 Regisztrált: 2007-05-10 16:21 Azonosító: 9 457 |
Kedves Fórumozók! Segítséget kérek, hátha van valakinek egy jó ötlete. Itt a Vaterán "szerzett" barátnőm nagy bajban van, és segíteni szeretnék neki. Bútorokkal kereskedett, és felhalmozott egy jó nagy árukészletet - kb. 300 m2-en zsúfolásig töltött raktára van. Nagyon beteg lett (mániás depresszióban szenved), és a betegsége lehetetlenné teszi, hogy akár a napi szintű saját ellátását megoldja - természetesen a kereskedés is lehetetlen feladat neki. Ez a betegség általában hosszantartó állapot, biztosan hónapokig üzemképtelen lesz - de akár évekről is beszélhetünk. Miután dolgozni a betegsége miatt nem tud, ezért a háza fenntartása is veszélybe került.
Arra gondoltam, hogy keresnem kéne valakit, aki kezeli az árukészletét esetleg felesben. Hogyan tudnám ezt nyilvánossá tenni a Vaterán szabályosan? (talán a "keres valamit - hirdesse meg itt" témánál?) Hálás lennék minden ötletért |
|
|
|
2012-03-10 00:07
Létrehozva:
|
|
Ez igazán megnyugtató Örülök, hogy nem fél. Legyen szép az álma. Szenderes szendergést. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2012-03-09 23:56
Létrehozva:
|
|
... Ma már biztosan nem így intézném a dolgot. Ez igazán megnyugtató -------------------- Üdvözlettel:
|
|
|
2012-03-09 22:56
Létrehozva:
|
|
Köszönöm Ma már én sem bántanám a szerencsétlen lepkéket Kiskoromban betörtem egy gyerek fejét, aki bántotta az unokatesómat. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2012-03-09 22:49
Létrehozva:
|
|
Az iskolában kiadták, hogy kell rovargyűjtemény. Hát én össze is szedtem valahonnan egy hatalmas lótetűt. A tenyeremen vittem haza, nagyon szépen összebarátkoztunk, higgye el, nagyon szerettem őt. Voltam vagy 9 éves. Anyám a KÖJÁL-os majdnem elájult, amikor meglátta újdonsült barátomat. Belőlem már akkor fájdalmas bömbölést váltott ki az anyai következetesség, mikor kiderült, hogy nem tarthatom meg otthon befőttesüvegben a bogárkát (kb. akkora volt, mint a mutatóujjam akkoriban). Mert persze a hazaúton jól kitaláltam, hogy nem baj ha egyest is kapok, de a barátom nem kerül gombostűvégre. Amikor viszont anyukám eldöntötte, hogy Adolf a rovargyűjtemény örökös foglya lesz, az elkeseredés a tetőfokára hágott. Illetve nem, akkor még nem. Lánygyermekét egyedül nevelő fiatal anyukaként talált egy férfit a lépcsőházban, aki vállalkozott a kivégzésre. Ekkor jött el az a pillanat, amikor ordítva bömböltem, és azt ordítottam, Adolf-Adolf. A veszélyes állat bevégezte sorsát, a bogárgyűjteménybe még egy fonnyadt légy került, amit valahol találtam. Nem tudok ölni, nem megy nekem. Visszaolvastam, és nem emlékszem, Adolf, vagy Alfonz volt-e. Pontosítok egy telefonos egyeztetés után. Köszönöm Ma már én sem bántanám a szerencsétlen lepkéket -------------------- Üdvözlettel:
|
|
|
2012-03-09 22:25
Létrehozva:
|
|
Az iskolában kiadták, hogy kell rovargyűjtemény. Hát én össze is szedtem valahonnan egy hatalmas lótetűt. A tenyeremen vittem haza, nagyon szépen összebarátkoztunk, higgye el, nagyon szerettem őt. Voltam vagy 9 éves. Anyám a KÖJÁL-os majdnem elájult, amikor meglátta újdonsült barátomat. Belőlem már akkor fájdalmas bömbölést váltott ki az anyai következetesség, mikor kiderült, hogy nem tarthatom meg otthon befőttesüvegben a bogárkát (kb. akkora volt, mint a mutatóujjam akkoriban). Mert persze a hazaúton jól kitaláltam, hogy nem baj ha egyest is kapok, de a barátom nem kerül gombostűvégre. Amikor viszont anyukám eldöntötte, hogy Adolf a rovargyűjtemény örökös foglya lesz, az elkeseredés a tetőfokára hágott. Illetve nem, akkor még nem. Lánygyermekét egyedül nevelő fiatal anyukaként talált egy férfit a lépcsőházban, aki vállalkozott a kivégzésre. Ekkor jött el az a pillanat, amikor ordítva bömböltem, és azt ordítottam, Adolf-Adolf. A veszélyes állat bevégezte sorsát, a bogárgyűjteménybe még egy fonnyadt légy került, amit valahol találtam. Nem tudok ölni, nem megy nekem.
Visszaolvastam, és nem emlékszem, Adolf, vagy Alfonz volt-e. Pontosítok egy telefonos egyeztetés után. Alfonz volt a megboldogult. Kedves egészségére. A hozzászólást -zejopy- szerkesztette a következő időpontban: 2012-03-09 22:19 -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2012-03-09 22:14
Létrehozva:
|
|
-------------------- Üdvözlettel:
|
|
|
2012-03-09 22:10
Létrehozva:
|
|
-------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2012-03-09 22:07
Létrehozva:
|
|
Meséltem már Alfonzról? A lótetűről? wehehe, nem Nyitva van az ablak? Jöhet -------------------- Üdvözlettel:
|
|
|
2012-03-09 22:05
Létrehozva:
|
|
Csak 1-1 példány került a gyűjteménybe, a többit nem bántottuk. Meséltem már Alfonzról? A lótetűről? Ha mazsolás-mogyorós, akkor egy kockát elfogadok, köszönöm Nyitva van az ablak? -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2012-03-09 22:03
Létrehozva:
|
|
Köztünk marad. És nem sajnálta őket? Vagy nem belőlük gazdagodott a gyűjteménye? Csak 1-1 példány került a gyűjteménybe, a többit nem bántottuk. Kér Milka csokit? Éppen azt eszem. Ha mazsolás-mogyorós, akkor egy kockát elfogadok, köszönöm -------------------- Üdvözlettel:
|
|
|
2012-03-09 22:01
Létrehozva:
|
|
Éjjeli lepke, nappal mélyen alszik (talán horkol is) De ez lepkész titok, ne árulja el senkinek sem Köztünk marad. És nem sajnálta őket? Vagy nem belőlük gazdagodott a gyűjteménye? Kér Milka csokit? Éppen azt eszem. Üdvözlöm szeretettel. Az én legénykém a jövő héten nagyszabású, négyezer forintos üzletet csinál. Most meg könyvek címeit írogatja össze, meg tanul rendesen fotózni, szkennelni. Nagyon lelkes. Átadom neki. Meglátod, szuper vaterást nevelsz belőle. Nem kötözködés, de legyen kedves spórolni a felkiáltójelekkel Megpróbálok, de ijedtemben a mutatóujjam a 4-es billentyűre merevedett. A hozzászólást -zejopy- szerkesztette a következő időpontban: 2012-03-09 22:02 -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2012-03-09 21:57
Létrehozva:
|
|
Jaj, vigyázzon!!!!!!!!!!!!!! Nem kötözködés, de legyen kedves spórolni a felkiáltójelekkel -------------------- Üdvözlettel:
|
|
|
![]() ![]() |
| Szöveges verzió | A pontos idő: 2013-05-21 10:22 |